Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
visserarthur
Postów 3908
Data rejestracji 09.10.2006
Punkty karne 3
Konkursy dodane
pozostaje mi pic sok z kartonika Wyświetl w wątku >>
visserarthur
Postów 3908
Punkty karne 3
Konkursy dodane
visserarthur
Postów 3908
Punkty karne 3
Konkursy dodane
heh, ja takze milo wspominam ten konkurs, a co do zestawow to mialem chyba cos ponad 20 i wszystkie dotarly
moze to nie poczta Ci zwinela zestawy tylko w ogole nie wyslali...
Wyświetl w wątku >>
visserarthur
Postów 3908
Punkty karne 3
Konkursy dodane
kamil, najszczersze wspolczucia, wiem co czujesz, bo to samo odczuwalem i odczuwam w zwiazku ze smiercia mojego taty 8 miesiecy temu... ciagle mi sie wydaje, ze jest w szpitalu i za kilka dni wroci ( Wyświetl w wątku >>
visserarthur
Postów 3908
Punkty karne 3
Konkursy dodane
visserarthur
Postów 3908
Punkty karne 3
Konkursy dodane
visserarthur
Postów 3908
Punkty karne 3
Konkursy dodane
visserarthur
Postów 3908
Punkty karne 3
Konkursy dodane
visserarthur
Postów 3908
Punkty karne 3
Konkursy dodane
a ja bym chcial wygrac hmmm 400 litrow pepsi :D:D albo kase Wyświetl w wątku >>
visserarthur
Postów 3908
Punkty karne 3
Konkursy dodane
a w ogole zabawne, bo wiadomosc glosowa zamiast wczoraj to przyszla mi dzisiaj o 10... Wyświetl w wątku >>
visserarthur
Postów 3908
Punkty karne 3
Konkursy dodane
oni chyba rzucaja bardzo malo kurtek na raz, wiec pewnie jest jakos sprawiedliwie rozdzielone
Wyświetl w wątku >>
visserarthur
Postów 3908
Punkty karne 3
Konkursy dodane
mi sie chyba fartem udalo ja ustrzelic... odswiezylem strone i akurat byla... (tak to na tym lm nie umialem polowac...)
Wyświetl w wątku >>
visserarthur
Postów 3908
Punkty karne 3
Konkursy dodane
visserarthur
Postów 3908
Punkty karne 3
Konkursy dodane
Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/web1/html/funkcje.php on line 474
takie bledy mi wyskakiwaly od 16:23 do 16:33 gdy chcialem wejsc do jakiegokolwiek watku... Wyświetl w wątku >>
visserarthur
Postów 3908
Punkty karne 3
Konkursy dodane
visserarthur
Postów 3908
Punkty karne 3
Konkursy dodane
ja chyba wiem o co im chodzi... Ty wyslalas na adres delektynka cos tam, podczas, gdy skrytka zalozmy byla na firme delecta. firma delecta nie poinformowala ich, ze delektynka to tez ich listy i dlatego Ci zwrocili... do nas jak przychodzi na skrytke to tez musi byc napisane tak jak w umowie... czyli listy na jakies inne nazwy chocby numer skrytki byl dobry nie beda wkladane do naszej skrytki... Wyświetl w wątku >>
visserarthur
Postów 3908
Punkty karne 3
Konkursy dodane
a kody odjelo??? Wyświetl w wątku >>
visserarthur
Postów 3908
Punkty karne 3
Konkursy dodane
visserarthur
Postów 3908
Punkty karne 3
Konkursy dodane
a zeby uniknac takiego czegos (zaginiecia) to dzis moich 8 paragonow do colgate wyslalem listem ubezpieczonym na 200 zl Wyświetl w wątku >>
visserarthur
Postów 3908
Punkty karne 3
Konkursy dodane
ja mam z 28.09, ale co ci to da skoro masz wygrana z np. 25...
Wyświetl w wątku >>