Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
emanuela24
Postów 636
Data rejestracji 06.10.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja tak raz zrobiłam - kupowałam cappy w carrefour sporo ludzi było - zakręciłam się, zapłaciłam, wzięłam soki i poszłam sobie
ale paragon miałam bo mąż kupował w kasie obok i się nie zagapił - wiec miałam 1 paragon zamiast 2
no ale ogólnie - zawsze przed słaniem eska na konkurs wyciągam paragony z portfela i wkładam je do koperty - kopertę podpisuje i chowam do szafki do której dziecko nie ma zasięgu,dzięki temu jeszcze nie zgubiłam paragonu - a naprawdę mam ich juz cała kolekcje takich kopert z paragonami
Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a co do osób gubiących gram już prawie 3 lata - w masie konkursów promocyjnych biorę udział i jeszcze nie zdarzyło mi się zgubić paragonu - wiec nie do końca wierze w te wszystkie osoby gubiące - bo tu co druga osoba to ta niby gubiąca - 90% z tych osób to zwyczajnie osoby nie kupujące !!!
P.S. teraz możecie mnie zlinczować za szczerość Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Starogard - już dzwonili Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gratulacje zasłużyłaś na niego Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja bym perfumy chciała - albo żeby mi parasol przysłali na nic więcej nie liczę
swoja droga strasznie się grzebią z tym obdzwanianiem Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
już idę - a jak go nauczę to przyjdę do Ciebie
Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o to ze trojan zażartował w dosyć ironiczny sposób - potem stefka stwierdziła ze on ma mały rozm - w efekcie końcowym nazwala siebie beretem
taki skrót zdarzeń
Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja nie wysłałam ani 1 Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lepiej daj swój przebadać Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wikipedia ci nie działa?? ironiczny żart wcale nie oznacza żartu małego chłopca
sorki ale nie znasz chłopaka a już twierdzisz ze jest małym chłopcem
przejrzyj wcześniejsze posty w tym wątku - sprawdź ile z tych postów to posty o konkach a ile to zebranie o paragony - wiec chlopak napisał w ironiczny sposób co o tym myśli i tyle Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
trzeba sie znać na żartach nawet tych ironicznych Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak ci sie zacioł telewonik to wlas na pw - bo jak ja kupowalum to sie babecce kasa zaciola i mam 20 paragonow a raz nakupilam ,
hej Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
znowu i to najlepiej za darmo by chciał
wiem bo wcześniej poszukiwał paragonów cappy Wyświetl w wątku >>