Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mm.ii
Postów 274
Data rejestracji 14.05.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Szukam paragonu z L'oreala w Rossmanie.
Czy ktoś poratuje ??? Wyświetl w wątku >>
mm.ii
Postów 274
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Świetnie
Przynajmniej zostało przypomniane , może jeszcze wiele osób się znajdzie! Wyświetl w wątku >>
mm.ii
Postów 274
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chciałby nazbierać wiele kartek
a Jego dni niestety są poli....e ( nawet nie umiem tego napisać )
Witajcie> > Jest sprawa! Wiecie, czym zajmuje sie Fundacja Mammarzenie? Spełnia> > marzenia dzieci smiertelnie chorych. Jednym z marzycielijest Mateuszek> > Lang ze Szczecina. W niedziele ma ósme urodziny, będa toprawdopodobnie> > jego ostatnie urodziny. Jego marzeniem jest dostacpocztówki od wielu> > ludzi. Jesli macie chwilkę dosłownie czasu, kupciepocztówkę, napiszcie> > życzenia urodzinowe i wyslijcie mu. Was to będziekosztowało niewiele, a> > dla niego będzie znaczyć ogromnie dużo.> >> > Oto adres:> >
Mateuszek Lang>
> ul. Wislana 37>
> 70 - 885 Szczecin>
>> > Rozeslijcie to do kogo się da i slijcie kartki zewszystkich stronswiata.> > Na razie załatwilismy kartki z kilku europejskichkrajów, ale wciaż> > można wiele osób poprosić, najwyżej kartki sie chwilkęspóznia.> >>
> Inf. o chorym Mateuszku sa na stronach:> >> > www.mammarzenie.org/newspolska/2008/mateusz.php> >> > mateusz.szczecinianie.pl>
Wyświetl w wątku >>
mm.ii
Postów 274
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie mogę w to uwierzyć... Wyświetl w wątku >>
mm.ii
Postów 274
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bardzo wszystkim dziekuję , którzy mi klikali , którzy ciągnęli mój link , którzy co dnia dawali mi znać ze spełnili moją prośbę!!!
Nie będę wymieniać osobiście , bo po prostu nie jestem w stanie!
Dziękuje tym których dobrze znam , tym których poznałam w tych dniach ! Wszyscy byli bardzo sympatyczni , bardzo chcieli mi pomóc! Klikali z domu , od rodziców, z uczelini i z pracy!
Dziękuję !
To było niesamowite doświadczenie!
Pozdrawiam wszystkich
mm.ii Wyświetl w wątku >>
mm.ii
Postów 274
Punkty karne 0
Konkursy dodane
poklikajcie!!!!
Proszę dodajcie sobie do ulubinych, bo klikać można codziennie!! Wyświetl w wątku >>
mm.ii
Postów 274
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mm.ii
Postów 274
Punkty karne 0
Konkursy dodane
erdena
dzieki, przez przypadek marzenia się spełniają !
estrella
pewnie też
Wyświetl w wątku >>
mm.ii
Postów 274
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzieki, przez przypadek marzenia się spełniają ! Wyświetl w wątku >>
mm.ii
Postów 274
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Melissa Amelka to już wielka dziewuszka!
No i potwierdze!
Miała być dla Synka jutis przeznaczona!
W razie potrzeby służę pomocą w sądzie- świadek przysięgły!
Buziaczki Wielkie od nas dla Amelki! Wyświetl w wątku >>
mm.ii
Postów 274
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
mm.ii
Postów 274
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pewnie wiele osób ma przedmioty typu książki , zabawki , puzle wygrane lecz kompletnie nietrafione i nie mają co z tym zrobić...
Sprzedać też się nie opłaca...
Mogą też być to zabawki wyniesione już do piwnicy i czekające niewiadomo na co... Moda minie , będą nowe, tamte nikomu się nie przydadzą . A tak naprawdę można je wyporządzić i mogą jeszcze służyć dzieciom.... NIEWYBREDNYM. Cieszącym się prawdziwie!
Jakby ktoś chciał zrobić przyjemność bardzo biednym dzieciaczkom z Mazur bądz z woj Świętokrzyskiego ( opisy dzieci na str 1) to z chęcią prześlę adres dzieciaków.
One raczej nie będą miały prawdziwej Gwiazdki i nie wiem jak z prezentami. O ile coś dostana to będą to drobiażdzki.
Może naprawdę uda nam się pomóc
Mogą to być też gadzety walające się z konta w kąt, artykuły do szkoły... i wszystko to co wymyśli autor... Nieraz ktoś ma kilka takich samych nagród, a dzieciaki z sąsiedztwa powyrastały z takich rzeczy.
Poddaję to pod rozwagę . Jak ktoś chce adres to nie ma problemu zapraszam na pw.
Przypominam link do blogu dzieci z Mazur
http://www.sunsil...4469&entry=45038
Obojętnie co , zawsze ucieszy to w/w dzieci Wyświetl w wątku >>
mm.ii
Postów 274
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak wszyscy zagłosują z forum to Gorzów wymiata nagrody Wyświetl w wątku >>
mm.ii
Postów 274
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Myślałam że może ktoś wie!
Dajcie Jej jeszcze znać , kto ma jej namiary , żeby napisała co się z Nią dzieje! i co z Malutką ?
i pozdrawiam! Wyświetl w wątku >>
mm.ii
Postów 274
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzieci opisane są na 1 str. tego wątku.
Pewnie jak będziecie mierzyć rzeczy na zimę to sie wszystko wyjaśni, a jak nie macie co z tym zrobić , to warto tam przesłać . Nic się nie zmarnuje, a jak ja to mówię tam naprawdę noszą to dzieci po dzieciach i to z całej wioski. Wyświetl w wątku >>
mm.ii
Postów 274
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gdyby ktoś z WAS miał zimowe butki i kurtki i cieplejsze spodnie po Waszych dzieciaczkach, leżące w szafie i juz za małe na tą zimę to chetnie podam adres do dzieci z Mazur o których tu pisałam ( zdjecia dzieci - blg )
Wszystko sie przyda!
Gdyby ktoś mógł wysłać paczuszke to dysponuję adresem.
Wyświetl w wątku >>
mm.ii
Postów 274
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mm.ii
Postów 274
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mm.ii
Postów 274
Punkty karne 0
Konkursy dodane
faktycznie zorganizujcie wybory, może się załapię do jakiejś 20 Wyświetl w wątku >>
mm.ii
Postów 274
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i dziewczynek z Wronek. Które jak widać dostały dużą pomoc od niesamowitych ludzi.
http://www.sunsil...er/14469/mirkaz.html
Wyświetl w wątku >>