Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika visserarthur

visserarthur

#7148406 Napisano: 19.12.2023 17:35:15 w SZUKAM....
dany-duszek napisał(a):

rooney napisał(a):

visserarthur napisał(a):

rooney napisał(a):

Szukam kogoś kto wygrał w www.loteriaolewnik.com.pl kartę przedpłaconą mbank z tej loterii.

Trzeba ją jakoś aktywować? Próbowałam moją zapłacić w necie i nie przechodziło... próbowalam więc wypłacić w bankomacie i też nie działa. Wam poszło gładko? Czy pisać do albedo?

Zapewne przy karcie była instrukcja co i jak.

owszem i zapewne nie pytałabym tutaj, gdybym najpierw nie zapoznała się z rzeczoną instrukcją. wynika z niej, że karty prepaid musi aktywować firma w moim imieniu. stąd - ponownie - moje pytanie: czy pisaliście do albedo w tej sprawie czy karty były automatycznie aktywne? jeśli jesteś jednym ze szczęśliwych posiadaczy tej karty, to chętnie dowiem się, jak to było w Twoim przypadku.

może jest aktywna, ale do płatności stacjonarnych, a wypłata w bankomacie była na całą kwotę czy mniejszą? Bo jak cała to może nie wypłaciło bo potrzebna była kwota na prowizję od wypłaty. A do zakupów online zapewne potrzebują twojego numeru telefonu aby przychodziło hasło sms.

Dokładnie, karta do płatności w sklepach. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7148358 Napisano: 19.12.2023 14:37:21 w SZUKAM....
rooney napisał(a):

Szukam kogoś kto wygrał w www.loteriaolewnik.com.pl kartę przedpłaconą mbank z tej loterii.

Trzeba ją jakoś aktywować? Próbowałam moją zapłacić w necie i nie przechodziło... próbowalam więc wypłacić w bankomacie i też nie działa. Wam poszło gładko? Czy pisać do albedo?

Zapewne przy karcie była instrukcja co i jak. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7147796 Napisano: 16.12.2023 18:41:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
norweska20 napisał(a):

atlantydek napisał(a):

norweska20 napisał(a):

Wie ktoś może ile  trwa dodawanie sklepu konkursowego do listy ..chodzi mi o loterię DINO Milka ..koleżanka zrobiła mi zakupy w sklepie którego nie ma na liście( Mnich taka miejscowość)i trzeba dodać sklep . I co dalej ..w formularzu kontaktowym wpisujemy dane sklepu ...I ile teraz bezie trwać aż oni w listę go wrzucą...Do końca loteri  2 dni ?

Ostatnio trwało to szybko w dni robocze, kwestia godziny. Teraz jednak weekend. Jak nikt nie zajrzy, wyślij  zgłoszenie mailowo na wszelki wypadek w niedzielę, przynajmniej o główną może zagrasz.

Chyba faktycznie będę musiała wysłać zgłoszenie @do nich ...nie rozumiem wogole na jaką chol..e dają listę sklepów skoro wszystkie biorą udział, potem problem z dodaniem sklepu przez weekend.  Wcześnie  kupowałam Milkę w innym Dino i nawet nie pomyślałam że ten w którym zrobiła mi zakupy koleżanka z pracy jest poza listą:( skoro dali taką opcję to powinni prze weekend też obsługiwać stronę  . I Pal licho jakbym miała tylko 1 paragon z tego sklepu , ale są 3 ( 1 dla mnie i 2 miały być dla osoby z forum ) ja to mam jednak farta w życiu 
Ps. Grudniowy prezent od losu to naprawa auta +/- 3tys. W plecy ..I choćby człowiek chciał zagrać o te nowe auto w Dino to nie może bo nie m sklepu na liście...ech emotka

Nie wiem, jaki masz pełny adres tego sklepu, ale a moim przypadku było tak, że sklep był, tylko wpisany nie jako w tej miejscowości, tylko jako miejscowości „poczty” (jak się wpisuje nazwy mniejszych miejscowości, to po kodzie jest miejscowość, gdzie placówka pocztowa). Sam na to wpadłem i tak to wklepałem. W ogóle komuś się nie chciało wklepywać tych adresów i ze dwa razy miałem coś takiego, że np. zamiast ulicy Adama Mickiewicza 10, wpisali Adama 10. Jak już się skraca adres, to nazwiskiem, a nie imieniem… Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7147756 Napisano: 16.12.2023 13:31:56 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam (cena za sztukę, chyba, że określono inaczej):
Bony TravelPass Plus 5000 zł- za 4500 zł;
Bony Decathlon 250 zł- za 225 zł;
Gra Monopoly 80 zł (w tym wysyłka, wyślę najprawdopodobniej kurierem Dpd);
Zestawy dwóch kodów na bilety do Multikina- za 30 zł;
Bony (kody) Douglas 100 zł- za 90 zł;
Bony (kody) Wyjątkowy Prezent 100 zł- za 90 zł;
Bon (kod) Smyk 100 zł- za 90 zł;
Bony (kody) Świat książki 50 zł- za 45 zł. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7147299 Napisano: 15.12.2023 00:14:38 w SZUKAM....
tereniagno napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

olunka napisał(a):

a czy z Bonduelle przychodziły jakies weryfikacje czy zaraz przelew, bo znowu oczywiście nie mam emotka

Nie wysyłali negatywnej weryfikacji. Listę uzupełniali w dniu przelewu. Miałam paragon z Lidla(tylko nazwa "groszek konser") i na liście mnie nie ma. Przelewu też nie ma, a były za przedostatni etap w tamtym tygodniu. Ostatnie przelewy pewnie będą jutro lub piątek. Nie wiem jak inni ale ja piszę reklamacje, niestety obsługa w Lidlu nie chciała mi przybić pieczątki emotka

Myślę,że nic nie wskórasz.Tak mi i córce przepadły  stówki.Nie było na paragonie Bonduelle.
Córki nie było na liście zwycięzców też i nic nie napisali o negatywnej weryfikacji.
Następnego dnia wysłałam skan paragonu potwierdzonego przez sklep  i też nie uznali.Zaliczyli to jako reklamacja i nagrody nie przyznali.Odpisali  mi, że nie spełniłam warunków i weryfikacja była negatywna.Walczyłam z nimi, ale Oni trzymali się swego.
Już pisałam o tym kilka razy na forum( wyszukaj w poprzednich postach). Ale spróbuj, może dasz Ty z nimi rade, życzę
powodzeniaemotka

A ja wam proponuję napisać i wyrazić swoje oburzenie, do osób z marketingu Bonduelle. Osobiście do końca nie wiem, czy takie moje maile poskutkowały w poprzedniej loterii Bonduelle, ale fakt, że gdy takie maile napisałem, agencja zachowała się tak, jak sugerowałem, choć wcześniej nie chcieli tego zrobić. Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7146354 Napisano: 12.12.2023 13:03:05 w SZUKAM....
atyde25 napisał(a):

Czeka ktoś jeszcze na Winiary-galaretki itp-nie mam ani jednego z 3 do dziś.

Czeka jeszcze bardzo dużo, bo zrobili tylko "kilka" przelewów... Na moje oko tylko z pierwszych kilku dni loterii, a i tak nie wszystkie z tych dni, jak ktoś tu pisał... Wyświetl w wątku >>
1 atyde25 0

visserarthur

#7145866 Napisano: 10.12.2023 15:20:26 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Monopoly z Nestle z wysyłką od organizatora 60 zł (wypełniasz sam/a formularz). Płatność z góry. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7145810 Napisano: 10.12.2023 09:11:09 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
0 0

visserarthur

#7145567 Napisano: 08.12.2023 16:30:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maverick napisał(a):

marcella napisał(a):

agawaga napisał(a):

onlyrybka napisał(a):

Czy na loterię Coca-Coli w Lidlu może być kupiony jeden dwupak? W regulaminie jest napisane dwa napoje, ale na paragonie mam Coca-Cola x 1 (cena jest odpowiednio wyższa niż zakup tylko 1 butelki).

Podbijam

Zgłosiłam taki dwupak a potem wysłałam zapytanie, niestety bez odpowiedzi.

Ja pytając o puszki, dostałem takie info
Szanowny Panie Informujemy, że zakup wielopaku jest traktowany, jako kilka produktów, w tym wypadku jako 4 produkty, a więc może zostać zgłoszony w loterii.

Tak, mimo, że kupiłaś tak jak ja dwupak (a na paragonie nie jest wyszczególnione), to możesz zgłosić i wygrać (taki paragon przeszedł pozytywną weryfikację). W moim przypadku był to dwupak 2l, a na paragonie "Coca-Cola Reg.". Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7145563 Napisano: 08.12.2023 16:21:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Luiza12 napisał(a):

Hej, czy ktos wie co moze isc przez Logaris? Brat dostal powiadomieni3 o nadaniu przesylki, ale nie kojarzy, by cos wygralemotka

Logaris Inpostem, czy Dpd?- Dpd to Monster z Żabki Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7145133 Napisano: 07.12.2023 00:30:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Macie wszystkie przelewy z budynii winiary z początku loterii?

Zależy, co masz na myśli... Według mnie były tylko z pierwszych kilku dni... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7145041 Napisano: 06.12.2023 17:06:39 w moje dzisiejsze wygrane :)
martunik3 napisał(a):

Jakiś @ doczłapał się z Nivea MEN z wygrana kartą 50 zł a nie grałam tam dziś.

Bo to zapewne już mail z nagrodą, a nie z info o wygranej.
*w mailu z kodem do Allegro też podany jest numer paragonu
**w regulaminie widzę tylko info o rezerwach do głównych

Kosmetyki Nivea. Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7144541 Napisano: 04.12.2023 20:29:52 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
majonez1992 napisał(a):

majonez1992 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

majonez1992 napisał(a):

Co dzisiaj nadal unique one fedexem? Na nic nie czekam od nich.

Monopoly, więc chyba jednak czekasz...?

Nie czekam, bo nie wygralam. Mialam jeden los i nie trafilam w bramke.

Wychodzi na to, wg mojej analizy, ze to Douglas konkurs Youbileuszowy. Tylko tam organizatorem bylo Saaatchi and saatchi, a tu wysylka od unique one, to mnie zmylilo. O ile to to:-P

A "Twoje" dane (imię, nazwisko) są w mailu? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7144537 Napisano: 04.12.2023 20:24:41 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
majonez1992 napisał(a):

Co dzisiaj nadal unique one fedexem? Na nic nie czekam od nich.

Monopoly, więc chyba jednak czekasz...? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7144465 Napisano: 04.12.2023 15:23:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
doo napisał(a):

Czy ktoś wie czym w loterii Tic tac są nagrody IV stopnia, które nagle pojawiają się w paragrafie 5 punkt 9 regulaminu, ale nie ma ich wcale w paragrafie 4 Nagrody. W ogóle ten punkt 9 stoi w sprzeczności sam ze sobą, tj. Jeden Uczestnik może uzyskać prawo do nie więcej niż jednej Nagrody w danym Etapie (etapów jest 14), by za chwilę pojawił się zapis Łącznie Uczestnik wygrać może 10 Nagród – po jednej w losowaniu każdego Etapu (nic się nie zmieniło etapów nadal jest 14)

Czyli możesz wygrać tylko jedną w etapie, ale łącznie 10. Czyli np. jak w każdym etapie od 1 do 10 wygrasz jedną, to w etapie 11, jak wygrasz, to już jej nie dostaniesz. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7144460 Napisano: 04.12.2023 15:04:07 w moje dzisiejsze wygrane :)
ladyinred napisał(a):

Danio loteria 3 stopnia - gdy zgloszenie wysyłałam ze 3 tyg. temu. Nie rozumiem.

Czego nie rozumiesz... To wyniki z trzeciego etapu, skoro nie masz w smsie, że rezerwa.

U mnie to samo. Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7144315 Napisano: 03.12.2023 20:27:40 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
0 0

visserarthur

#7143953 Napisano: 01.12.2023 17:22:36 w Smolar
loteryjny napisał(a):

Ktoś jeszcze czeka na przelew z welli?

Ja Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7142765 Napisano: 28.11.2023 00:31:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
margobb napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Czy Nivea oczekuje napisu "men"?

Tak, kazali mi popylać po pieczątkę emotka

Dzięki Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7142703 Napisano: 27.11.2023 20:54:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy Nivea oczekuje napisu "men"? Wyświetl w wątku >>
0 0