Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika trebor1

trebor1

#6395768 Napisano: 28.08.2017 14:53:28 w Popraw sobie humor...
normafia napisał(a):

cb656 napisał(a):

normafia napisał(a):

Chyba ktoś naszemu koledze z forum podprowadził hasło. Cyt. (...)KONKURS RIZLA SUZUKI - Mamy przyjemność ogłosić, iż laureatem głównej nagrody został Robert Ch. z Puław. Zwycięskie hasło brzmi:„Suzuki. Dwa koła, jeden ślad, tysiące emocji

A tutaj: Rower Goetze Danuta M. z Krakowa:
"Goetze: Dwa koła, jeden ślad, tysiące mocji"

Trzymacie się? emotka

Wyniki konkursu na hasło reklamowe wymagają modyfikacji. Osoba, która zwyciężyła podała hasło będące niezgodne z regulaminem konkursu i przez to zostaje zdyskwalifikowana. W związku z tym osobą, która wygrywa rower jest pani Iza z Częstochowy. 

Czyli nie będzie nowego wydania "Dodaj do ulubionych?" emotka

No w końcu! Doczekałem tego za życia!  Ktoś mnie splagiatował! emotka
Wszak naśladownictwo jest najwyższą formą pochlebstwa.
Ale jest jeszcze jeden smaczek: Ten konkurs był chyba z 8-9lat temu (wygrana tym fajniejsza, że na jestem na co dzień użytkownikiem jednośladów) , nagrodę wręczali na wystawie jedynej i największej wtedy wystawie motocykli, była tam wtedy cała branża między innymi miesięcznik świat motocykli...
za rok widzę ich kalendarz z hasłem: Dwa koła, jeden ślad, tysiące stron... (albo setki stron dokładnie nie pamiętam) emotka
P.S. nie jest to typowe hasło: wielki, większy, największy, bo byłby wtedy inny szyk. Poza tym "jeden ślad", nie miał tu mieć tylko funkcji liczebnikowej tylko miał przede wszystkim oznaczać ukochany "jednoślad". A poza tym chciałem zachować formę  przyczynowo-skutkową, czyli dwa koła zostawiają jeden ślad, czyli najpierw są one... (chyba że ktoś podąża cudzym "śladem" i sobie zmienia trochę hasło).     Wyświetl w wątku >>

trebor1

#6392527 Napisano: 21.08.2017 12:23:13 w WC - rozmowy o wszystkim
daj im 500 w jednym banknocie, a jak będą chcieli mieć drobne... to wystarczy włączyć emotka Wyświetl w wątku >>

trebor1

#6391145 Napisano: 18.08.2017 00:01:09 w WC - rozmowy o wszystkim
Halszka napisał(a):

To ja zahaczę się o ten weselny klimat! emotka Na prezent daję ekspres do kawy (wielkie pudło) i dołączam kopertę uzupełniającą z kasą.
Pytanie, jak to podarować Młodym?
-Dać oddzielnie? Będą pamiętać ze obie części od nas?
-Kopertę włożyć do pudła?
Nie wiem jak to będzie rozwiązane... czasem koperty idą do skrzyneczki już pod kościołem...

Podpowiedzcie proszę emotka

ekspres do kawy to prezent niemal alegoryczny jak na wesele... ku przestrodze: uwaga na związku można się sparzyć! lub też przesłanka wesoła: począwszy od nocy poślubnej parzenie jak marzenie:) 
Niemniej pamiętać należy o wyjęciu z pudełka ekspresu protokół odbioru nagrody emotka Wyświetl w wątku >>

trebor1

#6391142 Napisano: 17.08.2017 23:46:40 w Wkurza mnie...
dzasmina napisał(a):

wkurza mnie, że zawsze coś się musi spier**mój ukochany, wygłaskany, niemal niezawodny opel pomimo zakazu w postaci ręcznego puścił się z górki i tak *ujowo zaparkował, że nawet mój zdolny mąż nie wyklepie mu maski. tak, cieszę się, że nikomu nic itd, ale ku*wa cały przód poszedł. ręce opadają, a łzy same płyną emotka

żadne to będzie pocieszenie, ale kiedyś moja siostra zaparkowawszy samochód weszła na chwilę do spożywczaka...
gdy wyszła samochodu na miejscu postoju nie zastała, stał opodal zaparkowany w rusztowaniu przestawnym, a na nad głową ukazał jej się widok fachowca trzymającego się parapetu i wesoło przebierającego nogami Wyświetl w wątku >>

trebor1

#6384601 Napisano: 31.07.2017 16:30:35 w SZUKAM....
szukam aktualnego tel. do 4frame Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6378761 Napisano: 12.07.2017 22:52:35 w moje dzisiejsze wygrane :)
elmo napisał(a):

Nestle w Kauflandzie - I i II stopień  emotka  Taka wiadomość na urlopie!!! 

też się kajtnę rowerem te bony wydać Wyświetl w wątku >>

trebor1

#6362491 Napisano: 31.05.2017 19:14:32 w Kaufland konkursy
czy organizatorzy tych konkursów kaufkandowskich są skorzy do podania nr paragonu jaki ma sie wysłać? Bo drukarka juz ustawiona i aby nr wyedytować Wyświetl w wątku >>
1 marzanna 0

trebor1

#6358935 Napisano: 23.05.2017 00:15:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violka88 napisał(a):

czy wy też macie w ITM tak niedokładnie opisane paragony- - kupiłam Cisowiankę za 10zl a na paragonie tylko WODA MINERALNA emotka  mam nadzieję że nie będzie problemu gdy się cud wydarzy i wygram to paragon zatwierdzą emotka

...może lepiej go nie wyglądać, bo na paragonie niechybnie pojawi się WINO Wyświetl w wątku >>

trebor1

#6357549 Napisano: 18.05.2017 13:02:01 w Lay's
im
karolina651 napisał(a):

monisss napisał(a):

gienek1 napisał(a):

Ktoś napisze hasło, które warte było TV?

tez bylabym wdzieczna na priv albo ogolnie. moge w zamian podzielic sie innymi wygranymi haslami;)

Szkoda, że nie ma haseł razem z wynikami podanych. Ciekawa jestem o jakie hasła im chodziło bo ani jedna koszulka mi nie wpadła emotka

im dłuższe drzewko temu podobnych wpisów, to ledwie mogę się powstrzymać przed publikacją... nie dość że tanie kody rozwaliły system, to teraz dodać jeszcze tysiąc opublikowanych haseł i mamy w następnej edycji juz kompletna loterie. Konkursy niby inne, ale te same, mądrej głowie dość dwie slowie. A potem uderzasz z klonami pomysłów do Lidki w setkach kombinacji. Z całym szacunkiem, ale wasze pomysły niech pozostają w strefie kibica marzeń Wyświetl w wątku >>

trebor1

#6350615 Napisano: 27.04.2017 05:29:28 w Dyskusje o wynikach konkursu
norweska20 napisał(a):

wady i zalety netu wujek google prawdę ci powie http://www.goldenline.pl/joanna-nejfeld/
Senior Account ExecutiveAlbedo Marketing
Promotion & Event ExecutiveV&P Agencja Reklamowa

jeszcze, żeby wygrał copywriter, to OK
ale Senior Account Executive? no chyba, że w Albedo wszyscy robią wszystko - od copywritingu, przez grafikę do "identyfikacji i zaspokojenia potrzeb Klientów "... Wyświetl w wątku >>

trebor1

#6350209 Napisano: 26.04.2017 11:33:50 w Lay's
Dzień 40 poz. 40...
Jest takie piłkarskie powiedzenie, ze w piłkę grają wszyscy, a i tak wygrywają Niemcy emotka
Ale trzeba też oddać sprawiedliwość, bo naszym tez sprzyjają - dzień 42 poz 6... tylko ze Niemiec wygrał na wyjeździe emotka Wyświetl w wątku >>

trebor1

#6350197 Napisano: 26.04.2017 11:07:44 w Lay's
Ddodo
apoccalipsa napisał(a):

Nie chciałam się przechwalać, ale mój chomik ostatnio błysnął geniuszem. Telewizor na pewno wykosi. emotka    emotka

dobra podpuściliście mnie na wyznanie... u mnie roztocza układają się w hasła na dywanie Wyświetl w wątku >>

trebor1

#6350008 Napisano: 25.04.2017 18:13:06 w Lay's
Elzunia1946 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

Odpoczęłam, telewizory sprzedane, więc wracam do gry!  emotka

Czasami nie należy być zbyt pazernym.....

moralizowaniem chyba tego nie powstrzymamy... dziewczyna ma po prostu parcie na szkło emotka Wyświetl w wątku >>

trebor1

#6349922 Napisano: 25.04.2017 15:08:25 w Lay's
wysłali TV z drugiego tygodnia Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6348683 Napisano: 21.04.2017 11:46:45 w Lay's
bo życie napisało mu inny scenariusz... Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

trebor1

#6348476 Napisano: 20.04.2017 20:46:06 w Lay's
aurorcia napisał(a):

" - Narozstawiają tych kartonów, normalnie zabić się można..."    Hanka Mostowiak Wyświetl w wątku >>

trebor1

#6348475 Napisano: 20.04.2017 20:42:40 w Lay's
aurorcia napisał(a):

To tak w ramach mobilizacji dla was, bo ja już pasuje w tym konkursie emotka

teraz już chwytam sens tej rozmowy:
- Jak ci poszło w pierwszym tygodniu aurorcia ?
- Pudło!
-A w drugim?
- Znowu pudło... Wyświetl w wątku >>

trebor1

#6347886 Napisano: 19.04.2017 16:27:12 w Lay's
paula9891 napisał(a):

holaaolaa napisał(a):

holaaolaa napisał(a):

aurorcia napisał(a):

holaaolaa napisał(a):

będą dziś wyniki?:D jak obstawiacie?:D

Nie będzie emotka

ja myślę, że będą;p

tzn. mam taką nadzieję:D

A ja uważam, nikogo nie obrażając, że obstawianie kiedy będą wyniki trochę zaśmieca ten wątek emotka

też tak uważam, ale jak ostatecznie obstawiacie ? Wyświetl w wątku >>

trebor1

#6347551 Napisano: 18.04.2017 18:37:13 w Lay's
Klaudia Janas, Mateusz Strelau...
przypadek ? co wy na to?
pewnie jak na Lato emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6346511 Napisano: 14.04.2017 12:06:16 w Lay's
wcześniej ktoś przebąkiwał o jakiejś szafie, teraz rozmowy o ssakach leśnych... zdaję się, że ten wątek stracił wątek
a moderatorzy tym razem nie skorzy emotka Wyświetl w wątku >>