Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
chochliczka
Postów 3703
Data rejestracji 02.10.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak, wciskam pobierz kupon odswieza sie,ale kuponu ni ma Wyświetl w wątku >>
chochliczka
Postów 3703
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak, wciskam pobierz kupon odswieza sie,ale kuponu ni ma Wyświetl w wątku >>
chochliczka
Postów 3703
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chochliczka
Postów 3703
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chochliczka
Postów 3703
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chochliczka
Postów 3703
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokladnie,jeszcze nie mozna [pobrac Wyświetl w wątku >>
chochliczka
Postów 3703
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chochliczka
Postów 3703
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzieki wielkie Wyświetl w wątku >>
chochliczka
Postów 3703
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chochliczka
Postów 3703
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no i ok dla ciebie normalne,a dla mnie nienormalne i zostawmy to,kazdy ma prawo do swojego zdania poki co w tym kraju jeszcze Wyświetl w wątku >>
chochliczka
Postów 3703
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oja kobieto,to ze napisalam storami chodzilo mi o to,ze te imiona sa slowami tworami jakimis ,a nie ze dzieci sa stworami Wyświetl w wątku >>
chochliczka
Postów 3703
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale te imiona,ktore podalas sa staropolskie i obie wiemy,ze nie o takie mi chodzilo. Uwazasz,ze mamy tylko starodawne imiona? Sa tez fajne i normalne i polskie, apropos madrosci polakow,nie zdziwie sie jak nagle teraz zaczna nazywac swoje dzieci Michealami
Wyświetl w wątku >>
chochliczka
Postów 3703
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kobieto zastanow sie zanim cos napiszesz,myslenie nie boli
Pewnie,ze dzis jest wielki wybor imion,tylko pozniej bywa tak,ze dziecko czesto sie wstydzi walsnego imienia w szkole ;/ Wyświetl w wątku >>
chochliczka
Postów 3703
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chochliczka
Postów 3703
Punkty karne 0
Konkursy dodane
poradzcie gdzie napisac by rachunek dostarczala poczta a nie in post?wlasnie dostalam od nic hz blaszka ,porazka Wyświetl w wątku >>
chochliczka
Postów 3703
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o kurcze,jestem w szoku
(*) (*) (*) Wyświetl w wątku >>
chochliczka
Postów 3703
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie ma to jak miec sasiadow idiotow ;/
w temacie wkurza mnie,ze zpaomnialam do rabania drzewa wlozyc rekawice i mam 2 odciski na palcach
wkurzaja mnie takze starzy,zdewociali,aroganccy ludzie,ktorzy uwazaja,ze zjedli wszystkie rozumy Wyświetl w wątku >>
chochliczka
Postów 3703
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a takze sasiedzi rodzicow,ktorzy nie wiedza co to znaczy kosz i wyrzucaja smieci do nas przez balkon,moze wiecie jak ich nauczyc rozumu? Wyświetl w wątku >>
chochliczka
Postów 3703
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie robi problemow Wyświetl w wątku >>
chochliczka
Postów 3703
Punkty karne 0
Konkursy dodane