Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika emanuela24

emanuela24

#3661823 Napisano: 30.08.2010 12:21:24 w Inne mniejsze markety
zyziak napisał(a):

A kto może dringnac pod numer 022/731 3180 zapytać kto wygrał ?? i dać znać

a sam się wstydzisz ?? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#3661690 Napisano: 30.08.2010 11:52:41 w Inne mniejsze markety
smoczyca napisał(a):

a skąd macie nr telefonów????
też bym zadzwoniła!

http://www.intermarche.pl/sklepy.html

klikasz na województwo - potem na sklep i wyskakuje numer itd Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#3661474 Napisano: 30.08.2010 10:44:12 w Inne mniejsze markety
anetakor napisał(a):

a u mnie losowanie ma być o 16:00 dopiero

to tak jak u mnie - kobietka jakaś poddenerwowana chyba ludzie wydzwaniają i biedna nie wie jak dziecku laptopa zabrać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#3661058 Napisano: 30.08.2010 08:57:47 w Inne mniejsze markety
brunetka napisał(a):

monia24 napisał(a):

ale oni nie musza wybierac publicznie, moga z zaplecza wyjsc z lista i nie udowodnisz ze nie wybierali

nie wiem czy we wszystkich marketach,ale ma się zebrać 3-osobwa komisja i wybrać najlepsze.

tia kierownik i 2 podległe mu osoby - powie kasjerka że inne hasło jej się podoba i po premii
emotka
świetne rozwiązanie

wg mnie wszystkie hasła powinny zostać wysłane do sponsora i w Warszawie powinni wybierać Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#3661050 Napisano: 30.08.2010 08:54:44 w Inne mniejsze markety
bluesky napisał(a):

brunetko sama piszesz że należy ułożyć hasło więc jak mam je ułożyć za pomocą rysunku? ...
wg mnie laurki nie mają nic wspólnego z ułożeniem hasła! ale zobaczymy jaki będzie finał emotka

wg mnie dzieci kierowników z połowy sklepów już sobie na laptopach grają
emotka
żadnego nadzoru nie ma nad tym konkursem !!! Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#3651886 Napisano: 26.08.2010 07:35:34 w Paragony
smsowicz napisał(a):

Szukam paragonu z Warki z dnia 20 sierpnia.

tam sie numer podawało emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#3642987 Napisano: 22.08.2010 08:41:34 w TESCO konkursy
bridget - zrozum że w tym konkursie nie da Ci nic to ze napiszę Ci że np teraz wygrałam z 57 - bo za 15 minut może wygrać 00 albo 51 lub jakikolwiek inny raport - aby wygrać w tym konkursie trzeba nakupować kawy i grać - totolotek z tymi raportami Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#3642883 Napisano: 22.08.2010 07:58:00 w TESCO konkursy
magnus napisał(a):

joan napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

djb napisał(a):

Na tym forum , wszystko jest tajne.. wiec nawet nie licze ze mi odp;)

ja to naiwna jestem jak wygrałam teraz wyprawke z kubusia w netto problemem nie było dla mnie podzielenie sie raportem, ale dla innych jest, szkoda;(

Bo widzisz, jest pewna, mało subtelna, różnica w wartości nagród konka Nescafe i konka Kubuś. I pewnie dlatego ludzie milczą. To mnie specjalnie nie dziwi...

Co mnie za to dziwi dogłębnie to fakt, że - sądząc po wypowiedziach na forum - paragonów ci u nas pod dostatkiem, zatem w Nescafe można by (teoretycznie) drogą wyjątku grać bez nich, a nagrody sprawiedliwie dzielić 50-50. Bonów od groma, paragonów też, a ludzie zamiast współpracować & zarabiać, wolą sobie dogryzać emotka

Masz rację emotka
W końcu nie każdy ma Tesco w pobliżu, można współpracować emotka
Ale niektórzy wolą XXX bonów i licza na paragon za 5 zł emotka

niektórzy jeżdżą po paragony 70 kilometrów - bo i tacy są - inni korzystają z naiwniactwa tych którzy sprzedają - są ludzie i taborety - co niektórzy chcąc odzyskać kasę za paragony nauczyli innych cwaniactwa - teraz się dziwią że wygrać nie mogą
przestańcie paragony sprzedawać - przepadnie komuś nagroda 1,2,3,10 i skończy się granie bez paragonów i zaczną wygrywać uczciwi gracze Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#3642864 Napisano: 22.08.2010 07:52:16 w TESCO konkursy
rw77 napisał(a):

tedance napisał(a):

rw77 napisał(a):

tedance napisał(a):

agamaty napisał(a):

djb napisał(a):

Na tym forum , wszystko jest tajne.. wiec nawet nie licze ze mi odp;)

nie tajne jest tylko chwalenie się ilościami wygranych bonów i konsoli.

dokładnie, pazerność i hurtownictwo rządzi emotka

no dokładnie emotka ech ach och

sam jesteś najlepszym przykładem emotka

dzięki masz u mnie +, a teraz sprawdź na swoje posty z forum kiedy komuś pomogłaś??

https://www.e-kon...ki.php?osoba=tedance

tylko docinki

najprościej wiecznie krytykować i dowalać - sorki Tedzia ale często przeginasz wiecznie się czepiasz jak rzep psiego ogona emotka
żal mi ostatnio było malineczki - dziewczyna wniebowzięta że wygrała to musiałaś się jej przypiąć

aby było w temacie - nie czepiajcie się że ktoś wam nie podaje raportów - co 15 minut potrafią się zmieniać - ostatnio w ciągu godziny czas się przesunął o 5 sekund (czyli w ciągu tylko czterech godzin potrafi się zmienić o 20 - ktoś wam poda 50 a potem zostanie nazwany oszustem bo wygracie z 5 czy 10 sek innym czasem) więc po co się wychylać i podawać ?? Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#3624998 Napisano: 15.08.2010 09:17:00 w Inne mniejsze markety
olus15 napisał(a):

to zależy jakich się ma tych sąsiadów
Ja moich dobrze nie znam i trochę mi wstyd , że kurierzy zawracają im głowę moimi przesyłkami
zresztą widzę , że nie są tym specjalnie zachwyceni

moim zdaniem wystarczyłoby avizo z numerem tel i po sprawie
sama chętnie przedzwoniłabym do takiego kuriera i umówiła się na konkretną godzinę
na dniach wracam do pracy i trochę się boję jak to będzie z odbieraniem konkursowych telefonów i paczek

wiesz to umawianie to zależy od kuriera - on ma swoje godziny i swoje rejony - nie może szukać adresata i zajeżdżać kilka razy (powinni podjeżdżać 2 razy - ale nie zawsze to robią) i jeśli jest z 20 km od Ciebie to nie przyjedzie bo Ci akurat pasuje - bo On ma swoją robotę, swoje godziny i swoje obowiązki - to tylko ludzie i mają nad sobą procedury

mojej siostrze kiedyś odesłali przesyłkę za którą opłaciła podatek - na szczęście babeczka zadzwoniła zapytać czy to prawda że odmówiła przyjęcia przesyłki emotka

a co do sąsiadów - to faktycznie jak się nie znacie to faktycznie głupia sytuacja - ale może podejdź z paczką kawy i powiedz że wracasz do pracy i zapytaj czy to nie byłby kłopot , że byłabyś bardzo wdzięczna gdyby odbierali przesyłki jak będą w domu emotka
jeśli powiedzą że to problem - to zacznij podawać inny adres (np mamy - jeśli jest w domu)
ale myślę że nie odmówią (przecież korona im z głowy nie spadnie jak podpiszą i odbiorą)
a jest inna kwesta - oni nie wiedzą czy Ty sobie życzysz aby odbierali Twoje przesyłki i może dlatego wyglądają na niezadowolonych
no nie wiem - ale myślę że warto podejść i pogadać Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#3624876 Napisano: 15.08.2010 08:30:49 w Inne mniejsze markety
deva napisał(a):

nineczka17 napisał(a):

deva napisał(a):

bethan napisał(a):

olus15 napisał(a):

Mnie wkurza zostawianie sąsiadom paczek przez kurierów
Potem głupio mi odbierać te paczki, że znowu sąsiedzi moje przesyłki musieli odbierać
W końcu to jego robota żeby rozwozić do rąk własnych
Czasem są gorsi od poczty!

Mnie też to wkurzało, aż ze zdziwieniem przeczytałam w regulaminie któregoś przewoźnika, że dopuszczają (więc i stosują) taką formę dostarczania. Dla mnie to granda!

najgorzej jak nie zostawi ani u sasiada,ani awizo nie zostawi, bo nie musi, i nawet nie wiadomo, ze ktoś był. czasem tez wole poczte - jest awizo ide i odbieram

też coraz bardziej jest to denerwujące ze nie wiadomo czy ktoś był bo firmy kurierskie avizo już nie zostawiają żadnego i nawet nie dzwonią że są a mnie nie ma w domu i co robimy emotka emotka

raz mi się zdarzyło, ze nagrodę odesłali spowrotem, dobrze, ze zadzwoniłam i wysłali jeszcze raz.

a ja uważam że lepiej jak zostawiają u sąsiadów ( co ich to obchodzi która to już paczka ?? może kupuje na allegro ?? chociaż moi sąsiedzi wiedzą że gram i wcale ich to nie dziwi że kurier przyjeżdża ) - niż maja zwrócić nadawcy lub zostawić awizo i potem się okazuje że trzeba jechać po przesyłkę do sortowni bo kurier stwierdził że nie płacą mu za bieganie za adresatem i jeśli nie odbierzesz do jutra to ją odsyła (dobrze jak ktoś ma sortownie w swojej miejscowości gorzej jak ma z 70 km) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#3411373 Napisano: 26.05.2010 12:47:44 w Carrefour konkursy
mkrzysiek napisał(a):

S jeszcze nie było bo z T nikt nie wygrał a tu 4 hipermarkety są

S jest przed T
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#3411340 Napisano: 26.05.2010 12:38:01 w Carrefour konkursy
yaro2004 napisał(a):

smsowicz napisał(a):

czarnaporzeczka2 napisał(a):

moniaainom napisał(a):

Kto wział piotrków ?

Moi znajomi nie wygrali więc nie wiem emotka

Twoi znajomi podobno na samym początku wygrali emotka

ostatni raz sprawdzam starterki ale .... pusto

Jak to? Przecież dzwonią, chyba...

Piotrków ma znajomy.

Było w końcu to S ?

no właśnie na S czekamy Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#3411333 Napisano: 26.05.2010 12:36:42 w Carrefour konkursy

To co dla wszystkich kolejka zielonej herbaty albo meliski emotka ?

meliski poproszę emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#3411319 Napisano: 26.05.2010 12:32:28 w Carrefour konkursy
acherek napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

acherek napisał(a):

mahuska napisał(a):

kurcze to było już to S czy nie bo sie wkoncu nie ubiore no emotka

u nas cisza emotka

no właśnie cisza ;/ mogliby się streszczać i albo wygrane albo nie - a nie człowiek fonów pilnuje emotka

rano gdy zaczęli dzwonić pomyślałam fanie coś się będzie działo a teraz to nerwowo reaguję nawet na sms-y emotka

może dla poćwiczenia nerwów ci jakiegoś wysłać co?? emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#3411310 Napisano: 26.05.2010 12:29:30 w Carrefour konkursy
acherek napisał(a):

mahuska napisał(a):

kurcze to było już to S czy nie bo sie wkoncu nie ubiore no emotka

u nas cisza emotka

no właśnie cisza ;/ mogliby się streszczać i albo wygrane albo nie - a nie człowiek fonów pilnuje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#3410445 Napisano: 26.05.2010 08:25:55 w Carrefour konkursy
acherek napisał(a):

inka113 napisał(a):

i co? koniec na dziś?

pewnie w gardle im zaschło emotka

niech im nie zasycha bo ja na S i T czekam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#3410226 Napisano: 26.05.2010 07:00:38 w Carrefour konkursy
ewachem napisał(a):

maribog napisał(a):

Czyli chyba zaczęli Alfabetycznie dzwonić... więc do mnie w południe pewno zadzwonią emotka

tez tak mysle emotka

albo kodami emotka
ja oczekuję z niecierpliwością bo moja pralka się sypie ;/ Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#3409830 Napisano: 25.05.2010 08:05:09 w Paragony
kendi napisał(a):

kalisto - nie zgadzam sie, bo jednej i drugiej osobie zależy w końcu - jeśli się nie dogadamy to nikt nic nie zyska.
jeśli osobie, która ma kupon nie zależałoby to by go oddala a nie sprzedawała - za darmo tego nie robisz emotka ))

o matko - dlaczego najpierw kasa później paragon ?? bo jak byłaś na tyle nieuczciwa że oszukałaś organizatora ( granie bez paragonu) to i możesz sprzedającego oszukać - dodam sprzedający nie wygrał bo graja ludzie bez paragonów NIEZGODNIE Z REGULAMINEM Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#3346088 Napisano: 03.05.2010 07:05:49 w Carrefour konkursy
smsowicz napisał(a):

aneczkar10 napisał(a):

maja21z napisał(a):

berenika2005 napisał(a):

czy actimell był juz rozwiazany?

do mnie nikt w sprawie tej wygranej nie dzwonił emotka

do mnie tez nie emotka

Tak. Ktoś się chwalił, że 10x bon wpadł. Nie chcę wiedzieć na ile osób się rozłożyła pula nagród emotka

serio?? a kto się chwalił - ja nie widziałam
ale widzę że interpretujesz wszystko tak jak sam sobie wymyśliłeś
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0