Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
emanuela24
Postów 636
Data rejestracji 06.10.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
panda tyle faktycznie pali
ale tam tyle kilosów w 4 w takim małym aucie Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dlatego napisałam o tym iż komisja zna (chyba) możliwości 2 latków - i założę się iż dziecko 2 letnie nie narysuje prawidłowo proporcji np postaci ludzkiej (nawet bardzo utalentowane) - jest wiele cech po których mniej więcej widać czy pracę namalował 4 czy 12 latek
wiadomo że co do roku nikt się nie rozpozna ale tak mniej więcej - wydaje mi się że nie same arcydzieła wygrają
ale być może się mylę to tylko moje domysły Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
że ja się nie łapię to malował młody - nie będę sobie odejmowała lat (pewnie później jakieś pesele będą zbierali i płacz)
a pracy za 5 latka też nie podrobię - proste więc młody malował samodzielnie - podejrzewam że komisja podzieli jakoś wiekowo te prace i wygrają i te 25 latków i te bazgrołki 2 latków - oczywiście komisja też zapewne zna możliwości 2 latków więc...
dodam że mój młody ma swojego laptopa - a używany starszy można kupić w cenie zabawki - więc z tym bogactwem też nie przesadzajcie
dla mnie to normalne że mój syn ma od roku swojego laptopa (zmienialiśmy i postanowiłam nie odsprzedawać za 250 czy 300zł tylko mu zatrzymałam ) obchodzi się z nim umiejętnie - korzysta 2-3 razy w tygodniu - potrafi sam włączyć i wpisać pierwsze literki np min i wyświetla mu się strona mini mini czy Disneya bo i tam zagląda na prizze też lubi zajrzeć - czasami zwyczajnie otwiera word i klepie literki , dzięki temu potrafi już napisać krótkie wyrazy jak oko, dom, mama, tata,kot,pies,ser - bo zwyczajnie jak tak klepie to prosi aby mu pomóc w napisaniu jakiegoś wyrazu i te krótkie zapamiętuje nie widzę w tym nic złego Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pytam z ciekawości Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bilety będziemy odbierali pod hotelem - kurierem dojdzie tylko rozpis co o której
jednak do hotelu możemy przyjeżdżać od 12 - będą tam ludzie z Żywca co nam dadzą bilety
Pani mówiła że zrobili tak żeby nie było że coś nie dotrze i przepadnie Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moje 5 letnie dziecko narysowało i jestem z niego dumna - co prawda na odwrocie napisałam co jest co żeby komisja nie myślała że praca nie na temat dla mnie oczywiste że czerwone kropy z czymś czarnym to biedronki ale nie wiem czy komisja się zorientuje
i dziecko nie ma pojęcia że był to rysunek konkursowy - zwyczajnie usiadł i mama mówiła a narysuj biedroneczke a narysuj szkołę
ale ja dumna z dziecka jestem i już - bez względu na to co komisja powie Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też mamy kupione w lipcu i też dopiero się zebraliśmy jakieś 3 dni temu za zrobienie, jutro wysyłka no i mamy Kubusia i czuję coś że Kubiś będzie na większości prac Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak i jutro wysyłam ale właśnie coś mi mówi że praca nie dojdzie zwykłym ;/
ale jeśli nie odbiorą poleconego to wróci ;/
tak źle i tak niedobrze Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i pytanie numer 2 - ile osób zrobiło Kubusia ?
jakieś mam przeczucie że większość osób będzie miało prace z Kubisiem Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to zwyczajna pomyłka - to są sms-y z garnier intermarche Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to są z Intermarche na 100% w tesco nie brałam udziału a mam sms-a
brałam udział tylko w inter Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie wydają jeszcze nowych dowodów bez adresu
mąż odbierał w zeszłym tygodniu nowy dowód i jest taki jak stary - jeszcze nie ma tych z chipami Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak obustronne Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no widać dla nich to jakiś kolejny etap weryfikacji Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale cóż nauczka że jak się widzi e-kupon to się udziału nie bierze - bo maja swoje klucze wyłaniania zwycięzców,nikomu nieznane zasady ( a ja zawsze mam swój paragon,nigdy nie odkupuję, nigdy nie ślę 1 paragonu na ileś-tam telefonów - jednak uczciwość u nich nie popłaca )
a już się z rolek cieszyłam Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://gwizdek24....-gdansku_191900.html
Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0