Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika emanuela24

emanuela24

#3318138 Napisano: 23.04.2010 07:51:29 w Inne mniejsze markety
krokiet21 napisał(a):

szukam osob ktore wygrały telewizor na jaki adres trzeba odesłac dane ,( katke z adresem wcieło emotka )

Smolar
Agencja promocyjno- Reklamowa
ul. Inżynierska 15
93-569 Łodz
Mieszkanie posprzątane Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#3312116 Napisano: 21.04.2010 01:36:16 w Inne mniejsze markety
maa napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

maa napisał(a):

stwierdzam po prostu fakt ze twoje posty maja na celu wedlug mnie siac tutaj zamet a nie ma nic niewlasciwego w wymianie paragonow a juz z cala pewnoscia nie jest to rownowazne z podrabianiem i nie nosi jego znamion.

zreszta ty wysuwasz rozne teorie np ze sprzedawanie zabawek na allegro to dranstwo i okrutnosc a nastepnie sama to czynisz wiec nie bede sie z Toba wdawala w dalsze polmiki.

niech kazdy sobie sam ustala co jest dla niego fair a co nie

emotka to podaj mi link do tego mojego allegro - bo ja w życiu zabawki nie sprzedałam emotka emotka emotka emotka emotka więc nie rób ze mnie czarnej owcy - mam swoje zasady i się ich trzymam emotka
w przeciwieństwie do niektórych osób emotka

to jak masz zasady to trzymaj sie tego co pislaas bbo w porpzednim temacie deklarowalas ze koncyzsz temat a dalej go ciagniesz

w przeciwniestwie do mnie wiem co mowie ale nie zamzamierzam znizac sie do coponiektorych poziomu i prowadzic tutaj dalszych dyskusjji

gdybyś miała swój poziom to byś udowodniła co mówisz
emotka
to po pierwsze a po drugie to już inna sprawa inny temat bo mi wmawiasz garb na plecach emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#3312069 Napisano: 21.04.2010 01:23:45 w Inne mniejsze markety
maa napisał(a):

stwierdzam po prostu fakt ze twoje posty maja na celu wedlug mnie siac tutaj zamet a nie ma nic niewlasciwego w wymianie paragonow a juz z cala pewnoscia nie jest to rownowazne z podrabianiem i nie nosi jego znamion.

zreszta ty wysuwasz rozne teorie np ze sprzedawanie zabawek na allegro to dranstwo i okrutnosc a nastepnie sama to czynisz wiec nie bede sie z Toba wdawala w dalsze polmiki.

niech kazdy sobie sam ustala co jest dla niego fair a co nie

emotka to podaj mi link do tego mojego allegro - bo ja w życiu zabawki nie sprzedałam emotka emotka emotka emotka emotka więc nie rób ze mnie czarnej owcy - mam swoje zasady i się ich trzymam emotka
w przeciwieństwie do niektórych osób emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#3312058 Napisano: 21.04.2010 01:21:11 w Inne mniejsze markety
ziolko napisał(a):

leelee napisał(a):

jarko44 napisał(a):

smsowicz napisał(a):

Można do nich zadzwonić i dowiedzieć się jaki się uzyskało czas? Bo nie wiem czy dyskwalifikacja czy przymulenie sieci...

pan Mirek otwiera się tylko przed kobietami o miłym głosie
emotka

Dokładnie. Potwierdzam emotka

hehe... gdyby nie to że miałam koszmarny czas, to bym zadzwoniła z ciekawości (mam miły głos emotka ) ale nie będę z siebie robiła idiotki z moim czasem emotka

no co Ty dzwoń - może wcale nie był taki koszmarny nie w każdym sklepie grali tacy co to maja po 5 sek Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#3312026 Napisano: 21.04.2010 01:14:27 w Inne mniejsze markety
maa napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

maa napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

leelee napisał(a):

22 5656 000 - nr do firmy Henkel

Niech ktoś zadzwoni ja też zadzwonię, będę zapewne zadowoleni z firmy emotka

a Ty co chcesz zadzwonić i powiedzieć że jesteś niezadowolony bo nie wygrałeś emotka

emotka emotka emotka

uważaj bo zaraz Cie ktoś podkabluje że paragony kupujesz - tym zapewne się zainteresują emotka

szczerze to watpie

stale ta sama pryzspiewka a naprawde trzeba uwierzyc ze organizatorow to slabo interesuje

organizatorów nie - ale sponsorów już tak

kiedyś na rozdaniu nagród z pewnej firmy - przez przypadek słyszałam na papierosku rozmowę sponsora właśnie na temat podrabianych paragonów i o tym jak ktoś ostro za to po tyłku dostał ( chodziło o podrobione paragony nie kupione - ale myślę że i tym by sie zainteresowali)
więc maa przestań opowiadać jakie to jest feer i że nic nikomu za dziwne nieuczciwe praktyki nie grozi

co do organizatora zgadzam sie - oni wolą nie wiedzieć - nie informować sponsora bo i po co pokazywać że mają jakiś problem z przeprowadzanym konkursem ??

a ty przestan opowiadac jakie to jest niefair wymienic sie z kims paragonem

co innego podrabianie a co innego kupowanie od kogos innego

i przedstan w koncu mieszac te dwie sprawy i siac zamet na forum

okres dostałaś czy co ?? emotka jeśli regulamin mówi o zakupie przed wysłanym sms-em to chyba jasno że to nie feer - ale ok niech Twoje będzie na wierzchu - bo zawsze popierałaś nieuczciwość i nielojalność wobec ludzi i stąd masz alergie na wszystko co napiszę ?? już Ty wiesz o co chodzi co nie ?? o to masz żal ?? szkoda że do mnie a nie do siebie
skąd Ty wiesz czego chce sponsor ( nie myl z organizatorem) bo ja z jednym miałam okazję na papierosku osobiście porozmawiać z prawnikiem jednego z sponsorów i kończę już temat - bo zawsze musisz mieć odmienne zdanie tylko dlatego że kiedyś wykazałaś się fałszem - więc ja zaczynam już ignorować Twoje posty

rafi323raf tyle że my snujemy domysły o czasie minimalnym - nikt dowodów na to nie ma - bo nawet raporty nie odzwierciedlają tego jak faktycznie na serwer sms-ki wchodzą Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#3311979 Napisano: 21.04.2010 01:01:55 w Inne mniejsze markety
kalisto1986 napisał(a):

trojan napisał(a):

leelee napisał(a):

A może będzie w moim sklepie rezerwa emotka w co wątpię emotka

Ja bym na twoim miejscu czekam w tym sklepie w którym grałeś aż ktoś przyjdzie odebrać ten tv i sprawdzisz jaki czas miał

emotka ja słabszy to w tube go i zwiejesz z tv emotka

emotka emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#3311934 Napisano: 21.04.2010 12:49:44 w Inne mniejsze markety
leelee napisał(a):

nie wiem, bo Pan Mirek nie powiedział, nawet pozycji nie chciał podać, a widzę,że koleżance podał. Może dam zadzwonić koleżance z ładnym głosem zadzwonić wyśpiewa wtedy całe numery które wygrały

no ale możesz chyba policzyć jak nie to podaj o której dostałeś pytanie i jaki miałeś raport odpowiedzi a my Ci policzymy ile to sekund Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#3311919 Napisano: 21.04.2010 12:45:55 w Inne mniejsze markety
maa napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

leelee napisał(a):

a Ty co chcesz zadzwonić i powiedzieć że jesteś niezadowolony bo nie wygrałeś emotka

emotka emotka emotka

uważaj bo zaraz Cie ktoś podkabluje że paragony kupujesz - tym zapewne się zainteresują emotka

szczerze to watpie

stale ta sama pryzspiewka a naprawde trzeba uwierzyc ze organizatorow to slabo interesuje

organizatorów nie - ale sponsorów już tak

kiedyś na rozdaniu nagród z pewnej firmy - przez przypadek słyszałam na papierosku rozmowę sponsora właśnie na temat podrabianych paragonów i o tym jak ktoś ostro za to po tyłku dostał ( chodziło o podrobione paragony nie kupione - ale myślę że i tym by sie zainteresowali)
więc maa przestań opowiadać jakie to jest feer i że nic nikomu za dziwne nieuczciwe praktyki nie grozi

co do organizatora zgadzam sie - oni wolą nie wiedzieć - nie informować sponsora bo i po co pokazywać że mają jakiś problem z przeprowadzanym konkursem ?? Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#3311874 Napisano: 21.04.2010 12:34:47 w Inne mniejsze markety
leelee napisał(a):

Nie że nie wygrałem. Chodzi o to,że Smolar odwala jakieś ,,szmuchle emotka

ale jakie szmuchle ??
jesteś pewnien że nikt u Ciebie szybciej nie odpisał ?? to jaki miałeś czas 0 sek?? ( i tak są jeszcze setne które w takich przypadkach decydują) Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#3311866 Napisano: 21.04.2010 12:33:11 w Inne mniejsze markety
jomico napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

leelee napisał(a):

ale co to znaczy za mały, 30 sekund np. to czas za krótki? 15 sekund moge mieć nawet, co oni myślą,że wstukanie krótkiej odpowiedzi zajmuje minute
?

ja miałam 11 s i wygrałam
myślę ze dyskwalifikowali czasy poniżej jakiś 8 sek

tylko ze jak ktos ma klawiature QWERTY to naprwade to nie problem napisac.. a poza tym nie bylo mowy o tym

tak szczerze i między nami - wg moich umiejętności to 8 sek to minimum na odczytanie i odpisanie (odlicz 2x3 sek na dojście esków w 2 strony od nich do Ciebie i od Ciebie do nich) pozostają 2 sek - przynajmniej ja nie potrafię szybciej odczytać i odpisać i wysłać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#3311854 Napisano: 21.04.2010 12:30:23 w Inne mniejsze markety
leelee napisał(a):

emotka emotka emotka

uważaj bo zaraz Cie ktoś podkabluje że paragony kupujesz - tym zapewne się zainteresują emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#3311833 Napisano: 21.04.2010 12:23:27 w Inne mniejsze markety
leelee napisał(a):

ale co to znaczy za mały, 30 sekund np. to czas za krótki? 15 sekund moge mieć nawet, co oni myślą,że wstukanie krótkiej odpowiedzi zajmuje minute
?

ja miałam 11 s i wygrałam
myślę ze dyskwalifikowali czasy poniżej jakiś 8 sek Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#3311807 Napisano: 21.04.2010 12:15:09 w Inne mniejsze markety
kalisto1986 napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

nice napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

nice napisał(a):

jomico napisał(a):

pan Mirek faktycznie bardzo sympatyczny powiedział, że liczył się czas od daty wyświetlenia sms na telefonie do czasu odpowiedzi, a nie o której sms wpłynął.

czyli już nic nie rozumiem

Tak ciekawe skąd oni niby wiedzą o której ktoś wyświetlił sobie smsa na telefonie. emotka

jakies 3 sek póżniej od momentu w którym go wysłali emotka są raporty więc wiedzą

są raporty wyświetlenia smsa na komórce?
emotka

źle powiedział ten facet, chodziło mu o to że liczyło się od kąt sms dotarł a nie wyślwietlony został

napewno tak nie liczyli emotka
bo gdyby tak bylo to ja bym wygrala w innym sklepie i taaga w innym , a wygralysmy kazda w tym sklepie w ktorym wczesniej dostala smsa

wg mnie był czas minimalny ( o którym nei ma słowa w regulaminie) emotka a to kto kiedy dostał nie ma na tym Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#3311789 Napisano: 21.04.2010 12:11:08 w Inne mniejsze markety
nice napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

nice napisał(a):

jomico napisał(a):

pan Mirek faktycznie bardzo sympatyczny powiedział, że liczył się czas od daty wyświetlenia sms na telefonie do czasu odpowiedzi, a nie o której sms wpłynął.

Tak ciekawe skąd oni niby wiedzą o której ktoś wyświetlił sobie smsa na telefonie. emotka

jakies 3 sek póżniej od momentu w którym go wysłali emotka są raporty więc wiedzą

są raporty wyświetlenia smsa na komórce?
emotka

doręczenia - a jak już ktoś nie pilnował fona i odczytał go po godzinie to już jego problem
Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#3311774 Napisano: 21.04.2010 12:08:09 w Inne mniejsze markety
nice napisał(a):

jomico napisał(a):

Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#3311749 Napisano: 21.04.2010 12:03:26 w Inne mniejsze markety

emanuela24

#3311746 Napisano: 21.04.2010 12:02:35 w Inne mniejsze markety
benon69 napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

awe napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

benon69 napisał(a):

beata21 napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

leelee napisał(a):

ciekawe czemu i w finishu i w henkel osoby, które miały czas w danym sklepie 15 sekund nie wygrały, tylko wygrały osoby np. z czasem 3 min ... ;/

no właśnie zrobili pewnie jakiś czas minimalny wrr

Ale w regulaminie nie bylo takiego zapisu emotka

nie bylo ale wygrywaly gorsze czasy emotka

przyjrzyjcie się czy oby napewno gorsze czasy, czy poprostu osoby które szybciej dostały pytanie emotka

ja też myślę że tylko tak mówili że smsy mogły przychodzić w różnych czasach...pewnie siadł serwer i wygrali Ci z pierwszego rzutu...czy wygrał ktoś, kto smsa dostał po 20.20???

ja emotka

a znasz swoj czaas odp?

czekaj sprawdzę czy mam jeszcze te sms-ki w fonie
Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#3311723 Napisano: 21.04.2010 11:57:45 w Inne mniejsze markety
awe napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

benon69 napisał(a):

beata21 napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

leelee napisał(a):

ciekawe czemu i w finishu i w henkel osoby, które miały czas w danym sklepie 15 sekund nie wygrały, tylko wygrały osoby np. z czasem 3 min ... ;/

no właśnie zrobili pewnie jakiś czas minimalny wrr

Ale w regulaminie nie bylo takiego zapisu emotka

nie bylo ale wygrywaly gorsze czasy emotka

przyjrzyjcie się czy oby napewno gorsze czasy, czy poprostu osoby które szybciej dostały pytanie emotka

ja też myślę że tylko tak mówili że smsy mogły przychodzić w różnych czasach...pewnie siadł serwer i wygrali Ci z pierwszego rzutu...czy wygrał ktoś, kto smsa dostał po 20.20???

ja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#3311563 Napisano: 21.04.2010 11:27:28 w Inne mniejsze markety
jomico napisał(a):

ma ktoś z Was numer 515 xxx 302? bo jest ludzaco podobny do mojego na liscie zwyciezcow z tv

a masz sms-ka z gratulacjami ?? Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#3311493 Napisano: 21.04.2010 11:11:12 w Inne mniejsze markety
Monika11 napisał(a):

ciasssteczko napisał(a):

iwek napisał(a):

ciasssteczko napisał(a):

nagrodzonych jest sto numerów, a co ze sklepami, które zniknęły z listy? emotka
niby mieli podpiąć laureatów pod inne sklepy, ale według jakiego klucza?

W regulaminie były 103 sklepy. emotka

w tym nowym - 103, a brakuje w nich sklepów, które były na początku (nie wiem ilu, na pewno jednego stołecznego)

Rudnik też był na początku i go nie ma emotka

Skarszewy były i ich nie ma
ostatniego dnia chciałam jechać kupić więc chciałam spisać adres wchodzę i emotka nie ma - a na 100% był Wyświetl w wątku >>
0 0