Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ewe85lina
Postów 284
Data rejestracji 03.11.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
fb 950 fan alesoczewki Wyświetl w wątku >>
ewe85lina
Postów 284
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ugryzłam sobie,bo tak smacznie wyglądał...dziękuję
Wyświetl w wątku >>
ewe85lina
Postów 284
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Osoba X na bank ma wszystkie rzeczy,które lubi
Na tablicy kawy-zawsze piją ją rano (tę jedyną tylko różnym firmom trzeba to samo napisać)
wafelka też jedzą-oczywiście tego lubię to
cały sprzęt mają z danej firmy i muszą cały sprzęt wymienić jaki posiadają
szkoda,że nie napiszą jaki kolor kupki zrobili-
pewnie miała wygląd czekolady powiedzmy z wedla Wyświetl w wątku >>
ewe85lina
Postów 284
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.facebo...p?id=100000902593130 Wyświetl w wątku >>
ewe85lina
Postów 284
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chciałabym,żeby skończyło się już to zimno Wyświetl w wątku >>
ewe85lina
Postów 284
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wygrałabyś w totka i ześwirowałabyś od nadmiaru kasy
Chciałabym mieć lepsze życie... Wyświetl w wątku >>
ewe85lina
Postów 284
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Szkoda gadać na ten konkurs- i tak wygrają zdjęcia nie w temacie Wyświetl w wątku >>
ewe85lina
Postów 284
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ewe85lina
Postów 284
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Proszę o pomoc Wyświetl w wątku >>
ewe85lina
Postów 284
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ostatnia rzecz jaka przyszła to mp3 z zozoli,klęska to mało powiedziane
Wypatruję nawet konkursów z kosmetykami bo wszystko się kończy a na zwykły szampon brak pieniędzy.
Marzyła mi się kołdra z reginy-dobrze,że marzenia nie są karalne bo na chwilę obecną kupić papier lepszy to mega wyzwanie a już ugrać sprawa nie realna Ach to życie...to nie jest życie Wyświetl w wątku >>
ewe85lina
Postów 284
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ojciec dzisiaj dostał nowy po 5 latach użytkowania pierwszego a jest w nawet dobrym stanie-szkoda wyrzucić.Nikt znajomy nie potrzebuje... Wyświetl w wątku >>
ewe85lina
Postów 284
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam to samo odczucie Ja bym mogła więcej wymieniać a do szpitala wzięli dziś ojca-niby na 3-4 dni ale człowiek,który nie potrafi sam iść do wc według mnie na święta nie wyjdzie
Do pewnego momentu i tak uważałam,że to najgorsze święta ze względów finansowych bez możliwości zaproszenia rodziny jak co roku to w przeciągu tygodnia stan ojca tak się pogorszył...
Wyświetl w wątku >>
ewe85lina
Postów 284
Punkty karne 0
Konkursy dodane
właśnie nie jest monitorowana jego kolega poszedł na policję (też poturbowany) a on wsiadł w autobus bo jechał i zjawił się w domu dopiero ja wygoniłam go na pogotowie,bo za bardzo mu krew leciała i ma dziurę w dolnej wardze...jejku coś okropnego. Wyświetl w wątku >>
ewe85lina
Postów 284
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W dzisiejszych czasach już nie można iść po pracy na piwo,żeby przyjść do domu w całości.
Brat już na przystanku stał jak podleciało kilku patałachów w tym uwaga! dziewczyna Dostał w twarz,skopali i uciekli-teraz pojechał na pogotowie porażka Jak otworzyłam mu drzwi to go nie poznałam Wyświetl w wątku >>
ewe85lina
Postów 284
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ewe85lina
Postów 284
Punkty karne 0
Konkursy dodane
racja Wyświetl w wątku >>
ewe85lina
Postów 284
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też tak myślałam,ale później stwierdziłam,że i tak się nic z tym nie zdziała... Wyświetl w wątku >>
ewe85lina
Postów 284
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też chciałam wygrać w tym konkursie Wyświetl w wątku >>
ewe85lina
Postów 284
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pisze od 10.12 Wyświetl w wątku >>