Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
visserarthur
Postów 3908
Data rejestracji 09.10.2006
Punkty karne 3
Konkursy dodane
visserarthur
Postów 3908
Punkty karne 3
Konkursy dodane
a niemal rowno rok temu mama... wspolczuje Wyświetl w wątku >>
visserarthur
Postów 3908
Punkty karne 3
Konkursy dodane
jakie bony Ci nie doszly? jesli te, o ktorych mysle to one byly wysylane jako ubezpieczone (list wartosciowy) Wyświetl w wątku >>
visserarthur
Postów 3908
Punkty karne 3
Konkursy dodane
visserarthur
Postów 3908
Punkty karne 3
Konkursy dodane
ta firma groupe seb jest producentem tefal moulinex i jakichs innych i serwisy wiedza, ze maja uznawac takie gwarancje. podobnie kiedys juz mialem z zegarkiem i w serwisie mowie, ze ona jest dziwna i ze nie mam dowodu zakupu, a pan mi na to, ze gwarancja jest podbita przez producenta i oni takie gwarancje uznaja wiec SPOKO Wyświetl w wątku >>
visserarthur
Postów 3908
Punkty karne 3
Konkursy dodane
do 30.06.2010, ale jak mozna w tylu sklepach to szybko pojda zapewne... Wyświetl w wątku >>
visserarthur
Postów 3908
Punkty karne 3
Konkursy dodane
visserarthur
Postów 3908
Punkty karne 3
Konkursy dodane
no to na przyszlosc pamietaj, ze wroclaw ja obstawiam Wyświetl w wątku >>
visserarthur
Postów 3908
Punkty karne 3
Konkursy dodane
visserarthur
Postów 3908
Punkty karne 3
Konkursy dodane
visserarthur
Postów 3908
Punkty karne 3
Konkursy dodane
visserarthur
Postów 3908
Punkty karne 3
Konkursy dodane
visserarthur
Postów 3908
Punkty karne 3
Konkursy dodane
tez chcialem na jeden adres (chyba mozna), ale nie chce mi sie czytac po raz n-ty tego regulaminu, wiec jedno wysle na siostry adres... Wyświetl w wątku >>
visserarthur
Postów 3908
Punkty karne 3
Konkursy dodane
no wlasnie mi doszly smsy... albo mi cos fon sie zawisil albo era... Wyświetl w wątku >>
visserarthur
Postów 3908
Punkty karne 3
Konkursy dodane
visserarthur
Postów 3908
Punkty karne 3
Konkursy dodane
visserarthur
Postów 3908
Punkty karne 3
Konkursy dodane
visserarthur
Postów 3908
Punkty karne 3
Konkursy dodane
tak jest, ale moga to najwyzej wprowadzic w nastepnych konkursach- to wlasnie miala na mysli piszac, ze postaraja sie wziac pod uwage moje sugestie przy kolejnych akcjach Wyświetl w wątku >>
visserarthur
Postów 3908
Punkty karne 3
Konkursy dodane
visserarthur
Postów 3908
Punkty karne 3
Konkursy dodane
Szanowny Panie,
zwykle przy mniejszej ilości nagród lista rezerwowa pojawia się w regulaminie, ale przy tak dużej ilości nagród niestety często bywa tak, że czas zakończenia loterii czyli wydania nagród bardzo się przeciaga i zwykle laureaci zastępczy pozbywają się paragonów po głównym losowaniu i wtedy są rozczarowani, że nie moga otrzymać nagrody.
Bardzo dziękuję za sugestie i na pewno będziemy je brali pod uwagę przy organizacji kolejnych loterii.
Zachecam Pana do wzięcia udziału w loterii Timotei Wyciśnij więcej z natury w sieci Carrefour - do wygrania 100 blenderów marki Tefal.
Życzę powodzenia i miłego dnia.
Pozdrawiam serdecznie,
Ola Wyświetl w wątku >>