Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika emanuela24

emanuela24

#2907627 Napisano: 03.12.2009 11:37:25 w Carrefour konkursy
emanuela24 napisał(a):

ziolko napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

co za baba - ale się wkurzyłam
a numeru do J&J nie ma nigdzie emotka
albo ja oślepłam
tzn jest jakiś 22 668 00 00 - ale jak go wybieram słyszę wybrany numer jest nieprawidłowy emotka

Adres:

Iłżecka 24 F
Warszawa 02-135

Dane kontaktowe:
Telefon: +48 22 237 8000
Email: jnjpoland@its.jnj.com

ok za jakaś godzinę zadzwonię muszę się zebrać i ustalić co powiedzieć

zebrałam sie zadzwoniłam i słysze ;
w tej chwili wszystkie linie są zajęte Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#2907588 Napisano: 03.12.2009 11:27:09 w Carrefour konkursy
ziolko napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

albo ja oślepłam
tzn jest jakiś 22 668 00 00 - ale jak go wybieram słyszę wybrany numer jest nieprawidłowy emotka

Adres:

Iłżecka 24 F
Warszawa 02-135

Dane kontaktowe:
Telefon: +48 22 237 8000
Email: jnjpoland@its.jnj.com

ok za jakaś godzinę zadzwonię muszę się zebrać i ustalić co powiedzieć Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#2907565 Napisano: 03.12.2009 11:22:27 w Carrefour konkursy
crism napisał(a):

hmmm to mowicie, zeby startery sprawdzic ?

szkoda czasu - sms-ów nie było emotka
tzn były ale Pani je na swoje numery wysłała emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#2907563 Napisano: 03.12.2009 11:21:46 w Carrefour konkursy
marzanna napisał(a):

benon69 napisał(a):

acherek napisał(a):

Biorąc udział w konkursach trzeba mieć stalowe nerwy.

zgadzam sie z tym emotka emotka

Jak ktoś wysłał 2 SMSy tak jak ja, to może się najwyżej śmiać, ale jak ktoś zainwestował 100 SMSów i 100 paczek wkładek, to.... emotka

ojojoj ja wysłałam 5 emotka
ale mi chodzi o to aby ta firma nauczyła się organizować konkursy - bez względu na to kto wygra - czy ja czy Ty - niech to będzie na tyle uczciwe ze te bony trafia do osób które grały w tym konkursie a nie go organizowały emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#2907553 Napisano: 03.12.2009 11:19:17 w Carrefour konkursy
ziolko napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

no szlak mnie trafi
wyniki byly
na pytanie o nazwisko pani stwierdzila yyyyyy nie moge udzielic takiej informacji na moja odp ze musi takie nazwisko jest jawna powiedziala ze nie ma kompetencji i zeby pisac reklamacje
odnosnie protokolu powiedziala ze wydadza jesli wyraza na to zgode laureaci na moja odpowiedz ze to musi zostac nam wydane kazala pisac reklamacje,
na moje twierdzenie ze na tyle smsow i osob z danego portalu jest nie mozliwe aby nikt nie wygral pani stwierdzila ze dlaczego tak sadze emotka
i mowilam ze nie moge dzwonic powiedzialam pani ze byla juz podobna sytuacja i jesli pani nie wie co sie dziala radze sie zapoznac bo my napewno nie odpuscimy a sprawa zostanie zgloszona w odpowiednie miejsce emotka emotka
kto teraz moze dzwonic do johnsona moze nalezy ich teraz uswiadomic emotka

czyli śmierdzi na odległość - możemy ten konkurs zaliczyć do zakończonych emotka bo wątpię abyśmy wywalczyli bony

emotka emotka

nie ma kompetencji, żeby własne nazwisko podawać?? emotka laureaci muszą się zgodzić na wydanie protokołu?? emotka emotka ale głupie... przeciez właśnie po to się dzwoni, żeby dowiedzieć się co z wynikami, więc nie wiadomo kto jest laureatem...

nie no... masło maślane.. nie wiadomo czy sie smiać czy płakac emotka emotka emotka

przecież laureat poprzez podanie danych wyraża zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych emotka
poza tym w takim protokole z losowania nie ma podanych danych osobowych tylko numery telefonów

albo ja oślepłam
tzn jest jakiś 22 668 00 00 - ale jak go wybieram słyszę wybrany numer jest nieprawidłowy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#2907527 Napisano: 03.12.2009 11:10:44 w Carrefour konkursy
loczeq napisał(a):

jak moge co doradzic to jedynie kontakt ze zleceniodawca emotka

Organizatorem loterii „Carefree w Carrefour” zwanej dalej „Loterią”, jest
Johnson & Johnson Poland Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie,

pewnie nas zleją bo stwierdza ze skoro profesjonalnej agencji zlecili konkurs to jest wszystko ok - a skarży się Pani co to 1 sms wysłała i jest zła ze nie wygrała emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#2907519 Napisano: 03.12.2009 11:09:23 w Carrefour konkursy
kalisto1986 napisał(a):

no szlak mnie trafi
wyniki byly
na pytanie o nazwisko pani stwierdzila yyyyyy nie moge udzielic takiej informacji na moja odp ze musi takie nazwisko jest jawna powiedziala ze nie ma kompetencji i zeby pisac reklamacje
odnosnie protokolu powiedziala ze wydadza jesli wyraza na to zgode laureaci na moja odpowiedz ze to musi zostac nam wydane kazala pisac reklamacje,
na moje twierdzenie ze na tyle smsow i osob z danego portalu jest nie mozliwe aby nikt nie wygral pani stwierdzila ze dlaczego tak sadze emotka
i mowilam ze nie moge dzwonic powiedzialam pani ze byla juz podobna sytuacja i jesli pani nie wie co sie dziala radze sie zapoznac bo my napewno nie odpuscimy a sprawa zostanie zgloszona w odpowiednie miejsce emotka emotka
kto teraz moze dzwonic do johnsona moze nalezy ich teraz uswiadomic emotka

czyli śmierdzi na odległość - możemy ten konkurs zaliczyć do zakończonych emotka bo wątpię abyśmy wywalczyli bony Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#2907506 Napisano: 03.12.2009 11:03:51 w Carrefour konkursy
assal napisał(a):

Nawet konkursy szkolne mają protokoły emotka
Ja jednak wolę poczekać kilka dni dłużej, niż robić aferę przed wysłaniem smsów - kontrola oznacza jedno: zakaz wydania nagród do momentu sprawdzenia wszystkiego... wie ktoś, ile miesięcy to trwa? emotka

za kilka dni to ta Pani te bony wykorzysta emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#2907503 Napisano: 03.12.2009 11:03:15 w Carrefour konkursy
a nie faktycznie :
Ewidencje, rejestry i wykazy prowadzone przez urzędy celne są określone w zarządzeniu Nr 28 Ministra Finansów z dnia 21 grudnia 2004 r. w sprawie ewidencji prowadzonych przez urzędy celne (Dziennik Urzędowy Ministra Finansów z 2004 r. Nr 20, poz. 247). Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#2907496 Napisano: 03.12.2009 11:01:09 w Carrefour konkursy
zastanawia mnie ten zapisek , być może wcześniej nie zwracałam na takie coś uwagi - ale czy na loterie nie powinno być pozwolenie z ministerstwa finansów- a nie z izby celnej ??

Loteria jest urządzana na podstawie zezwolenia wydanego przez Dyrektora Izby
Celnej w Warszawie, ul. ul. Erazma Ciołka 14A, 01-443 Warszawa.

coś tak dziwnie może ja czegoś nie wiem - albo coś tu nie tak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#2907480 Napisano: 03.12.2009 10:56:30 w Carrefour konkursy
ziolko napisał(a):

malenka89 napisał(a):

Śmiechu warte, a nie agencja emotka
A może jest ktoś kto ma blisko ich siedzibę i mógłby wpaść i zobaczyć protokół?

43. Organizator powoła wewnętrzną Komisję Nadzoru nad Prawidłowością
Urządzania Loterii, zwaną dalej „Komisją” i wyda Regulamin jej działania. W składzie Komisji znajdzie się osoba legitymująca się świadectwem zawodowym wydanym przez Ministra Finansów.

44. Komisja sporządzi protokół z podaniem wyników Loterii. Uczestnik Loterii może zapoznać się z protokołem na swoje żądanie najpóźniej do dnia 17.03.2010.

czyli KAŻDY może poprosić o taki protokół emotka

jeśli taki powstał emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#2907478 Napisano: 03.12.2009 10:56:04 w Carrefour konkursy
kalisto1986 napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

dla mnie to wygląda na to że to jakaś nowa firma - wcześniej o nich nie słyszałam - no i tacy nowicjusze cieszyli sie ze zlecenia - maja nadzieje ze sobie na SPA pobalują - a przecież jak Pani Kowalska zadzwoni to można jej powiedzieć ze oprócz jej zgłoszenia było 3 tys innych - wiec pani Kowalska stwierdzi ze faktycznie miała małe szanse i to naturalne ze nie wygrała - a oni sobie mogą walizeczki pakować i spokojnie wydać wszystkie boniki na swoje rozrywki emotka fajnie to sobie wykombinowali nie ma co

no tak ale to bylo losowanie czyli powinien byc przy tym nadzor z ministerstwa wiec moze tak zagrac zadzwonic o podpytac albo dac do zrozumienia czy byla osoba specjalnie do tego przeszkolona czy jakos tak kurde ten kerfiur to dobiera agencje emotka

ta tyle ze przeszkolona mogła zostać właśnie na Pani co telefony odbiera - jeśli na spa się czai to wpiszą numery znajomych w protokołach ( z każdego losowania musi być taki sporządzony) i spokojnie może już się pakować emotka
te nadzory ministerstwa często są takim picem na wodę ;/

woem ze to pic ale moze nowa agencja zareaguje na taka informacje , zbieram sie zeby zadzwonicale mam dzisiaj parszywy humor i boje sie ze to skonczy sie zle emotka

to jak będziesz dzwonić to poproś od razu o nazwisko osoby przeszkolonej przez ministerstwo (powiedz ze chcesz z ta osoba się skontaktować) i o protokół z losowania emotka

wlasnie to chcem zrobic emotka wszystko zapisalam i ide dzwonic emotka

daj znać co Pani na to emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#2907466 Napisano: 03.12.2009 10:53:02 w Carrefour konkursy
kalisto1986 napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

dla mnie to wygląda na to że to jakaś nowa firma - wcześniej o nich nie słyszałam - no i tacy nowicjusze cieszyli sie ze zlecenia - maja nadzieje ze sobie na SPA pobalują - a przecież jak Pani Kowalska zadzwoni to można jej powiedzieć ze oprócz jej zgłoszenia było 3 tys innych - wiec pani Kowalska stwierdzi ze faktycznie miała małe szanse i to naturalne ze nie wygrała - a oni sobie mogą walizeczki pakować i spokojnie wydać wszystkie boniki na swoje rozrywki emotka fajnie to sobie wykombinowali nie ma co

no tak ale to bylo losowanie czyli powinien byc przy tym nadzor z ministerstwa wiec moze tak zagrac zadzwonic o podpytac albo dac do zrozumienia czy byla osoba specjalnie do tego przeszkolona czy jakos tak kurde ten kerfiur to dobiera agencje emotka

ta tyle ze przeszkolona mogła zostać właśnie na Pani co telefony odbiera - jeśli na spa się czai to wpiszą numery znajomych w protokołach ( z każdego losowania musi być taki sporządzony) i spokojnie może już się pakować emotka
te nadzory ministerstwa często są takim picem na wodę ;/

woem ze to pic ale moze nowa agencja zareaguje na taka informacje , zbieram sie zeby zadzwonicale mam dzisiaj parszywy humor i boje sie ze to skonczy sie zle emotka

to jak będziesz dzwonić to poproś od razu o nazwisko osoby przeszkolonej przez ministerstwo (powiedz ze chcesz z ta osoba się skontaktować) i o protokół z losowania emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#2907461 Napisano: 03.12.2009 10:51:46 w Carrefour konkursy
malenka89 napisał(a):

Śmiechu warte, a nie agencja emotka
A może jest ktoś kto ma blisko ich siedzibę i mógłby wpaść i zobaczyć protokół?

hm.. kiedyś kolega prosił w jednym z konkursów o taki protokół i mu przysłali i przysłali - (oczywiście kopie ) - ale akurat była to porządna firma
tu podejrzewam ze dopiero będą taki protokół pisali - po tym jak powiedziałam ze do rzecznika zgłoszę emotka jeśli wiedzą ze muszą takowy mieć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#2907446 Napisano: 03.12.2009 10:48:14 w Carrefour konkursy
kalisto1986 napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

te nadzory ministerstwa często są takim picem na wodę ;/ Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#2907414 Napisano: 03.12.2009 10:41:30 w Carrefour konkursy
dla mnie to wygląda na to że to jakaś nowa firma - wcześniej o nich nie słyszałam - no i tacy nowicjusze cieszyli sie ze zlecenia - maja nadzieje ze sobie na SPA pobalują - a przecież jak Pani Kowalska zadzwoni to można jej powiedzieć ze oprócz jej zgłoszenia było 3 tys innych - wiec pani Kowalska stwierdzi ze faktycznie miała małe szanse i to naturalne ze nie wygrała - a oni sobie mogą walizeczki pakować i spokojnie wydać wszystkie boniki na swoje rozrywki emotka fajnie to sobie wykombinowali nie ma co Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#2907393 Napisano: 03.12.2009 10:35:37 w Carrefour konkursy
ziolko napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

beata28 napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

malenka89 napisał(a):

Dzwoniłam i odnoście Carefree Pani uparcie twierdzi, że sms-y były emotka
Zapytałam dwa razy czy jest pewna to powiedziała, że ona wie co mówi i były na 200 % emotka

co za babsztyl emotka
ja już sama zaczynam wątpić może były tylko ci co je otrzymali sie nie pochwalili - myślicie ze to możliwe?? emotka

nie wierze
emotka

wrrrrrrr zadzwoniłam i powiedziałam ze nie wierze ze na 2 tys zgłoszeń od użytkowników forum konkursowego nikt nie wygrał - czyli podejrzewam ze sms-ow nie było
to się Pani powiedziała ze ona taka informacje otrzymała ze były - i nie ma na to wglądu czy faktycznie były - powiedziałam ze w takim razie zgłoszę do rzecznika i on już znajdzie sposób na wgląd w to czy faktycznie były wysłane emotka
tyle ze u nas rzecznik do poniedziałku niedostępny emotka

powiedziałaś o forum?? emotka

tak - ale nie mówiłam jakie, chociaż
organizatorzy od dawna sa stałymi bywalcami tej strony emotka co to za tajemnica ??
a niech se nie myśli ze dzwoni jakaś Pani co to 1 sms wysłała i teraz się burzy - niech wie ze przynajmniej 90% jest z jakiejś społeczności i ze tak łatwo sobie tych bonów nie zagarnie dla siebie Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#2907372 Napisano: 03.12.2009 10:28:50 w Carrefour konkursy
beata28 napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

malenka89 napisał(a):

Zapytałam dwa razy czy jest pewna to powiedziała, że ona wie co mówi i były na 200 % emotka

co za babsztyl emotka
ja już sama zaczynam wątpić może były tylko ci co je otrzymali sie nie pochwalili - myślicie ze to możliwe?? emotka

nie wierze
emotka

wrrrrrrr zadzwoniłam i powiedziałam ze nie wierze ze na 2 tys zgłoszeń od użytkowników forum konkursowego nikt nie wygrał - czyli podejrzewam ze sms-ow nie było
to się Pani powiedziała ze ona taka informacje otrzymała ze były - i nie ma na to wglądu czy faktycznie były - powiedziałam ze w takim razie zgłoszę do rzecznika i on już znajdzie sposób na wgląd w to czy faktycznie były wysłane emotka
tyle ze u nas rzecznik do poniedziałku niedostępny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#2907342 Napisano: 03.12.2009 10:22:39 w Carrefour konkursy
malenka89 napisał(a):

co za babsztyl emotka
ja już sama zaczynam wątpić może były tylko ci co je otrzymali sie nie pochwalili - myślicie ze to możliwe?? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#2907223 Napisano: 03.12.2009 09:54:18 w Carrefour konkursy
renatak0 napisał(a):

niuniu napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

niuniu napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

pamal73 napisał(a):

pamal73 napisał(a):

Wysyłacie te paragoniki z Nestle Intermarche ?? Poleconym ??

dzwoniłam
listem poleconym
trzeba dopisać konkurs Intermarche Małgorzata Brzeżińska

tez dzwoniłam Pani powiedziała ze jeśli dzisiaj wyśle paragon to powinnam do następnego piątku otrzymać nagrodę emotka emotka emotka
czyli jedna porządna firma emotka

powaznie ? tak szybko? supcio emotka
te adresy które podajecie na forum sa prawidłowe na które wysłać paragon?

nie wiem jaki tu adres został podany - Pani powiedziała aby odesłać na adres z regulaminu z dopiskiem Małgorzata Brzezińska - dzięki temu szybciutko trafi do niej i będzie mogła szybciutko nagrodę wysłać

achaaa... emotka

czy w treści coś oprócz adresu i numeru telefonu trzeba wpisać?

dopisek : Małgorzata Brzezińska Wyświetl w wątku >>
0 0