Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
krseta
Postów 843
Data rejestracji 29.10.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zna ktoś ten nr? Nie można na niego oddzwonić, 2 połączenie w ciągu 2 dni oba o 15.30... Wyświetl w wątku >>
krseta
Postów 843
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
krseta
Postów 843
Punkty karne 0
Konkursy dodane
krseta
Postów 843
Punkty karne 0
Konkursy dodane
krseta
Postów 843
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Potrzebuje kilka wniosków do prezentacji na licencjat, mam już tego trochę ale trochę się już wypaliłem.
W czym przydatne mogą być gazetki promocyjne dostępne w hipermarketach. Liczę na inwencję twórczą bo odpowiedzi: informują o nowościach... już mam. Dla życzliwych oferuję sporo kodów z tyskiego, kody na popcorn/cole;p, kody z lecha, doładowania dla najbardziej pomocnych. Naprawde mi zależy. Wracam za godzinkę i sprawdzę PW. Pzdr. Wyświetl w wątku >>
krseta
Postów 843
Punkty karne 0
Konkursy dodane
19.04-24.04.2011 oraz z początku kwietnia. Za drobną przyszługę gwarantuje wynagrodzenie. Kontakt tylko na GG 5188928! Potrzebuje do pracy licencjackiej kilku info z tych gazetek!
krseta
Postów 843
Punkty karne 0
Konkursy dodane
krseta
Postów 843
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja mam gazetke w domu do 21.02 Wyświetl w wątku >>
krseta
Postów 843
Punkty karne 0
Konkursy dodane
otrzymania informacji o wygranej pisemną informację zawierającą:
- imię i nazwisko Laureata,
- adres zamieszkania (miasto, kod pocztowy, ulica, numer domu, numer mieszkania) Laureata,
- oświadczenie o tym, że jest właścicielem karty SIM lub, że został upoważniony przez
właściciela karty SIM do dokonania zgłoszenia udziału w Konkursie używając należącego do
niego numeru telefonu,
- oświadczenie, że jest osobą pełnoletnią oraz, że nie jest pracownikiem i przedstawicielem
Organizatora Konkursu oraz innych podmiotów biorących bezpośredni udział w przygotowaniu i
prowadzeniu Konkursu na zlecenie,
7.2. Nagroda zostanie przekazana za pośrednictwem Poczty Polskiej lub poczty kurierskiej na
adres wskazany przez Laureata, w terminie do 15 marca 2011 roku, po otrzymaniu przez
Organizatora dokumentów o których mowa powyżej.
nie chce mi sie teraz czytać regulaminu, ale albo mi sie wydaje, albo odesłanie paragonu nie ejst konieczne.... Wyświetl w wątku >>
krseta
Postów 843
Punkty karne 0
Konkursy dodane
krseta
Postów 843
Punkty karne 0
Konkursy dodane
18.11.2010 oczywiscie
krseta
Postów 843
Punkty karne 0
Konkursy dodane
POSIADAM PARAGON Z DROGERII NATURA z dnia 08.11.2010. PW z H&S Wyświetl w wątku >>
krseta
Postów 843
Punkty karne 0
Konkursy dodane
krseta
Postów 843
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tez jestem ciekawy^^ Wyświetl w wątku >>
krseta