Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
emanuela24
Postów 636
Data rejestracji 06.10.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a sam się wstydzisz ?? Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.intermarche.pl/sklepy.html
klikasz na województwo - potem na sklep i wyskakuje numer itd Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to tak jak u mnie - kobietka jakaś poddenerwowana chyba ludzie wydzwaniają i biedna nie wie jak dziecku laptopa zabrać Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tia kierownik i 2 podległe mu osoby - powie kasjerka że inne hasło jej się podoba i po premii
świetne rozwiązanie
wg mnie wszystkie hasła powinny zostać wysłane do sponsora i w Warszawie powinni wybierać Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wg mnie dzieci kierowników z połowy sklepów już sobie na laptopach grają
żadnego nadzoru nie ma nad tym konkursem !!! Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tam sie numer podawało Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
niektórzy jeżdżą po paragony 70 kilometrów - bo i tacy są - inni korzystają z naiwniactwa tych którzy sprzedają - są ludzie i taborety - co niektórzy chcąc odzyskać kasę za paragony nauczyli innych cwaniactwa - teraz się dziwią że wygrać nie mogą
przestańcie paragony sprzedawać - przepadnie komuś nagroda 1,2,3,10 i skończy się granie bez paragonów i zaczną wygrywać uczciwi gracze Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
najprościej wiecznie krytykować i dowalać - sorki Tedzia ale często przeginasz wiecznie się czepiasz jak rzep psiego ogona
żal mi ostatnio było malineczki - dziewczyna wniebowzięta że wygrała to musiałaś się jej przypiąć
aby było w temacie - nie czepiajcie się że ktoś wam nie podaje raportów - co 15 minut potrafią się zmieniać - ostatnio w ciągu godziny czas się przesunął o 5 sekund (czyli w ciągu tylko czterech godzin potrafi się zmienić o 20 - ktoś wam poda 50 a potem zostanie nazwany oszustem bo wygracie z 5 czy 10 sek innym czasem) więc po co się wychylać i podawać ?? Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wiesz to umawianie to zależy od kuriera - on ma swoje godziny i swoje rejony - nie może szukać adresata i zajeżdżać kilka razy (powinni podjeżdżać 2 razy - ale nie zawsze to robią) i jeśli jest z 20 km od Ciebie to nie przyjedzie bo Ci akurat pasuje - bo On ma swoją robotę, swoje godziny i swoje obowiązki - to tylko ludzie i mają nad sobą procedury
mojej siostrze kiedyś odesłali przesyłkę za którą opłaciła podatek - na szczęście babeczka zadzwoniła zapytać czy to prawda że odmówiła przyjęcia przesyłki
a co do sąsiadów - to faktycznie jak się nie znacie to faktycznie głupia sytuacja - ale może podejdź z paczką kawy i powiedz że wracasz do pracy i zapytaj czy to nie byłby kłopot , że byłabyś bardzo wdzięczna gdyby odbierali przesyłki jak będą w domu
jeśli powiedzą że to problem - to zacznij podawać inny adres (np mamy - jeśli jest w domu)
ale myślę że nie odmówią (przecież korona im z głowy nie spadnie jak podpiszą i odbiorą)
a jest inna kwesta - oni nie wiedzą czy Ty sobie życzysz aby odbierali Twoje przesyłki i może dlatego wyglądają na niezadowolonych
no nie wiem - ale myślę że warto podejść i pogadać Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja uważam że lepiej jak zostawiają u sąsiadów ( co ich to obchodzi która to już paczka ?? może kupuje na allegro ?? chociaż moi sąsiedzi wiedzą że gram i wcale ich to nie dziwi że kurier przyjeżdża ) - niż maja zwrócić nadawcy lub zostawić awizo i potem się okazuje że trzeba jechać po przesyłkę do sortowni bo kurier stwierdził że nie płacą mu za bieganie za adresatem i jeśli nie odbierzesz do jutra to ją odsyła (dobrze jak ktoś ma sortownie w swojej miejscowości gorzej jak ma z 70 km) Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
S jest przed T
Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no właśnie na S czekamy Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
meliski poproszę
Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może dla poćwiczenia nerwów ci jakiegoś wysłać co?? Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no właśnie cisza ;/ mogliby się streszczać i albo wygrane albo nie - a nie człowiek fonów pilnuje Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
niech im nie zasycha bo ja na S i T czekam Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
albo kodami
ja oczekuję z niecierpliwością bo moja pralka się sypie ;/ Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o matko - dlaczego najpierw kasa później paragon ?? bo jak byłaś na tyle nieuczciwa że oszukałaś organizatora ( granie bez paragonu) to i możesz sprzedającego oszukać - dodam sprzedający nie wygrał bo graja ludzie bez paragonów NIEZGODNIE Z REGULAMINEM Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
serio?? a kto się chwalił - ja nie widziałam
ale widzę że interpretujesz wszystko tak jak sam sobie wymyśliłeś
Wyświetl w wątku >>