Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika emanuela24

emanuela24

#2908708 Napisano: 03.12.2009 04:38:40 w Carrefour konkursy
nikolka20 napisał(a):

Sms i u mnie emotka czyżby grali na zwłokę że zrobiło się takie zamieszanie emotka ?

Pani już się spakowała na SPA - ale po interwencji użytkowników do J&J musiała rozpakować walizki emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#2908702 Napisano: 03.12.2009 04:37:19 w Carrefour konkursy
mnie i moje 5 esków olali emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#2908558 Napisano: 03.12.2009 03:41:23 w Carrefour konkursy
maa napisał(a):

visserarthur napisał(a):

ja zaraz tez wysle, ale czy nie ma jakiegos telefonu do marketingu J&J? probowal ktos dzwonic?

tak dzownila Emanuela Pani niby przelaczala ale do polaczenia nie doszlo

tak potwierdzam przy okazji z 15 minut słuchałam muzyczki - bo to raz muzyczka bo wszystkie linie zajęte a to później proszę poczekać a później łącze no i nikt nie odebrał - za to muzyki posłuchałam emotka emotka emotka emotka wiec się wściekłam i juz tam nie dzwonie - muzykę to sobie swoja posłucham Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#2908293 Napisano: 03.12.2009 02:18:59 w Carrefour konkursy
jolcia12 napisał(a):

ziolko napisał(a):

tez mam zamiar wysłać - co piszecie w temacie?

Konkursy organizowane przez Sinea Group to oszustwo emotka emotka emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#2908182 Napisano: 03.12.2009 01:54:01 w Carrefour konkursy
maa napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

crism napisał(a):

a mi sie wydaje, ze (jesli prawda jest to, ze juz sobie kogos tam wybrali) juz jest pozamiatane...
Niestety organizator konkursu jest panem i mozna mu conajwyzej naskoczyc. maile, reklamacje nic nie dadza...
mnie oszukali juz kiedys w konkursie i stracilem laptopa...nie bylo regulaminu, wiec po pierwszej wygranej spytalem przez tel, czy moge grac dalej i wygrac. powiedzieli przez telefon, ze oczywiscie, mozna wg reg wygrac 2 rozne nagrody...wiec wygralem.
Nagrody nie dostalem, bo wg reg, nie mozna bylo wygrac na 1 osobe 2 nagrod z 2 roznych numerow, mimo tego, ze nic takiego mi przez telefon nie mowili...
owszem, pozniej byl reg, ale juz bylo po kwiatkach...
tak ze wcale sie nie zdziwie, jak powiedza, zeby sie wypchac i tyle...kase wzieli, sprawa zalatwiona...

też myślę ze to oleją emotka
chyba ze rzecznika się na nich naśle - i on będzie na tyle kompetentny aby przeprowadzić dokładna kontrole

eee tam zobacyzcie bedzie odzew
nie sadze zeby tak duzoa firma jak johnson pozwolila sobie na niezadowolnie i rozczarowanie konsumentow
nie po to sie organizuje konkursy zeby tracic potencjalnych klientow
to ma byc reklama a nie antyreklama

pani z infolinii poinformuje ze eski były - a wydzwaniają pechowcy którzy nie wygrali i sie czepiają emotka ze akurat ich nie wylosowali J&J stwierdzi ze wszystko ok skoro eski poszły i na tym się skończy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#2908166 Napisano: 03.12.2009 01:50:04 w Carrefour konkursy
ziolko napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

ziolko napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

ewachem napisał(a):

nr jakiejs infolinii jest na tej ulotce konkursowej http://www.carref...arefree-w-carrefour/
moze tam uderzyc?
p.s. bym zadzwonila ale nie mam jak emotka

to pewnie do J&J - ale trzeba mieć domowy żeby zadzwonić emotka

skądże znowu... z komórki tez moża dzwonić na infolinię, z simplusa i orange.. ale drożej wychodzi emotka

z mojej się nie da mam z PLUSA - wybieram numer i słyszę wybrany numer jest nieprawidłowy emotka

z abonamentu nie zadzwonisz... jeśli masz orange na kartę to spróbuj

masz same mix-y emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#2908163 Napisano: 03.12.2009 01:49:19 w Carrefour konkursy
crism napisał(a):

a mi sie wydaje, ze (jesli prawda jest to, ze juz sobie kogos tam wybrali) juz jest pozamiatane...
Niestety organizator konkursu jest panem i mozna mu conajwyzej naskoczyc. maile, reklamacje nic nie dadza...
mnie oszukali juz kiedys w konkursie i stracilem laptopa...nie bylo regulaminu, wiec po pierwszej wygranej spytalem przez tel, czy moge grac dalej i wygrac. powiedzieli przez telefon, ze oczywiscie, mozna wg reg wygrac 2 rozne nagrody...wiec wygralem.
Nagrody nie dostalem, bo wg reg, nie mozna bylo wygrac na 1 osobe 2 nagrod z 2 roznych numerow, mimo tego, ze nic takiego mi przez telefon nie mowili...
owszem, pozniej byl reg, ale juz bylo po kwiatkach...
tak ze wcale sie nie zdziwie, jak powiedza, zeby sie wypchac i tyle...kase wzieli, sprawa zalatwiona...

też myślę ze to oleją emotka
chyba ze rzecznika się na nich naśle - i on będzie na tyle kompetentny aby przeprowadzić dokładna kontrole Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#2908136 Napisano: 03.12.2009 01:42:42 w Carrefour konkursy
olciak napisał(a):

ewachem napisał(a):

olciak napisał(a):

a moze oni- rzeczywiscie wyslali te smsy zakladam ze uczciwie emotka tylko z powodu jakiegos bledu nie dotarly do szczęsliwców emotka

wiec jesli teoretycznie oni wyslali smsy a jesli np. nie dotarly one do zwyciezcow to przeciez nikt im paragonow nie odesle a wiec chyba zorientuja sie ze cos nie tak jest

tak ale zorientuja sie dopiero po 7 dniach emotka Warunkiem otrzymania Nagrody jest przes ł anie przez Laureata listem
poleconym, w terminie 7 dni kalendarzowych od otrzymania wiadomo ś ci SMS
z informacj ą o wygranej (decyduje data stempla pocztowego)...

plus kolejna 14 dni na dotarcie listów - czas świąteczny poczta zamula - liczy się data stempla pocztowego Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#2908133 Napisano: 03.12.2009 01:41:09 w Carrefour konkursy
i ja wysłałam razy 3 emotka trzeba im skrzynkę zapchać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#2908111 Napisano: 03.12.2009 01:34:36 w Carrefour konkursy
ziolko napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

ewachem napisał(a):

nr jakiejs infolinii jest na tej ulotce konkursowej http://www.carref...arefree-w-carrefour/
moze tam uderzyc?

skądże znowu... z komórki tez moża dzwonić na infolinię, z simplusa i orange.. ale drożej wychodzi emotka

z mojej się nie da mam z PLUSA - wybieram numer i słyszę wybrany numer jest nieprawidłowy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#2908101 Napisano: 03.12.2009 01:30:46 w Carrefour konkursy
maa napisał(a):

polec napisał(a):

Szanowni Państwo,
w związku z podejrzeniami dużej grupy osób biorących udział w Loterii Carefree w Carrefour, której regulamin znajduje się pod adresem
http://www.carref...ulamin_carefree1.pdf
oraz Loterii Zadbaj o swoje dziecko z Johnson's Baby w Carrefour, której regulamin znajduje się pod adresem
http://www.carref...egulamin_johnson.pdf

zwracam się z uprzejmą prośbą o podjęcie działań mających na celu kontrolę prawidłowości rozwiązania w/w konkursów tj. sposobu ustalenia listy zwycięzców przez Agencję SINEA GROUP Anna Zaczykiewicz z siedzibą w Warszawie,przy ul. Grochowskiej 357/125.

Nierzetelne i niezgodne z regulaminem prowadzenie loterii negatywnie wpływa na odbiór marki Johnson&Johnson Poland Sp.z o.o., co zapewne nie jest zgodne z Państwa wizją organizowania konkursów.

Wyrażam również chęć zapoznania się z listą zwyciezców, umieszczoną na stronie internetowej Państwa bądź agencji organizującej w/w konkursy.

Oczekując na odpowiedz. Łącze wyrazy szacunku.
......Połeć

Takiej treści e-maila wysłałam do firmy Johnson. Co prawda wysłałam tylko dwa smsy, ale niech wiedzą, kto im te konkursy oirganizuje emotka emotka emotka

super podaj tylkojeszcze adres mailowy

poslemy wszyscy

niech wierdza komu placa za organizowanie konkursow i jak sie ta agencja wywiazuje z wlasnej pracy

ja bym dopisała ze nie wyłonili zwycięzców mimo iż twierdza ze wyłonili, protokołu z losowania też nie sporządzili emotka niech J&J od razu wie o co chodzi Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#2908095 Napisano: 03.12.2009 01:29:29 w Carrefour konkursy
maa napisał(a):

olciak napisał(a):

a moze oni- rzeczywiscie wyslali te smsy zakladam ze uczciwie emotka tylko z powodu jakiegos bledu nie dotarly do szczęsliwców emotka

Może trzeba zadzwonic do agencji i zasygnalizować im, że tak mogło się stać.
Niech dzwonia do zwyciezców do których rzekomo wysłali smsy i zweryfikują czy zostali poinformowani o wygranej.

wczoraj kazałam to sprawdzić - babka powiedziała ze wglądu na to nie ma i koniec, kropka - powiedziała ze ona jest od infolinii i ma informacje ze eski były i już Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#2908087 Napisano: 03.12.2009 01:27:05 w Carrefour konkursy
ika napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

ewachem napisał(a):

moze tam uderzyc?

właśnie tam dzwoniłam, to organizator

czyli ta sama Pani?? czy J&J ?? Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#2908084 Napisano: 03.12.2009 01:26:19 w Carrefour konkursy
ziolko napisał(a):

mkrzysiek napisał(a):

dzwoniłem ponownie
Pani powiedziała że protokoły będą gotowe na poniedziałek

Przeciez protokoły robi się podczas losowania emotka

a może dopiero w poniedziałek będzie losowanie??

ale dziwne... ja to widzę tak, że mają np nagrodę numer 1, to losują numer pierwszy jako zwycięzcę głównego a poźniej 2 czy 3 kolejnych jako rezerwa. I że za każdym razem jest zapisywane co i jak... więc jakim cudem protokół będzie w poniedziałek?? emotka emotka

musi Pani pozbierać numery telefonów od znajomych bądź pokupować startery - przecież wyjazd na SPA ma już zaplanowany emotka emotka emotka emotka emotka
protokół jest spisywany podczas losowania a nie tydzień po - śmieszna ta agencja emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#2908074 Napisano: 03.12.2009 01:22:56 w Carrefour konkursy
ewachem napisał(a):

moze tam uderzyc?

to pewnie do J&J - ale trzeba mieć domowy żeby zadzwonić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#2907816 Napisano: 03.12.2009 12:20:55 w Carrefour konkursy
zal mi tylko tych ludzi którzy sponsorowali innym wkładki licząc na wygrana w kilku sklepach - zapewne odpowiednia ilość esów tez wysłali emotka emotka emotka emotka
a zrobili nas jak chłopa w sądzie emotka emotka emotka emotka śmiać mi się chce jak pomyśle w jakim pięknym stylu nas urządzili emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#2907756 Napisano: 03.12.2009 12:06:09 w Carrefour konkursy
maa napisał(a):

viola88 napisał(a):

no ja też wysyłam kilka smsów i tak daleko jechałam aby mieć paragon emotka

no wlasnie i dla takich sytuacji warto walczyc o to zeby rozwiazywali kazdy konkurs. My sie poswiecamy, jedziemy czesto na drugi koniec miasta, to oddalenego o xx kilometrow sklepu zeby kupic dany produkt a oni olewaja i konkursu nie rozwiazuja.
To juz nie chodzi o ze nie wygralam osobiscie ale jezeli nikt z forum nie ma zadnej nagrody to juz to jest niemozliwe

no ja miałam jakieś 100 - 110 km emotka
no nic na przyszłość jest nauczka - nie brać udziału w konkursach organizowanych przez AHA i nowicjuszy emotka
są konkursy organizowane przez inne firmy Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#2907753 Napisano: 03.12.2009 12:04:44 w Carrefour konkursy
maa napisał(a):

czarnaporzeczka2 napisał(a):

maa napisał(a):

alaalex40 napisał(a):

ja wyslalam 11 smsow i nic nie ma;/
a liczylam na nagrode z mojego marketu.. emotka

przeciez nie jest mozliwe zeby w obu konkursach nikt z forum nie wygral

dokładnie, rozumiem że czesc osob sie woli nie chwalić ale żeby nikt ??? wątpie
albo w tej agencji robią sobie głupie żarty albo faktycznie wyniki były i jakoś tak wylosowali swoich

przesada

ja mysle jednak ze w ogole nie bylo jeszcze wynikow
nagrodypryzpadaly na poszczegolne sklepy
bez przesady zeby az tylu swoich mieli po calej polsce
ja mysle ze w ogole nie rozwiazali tego konkursu i udaja glupa
przydaloby sie tam pojechac i zobaczyc ten protokol
wtedy wsyzstko bedzie jasne

maa a kto powiedział ze pani z Gdańska nie może robić zakupów w Warszawie i odwrotnie
a paragony ?? przecież oni je weryfikują emotka emotka emotka emotka emotka

musicie pogodzić się z tym iż zostaliśmy zrobieni z balona a Pani z infolinii pewnie już w piątek wybiera sie na SPA emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#2907741 Napisano: 03.12.2009 12:01:58 w Carrefour konkursy
dzwoniłam do J&J opowiedziałam o co chodzi i Pani chciała mnie połączyć do osoby od carrefre i cenzura nikt tam nie odbierał emotka
a mam w dupsku nie dzwonie więcej nich mnie pocałują emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#2907635 Napisano: 03.12.2009 11:40:40 w Carrefour konkursy
maa napisał(a):

rozumiem ze sprawa dotyczy zarowno konkursu johnsona jak i carefree tak?

tak - ta sama firma je organizuje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0