Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
emanuela24
Postów 636
Data rejestracji 06.10.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a na jakie sklepy grałeś ?? bo też miałam o Persil a grałam o STG i Nową Karczme Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
raczej nie przejdzie
w zeszłym roku właśnie nie pamiętam od ilu zaliczali od 10 - 12 ?? Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
5.5 Konkurs w części dotyczącej wyłonienia laureatów nagród głównych oraz rezerwowych zostanie rozstrzygnięty w dniu 20.05.2011 r. Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja zwrotek nie mam
raporty mam
pewnie im system zwisł Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a sa osoby co już dostały zwrotki ?
ja dawałam kropkę
5.4 Format (tj. treść) SMS’a z odpowiedzią na pytanie konkursowe musi być następujący: „ODP. …odpowiedź na pytanie…”, tj. treść odpowiedzi musi być poprzedzona prefiksem ODP.
Przykład. Uczestnik otrzymuje pytanie o treści „Wymień jedną z marek biorących udział w promocji?”
Prawidłowa treść SMS z odpowiedzią na pytanie brzmi: „ODP.Somat”
SMS z odpowiedzią należy wysłać pod nr 7055.
Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też jestem ciekawa czy ktoś to pamięta - bo ja nie pamiętam Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i lipa postanowili nas zestresować jeszcze Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja tak ale wszystkie mam w plusie Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
już złożyłam w formie telefonicznej do firmy nestle
Pani obiecała że postara się załatwić sprawę i że wyślę słodką rekompensatę Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja byłam ciekawa czy to przypadek - ale jak jest więcej osób tzn że ktoś miał lepkie rączki a nie przypadek
a później klientów oskarżają
chłop mi ciśnienie podniósł Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bo ja zadzwoniłam i dowiedziałam się ze muszę napisać pisemna reklamacje bo równie dobrze to ja mogę chcieć ich oszukać ( nie wiem co reklamacja zmienia ) to już bezczelność - więc pozwoliłam sobie zadzwonić do nestle
nie chodzi mi o ten bon już ale o samo zarzucenie że ja chce kogoś oszukać co za tupet - niech najpierw swoich pracowników prześwietlą a nie oskarżają ludzi Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ponawiam bo ciekawa jestem czy jestem sama z takim problemem Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
miał ktoś też tak ??
bonu brak (pozostałe przesyłki były ok - list i bon )
dzwoniłam to kazali pisać reklamację - nie wiem czy się opłaca dla bonu 100zł robić zamieszanie Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sms-y z groszka były codziennie ok godziny 12 Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moze byc