Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
emanuela24
Postów 636
Data rejestracji 06.10.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pani już się spakowała na SPA - ale po interwencji użytkowników do J&J musiała rozpakować walizki Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak potwierdzam przy okazji z 15 minut słuchałam muzyczki - bo to raz muzyczka bo wszystkie linie zajęte a to później proszę poczekać a później łącze no i nikt nie odebrał - za to muzyki posłuchałam wiec się wściekłam i juz tam nie dzwonie - muzykę to sobie swoja posłucham Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pani z infolinii poinformuje ze eski były - a wydzwaniają pechowcy którzy nie wygrali i sie czepiają ze akurat ich nie wylosowali J&J stwierdzi ze wszystko ok skoro eski poszły i na tym się skończy Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
masz same mix-y Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też myślę ze to oleją
chyba ze rzecznika się na nich naśle - i on będzie na tyle kompetentny aby przeprowadzić dokładna kontrole Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
plus kolejna 14 dni na dotarcie listów - czas świąteczny poczta zamula - liczy się data stempla pocztowego Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z mojej się nie da mam z PLUSA - wybieram numer i słyszę wybrany numer jest nieprawidłowy Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja bym dopisała ze nie wyłonili zwycięzców mimo iż twierdza ze wyłonili, protokołu z losowania też nie sporządzili niech J&J od razu wie o co chodzi Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wczoraj kazałam to sprawdzić - babka powiedziała ze wglądu na to nie ma i koniec, kropka - powiedziała ze ona jest od infolinii i ma informacje ze eski były i już Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czyli ta sama Pani?? czy J&J ?? Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
musi Pani pozbierać numery telefonów od znajomych bądź pokupować startery - przecież wyjazd na SPA ma już zaplanowany
protokół jest spisywany podczas losowania a nie tydzień po - śmieszna ta agencja Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to pewnie do J&J - ale trzeba mieć domowy żeby zadzwonić Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a zrobili nas jak chłopa w sądzie śmiać mi się chce jak pomyśle w jakim pięknym stylu nas urządzili Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no ja miałam jakieś 100 - 110 km
no nic na przyszłość jest nauczka - nie brać udziału w konkursach organizowanych przez AHA i nowicjuszy
są konkursy organizowane przez inne firmy Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
maa a kto powiedział ze pani z Gdańska nie może robić zakupów w Warszawie i odwrotnie
a paragony ?? przecież oni je weryfikują
musicie pogodzić się z tym iż zostaliśmy zrobieni z balona a Pani z infolinii pewnie już w piątek wybiera sie na SPA Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a mam w dupsku nie dzwonie więcej nich mnie pocałują Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak - ta sama firma je organizuje Wyświetl w wątku >>