Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
siasiolka
Postów 705
Data rejestracji 15.10.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja dostałam tylko maila ze streetcomu.. od siódemki jeszcze nie.. ale spokojnie.. jeszcze mają czas Wyświetl w wątku >>
siasiolka
Postów 705
Punkty karne 0
Konkursy dodane
siasiolka
Postów 705
Punkty karne 0
Konkursy dodane
siasiolka
Postów 705
Punkty karne 0
Konkursy dodane
siasiolka
Postów 705
Punkty karne 0
Konkursy dodane
siasiolka
Postów 705
Punkty karne 0
Konkursy dodane
propozycje na PW Wyświetl w wątku >>
siasiolka
Postów 705
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Znów dzwoniłam do agencji.
Maja w tym tygodniu wysłać do mnie bony..
zapytałam o powód opoznienia - brak sensownej odpowiedzi.
Obiecali tylko, ze wysla.. no to czekam. Wyświetl w wątku >>
siasiolka
Postów 705
Punkty karne 0
Konkursy dodane
skoro nie wysłałi to po co składać reklamacje na poczcie
mi facet z agencji powiedział, że nie wie dlaczego bony nie zostały wysłane. Być może to ich przeoczenie. Ma to wyjaśnić i przedzwonić do mnie w poniedziałek. Wyświetl w wątku >>
siasiolka
Postów 705
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nawet nie wysłali do mnie bonów
facet nie wie dlaczego.. ma przedzwonic po cos do tesco i odezwac sie do mnie w poniedziałek..
wrrrr Wyświetl w wątku >>
siasiolka
Postów 705
Punkty karne 0
Konkursy dodane
siasiolka
Postów 705
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i u mnie brak bonów Wyświetl w wątku >>
siasiolka
Postów 705
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie tez brak.. Wyświetl w wątku >>
siasiolka
Postów 705
Punkty karne 0
Konkursy dodane
prosze, podajcie nr tel do nich.. bo u mnie bonow tez brak, a za 2 dni wyjezdzam na 2tyg urlop i boje sie, ze przepadną... Wyświetl w wątku >>
siasiolka
Postów 705
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o kotrej mieliscie smsy? Wyświetl w wątku >>
siasiolka
Postów 705
Punkty karne 0
Konkursy dodane
siasiolka
Postów 705
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ech..
Pan gadal standard, ze naprawde nie wie kiedy i ze robią wszystko co w ich mocy..
na koniec powiedział: na pocieszenie dodam, że nie jest pani jedyną zniecierpliwiona osoba.. dziś dostajemy mnóstwo telefonów.. Wyświetl w wątku >>
siasiolka
Postów 705
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ty przesij nam lepiej bony.. jak trafia ci sie dwa Wyświetl w wątku >>
siasiolka
Postów 705
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czy mowa o tych nogach kurzych w ziołach z czosnkiem?
robiłam.. dobre wyszło.. tylko najlepiej dzien wczesniej juz wmieszac z przyprawa, zeby mięcho dobrze nasmakowało.. i pod koniec rozkroic torebke i jeszcze zapiekac bo tak to takie gotowano-duszone wyjdzie.. Wyświetl w wątku >>
siasiolka
Postów 705
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jest knorr jest impreza Wyświetl w wątku >>
siasiolka
Postów 705
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pierogi, papieros, wino i sms z knorra -ideane połaczenie nawet o tak wczesnej porze Wyświetl w wątku >>