Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
lojalna9
Postów 27
Data rejestracji 09.10.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lojalna9
Postów 27
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pewnie chodziło im o Bielsko - Białą bo w Białej Podlaskiej nie ma rosmana na tej ulicy ale jak by się upierali na Białą Podlaską to mogę odebrać dla ciebie Wyświetl w wątku >>
lojalna9
Postów 27
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja dzisiaj zaszłam pokazuję sms a panie robią na mnie oczy bo one nic na ten temat nie wiedzą. Twierdzą ze u nich w sklepie nigdy nie wydawali nagród z zadnego konka i bardzo im przykro ale nie pomogą mi. poczytały sms coś podumały i odesłały z kwitkiem u nich info na ten temat nie uzyskam... Wyświetl w wątku >>
lojalna9
Postów 27
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lojalna9
Postów 27
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lojalna9
Postów 27
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lojalna9
Postów 27
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lojalna9
Postów 27
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i skonkursu walentynkowego glamour takze Wyświetl w wątku >>
lojalna9
Postów 27
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lojalna9
Postów 27
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lojalna9
Postów 27
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lojalna9
Postów 27
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lojalna9
Postów 27
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja zakonczylam w centrum sporu na nierostrzygniety ze niedostalam towaru i pracownik allegro ma sie z nim skontaktowac? Tylko cos nie mam wielu nadzieji bo jak on tez tylko wysle mu maila ze ma mi wyslac towar to on chyba sie zbyt mocno nie przestraszy... Kurcze a z policja jakos szczegolnie zaczynac mi sie niechce bo tylko bedzie duzo ciaganiny i na dodatek kupywalam z konta siostry bo swojego sie jeszcze niedorobilam i bedzie ona musiala w tym wszystkim uczestniczyc i mi tu marudzic Wyświetl w wątku >>
lojalna9
Postów 27
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lojalna9
Postów 27
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lojalna9
Postów 27
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lojalna9
Postów 27
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lojalna9
Postów 27
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lojalna9
Postów 27
Punkty karne 0
Konkursy dodane
do mnie tez na pw pisal widze ze nowe sepy ogarnely forum, mysla chyba ze na ladne oczy ktos im poda wszystkie adresy o ktore musial zabiegac przez jakis czas i watpie czy od takich ludzi mozna sie spodziewac wdziecznosci Wyświetl w wątku >>
lojalna9
Postów 27
Punkty karne 0
Konkursy dodane