Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
emanuela24
Postów 636
Data rejestracji 06.10.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to jest konto założone dzisiaj
pewnie już pod swoim wstyd mu szukać Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie tylko na to liczy - ale tez tak robi - daje 10 czy 20 zł doładowania i ma paragonik - ale cóż nie ja tego nauczyłam oszustów
no ale przecież nie można mieć pretensji do tych którzy chcą aby im się zakupy wróciły
Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sponsorowi na 100% na tym zależy - bo on chce sprzedać swoje produkty - a ich zadanie to przeprowadzić loterie na zasadach sponsora - a nie tak jak im jest lepiej Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale może dzięki temu w następnej promocji poproszą o przesłanie sms-em numeru paragonu Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie tylko słabsze Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no nie narzekaj myślę ze real Ci to wynagrodził Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
30 komórek to chyba na uzupełnienie tych które padły Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nawet w dziób nie dają darmo
darmo to jedynie boli gardło
Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a za ile ?? to się może potargujemy Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
już dzwoniłam do mamy - jest na mieście - wskoczy i kupi - wiec za godzinkę możesz już słać eski Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mogę Ci kupić i nawet nic w zamian nie wziąć
a wiesz dlaczego?? bo pytasz przed wygraniem a nie po jak chcesz to Ci kupie - daj adres na pw i Ci go wyślę Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie chwale się - bo unikam tak zawistnych osób
mogę tylko napisać że moja największa wygraną był OPEL ANTARA - podkreślę W UCZCIWY SPOSÓB
możesz wierzyć lub nie - moje miesięczne wygrane od ponad roku sięgają miesięcznie ponad 30 tyś zł
wiec nie należę do osób które uchciwią się aby sprzedać paragon za piwko Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kochana to nie zazdrość - bo wygrywam sporo - tyle ze uczciwie - pozdrawiam uczciwych graczy
a takiego laptopa to mam ale z innego konkursu
zwyczajnie chodzi o przyzwoitość - wybacz ale wygrał jednego laptopa a paragonów 0 - o to mi chodzi
ale jeśli popieracie grających nie fer to proszę bardzo Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kochana podaj na pw na co masz paragony - chętnie powysyłam na te konkursy - a później od Ciebie w razie wygranej oczywiście odkupie za doładowanie ( po co będę kupować jak nie wiadomo czy wygram)
a i uprzedzam ze wysyłam z 37 telefonów - bo tyle mam na chodzie
jakaś parodia
uczcie uczcie - takiego sposobu myślenia a później stękajcie że nic wygrać nie możecie - no ale przecież za zakupy wam się zwróci Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ilość wiadomości: 4
Z nami od: 6.11.2009
Punkty karne: 0/5
i chce za grosze paragon - jaka paranoja Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie martw się - ja też najwidoczniej słaba z matmy jestem
trzeba w przyszłym tygodniu poszukać kontaktów z mediami i nagłośnić to bo widać ze jaja sobie z nas robią Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak 7143
a wiesz w konkursie knorra tez był inny numer w regulaminie - ten kto słał na ten z regulaminu mógł liczyć na pule w postaci ochłapu po 7135 Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rossmana ?? to wyniki już były ?? kiedy?? Wyświetl w wątku >>