Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika emanuela24

emanuela24

#2941071 Napisano: 14.12.2009 01:49:46 w Inne mniejsze markety
aurora81 napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

aurora81 napisał(a):

Jak rozwiązano problem wygranych w konkursie Nestle Intermarche, które nie zostały potwierdzone paragonem?? Dysponujecie wiedzą na ten temat??

nie mam pojęcia - ja odsyłałam paragony - garnki miałam w piątek a ekspres dzisiaj ( czyli tak jak Pani obiecała szybciutko wysłali ) emotka

Dziękuję... Szanse są niewielkie, choć mimo wszystko nie tracę nadziei emotka :)

hm... to dlaczego paragonów nie odesłałaś ??
emotka emotka
zadzwoń i zapytaj może pozwolą Ci jeszcze odesłać ( nie wiem do kiedy trzeba było słać ) Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#2941011 Napisano: 14.12.2009 01:25:37 w Inne mniejsze markety
aurora81 napisał(a):

Jak rozwiązano problem wygranych w konkursie Nestle Intermarche, które nie zostały potwierdzone paragonem?? Dysponujecie wiedzą na ten temat??

nie mam pojęcia - ja odsyłałam paragony - garnki miałam w piątek a ekspres dzisiaj ( czyli tak jak Pani obiecała szybciutko wysłali ) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#2940461 Napisano: 14.12.2009 10:30:16 w Inne mniejsze markety
mariwanna napisał(a):

a te klocki i lalki to wyślą przed świętami? jest szansa? jak myślicie emotka

chciałabym ale myślę ze nie ma szans emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#2940312 Napisano: 14.12.2009 09:37:43 w Inne mniejsze markety
ekspresik dojechał emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#2913028 Napisano: 04.12.2009 08:59:04 w Carrefour konkursy
olus15 napisał(a):

potrzebuję jedną bo jedną od siostry wezmę
jak na złość obie się równocześnie zepsuły emotka
10 - a kto by mi fundował doładowania? chyba by mnie z domu wyrzucili emotka

a ja sobie te telefoniki chwale , szybciutko eski śmigają i są stosunkowo tanie - można na aukcjach wyrwać za 40-50zł
http://www.allegr...mp;string=NOKIA+6020 Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#2912976 Napisano: 04.12.2009 08:43:02 w Carrefour konkursy
tedance napisał(a):

kadett33 napisał(a):

olus15 napisał(a):

coś kiepsko dzwonią z tym cote dor
w końcu tyle bonów było

dzwonią cały czas

chyba jajami emotka emotka emotka

normalnie kocham Twoje poczucie humoru emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#2911607 Napisano: 04.12.2009 01:00:47 w Carrefour konkursy
jak na razie widzę ze Pan po cichu monitoruje nasze wypowiedzi - szkoda że nie chce wytłumaczyć się z kłamstw i łamania regulaminów
uważam ze pochwalenie się forum było trafnym pomysłem - inaczej każdemu z nas wmówiliby że sms-y były koniec i kropka - bonów nikt by nie dostał - a tak w grupie siła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#2911421 Napisano: 04.12.2009 12:01:56 w Carrefour konkursy
karli98 napisał(a):

smsowicz napisał(a):

Nie wiem po co tak molestujecie Organizatora. 2 dni Was nie zbawią. A chwalenie się naszym forum, a co za tym idzie - ciemną jego stroną - handlem paragonami, nie bardzo sobie pomagacie. emotka

Zgadzam się z Smsowiczem , można było poczekać jeszcze dzień lub dwa i wtedy byłoby wiadomo na pewno czy to rzeczywiście wasze telefony rozwiązały sprawę, czy to tylko zbieg okoliczności. A tak to na 99,9% następny konkurs przeprowadzony przez tą agencję będzie wymagał wpisania nr paragonu, sklepu, daty i jeszcze najlepiej pełnych danych osobowych.

i bardzo dobrze emotka
a gdybyśmy poczekali jeszcze kilka dni - nikt by bonów nie dostał z J&J dawno eski miały iść i wydaje mi się ze i tak bardzo długo czekaliśmy (eski miały iść na bieżąco)
wydaje mi się ze ta agencja nie będzie już przeprowadzała konkursów dla J&J
tak jak knorr zrezygnował z AHA - i bardzo dobrze emotka
chociaż pomysł z numerami paragonów jest świetny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#2911402 Napisano: 04.12.2009 11:56:11 w Carrefour konkursy
a i jeszcze jedno - kontakt z Panią z infolinii faktycznie nie pomógł - pomógł kontakt z J&J - i teraz komuś żal ze kolejne zlecenia dostanie konkurencja emotka
taki rynek mamy emotka
trzeba należycie wywiązywać się z własnych regulaminów wtedy nie ma kłopotu emotka
i lepiej zastanowić się dlaczego do innych agencji nie ma tylu skarg (pomijając AHA) Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#2911375 Napisano: 04.12.2009 11:51:34 w Carrefour konkursy
ziolko napisał(a):

maa napisał(a):

jolcia12 napisał(a):

remzi napisał(a):

Szanowni Państwo,
W związku z dużą ilością zgłoszeń osób z niniejszego forum na numer telefonu Agencji odpowiedzialnej za organizację loterii Carefree oraz Johnson's Baby, pragnę sprostować pewne informacje rozprzestrzeniane przez część forumowiczów. Otóż zmasowane kontakty telefoniczne nie miały żadnego wpływu na przeprowadzone prawidłowo i terminowo losowania, a kontakt sms-owy nastąpił również niezależnie od nacisków z forum. Jeżeli jednak ktoś z Państwa ma jakiekolwiek zastrzeżenia co do przebiegu loterii, proszę skorzystać z procedury reklamacyjnej opisanej w regulaminie.
W kwestii nieuprzejmości Pani z infolinii, zapewniam, że Pani zachowuje się bardzo kulturalnie, nawet wobec osób zachowujących się bardzo agresywnie i napastliwie (to one zapewne pisały na ten temat na forum) oraz udziela pełnej informacji w kwestiach, do których została uprawniona.
Na koniec pragnę uprzedzić, że przewijający się na niniejszym forum temat handlu paragonami jest niezgodny z prawem i monitorowany przez osoby do tego wyznaczone, tak więc bardzo proszę o uczciwość, a zwycięzcom serdecznie gratuluję.
Krzysztof Izmer
Dyrektor Operacyjny
Sinea Group

no no no... przyznać się kto był agresywny w stosunku do Pani z infolinii??

ciekawe tylko dlaczego wczoraj od rana wszystkim z forum udzielono jednoznacznej odpowiedz ze smsy zostaly juz wyslane do laureatow z Carefree a z Johnsona byly wysylane regulamino na biezaco w ciagu 2 dni od kazdego z losowan gdy tymczasem wszystkie zostaly wyslane dopiero w dniu jutrzejszym w godzinach popoludniowych

* w dniu wczorajszym emotka

* w dniu przedwczorajszym emotka
przed 16 dzwoniłam i pytałam o której można się spodziewać sms-ów - otrzymałam informacje że losowanie się już odbyło i sms-y automatycznie zostały wysłane do zwycięzców emotka szkoda tylko ze szły i szły - coś chyba operatorzy zawiedli bo doręczyli te sms-y ze znacznym opóźnieniem emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
jak dla mnie agencja dała ciała i zamiast się przyznać i przeprosić ( każdy jest człowiekiem a człowiek omylna istota) to zapewnia o kulturze osobistej pani z infolinii emotka emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#2911346 Napisano: 04.12.2009 11:45:41 w Carrefour konkursy
remzi napisał(a):

Szanowni Państwo,
W związku z dużą ilością zgłoszeń osób z niniejszego forum na numer telefonu Agencji odpowiedzialnej za organizację loterii Carefree oraz Johnson's Baby, pragnę sprostować pewne informacje rozprzestrzeniane przez część forumowiczów. Otóż zmasowane kontakty telefoniczne nie miały żadnego wpływu na przeprowadzone prawidłowo i terminowo losowania, a kontakt sms-owy nastąpił również niezależnie od nacisków z forum. Jeżeli jednak ktoś z Państwa ma jakiekolwiek zastrzeżenia co do przebiegu loterii, proszę skorzystać z procedury reklamacyjnej opisanej w regulaminie.
W kwestii nieuprzejmości Pani z infolinii, zapewniam, że Pani zachowuje się bardzo kulturalnie, nawet wobec osób zachowujących się bardzo agresywnie i napastliwie (to one zapewne pisały na ten temat na forum) oraz udziela pełnej informacji w kwestiach, do których została uprawniona.
Na koniec pragnę uprzedzić, że przewijający się na niniejszym forum temat handlu paragonami jest niezgodny z prawem i monitorowany przez osoby do tego wyznaczone, tak więc bardzo proszę o uczciwość, a zwycięzcom serdecznie gratuluję.
Krzysztof Izmer
Dyrektor Operacyjny
Sinea Group

wstyd emotka
zamiast przeprosić za łamanie WŁASNEGO REGULAMINU to jakieś wykręty
szkoda słów
radziłabym najpierw zapoznać się z tym co nabazgraliście w regulaminie emotka
i jeszcze jedno pytanie - dlaczego Pani z infolinii kłamała ??? ta pani jest tam po to aby udzielać rzetelnej informacji - a nie kłamać sms-y były i koniec kropka - świetna kultura osobista emotka
gdybym to ja tak wpuszczała w maliny w pracy w której pracowałam przed urodzeniem dziecka - z miejsca poniosłabym konsekwencje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#2909834 Napisano: 03.12.2009 09:14:00 w Carrefour konkursy
Jeśli jest tu ktoś z Elbląga kto ma paragon na J&J a nie wygrał zabawki to zapraszam na pw (oczywiście nie sprzedaje zabawek - wiec oddam je za darmo) warunek własny paragon emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#2909093 Napisano: 03.12.2009 06:15:59 w Carrefour konkursy
emanuela24 napisał(a):

jeśli ktoś ma paragon na j&j i chce zabawkę proszę o pw - ale odpowiem po 21 - bo się do teściowej zbieram

kurde kod sie podawało - osoby z Elbląga Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#2909069 Napisano: 03.12.2009 06:12:42 w Carrefour konkursy
jeśli ktoś ma paragon na j&j i chce zabawkę proszę o pw - ale odpowiem po 21 - bo się do teściowej zbieram Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#2908901 Napisano: 03.12.2009 05:23:33 w Carrefour konkursy
ludzka_istota napisał(a):

jkkp napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

anus napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

a jest tu osoba która Elbląg zakosiła emotka przyznać się

taki kawal jechalas...

a no widzisz - jakie poświecenie i jeszcze mnie olali emotka

niestety ja nie emotka

emotka czyżby babka z infolinii emotka emotka emotka

ja też nie mam emotka ko zabrał Elbląg niech się przyzna emotka

niestety nie ja emotka

hm... to widzę dużo osób tam grało Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#2908878 Napisano: 03.12.2009 05:17:43 w Carrefour konkursy
visserarthur napisał(a):

jolcia12 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

jolcia12 napisał(a):

marzanna napisał(a):

potworkaa napisał(a):

a kto zgarnął warszawkę?przyznawać się emotka

Warszawę zostawili dla znajomych emotka

Gdańsk chyba też emotka

schuberta?

tak emotka czyli ze się przyznajesz?? emotka

poniekad tak, ale w sumie to nie, bo nie mam spa tylko nagrodę, a losowali chyba je z calej puli (te dodatkowe)

tak te dodatkowe z całej puli losowali Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#2908848 Napisano: 03.12.2009 05:08:13 w Carrefour konkursy
renatak0 napisał(a):

a ja nie mam nic emotka

głowa do góry ja też - nie tu to gdzie indziej
Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#2908837 Napisano: 03.12.2009 05:05:43 w Carrefour konkursy
anus napisał(a):