Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika visserarthur

visserarthur

#7249237 Napisano: 25.03.2025 14:37:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nuna1210 napisał(a):

Jestem tu dość krótko, bo od zeszłego roku, uwielbiam forum, dużo się tu dowiaduję, to ogólnie super społeczność. ❤️
Ale tę dyskusję o losowaniu/nielosowaniu czytam już kolejny raz i myślę, że nie dojdziemy nigdy do konsensusu. Każdy ma swoje racje, a prawdopodobnie prawda leży gdzieś po środku. Agencje są różne, różne są gusta, różne terminy, jedna agencja wylosuje, jedna zrobi najpierw selekcję "po pierwszym zdaniu", inna przeczyta. Nie ma co wrzucać ich do jednego worka i rzucać krzywdzącymi oskarżeniami, że na pewno wszyscy losują i koniec.
Ja u siebie widzę dobrą skuteczność w jednych agencjach, gorszą w innych i raczej nie byłoby takiej zależności, jeśli wszyscy by tylko losowali.
Nie ma się co kłócić, tylko robić swoje, pisać odpowiedzi najlepiej jak umiemy i liczyć na wygrane ☺️

Bardzo dobrze prawisz. Od dawna uważam, że każdy sam powinien sobie wyrobić opinię, bo na forum niejednokrotnie da się wyczuć, że ludzie głupoty wypisują, by np. zniechęcić konkurencję. Na mnie to nie działa, lata praktyki pozwalają wyrobić sobie opinie na temat konkursów i loterii w poszczególnych agencjach. Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7247655 Napisano: 19.03.2025 00:09:04 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
krakowskispleen napisał(a):

Znowu pudło Kinder. Miało być cały cykl nowego tłumaczenia Ani z Zielonego Wzgórza, a jest guzik :⁠-⁠( Mam wrażenie, że w tej loterii wygrywają wszyscy poza mną

Mam podobne wrażenie, ale może dlatego, że nie mam miejsca w lodówce emotka , a te słodycze powinno trzymać się w lodówce... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7247156 Napisano: 17.03.2025 14:19:46 w Wkurza mnie...
Trochę mnie to wkurza, bo to nieudolność agencji, a nie moja wina, na szczęście nagroda nieduża- ten bilet Wedla. Chciałem wypełnić w ostatni dzień przed północą formularz Zwycięzcy, ale nie przepuszczało, a oni twierdzą, że było po czasie i to dlatego  emotka . Kurna, nie wiem, z jakiego zegara korzystają (jeśli są około 3 minuty różnicy), ale wieloletni konkursowicz nie patrzy na zegarek, który ma na ręku... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7246869 Napisano: 15.03.2025 16:04:46 w Kupię...
Kupię bony Dino 100 zł za 80 zł (nie mam zwyczaju określać ceny, ale w tym przypadku tak mi się kalkuluje, bo to, co chcę kupić dostępne jest w oddalonym sklepie taniej, więc przeliczając zyski i straty tak wychodzi 😀). Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7245648 Napisano: 10.03.2025 16:51:32 w Czy jest konkurs, w którym trzeba kupić...?
fryz napisał(a):

kawę?

Jeśli rozpuszczalną, to Nescafe... Wyświetl w wątku >>
1 fryz 0

visserarthur

#7245363 Napisano: 09.03.2025 15:57:59 w winiary
doo napisał(a):

masza napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

doo napisał(a):

Właśnie dodałam dwa paragony i oba są w weryfikacji, a wcześniej szybko były zatwierdzane. Czy tylko u mnie taka zawieszka, czy ogólnie?

Dziś niedziela więc wątpię ,że ktoś Ci zatwierdzi 😉

Jak paragon jest wyraźny - zatwierdza szybko bot

O dziwo, jak paragon jest wyraźny, z pełną nazwą Winiary, to potrafi zatwierdzać dłużej, niż ten z niejednoznaczną nazwą

Nie bez powodu SZTUCZNA inteligencja... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7244674 Napisano: 05.03.2025 13:35:04 w Smolar
Kamil_K napisał(a):

Dekasia napisał(a):

Kamil_K napisał(a):

A znalazł ktoś sklep "promocyjny" w którym za kupno 2 tigerów są wydawane zdrapki?

Widziałam reklamę na fb Livio. 

Dzięki pierwszy raz słyszę o tym sklepie no ale tak już jest jak mieszkasz w małej miejscowości emotka

To chyba nie jest kwestia wielkości miejscowości, ale chyba lokalności występowania sklepów ;). Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

visserarthur

#7243238 Napisano: 26.02.2025 14:10:21 w Avanti
rooney napisał(a):

nie znoszę ''przesyłek do rąk własnych'' i dpd swoją drogą też ... cały dzien czekania na pluxee DC na nic, bo kurier wpisał mi w apkę, że rzekomo nikogo nie było... emotka  a II próba się nie uda, bo jutro naprawdę nie będzie.. 

napisałam od razu do avanti, myslicie że wyślą nagrodę jeszcze raz? i znów ten cyrk z odbiorem ... człowiek się cieszy, że wygrał, ale czasami jest z tym więcej zachodu, bo jednak nie każdy ma lokaja co nam obsłuży kurierkę 24/7 emotka emotka  

za to e-karty do biedronki kocham emotka

Miałaś kiedykolwiek przesyłkę „do rąk własnych”? To, że jest z dokumentami, nie oznacza, że jest do rąk własnych i da się z tego spokojnie wybrnąć. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7241042 Napisano: 17.02.2025 13:24:18 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Czy Logaris w aplikacji Dpd, to zestaw z Whiskas...? Ktoś ma większość pewność...? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7240891 Napisano: 16.02.2025 17:00:02 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Kody Spotify 120 zł- 100 zł/ sztuka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7240883 Napisano: 16.02.2025 16:12:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stokrotka238 napisał(a):

Blikomania
Czy ja dobrze rozumiem, ten regulamin, że ile bym transakcji blik nie zrobiła, w jednym banku to i tak będzie się liczyła tylko pierwsza? A kolejne będą się tylko liczyć tylko jeśli będę miała więcej niż jedną aplikację bankową? 

2.5. Użytkownik BLIKA może przesłać więcej niż jedno Zgłoszenie, o ile posiada na swoim urządzeniu mobilnymzainstalowane aplikacje mobilne z funkcjonalnością umożliwiającą realizację Transakcji BLIK wydane przez różneBanki i o ile w ramach każdej z tych aplikacji (każdego userID z BLIKOMANII) dokona Transakcji rejestracyjnejBLIK, z zastrzeżeniem punktu 2.8.2.6. W ramach jednego Zgłoszenia Użytkownik BLIKA może wskazać tylko jedną aplikację mobilną danego Banku.
2.7. Jeżeli Użytkownik BLIKA prześle więcej niż jedno Zgłoszenie z tym samym adresem e-mail i ze wskazaniemtego samego Banku (ten sam userID z BLIKOMANII), gdzie Transakcja rejestracyjna BLIK zostanie przetworzonaw Systemie Płatności Mobilnych BLIK dla tego samego APPID, Organizator dokona rejestracji Uczestnika tylko napodstawie pierwszego Zgłoszenia, a kolejne takie Zgłoszenie pozostawi bez rozpoznania.2.8. Jeżeli Użytkownik BLIKA prześle więcej niż jedno Zgłoszenie z tym samym adresem e-mail i ze wskazaniemtego samego Banku (ten sam userID z BLIKOMANII), gdzie kolejne Transakcje rejestracyjne BLIK będąprzetworzone w Systemie Płatności Mobilnych BLIK dla różnych APPID, to Organizator oznacza każde kolejneAPPID, dla którego została wykonana Transakcja rejestracyjna BLIK, jako uczestniczące w Loterii.

To dotyczy rejestracji do loterii, a nie zgłoszeń. (nomenklatura chyba nie ma tu znaczenia- wiadomo, w czym rzecz) Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7240878 Napisano: 16.02.2025 15:41:55 w Czy informują/ informowali?
dysia napisał(a):

aleksiak napisał(a):

dysia napisał(a):

agicho napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Whiskas nie powinien do dziś? A może był już?

Też czekałam w tym tyg. Na wyniki i cisza (?)

Nikt nic nie pisał, myślę że chociaż z jedna osoba wpisałby w wątku MDW

W ubiegły piątek, na 26 nagród, pochwaliło się 19 osób. Nie ma opcji, by informowali wczoraj.

Zatem czekany do poniedziałku

Może dziś wieczorem, jak z ferii wrócą emotka . Wyświetl w wątku >>
1 dysia 0

visserarthur

#7240497 Napisano: 13.02.2025 19:08:13 w Avanti
anialistopad napisał(a):

visserarthur napisał(a):

A ten konkurs po 100 bonów dziennie z Biedronki rozwiązany? O bony pytam oczywiście, bo jakoś mi to umknęło.

Rozwiązują nadal. Stanęli z info z tego co pamiętam na 14 . Niech ,ktoś poprawi jak są dalej

Dzięki Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7240483 Napisano: 13.02.2025 17:29:23 w Avanti
A ten konkurs po 100 bonów dziennie z Biedronki rozwiązany? O bony pytam oczywiście, bo jakoś mi to umknęło. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7240310 Napisano: 12.02.2025 15:46:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Bo to Piniata "zero waste", wielokrotnego użytku... Po co coś produkować, żeby zaraz rozwalić i wyrzucić... Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7239726 Napisano: 09.02.2025 15:05:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
No właśnie u mnie na telefonie (zdjęcie powyżej) nie ma tej opcji „moje konto”, dlatego też miałem problem ze znalezieniem losów (zmiana pozycji ustawienia ekranu nic nie daje). Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

visserarthur

#7239715 Napisano: 09.02.2025 14:03:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ktosiek1 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Czy da się na telefonie grać w klub Winiary? Nie mogę odnaleźć losów… (jeśli ma to znaczenie, chodzi mi o Iphone).

Strasznie ukryli te losy w tej edycji. Najpierw się zaloguj, a potem wejdź w moje konto i na samym dole jest moje losy.

Na stronie, to wiem, ale na telefonie nie ma nawet opcji „moje losy”… Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7239713 Napisano: 09.02.2025 13:59:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dany-duszek napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Czy da się na telefonie grać w klub Winiary? Nie mogę odnaleźć losów… (jeśli ma to znaczenie, chodzi mi o Iphone).

a jak wejdziesz przez link https://www.klub.winiary.pl/twoje-losy ?

O, no dzięki. Muszę sobie ten link zapisać, bo inaczej nie wiem jak… Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7239710 Napisano: 09.02.2025 13:51:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy da się na telefonie grać w klub Winiary? Nie mogę odnaleźć losów… (jeśli ma to znaczenie, chodzi mi o Iphone). Wyświetl w wątku >>
0 0