Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
emanuela24
Postów 636
Data rejestracji 06.10.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hm... to dlaczego paragonów nie odesłałaś ??
zadzwoń i zapytaj może pozwolą Ci jeszcze odesłać ( nie wiem do kiedy trzeba było słać ) Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie mam pojęcia - ja odsyłałam paragony - garnki miałam w piątek a ekspres dzisiaj ( czyli tak jak Pani obiecała szybciutko wysłali ) Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chciałabym ale myślę ze nie ma szans Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja sobie te telefoniki chwale , szybciutko eski śmigają i są stosunkowo tanie - można na aukcjach wyrwać za 40-50zł
http://www.allegr...mp;string=NOKIA+6020 Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
normalnie kocham Twoje poczucie humoru Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
uważam ze pochwalenie się forum było trafnym pomysłem - inaczej każdemu z nas wmówiliby że sms-y były koniec i kropka - bonów nikt by nie dostał - a tak w grupie siła Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i bardzo dobrze
a gdybyśmy poczekali jeszcze kilka dni - nikt by bonów nie dostał z J&J dawno eski miały iść i wydaje mi się ze i tak bardzo długo czekaliśmy (eski miały iść na bieżąco)
wydaje mi się ze ta agencja nie będzie już przeprowadzała konkursów dla J&J
tak jak knorr zrezygnował z AHA - i bardzo dobrze
chociaż pomysł z numerami paragonów jest świetny Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taki rynek mamy
trzeba należycie wywiązywać się z własnych regulaminów wtedy nie ma kłopotu
i lepiej zastanowić się dlaczego do innych agencji nie ma tylu skarg (pomijając AHA) Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
* w dniu przedwczorajszym
przed 16 dzwoniłam i pytałam o której można się spodziewać sms-ów - otrzymałam informacje że losowanie się już odbyło i sms-y automatycznie zostały wysłane do zwycięzców szkoda tylko ze szły i szły - coś chyba operatorzy zawiedli bo doręczyli te sms-y ze znacznym opóźnieniem
jak dla mnie agencja dała ciała i zamiast się przyznać i przeprosić ( każdy jest człowiekiem a człowiek omylna istota) to zapewnia o kulturze osobistej pani z infolinii Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wstyd
zamiast przeprosić za łamanie WŁASNEGO REGULAMINU to jakieś wykręty
szkoda słów
radziłabym najpierw zapoznać się z tym co nabazgraliście w regulaminie
i jeszcze jedno pytanie - dlaczego Pani z infolinii kłamała ??? ta pani jest tam po to aby udzielać rzetelnej informacji - a nie kłamać sms-y były i koniec kropka - świetna kultura osobista
gdybym to ja tak wpuszczała w maliny w pracy w której pracowałam przed urodzeniem dziecka - z miejsca poniosłabym konsekwencje Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kurde kod sie podawało - osoby z Elbląga Wyświetl w wątku >>
emanuela24