Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
emanuela24
Postów 636
Data rejestracji 06.10.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zebrałam sie zadzwoniłam i słysze ;
w tej chwili wszystkie linie są zajęte Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ok za jakaś godzinę zadzwonię muszę się zebrać i ustalić co powiedzieć Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szkoda czasu - sms-ów nie było
tzn były ale Pani je na swoje numery wysłała Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ojojoj ja wysłałam 5
ale mi chodzi o to aby ta firma nauczyła się organizować konkursy - bez względu na to kto wygra - czy ja czy Ty - niech to będzie na tyle uczciwe ze te bony trafia do osób które grały w tym konkursie a nie go organizowały Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przecież laureat poprzez podanie danych wyraża zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych
poza tym w takim protokole z losowania nie ma podanych danych osobowych tylko numery telefonów
co za baba - ale się wkurzyłam
a numeru do J&J nie ma nigdzie
albo ja oślepłam
tzn jest jakiś 22 668 00 00 - ale jak go wybieram słyszę wybrany numer jest nieprawidłowy Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pewnie nas zleją bo stwierdza ze skoro profesjonalnej agencji zlecili konkurs to jest wszystko ok - a skarży się Pani co to 1 sms wysłała i jest zła ze nie wygrała Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czyli śmierdzi na odległość - możemy ten konkurs zaliczyć do zakończonych bo wątpię abyśmy wywalczyli bony Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
za kilka dni to ta Pani te bony wykorzysta Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ewidencje, rejestry i wykazy prowadzone przez urzędy celne są określone w zarządzeniu Nr 28 Ministra Finansów z dnia 21 grudnia 2004 r. w sprawie ewidencji prowadzonych przez urzędy celne (Dziennik Urzędowy Ministra Finansów z 2004 r. Nr 20, poz. 247). Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Loteria jest urządzana na podstawie zezwolenia wydanego przez Dyrektora Izby
Celnej w Warszawie, ul. ul. Erazma Ciołka 14A, 01-443 Warszawa.
coś tak dziwnie może ja czegoś nie wiem - albo coś tu nie tak Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeśli taki powstał Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
daj znać co Pani na to Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to jak będziesz dzwonić to poproś od razu o nazwisko osoby przeszkolonej przez ministerstwo (powiedz ze chcesz z ta osoba się skontaktować) i o protokół z losowania
Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hm.. kiedyś kolega prosił w jednym z konkursów o taki protokół i mu przysłali i przysłali - (oczywiście kopie ) - ale akurat była to porządna firma
tu podejrzewam ze dopiero będą taki protokół pisali - po tym jak powiedziałam ze do rzecznika zgłoszę jeśli wiedzą ze muszą takowy mieć Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ta tyle ze przeszkolona mogła zostać właśnie na Pani co telefony odbiera - jeśli na spa się czai to wpiszą numery znajomych w protokołach ( z każdego losowania musi być taki sporządzony) i spokojnie może już się pakować
te nadzory ministerstwa często są takim picem na wodę ;/ Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak - ale nie mówiłam jakie, chociaż
organizatorzy od dawna sa stałymi bywalcami tej strony co to za tajemnica ??
a niech se nie myśli ze dzwoni jakaś Pani co to 1 sms wysłała i teraz się burzy - niech wie ze przynajmniej 90% jest z jakiejś społeczności i ze tak łatwo sobie tych bonów nie zagarnie dla siebie Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wrrrrrrr zadzwoniłam i powiedziałam ze nie wierze ze na 2 tys zgłoszeń od użytkowników forum konkursowego nikt nie wygrał - czyli podejrzewam ze sms-ow nie było
to się Pani powiedziała ze ona taka informacje otrzymała ze były - i nie ma na to wglądu czy faktycznie były - powiedziałam ze w takim razie zgłoszę do rzecznika i on już znajdzie sposób na wgląd w to czy faktycznie były wysłane
tyle ze u nas rzecznik do poniedziałku niedostępny Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
co za babsztyl
ja już sama zaczynam wątpić może były tylko ci co je otrzymali sie nie pochwalili - myślicie ze to możliwe?? Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dopisek : Małgorzata Brzezińska Wyświetl w wątku >>