Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jola29k

jola29k

#4867135 Napisano: 01.12.2011 10:13:15 w Konkursowiczki w ciąży
sonata napisał(a):

jola29k napisał(a):

u mnie tez córka siłami natury 45 minut i była na świecie , z synem było gorzej bo dostałam krwotoku cesarka znieszulenie ogólne , no i najmłodsza córcia cesarka 31 tyg. bo malutka umierała . Ten poród naturalny był najlepszy i najmniej bolało .

Racja, nawet najbardziej bolesny i poród siłami natury jest lepszy niż cesarka z przyczyn nagłych.

masz racje dałabym się jesze 10 razy pokroic zeby się tylko dziecku nic stało
A tak bobolał i przestał mam za to 3 czortów którzy to tornado , trąba powietrzna i trzęsienie ziemi cud ze ten dom jeszcze stoi Wyświetl w wątku >>
0 0

jola29k

#4867117 Napisano: 01.12.2011 10:09:20 w Konkursowiczki w ciąży
agusia147 napisał(a):

sonata napisał(a):

Benasia, mnie też na pewno czeka krojenie emotka

Ja zaczęłam widzieć zalety krojenia, mimo iż to poważny zabieg chirurgiczny:
1. Trwa krótko
2. Jesteś mniej zmęczona
3. Możesz ustawić się na konkretny dzień i godzinę (a nie żyć w niewiedzy)
4. Wiele dziewczyn dużo szybciej dochodzi do siebie po cesarce
5. Nie boli krocze, za to boli brzuch, ale na pewno nie jest dużo gorzej jak przy wyrostku.

mnie brzuch boli do dziś , brzuch jest okropny ,miałam dwie cesarki jedna 7 lat temu było wszystko super blizna malutka a potem był drugi zabieg 2 lata temu i już tak dobrze nie było strasznie długo się goiło i brzydko zostałam szyta .Ale kazdy inaczej to przechodzi
Jedna znieszulenie miałam ogólne a drugie w kregosłup to ogólne jest lepsze tak mi się wydaje . Wyświetl w wątku >>
0 0

jola29k

#4867098 Napisano: 01.12.2011 10:03:17 w Konkursowiczki w ciąży
u mnie tez córka siłami natury 45 minut i była na świecie , z synem było gorzej bo dostałam krwotoku cesarka znieszulenie ogólne , no i najmłodsza córcia cesarka 31 tyg. bo malutka umierała . Ten poród naturalny był najlepszy i najmniej bolało . Wyświetl w wątku >>
0 0

jola29k

#4854292 Napisano: 25.11.2011 06:23:49 w Wkurza mnie...
zarania napisał(a):

Wkurzyłam się, a w zasadzie jest mi przykro, bo poprosiłam męża o ocenę moich haseł konkursowych. Chciałam żeby pomógł mi wybrać dwa najlepsze, bo nie mam tylu paragonów, ile ułożyłam wierszyków. Byłam zadowolona z mojej twórczości. A on co? Stwierdził, że wszystkie moje hasełka są do bani! emotka emotka
To ciekawe za co do tej pory mnie nagradzano w konkursach promocyjnych z hasłami reklamowymi. emotka

niesłuchaj go emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jola29k

#4847750 Napisano: 23.11.2011 10:15:54 w Wkurza mnie...
iwonciaaa napisał(a):

kolastynka napisał(a):

jola29k napisał(a):

wkurzają mnie sąsiedzi i psy ,mój syn boi się chodzić do szkoły . Do szkoły ma jakieś 200 m a nie pójdzie sam bo mam takich sąsiadów którzy wypuszczają psy dwóch nie zamyka furtek więc psy biegają po ulicy gonią dzieci . A najbardziej agresywny przeskakuje przez płot więc syna musze zaprowadzac do szkoły i mam już dosc codziennie musze budzic malutka zabierac ja ze sobą .Już tyle razy mówiłam oni nic sobie z tego nie robią .

U mnie była krotka piłka. Zadzwoniłam po straż miejską i po kłopocie. Powiedziałam, że bezpańskie psy biegają po osiedlu i są agresywne. Przyjechali z TOZ-em. Wcześniej poinformowałam sąsiadów że to zrobię ale kazali mi się bujać. Teraz wszelakie psy chodzą na smyczach. A w temacie to wkurza mnie jakiś totalny marazm nagrodowy i to że im więcej gram tym mniej wygrywam emotka

u mnie też z psami jest odwieczny problem !
A ja bardzo boje się psów.
Ile to już razy musiałam stać i czekać aż pies sobie pójdzie, albo iść do domu dłuższą drogą.
Ile to razy psy jak głupie szczekały po nocach, a ja nie byłam w stanie spać.
Kiedy już utemperowałam sąsiadów,wprowadzili się nowi.
Ich pies biegał swobodnie i rzucał się na ludzi ( duże psisko). Kilka razy wbiegł na podwórko i dosłownie miał w zębach kota;/
Ostatnim razem nie wytrzymałam.
Brama była otwarta bo czekałam na chłopaka, akurat wleciało to bydle.
Biega, rozwala wszystko, a jego właścicielka nawet nie zareagowała;/
Co więcej jak się na nią wydarłam, że pies powinien mieć smycz, kaganiec i że ma go zabrać.
Powiedziała, że to ja powinnam bramę zamykać, bo jej pies nigdy nie będzie na smyczy.
Zadzwoniłam na straż miejską , póki co jest spokój.

ja tez się boje psów to sa ciągle te same psy te psy maja gdzie biegac bo kazdy domek ma ogródek ale po co lepiej otworzyc brame i niech biega po ulicy a ta ulica chodzą dzieci do szkoły chyba ze pójda na okoła a sasiadom juz mowiłam i nic z tego sobie nie robią Wyświetl w wątku >>
0 0

jola29k

#4847408 Napisano: 23.11.2011 07:24:21 w Wkurza mnie...
wkurzają mnie sąsiedzi i psy ,mój syn boi się chodzić do szkoły . Do szkoły ma jakieś 200 m a nie pójdzie sam bo mam takich sąsiadów którzy wypuszczają psy dwóch nie zamyka furtek więc psy biegają po ulicy gonią dzieci . A najbardziej agresywny przeskakuje przez płot więc syna musze zaprowadzac do szkoły i mam już dosc codziennie musze budzic malutka zabierac ja ze sobą .Już tyle razy mówiłam oni nic sobie z tego nie robią . Wyświetl w wątku >>
0 0

jola29k

#4846489 Napisano: 22.11.2011 06:10:15 w Połączenia nieodebrane
nika78 napisał(a):

szprotka napisał(a):

ja też miałam teraz zastrzeżony... ktoś wie co to było? Milka odpada...
U mnie to samo

u mnie też

maszynki facet chciał mn sprzedac
Wyświetl w wątku >>
0 0

jola29k

#4845239 Napisano: 22.11.2011 10:10:18 w Połączenia nieodebrane
merynosek napisał(a):

Zastrzeżony przed 10, co to mogło być?

do mnie milioneria dzwoniła Wyświetl w wątku >>
0 0

jola29k

#4830394 Napisano: 15.11.2011 01:49:07 w Wkurza mnie...
amif napisał(a):

brak listy nagrodzonych w Kruszwicy, na infolinię nie można się dodzwonić emotka

ja wczoraj dzwoniłam ale niestety brak wygranej Wyświetl w wątku >>
0 0

jola29k

#4830389 Napisano: 15.11.2011 01:48:21 w Wkurza mnie...
jola29k napisał(a):

wkurzył mnie mój mąż skasował emeila z wiadomościa wygrany zapas Haribo Lidl i teraz nie wiem na jaki adres mam wysłac paragon może ktoś tez wygrał i napisze emotka emotka

dziękuje już mi ktoś napisał i nauczka nie grac na męża bo on wszystko kasuje Wyświetl w wątku >>
0 0

jola29k

#4830357 Napisano: 15.11.2011 01:37:53 w Wkurza mnie...
wkurzył mnie mój mąż skasował emeila z wiadomościa wygrany zapas Haribo Lidl i teraz nie wiem na jaki adres mam wysłac paragon może ktoś tez wygrał i napisze emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jola29k

#4815654 Napisano: 07.11.2011 05:50:29 w co chcielibyście wygrać?
jola17 napisał(a):

garnki z łaciatej

ja też chce Wyświetl w wątku >>
0 0

jola29k

#4811835 Napisano: 06.11.2011 08:46:58 w Konkursowiczki w ciąży
leoniu napisał(a):

monia24 napisał(a):

leoniu napisał(a):

dianek napisał(a):

pieluszek to tyle co do szpitala - też by się przydało wygrać

Dianek, ale przecież szpital zapewnia pieluszki... Jedyne co ja musiałam mieć, to chusteczki nawilżone...

jak ja rodziłam to dawali 4 na dobę pieluszki a w dniu wypisu 3

No co ty... U mnie przynosiły położne po ileś, a jak brakowało, to się szło do dyżurki po kolejną partię.

to miałyście dobrze ja musiała miec swoje a jak malutka lezała w szpitalu 6 tygodni to co tydzień przywoziłam duża paczke krem i chusteczki Wyświetl w wątku >>
0 0

jola29k

#4799539 Napisano: 31.10.2011 08:57:45 w Twoja najcenniejsza nagroda:D
netbook Samsung Wawel za 1 sms Wyświetl w wątku >>
0 0

jola29k

#4798965 Napisano: 31.10.2011 05:07:53 w co chcielibyście wygrać?
maa napisał(a):

samochodzik bo obawiam sie, że moj może odmówić posłuszeństwa tej zimy

skąd ja to znam moj juz nie długo bedzie pełnoletni
samochodzik pod choinke emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jola29k

#4783455 Napisano: 25.10.2011 01:55:34 w Połączenia nieodebrane
dzis dzwonił
ilonar2301 napisał(a):

Zastrzeżony o 14:24... Czy coś mogło dzisiaj dzwonić? emotka

do mnie dzwoniło To & owo Wyświetl w wątku >>
0 0

jola29k

#4690853 Napisano: 20.09.2011 08:46:09 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

jola29k napisał(a):

a mnie wkurza ząb mojego syna zaczął go bolec w piatek wieczorem sobota niedziela szlag mnie trafiał nic nie pomagało zadne tabletki . W poniedziałek lece do dentysty młody nawet nie płacze a ona go nie moze usunac bo jest pod ropa .Mam juz wszystkiego dosc zadne leki na ból nie działaja a on ciagle marudzi do szkoły go nie puszczam bo płacze . Może zna ktos jakis dobry sposób zeby go tak nie bolało , mam nadzieje ze jutro mu już usunie tego mleczaka

Wiesz, co do usuwania zęba z ropą to jest faktycznie ryzyko, bo może się wdać zakażenie, a w głowie to nie ma żartów...
Na mnie na ból zęba zdecydowanie najlepiej działa Antidol, jednak nie powinien być chyba stosowany u dzieci... emotka Ale może zapytaj w aptece.

dziekuje za rade dentystka dała młodemu antybiotyk ale nie wiem co z tego bedzie mam nadzieje ze jutro mu go usunie a jego siostra chyba zazdrosna bo tez mówi ze ja boli ząb bo syn nie chodzi do szkoły a ona musi emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jola29k

#4690547 Napisano: 20.09.2011 06:54:40 w Wkurza mnie...
a mnie wkurza ząb mojego syna zaczął go bolec w piatek wieczorem sobota niedziela szlag mnie trafiał nic nie pomagało zadne tabletki . W poniedziałek lece do dentysty młody nawet nie płacze a ona go nie moze usunac bo jest pod ropa .Mam juz wszystkiego dosc zadne leki na ból nie działaja a on ciagle marudzi do szkoły go nie puszczam bo płacze . Może zna ktos jakis dobry sposób zeby go tak nie bolało , mam nadzieje ze jutro mu już usunie tego mleczaka Wyświetl w wątku >>
0 0

jola29k

#4657265 Napisano: 07.09.2011 12:50:21 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
śliczna duża żyrafa z MTJ przyjechała i bidon 4MOVE poczta polska Wyświetl w wątku >>
0 0

jola29k

#4631870 Napisano: 25.08.2011 08:45:49 w Wygraj mi / Wygram za...
Za wedel
Plecak Matki w mackach Marsa ( mały czarny w kształcie rakiety )
Zegarek na ręke Matki w mackach Marsa w pudełku
płyta Cd Gnomeo i Julia
Piórnik z Leona
Wyświetl w wątku >>
0 0