Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ewe85lina
Postów 284
Data rejestracji 03.11.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niestety z powodu opóźnienia dostaw od naszych dostawców nie będziemy mogli zrealizować go w deklarowanym wcześniej terminie.
A synek czeka na Złomka no i facebook Wyświetl w wątku >>
ewe85lina
Postów 284
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do dnia dzisiejszego Zeszłam do skrzynki (bo jak pytam listonosza czy jest coś na dole zawsze nie ma a schodzę i jest) a tam potargana koperta po breloczku,który wysłała mi francuska stronka.Słyszy się,że poczta kradnie ale mogliby nie być tak bezczelni i jeśli przywłaszczyli sobie breloczek mogli zabrać tą pustą kopertę i wsadzić sobie w buty... Wyświetl w wątku >>
ewe85lina
Postów 284
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ewe85lina
Postów 284
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ewe85lina
Postów 284
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A tym bardziej,że tu nie wchodzi w grę wlewanie w dziecko wynalazków tylko trzymanie nad nim.Mój Kapi wczoraj patrzył się na szklankę co się w niej wyprawia. Wyświetl w wątku >>
ewe85lina
Postów 284
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z tego co mnie wiadomo woskiem przelewa się dziecko,które ktoś bardzo wystraszy i jest niespokojne (ponoć w zastygniętym wosku może pokazać się twarz osoby,która nie koniecznie celowo je przestraszyła..) niestety tego sposobu nie znam.Na szczęście z jajkiem tak,bo gdy synek się urodził jeszcze żyła moja mama i mi dużo pomogła jak go męczyły kolki
Wyświetl w wątku >>
ewe85lina
Postów 284
Punkty karne 0
Konkursy dodane
za długo by tutaj pisać napisałam kinga1 na pw babciny sposób ale naprawdę pomaga
Wyświetl w wątku >>
ewe85lina
Postów 284
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Miał często kolki jak był malusi ale teraz tego nie podejrzewałam,biedny się męczył 3 dni a nic nie mówił,że go brzuszek boli Wyświetl w wątku >>
ewe85lina
Postów 284
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z sierpnia też nie mam ani jednej koszulki na 4 zgłoszenia wysłane tak samo jak w poprzednich miesiącach (wygranych)Ja wolałabym żeby mój synuś cierpiał na bezsenność a nie płakał co chwilę przez sen z powodu kataru Ale przez cały dzień i tak szalał i krzyczał Nie jestem chory..
Wyświetl w wątku >>
ewe85lina
Postów 284
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie ma Nie był dodany
Ktoś pisał,że był wpisany w teraz..
Wyświetl w wątku >>
ewe85lina
Postów 284
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wzmianka na ten temat
http://demotywato...a-szczeniaki-do-wody Wyświetl w wątku >>
ewe85lina
Postów 284
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak samo sobie pomyślałam-porażka Wyświetl w wątku >>
ewe85lina
Postów 284
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ewe85lina
Postów 284
Punkty karne 0
Konkursy dodane
co ja bym dała,żeby mój mąż chciał grać w konkursy (może jemu by to lepiej wychodziło)
przynosiłabym zakupy,paragony wszystko
a wkurza mnie remont- jak ja tego nie znoszę
Wyświetl w wątku >>
ewe85lina
Postów 284
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ewe85lina
Postów 284
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ewe85lina
Postów 284
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój daje mi znać o 16,że wraca z pracy (powinien do godziny być w domu) Ja szykuje od nowa obiad,żeby był świeży,ciepły (my jedliśmy ok 14) on mi dzwoni o 19,że jest z koleżanką na piwie za chwile będzie...i dalej go nie ma. Od jutra obiadki odgrzewane lub niech się stołuje u koleżanki Wyświetl w wątku >>
ewe85lina
Postów 284
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też przez moją nokie mam 10 trudno lubię swój telefon
Wyświetl w wątku >>
ewe85lina
Postów 284
Punkty karne 0
Konkursy dodane