Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
emanuela24
Postów 636
Data rejestracji 06.10.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Smolar
Agencja promocyjno- Reklamowa
ul. Inżynierska 15
93-569 Łodz
Mieszkanie posprzątane Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gdybyś miała swój poziom to byś udowodniła co mówisz
to po pierwsze a po drugie to już inna sprawa inny temat bo mi wmawiasz garb na plecach Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to podaj mi link do tego mojego allegro - bo ja w życiu zabawki nie sprzedałam więc nie rób ze mnie czarnej owcy - mam swoje zasady i się ich trzymam
w przeciwieństwie do niektórych osób Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no co Ty dzwoń - może wcale nie był taki koszmarny nie w każdym sklepie grali tacy co to maja po 5 sek Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
okres dostałaś czy co ?? jeśli regulamin mówi o zakupie przed wysłanym sms-em to chyba jasno że to nie feer - ale ok niech Twoje będzie na wierzchu - bo zawsze popierałaś nieuczciwość i nielojalność wobec ludzi i stąd masz alergie na wszystko co napiszę ?? już Ty wiesz o co chodzi co nie ?? o to masz żal ?? szkoda że do mnie a nie do siebie
skąd Ty wiesz czego chce sponsor ( nie myl z organizatorem) bo ja z jednym miałam okazję na papierosku osobiście porozmawiać z prawnikiem jednego z sponsorów i kończę już temat - bo zawsze musisz mieć odmienne zdanie tylko dlatego że kiedyś wykazałaś się fałszem - więc ja zaczynam już ignorować Twoje posty
rafi323raf tyle że my snujemy domysły o czasie minimalnym - nikt dowodów na to nie ma - bo nawet raporty nie odzwierciedlają tego jak faktycznie na serwer sms-ki wchodzą Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no ale możesz chyba policzyć jak nie to podaj o której dostałeś pytanie i jaki miałeś raport odpowiedzi a my Ci policzymy ile to sekund Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
organizatorów nie - ale sponsorów już tak
kiedyś na rozdaniu nagród z pewnej firmy - przez przypadek słyszałam na papierosku rozmowę sponsora właśnie na temat podrabianych paragonów i o tym jak ktoś ostro za to po tyłku dostał ( chodziło o podrobione paragony nie kupione - ale myślę że i tym by sie zainteresowali)
więc maa przestań opowiadać jakie to jest feer i że nic nikomu za dziwne nieuczciwe praktyki nie grozi
co do organizatora zgadzam sie - oni wolą nie wiedzieć - nie informować sponsora bo i po co pokazywać że mają jakiś problem z przeprowadzanym konkursem ?? Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale jakie szmuchle ??
jesteś pewnien że nikt u Ciebie szybciej nie odpisał ?? to jaki miałeś czas 0 sek?? ( i tak są jeszcze setne które w takich przypadkach decydują) Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak szczerze i między nami - wg moich umiejętności to 8 sek to minimum na odczytanie i odpisanie (odlicz 2x3 sek na dojście esków w 2 strony od nich do Ciebie i od Ciebie do nich) pozostają 2 sek - przynajmniej ja nie potrafię szybciej odczytać i odpisać i wysłać Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a Ty co chcesz zadzwonić i powiedzieć że jesteś niezadowolony bo nie wygrałeś
uważaj bo zaraz Cie ktoś podkabluje że paragony kupujesz - tym zapewne się zainteresują Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja miałam 11 s i wygrałam
myślę ze dyskwalifikowali czasy poniżej jakiś 8 sek Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wg mnie był czas minimalny ( o którym nei ma słowa w regulaminie) a to kto kiedy dostał nie ma na tym Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
doręczenia - a jak już ktoś nie pilnował fona i odczytał go po godzinie to już jego problem
Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jakies 3 sek póżniej od momentu w którym go wysłali są raporty więc wiedzą
Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czekaj sprawdzę czy mam jeszcze te sms-ki w fonie
Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a masz sms-ka z gratulacjami ?? Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Skarszewy były i ich nie ma
ostatniego dnia chciałam jechać kupić więc chciałam spisać adres wchodzę i nie ma - a na 100% był Wyświetl w wątku >>