Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika trebor1

trebor1

#6557150 Napisano: 16.12.2018 23:29:23 w Popraw sobie humor...
z 07.12.2018, w kontekście toczącej się dyskusji w 1-szej klasie mojego syna nt. istnienia św. Mikołaja 
Ja: No jak tam synu? Dostały coś dzieciaki z klasy na mikołaja?
Syn: Dostały, zabawki. Ale Agata G. dostała, tylko rózgę i słodycze... 
I Antek powiedział , że to jest dowód na istnienie świętego Mikołaja... No, bo która Matka dałaby dziecku rózgę?
Ja (w myślach): emotka
P.S.
Po puentującym pytaniu, wydałoby się retorycznym, i po krótkiej pauzie młodszy brat (nie znając tej figury stylistycznej) wskazując na żonę powiedział: Ta matka!
Ja (w głos): emotka Wyświetl w wątku >>

trebor1

#6556407 Napisano: 13.12.2018 20:45:14 w Biedronka
pamiętacie?
jaki to model był tej kamerki GoPro Hero  w redbull? Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6551882 Napisano: 29.11.2018 13:31:26 w Popraw sobie humor...
Poprawił mi się humor jak mi DPD przez siebie zagubioną przesyłke ostatecznie dostarczył. .. Pocztą Polską! emotka   przypomniała się też od razu ta błyskoliwo-uszczypliwa reklama :
Wyświetl w wątku >>

trebor1

trebor1

#6550041 Napisano: 22.11.2018 23:27:13 w Popraw sobie humor...
bruce napisał(a):

joan napisał(a):

Ciekawe, czy będzie to kiedyś nagrodą w konkursie...
http://www.siodmy...l/pakiet-wity-spokoj
   emotka

Opis - rewelacyjny!  emotka emotka

mieszkam 15km od tego miejsca, a nigdy o nim nie słyszałem, jestem co najmniej zaciekawion Wyświetl w wątku >>
2 joan, brucee 0

trebor1

#6546979 Napisano: 13.11.2018 21:18:20 w SZUKAM....
zdarzyło się komuś składać reklamację w DPD w związku nie dostarczoną/zagubioną przez kuriera przesyłką? Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6544309 Napisano: 05.11.2018 14:44:43 w Informują
mallina napisał(a):

Coolpack dzwoni... z 690...

Teraz z info o słuchawkach  Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6543704 Napisano: 02.11.2018 12:59:39 w Wkurza mnie...
trebor1 napisał(a):

... takie opisanie konkursu, a szczególnie przyporządkowanie daty jego zakończenia:
https://www.e-kon...18.html#.W9qSdLhR1IV
de facto 12.10.2018 kończyła się jego lwia część

Dlatego wnioskuje, o to by  oprócz "konkursy kończące się dzisiaj"  stworzyć 
zakładkę "etapy kończące się dzisiaj", bo często zdarza mi się (ale pewnie innym)  odkryć konkurs fajny dopiero ostatniego dnia, po czym się okazuje że to już 5 etap, a szanse juz nikłe Wyświetl w wątku >>

trebor1

#6543492 Napisano: 01.11.2018 06:45:20 w Wkurza mnie...
... takie opisanie konkursu, a szczególnie przyporządkowanie daty jego zakończenia:
https://www.e-kon...18.html#.W9qSdLhR1IV
de facto 12.10.2018 kończyła się jego lwia część Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6542382 Napisano: 27.10.2018 11:52:30 w Popraw sobie humor...
bruce napisał(a):

No to teraz rozumiem tę piosenkę z dzieciństwa : Kosi, kosi łapci, pojedziemy do babci emotka   Wyświetl w wątku >>

trebor1

#6541094 Napisano: 22.10.2018 21:52:58 w Paragony na trwające konkursy
edzia21 napisał(a):

doo napisał(a):

Mam kupony Eurojackpot - konkurs do dzisiaj!, paragony Coccolino i Cin&Cin, które wymienię na inne paragony

Eurojackpot zakonczyl sie o 10:00

A to ci niespodzianka, ja przed chwilą w C4, usiłowałem kupić kupony, ale było już po 21:30, więc jak widzę na szczęście mi nie sprzedali emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6537165 Napisano: 11.10.2018 15:49:35 w Dziś cieszę się z.....
cudaczek121 napisał(a):

Dziś cieszę się jutro i pojutrze mam wolne, bo szefostwo jedzie na konferencję i dzięki temu mogę jutro uczestniczyć jako statystka- pacjentka w zakładzie psychiatrycznym.Prosili,aby wziąć ze sobą na plan szlafrok i klapki albo dres.Może być ciekawie emotka emotka

Ktoś tu nam rośnie na mistrza drugiego planu! emotka   tylko nie weź przypadkiem  szlafroka over-sizowego, z przydlugimi rękawami... bo u pielegiarzy zadziała automatyzm, zawiążą i... trudno będzie Ci wyjść z roli emotka   Wyświetl w wątku >>

trebor1

#6536898 Napisano: 10.10.2018 22:20:31 w Dziś cieszę się z.....
cb656 napisał(a):

dzasmina napisał(a):

Pobieglam dzis w las troche dalej niz ostatnio i co znalazłam? Żadne tam grzyby tylko promocyjny kubek neski! Byłam przekonana, że do takiego daru losu musi być załączona nagroda, no ale jak zwykle nie tym razem...

Bo to był DAR LASU emotka

od razu przypomniała mi się ta brawurowa interpretacja
https://www.youtu.../watch?v=zkw9AmRogY8 Wyświetl w wątku >>
2 dzasmina, joan 0

trebor1

#6536896 Napisano: 10.10.2018 22:16:45 w Dziś cieszę się z.....
cb656 napisał(a):

dzasmina napisał(a):

Pobieglam dzis w las troche dalej niz ostatnio i co znalazłam? Żadne tam grzyby tylko promocyjny kubek neski! Byłam przekonana, że do takiego daru losu musi być załączona nagroda, no ale jak zwykle nie tym razem...

Bo to był DAR LASU emotka

pewnie wchodząc do lasu powiedziałaś sobie: DARZ BóR! i darzył... Wyświetl w wątku >>
2 dzasmina, ikki 0

trebor1

#6535048 Napisano: 05.10.2018 05:24:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBania8 napisał(a):

Kurier wiedział ze pudełko jet puste bo jak tylko otworzyłam drzwi to zapytał czy zamawiam puste pudełko.  Powiedziałam ze nie i czy go to nie zdziwiło a on na to ze nie raz wozi puste

mnie to wcale nie dziwi, ludzie często używają ich do nakrycia głowy Wyświetl w wątku >>
3 xpac, mysia, lager 0

trebor1

#6534949 Napisano: 04.10.2018 17:30:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBania8 napisał(a):

soulfly napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

FBania8 napisał(a):

Słuchajcie dostalam dzisiaj odkurzacz z nagrody wymiataja i przyszlo. ... uwaga Puste pudelko emotka kazała kurierowi odesłać to pudełko z dopiskiem ze odmawiam przyjęcia na brak zawartości.  Do firmy nie mogę się dodzwonic

A co na to kurier emotka Może sam tą Roombę zajumał i teraz głupa pali,że nic nie wie.Coś mi się wierzyć nie chce,że facio się nie kapnął,że wiezie puste pudełko emotka

Kiedyś też tak miałem że kurier puste pudełko przywiózł i jeszcze dziwił się co takie lekkie emotka

Wlasnie ze kurier był bardzo zdziwiony ze same pudełko przyniosl

Czyli tytuł konkursu "Nagrody wymiatają!" okazał się proroczy! Pytanie: kto wymiótł?  Wyświetl w wątku >>

trebor1

#6534050 Napisano: 02.10.2018 15:42:54 w Dziś cieszę się z.....
Niebieska_Laguna napisał(a):

Cieszę się, że są jeszcze mili kurierzy emotka  Dzisiaj zadzwonił do mnie Pan, że ma przesyłkę, poprosiłam czy może zostawić pod drzwiami, bo akurat nie mogę wyjść z mokrymi włosami. Pan powiedział, że w takim razie zaczeka, bo coś trzeba podpisać. No i bez żadnego marudzenia zaczekał sobie aż wysuszyłam i ułożyłam włosy emotka  Oczywiście przeprosiłam, bo głupio mi było, że tak musiał czekać, ale Panu to nie przeszkadzało, palił sobie papieroska i bezstresowo oczekiwał  emotka   Cieszę się, że padło akurat na niego, a nie na jakiegoś narwańca, który by zaraz wyzywał emotka  Od razu zaznaczam, że zrozumiałabym gdyby Pan odjechał, bo przecież nie ma obowiązku na mnie czekać... ale i tak cieszę się, że też zwyczajnie odnosił się miło i bez żadnej opryskliwości. Bo czasem niektórzy dzwonią, mówię, że nikogo w domu nie ma, a oni od razu jakieś chamskie odzywki...

Miałaś fart, bo chamski kurier, na pewno by Ci suszył głowę... emotka   Wyświetl w wątku >>

trebor1

#6532364 Napisano: 27.09.2018 08:52:27 w Informują
apoccalipsa napisał(a):

termitek99 napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

@ z T-Mobile     ,,Dzień dobry,dziękujemy za udział w konkursie T-Mobile „Podróż za jedno doładowanie”W celu potwierdzenia swojego uczestnictwa w konkursie prosimy o przesłanie w odpowiedzi zwrotnej następujących danych:- imię, - nazwisko,- PESEL,- adres zamieszkania. Na potwierdzenia czekamy do 02.09.2018r.       

U mnie też info. Czy wysyłają do wszystkich?

myślę, że tylko do zwycięzców nagród rzeczowych

Też dostałem i w swojej naiwności póki się da chcę myśleć,  że wysłali @ tylko na vouchery emotka   Wyświetl w wątku >>

trebor1

#6530422 Napisano: 20.09.2018 23:29:40 w Dziś cieszę się z.....
cb656 napisał(a):

Dziś bardzo się cieszę z połączenia dwóch przyjemności - pierwszy raz od wielu miesięcy pozwoliłem sobie przypomnieć smak ulubionego (choć strasznie niezdrowego) batonika podczas prywatnego seansu podróży na Księżyc... emotka

koniecznie musisz sobie częściej aplikować taką przyjemność, bo w końcu jesteśmy tym co jemy! ...a mężczyźni podobno są z marsa! emotka Wyświetl w wątku >>

trebor1

#6529883 Napisano: 19.09.2018 12:06:37 w Dyskusje o wynikach konkursu
izak1000 napisał(a):

kreatia napisał(a):

izak1000 napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

Poczucie smaku (czy tam gust) trudno komentować, bo nawet nie wypada, nie da się. To ładne co się komu podoba. Ale wypadałoby, żeby się zgadzało z tematem. to akurat latwi j określić emotka W każdym razie gratulacje. wszystkie zwierzaki są fajne.

Faktycznie, bo jaka to psota w domu gdy kotek siedzi sobie spokojnie w oponie chyba samochodowej.(zdjęcie w galerii wygranych)

nie rozumiesz. chwilę wcześniej kot tę oponę zerwał z auta i przyniósł w zębach do domu emotka  

tak drastycznej opcji nie wzięłam pod uwagę... emotka

Eee... to było jeszcze inaczej, tą oponę to ten kotek ma od tego żarcia. A w ramach zabawy w przebieranki,  wystylizowali tą jego oponkę na oponę (jak mawiają reżyserzy, obsadzali po warunkach) emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0