Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#7198717 Napisano: 12.08.2024 18:30:46 w Wkurza mnie...
bianka33 napisał(a):

donia7 napisał(a):

Lubię lody Nuii dlatego zapłaciłam dziś za 2 sztuki ponad 17 zł w Lewiatanie. Ale uważam, że ta cena jest niesprawiedliwa. Kilka dni temu byliśmy koło Neapolu i tam za 4 lody Nuii zapłaciliśmy 4 euro. Zresztą tam wszystko dużo tańsze, więc ja osobiście byłam w szoku emotka więc... wkurzają mnie ceny w Polsce emotka

W Niemczech w Aldi 3 x 90 ml Nuii płaciłam mniej niż 2 euro, w Polsce w Aldi 1 Nuii 90 ml kosztuje prawie 8 zł. Tylko nam wciska się te lody jako luksusowe. Dlatego poza konkursem wolę najzwyklejsze polskie lody jak śnieżna kostka z Koral, 2 zł z groszami za 180 ml.

Zresztą tak jest ze wszystkim w Niemczech słoik 1 kg Nutelli kosztuje mniej niż w Polsce słoik 600 g. W DE w Kauflandzie Milka Mmmax 8 zł z groszami, w Polsce w Kauflandzie ponad 16 zł. Już nie wspomnę, o różnicy co to dla Niemca 1,99 euro wydać a dla nas 16 zł na czekoladę...

to co to za lewiatan? W naszym 5,99 zł za sztukę... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7198473 Napisano: 11.08.2024 16:13:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atyde25 napisał(a):

Czyli naboa nas nabiła w eco scam.Czuję się tu brzydkie słowo na w....
Odnośnie paragonu z Rossmanna -zakup on-line.Ja zawsze zamawiam do paczkomatu i paragon jest zawsze. Kurierem nigdy nie zamawiałam , nie wiem jak wtedy z paragonem ale dlaczego by miało być inaczej.

zobaczymy, też w tym brałam udział... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7198436 Napisano: 11.08.2024 12:44:05 w Pomocy!!!!
androm napisał(a):

banka-manka napisał(a):

androm napisał(a):

Jest lub był  konkurs w bazie gdzie jakaś użytkowniczka w komentarzu napisała, że pierwszy raz widzi taki konkurs, bo trzeba samemu sprawdzić wyniki i w jakimś terminie wysłać im dane.
Kojarzy ktoś, który to konk? Albo niedawno dodany, albo niedawno zakończony.
Podejrzewam, że w dziale aktualne był lub jest, a nie jakiś foto czy lokalny.

Neboa Rossmann, zielona szpilka o tym pisała. 
https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-kup-neboa-ratuj-zolwie-rossmann

Dzięki!
A co najśmieszniejsze ich strona nie działa.

No super konkurs nie ma co... To teraz warować pozostaje... Wyświetl w wątku >>
1 androm 0

nanajka81

#7198418 Napisano: 11.08.2024 11:30:32 w Zapowiedzi konkursów
makarena2908 napisał(a):

ania1111 napisał(a):

Pare konkursow w Rossmanie dzisiaj startuje

co to za aplikacja? gdzie można obejrzeć szczegóły

Rossmann Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7198396 Napisano: 11.08.2024 07:41:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
MatyldaMati napisał(a):

LittleSuzy napisał(a):

Jesteście w stanie dodać paragon do zgłoszenia w konkursie Haagen-Dazs?

ponawiam pytanie, bo mi też sie nie załącza i tylko wyskakuje błąd formularza

Przedwczoraj wysyłałam i działało. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7198349 Napisano: 10.08.2024 16:39:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
emi napisał(a):

FBmagdalena17 napisał(a):

jokan napisał(a):

czy na perluxa da się załapać po 24? Zastanawiam się nad kupnememotka

Jak Jesteś szybka, i w 30 -40 sekund ogarniesz temat to da się. Trochę jak bieg na 100 memotka

po 30 sek to już tylko ślad i info- Dziękujemy, zapraszamy jutroemotka

15 sekund i niczego nie ma. Właściwie otworzyć formularz do wypełnienia ciężko emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7198300 Napisano: 10.08.2024 12:44:01 w Wkurza mnie...
elmas napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

elmas napisał(a):

Wkurza mnie, że pierwszy raz w życiu (a gram od kilku lat) przepadnie mi nagroda - zawsze bardzo uważnie czytam regulaminy, a jednak nie zauważyłam, że w konkursie "Chrupnij wakacje" obowiązuje lista produktów. Wkurza mnie też to, że od razu nie odrzucono mojego zgłoszenia (w końcu trzeba było wgrać zdjęcie paragonu), bo wtedy przynajmniej ktoś inny mógłby dostać ten bon  emotka

a czemu przepadnie? Ta lista produktów to chyba z czapy bo np nie ma w ogóle na niej Peppies, które niby można było kupić. Ja bym się kłóciła że jest niepełna i w ogóle bzdurna bo nawet pisze "Jajkonik talarki"...

Dzięki, może spróbuję coś zdziałać - w sumie i tak nie mam nic do stracenia.

Dokładnie, nie masz nic do stracenia. Nie wiem co kupione było ale wg mnie lista produktów jest niepełna i z błędami. Wyświetl w wątku >>
1 elmas 0

nanajka81

#7198291 Napisano: 10.08.2024 12:09:04 w Wkurza mnie...
elmas napisał(a):

Wkurza mnie, że pierwszy raz w życiu (a gram od kilku lat) przepadnie mi nagroda - zawsze bardzo uważnie czytam regulaminy, a jednak nie zauważyłam, że w konkursie "Chrupnij wakacje" obowiązuje lista produktów. Wkurza mnie też to, że od razu nie odrzucono mojego zgłoszenia (w końcu trzeba było wgrać zdjęcie paragonu), bo wtedy przynajmniej ktoś inny mógłby dostać ten bon  emotka

a czemu przepadnie? Ta lista produktów to chyba z czapy bo np nie ma w ogóle na niej Peppies, które niby można było kupić. Ja bym się kłóciła że jest niepełna i w ogóle bzdurna bo nawet pisze "Jajkonik talarki"... Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7198150 Napisano: 09.08.2024 18:17:14 w Pomocy!!!!
lukaszkam napisał(a):

potrzebny paragon z datami15-24 marzec heineken 2024 poratujcie

żenada... Trzeba było grać uczciwie z paragonem a nie wbijać znalezione kapsle i teraz szukać paragonu. Wyświetl w wątku >>
1 ziolko 0

nanajka81

#7197901 Napisano: 08.08.2024 18:24:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreatywny17 napisał(a):

wojteke-konkursy napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

Co wy piszecie w tych odpowiedziach, że wygrywacie? Chrupnij w lidlu, nuii w biedronce, żabka nano, żywiec orlen... Nic nie wpadło, a wydawało mi się, że piszę spoko odpowiedzi...

Ja zgłoszenia piszę pod wpływem chwili np. i nie zastanawiam się, nie poprawiam - kilka minut i wysyłam. Konkurencja jest teraz znacznie większa tak mi się wydaje. Dawniej wygrywałem w około 40-45 % konkursów, w których brałem udział, a teraz mam skuteczność ledwo pomiędzy 20, a 30 % ;(

No i u mnie rok fatalny, po 8 tłustych latach, ten to jakaś czarna dziura, zawsze twierdziłem przy chwilach przestoju, że "kumuluje się" ale coś mi się wydaje, że tym razem to nie to...

większa konkurencja, więcej loterii, mniej kreatywnych i fajnych konkursów, mniej nagród - to wszystko sprawia że nie ma już się takiej skuteczności jak kiedyś. Teraz należy kupować, kupować i kupować a potem próbować, próbować i próbować... Wyświetl w wątku >>
1 androm 0

nanajka81

#7197832 Napisano: 08.08.2024 14:05:34 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Nie chrupnę wakacji z lidlem. No trudno. Wyświetl w wątku >>
1 kimberly 0

nanajka81

#7197814 Napisano: 08.08.2024 12:53:25 w moje dzisiejsze wygrane :)

nanajka81

#7197796 Napisano: 08.08.2024 11:48:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

Możecie dodać zgłoszenie do konkursu Haribo Mystery box, bo mi nie przechodzi i nie mam pojęcia co jest nie tak?!

Chyba jeszcze nikomu nie przeszło od początku trwania konkursu. Temat był już poruszany wiele razy emotka

Odpisali mi że "u nich wszystko działa"... No ja nie wiem jak to niby działa emotka Wysłałam im filmik jak to u mnie (nie)działa, może się ogarną i ich olśni w czym jest problem. Ale gdyby komuś się udało wysłać niech nie będzie świnią i tu napisze w jaki sposób to zrobił. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7197786 Napisano: 08.08.2024 11:13:36 w Wkurza mnie...
atyde25 napisał(a):

Poczta się szykuję od września do strajku.
Jakiś rzecznik przecież jak się komuś nie podoba niech szuka pracy gdzie indziej.
Chcą 1000 zł podwyżki po tym ilu jest teraz innych dostawców i tańszych i pewniejszych u szybszych to nie wiem czy to realne.
Serio jak widzę dostawę czegoś pocztą to wolę dopłacić za przykładowo blaszaka.
Zniszczyli wszyscy którzy mogli tę instytucję a potem umyli ręce ,że to tamten nie oni.

A niech strajkują, dla mnie poczta może nie istnieć. Ich ceny za listy i paczki są porażające a jakość dostarczania - żenująca. Korzystam tylko wtedy gdy muszę odesłać paragon na jakiś konkurs, a tak to omijam szerokim łukiem. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7197746 Napisano: 08.08.2024 07:43:39 w Co można dostać gratis?

androm napisał(a):

baxter napisał(a):

karkocka napisał(a):

Zwrot Perlux
https://testujper...4hZL-CHmFvXcWrA#home

Mam pytanie czy zwrot dotyczy jednego produktu więcej. Bo napisane jest miksuj dowolnie, ale przy wyborze zakupionego produktu można zaznaczyć tylko jeden rodzaj.

Moje zapytanie do organizatora:
" Jeśli w ramach jednego zakupu na ten sam paragon zakupię np. kapsułki 25zł, płyn 10zł, odplamiacz 15zł czyli w sumie wydam 50zl /1 paragon to otrzymam zwrot w wysokości 45zł czy tylko za 1 produkt?"
i odpowiedź:
"W promocji bierze udział jednorazowy zakup minimum jednego dowolnego produktu promocyjnego. Maksymalny zwrot za zakupione produkty to 45 zł. Odpowiadając na Pani pytanie: tak, takie zestawy również biorą udział w promocji."

tak, tylko w ich formularzu da się wybrać 1 produkt tylko

Zgadza się, wybiorę jeden produkt, dołączę paragon to resztę sobie muszą ogarnąć. Skoro można więcej, to już nie nasze zmartwienie że nie da się zaznaczyć więcej.

powodzenia! 20 sek po północy brak zwrotów. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7197661 Napisano: 07.08.2024 18:12:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy komukolwiek udało się wysłać zgłoszenie na Haribo??? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7197637 Napisano: 07.08.2024 16:37:11 w SZUKAM....
Emememe napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

Emememe napisał(a):

rare85 napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

Co lubi kropka bordo? Po kolei wszystkie konkursy zawalam, które oni organizują... Pomożecie, może być na pw!🙏

Też chętnie poznam ich "gust". Jeszcze nigdy u nich nie wygrałam...

W ubiegłym roku organizowali kilka konkursów na fb na profilu Republika Kaktusa, np ten: https://www.facebook.com/share/p/chnwhQmWDeX97qyf/?mibextid=WC7FNe
Mozna sobie wejść i poczytać zwycięskie odpowiedzi emotka

Akurat w tym wygrałam, ale akurat to nie był typowowa opisówka, tylko bitwa na hashtagi... Niech ktoś podpowie czy wolą prozę czy rymy chociaż?

Organizowali kilka konkursów, też opisowe emotka  Wkleiłam pierwszy lepszy link, na tej stronie na fb jest więcej konkursów od nich, w tym opisowe emotka

chciałabym pomóc bo wygrałam w Kropce Bordo w Moje Sklepy i Chortenie ale za to nie wygrałam w Biedronce a piszę na jedno kopyto więc nie wiem co właściwie oni lubią... Raz wysłałam rym, raz opisówkę, do Biedry - rym. Coś mi się wydaje że to zależy od konkurencji. W Chortenie i Moje Sklepy była po prostu mniejsza to było łatwiej. Teraz jest Lewiatan - czy będzie łatwiej? Być może bo w wielu Lewiatanach lodów Nuii nie ma. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7197548 Napisano: 07.08.2024 12:13:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wamore dzięki za link, może jednak w tym brałam udział ale kompletnie nie pamiętam. Ja tylko znalazłam ten z Semilac i coś z Brawo a w nich na pewno nie brałam udziału. A z tego linku co powyżej to może brałam... Starość nie radość emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7197509 Napisano: 07.08.2024 11:26:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś z Was brał udział w konkursie „Semilac – Babie Lato”? Bo dostałam że wygrałam jakiś karnet a w ogóle nie kojarzę żebym brała udział... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7197455 Napisano: 07.08.2024 09:31:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

chyba "ida"szachy od Koźla
STARS4BRANDS nadal przesyłkę dpd

dzieki, właśnie zastanawiałam się co to... Wyświetl w wątku >>
1 agakaz2 0