Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
emanuela24
Postów 636
Data rejestracji 06.10.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
luko922 - szlifuj talent Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no ale ok - czytają tutaj hasła i nagradzają najlepsze z najlepszych - wiele serca w to czytanie wkładają i porównując wasze statystyki z moimi - JESTEM GENIUSZEM nie obrażajcie się, ja jestem genialna i mam najlepsze hasła
czas te moje naj, naj hasełka wysyłać na wszystkie konkursy, ja nie dostrzegałam swojego talentu aż do konkursu "moc nagród"
Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to był przykład wybierania
jednego dnia to może być 100 zgłoszeń z godziny x i 20 z godziny y i 10 zgłoszeń z godziny z itd
wystarczy wpaść w "wybieraną" grupkę ot cała filozofia konkursu jak dla mnie - a już troszeczkę tutaj wygrałam to nie są przemyślenia osoby która wymyśliła teorie spiskową bo nie wygrywa Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pewnie że nie czytają mało tego - "wybierają" pod rząd - albo znajdziesz się w gromadce "wybranej" albo nie (pani kopiuje nazwiska np 50 z 7, 50 z 12, 50 z 17, 50 z 22 itd) i nigdy moje wygrane nie były w innej kolejności jak zgłaszane (ślesz zgłoszenia do południa jesteś na pozycjach początkowych do środkowych - ślesz o 23 jesteś pod koniec - przypadek ? i tak dzień w dzień ? zawsze jak śle 3 zgłoszenia pod rząd to wiem że albo sie wszystkie załapią albo żadne z nich)
ale się naśmiałam - potraficie poprawić humor i rozbawić do łez Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja nie mam żadnego potwierdzenia na @
wydrukowałam umowę i mam nadzieję że wystarczy Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja dzisiaj też panikowałam że będę musiała małego do Zakopca wysłać
Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
powolnie idzie ale idzie zaraz Ci dojdzie
ja się bardzo ciesze że mały będzie blisko
szkoda tylko ze nie na tych koloniach które chcieliśmy - ale rzut beretem Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dodzwoniłam się Pan ma dzisiaj urlop i tyle (ton głosu wskazywał na to że ewidentnie mu przeszkadzam i że ma w tyłku że nie ma wolnych miejsc poza drugim końcem kraju)
można dzwonić na stacjonarny - podał mi imię i nazwisko Pani zajmującej się konkursem
ale ogólnie powiedział że robią wszystko zgodnie z regulaminem i zgodnie z regulaminem wyślą bony
Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może ktoś podać ? Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bo toć zaraz mnie coś trafi - mam blisko kolonie i wolne miejsca od 11 - gdyby bony przysłali to bym młodego jutro zawiozła
może MC się ruszy i roześle Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzwoniłam do kompasa Pani nic nie wie odnośnie dorzucania jakichkolwiek kolonii
taka jest umowa z tesco że wybieramy to co zostało i tyle
oni nie odpowiadają za brak miejsc - ogólnie zlewka totalna na zasadzie twój problem
Pani mówiła że została Jura i Zakopane i tam proszę dziecko wysłać - pytałam co będzie jeśli dziecko zacznie płakać ? Pani odpowiedziała zadowolona z siebie że trzeba wtedy po dziecko przyjechać (szkoda tylko że na drugi koniec Polski bo oni nie potrafili dla konkursowiczy zaklepać miejsc w kilku miejscach w kraju tak żeby każdy mógł coś w miare blisko zarezerwować )
Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie wyślę na pierwsze kolonie dziecka gdzieś daleko Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane