Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pionas

pionas

#7235022 Napisano: 15.01.2025 07:49:16 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
bezaczek7 cb656 chyba się udało emotka W zaawansowanej wyszukiwarce na samym dole dodałem konkursy i tam można wybrać jedną z interesujących opcji https://www.e-kon....info/znajdz-konkurs

P. S. Nie da się aby można było zaznaczyć listę, tzn. można by było ale wtedy nie będzie opcji "Konkursy bez mojego udziału" Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

pionas

#7234978 Napisano: 14.01.2025 21:10:52 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
andii napisał(a):

Helo. Jak wchodzę np.w" konkursy promocyjne" i chce zobaczyć następną stronę...To dalej jestem na pierwszej😀....dopiero po zaznaczeniu 2 -jestem na drugiej emotka
Stara szata -dodam

Czy problem nadal występuje? Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#7234977 Napisano: 14.01.2025 21:10:18 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
cb656 napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

Ja bym jeszcze uprzejmie wnosiła o dostęp do "działu" moje konkursy archiwalne, czyli jeśli w jakimś coś oznaczyłam, typu wzięłam udział, wygrałam itp., to żeby był taki zlepek powiedzmy do roku czy dwóch wstecz, bo są archiwalne, ale jak je przeglądać pod kątem moich ustawień? Chyba że jest coś takiego?

Kombinowałem kiedyś w wynikach wyszukiwania, analizując składnię i doszedłem do pewnych wniosków, które stosuję, gdy chcę mieć wyniki bardziej precyzyjne, niż zapewnia to standardowa wyszukiwarka. Wszystko jak zwykle tkwi w szczegółach, ech... emotka emotka

Podstawowy adres wyszukiwarki: https://www.e-kon....info/znajdz-konkurs
Wpisuję dajmy na to słowo SMARTFON (?item=smartfon)
Zaznaczam na przykład, że baza ma być przeszukana z uwzględnieniem archiwum (&archive=1) i wynik wygląda tak:
https://www.e-kon...artfon&archive=1

Dołączając pewne frazy, można doprecyzować to, czego się szuka. emotka
Szukasz dajmy na to konkursów ze smartfonem, do tego takich zakończonych, ale dodanych przez konkretnego Usera? Proszę bardzo, dodajesz na końcu ciąg (&user=xxxx) gdzie xxxx to numer Użytkownika i mamy taki wynik:
https://www.e-kon...ve=1&user=130585

Tych dodatkowych członów jeszcze kilka by się znalazło, ale to już najlepiej wie pionas emotka

Właśnie podsunąłeś mi pomysł na problem bezaczek7 emotka
Jutro po pracy przeanalizuje to, być może właśnie dodanie opcji "kropeczek" dla zalogowanego użytkownika w zaawansowanym formularzu wyszukiwania konkursów to strzał w dziesiątkę emotka Wyświetl w wątku >>

pionas

#7234745 Napisano: 14.01.2025 10:04:03 w kupony rabatowe/zniżki
Cyfrowe.pl
Aktualny: 10.01.2025 - 31.01.2025
DJI Osmo Mobile 6 - wyjątkowy system stabilizacji w niższej cenie!
SPRAWDŹ>
Zobacz ofertę Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#7234743 Napisano: 14.01.2025 10:02:03 w kupony rabatowe/zniżki
Cyfrowe.pl
Aktualny: 01.01.2025 - 31.01.2025
DJI Mavic 3 Pro w noworocznej niższej cenie
SPRAWDŹ>
0 0

pionas

#7234640 Napisano: 13.01.2025 19:08:41 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
kiwiwi napisał(a):

pionas napisał(a):

kiwiwi napisał(a):

Nie podoba mi się sposób edytowanie opisów konkursów przy ich zatwierdzaniu. Staram się tworzyć czytelne opisy, bez zbędnych informacji, ale i tak bardzo często są mniej lub bardziej "kastrowane". Czasem to są kosmetyczne sprawy, ale często usuwane są istotniejsze informacje, np. o rodzajach nagród. Dziś z tytułu konkursu usunięto nazwę sklepu, którego dotyczy. A to chyba jest ułatwienie, a nie zbędna informacja. Jednocześnie widzę opisy składające się z kilku zdań na krzyż, gdzie nawet nie ma wpisanego zadania konkursowego, takie chyba przechodzą bez żadnej ingerencji emotka

O który dokladnie konkurs chodzi? Nie przypominam sobie sytuacji aby wyciął nazwę sklepu z tytułu...
Swoją treść wklejam tylko wtedy gdy po wejściu w edycję obecną jest nieczytelna tzn rozjeżdża się bp każde słowo jest w nowej linii. System często wycina znaki z opisów w social media bo tam na tekst czesto nakładane są specjalne czcionki i wtedy tekst jest inaczej interpretowany i wymaga przepisania

Chodzi o ten konkurs https://www.e-kon...-ps5-limited-edition w tytule był dopisek – RTV Euro AGD
Z opisu zniknęło też wypunktowanie, przez co – moim zdaniem – stracił na czytelności.

Przy dodawaniu konkursów mam listę słów które z automatu ma wyciąć i było na niej euro rtv agd, nie mam pojęcia dlaczego już usunąłem tą frazę i poprawiłem tytuł konkursu Wyświetl w wątku >>
2 kiwiwi, cb656 0

pionas

#7234629 Napisano: 13.01.2025 18:38:58 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
kiwiwi napisał(a):

Nie podoba mi się sposób edytowanie opisów konkursów przy ich zatwierdzaniu. Staram się tworzyć czytelne opisy, bez zbędnych informacji, ale i tak bardzo często są mniej lub bardziej "kastrowane". Czasem to są kosmetyczne sprawy, ale często usuwane są istotniejsze informacje, np. o rodzajach nagród. Dziś z tytułu konkursu usunięto nazwę sklepu, którego dotyczy. A to chyba jest ułatwienie, a nie zbędna informacja. Jednocześnie widzę opisy składające się z kilku zdań na krzyż, gdzie nawet nie ma wpisanego zadania konkursowego, takie chyba przechodzą bez żadnej ingerencji emotka

O który dokladnie konkurs chodzi? Nie przypominam sobie sytuacji aby wyciął nazwę sklepu z tytułu...
Swoją treść wklejam tylko wtedy gdy po wejściu w edycję obecną jest nieczytelna tzn rozjeżdża się bp każde słowo jest w nowej linii. System często wycina znaki z opisów w social media bo tam na tekst czesto nakładane są specjalne czcionki i wtedy tekst jest inaczej interpretowany i wymaga przepisania Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#7234481 Napisano: 13.01.2025 12:37:05 w kupony rabatowe/zniżki
WITTCHEN
Aktualny: 14.12.2025 - 16.12.2025
Happy Days
🎉 Happy Days z EKSTRA zniżką 25% na cały asortyment!
Rabat przy zakupach za min. 199,90 zł od 14 do 16 stycznia.
0 0

pionas

#7234422 Napisano: 13.01.2025 09:46:50 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
fidafi napisał(a):

Przydałby się podział konkursów per nagroda (z wymaganym polem żeby podać jej wartość). To by pomogło w segmentacji konkursów i np wyborach tylko od jakiejś puli (jeśli ktoś tak bierze udział).

Przykro mi, ale nie ma szans na takie rozwiązanie, wprowadzanie każdej nagrody osobno będzie czasochłonne, dodatkowo podanie jej ceny to przeszukiwanie regulaminu albo internetu, gdzie ceny mogą się różnić, każdy sklep może mieć własną cenę, jeśli wartość nagrody nie będzie podana w regulaminie to będzie problem. Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

pionas

#7234421 Napisano: 13.01.2025 09:43:53 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
bezaczek7 napisał(a):

Ja bym jeszcze uprzejmie wnosiła o dostęp do "działu" moje konkursy archiwalne, czyli jeśli w jakimś coś oznaczyłam, typu wzięłam udział, wygrałam itp., to żeby był taki zlepek powiedzmy do roku czy dwóch wstecz, bo są archiwalne, ale jak je przeglądać pod kątem moich ustawień? Chyba że jest coś takiego?

Nie ma takiej opcji, konkursy po zakończeniu trafiają na 120 dni do kategorii "Konkursy zakończone", a później do Archiwum,
Zachęcam do wypełnienia ankiety https://www.e-kon...ie-2024-roku-ankieta i wzmianki tam o tym, temat do analizy, ale nic nie obiecuję, ogólnie przeszukiwanie archiwum jest kosztowną operacją
nie do końca też wiem jak to miałoby działać, archiwum nie jest dzielone na: z moim udziałem, bez mojego udziału, wygrane czy schowek. Już tutaj pisząc schowek nie pasuje mi on do archiwum emotka Wyświetl w wątku >>
1 bezaczek7 0

pionas

#7234413 Napisano: 13.01.2025 09:13:35 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Majkii napisał(a):

Nie wiem czy było, ale przydałaby się alerty typu np, ustawiam hasło/alert Biedronka i jak ktoś odda taki konkurs/loterie to żeby było powiadomienie.

Zapraszam do wypełnienia ankiety https://www.e-kon...ie-2024-roku-ankieta i wspomnienie o tym - temat do analizy, przeszukiwanie po całej treści + wysyłka maili raczej odpada (aby mieć gwarancję wysyłki maili trzeba by było podpiąć zewnętrzną usługę która zajmuje się profesjonalnie takimi subskrypcjami a to niestety odpłatna opcja) ale może uda się zrobić na zasadzie tagi + powiadomienie emotka Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

pionas

#7234412 Napisano: 13.01.2025 09:09:01 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
luimig napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

luimig napisał(a):

Nie wiem czy było... Ale oprócz opcji zaznaczania, że wzięło się udział w konkursie mógłby być:
- licznik ile razy wzięliśmy udział - widoczny z naszego profilu
- licznik ilu konkursowiczów wzięło już udział od nas z forum - wynik łączny z tych którzy zaznaczyli na niebiesko

Lata temu był licznik ile osób wzięło (zaznaczyło na zielono) udział w danym konkursie, faktycznie szkoda że tego już nie ma

tak mi się właśnie wydaje, że był emotka

tak, kiedyś był taki licznik, ale został zlikwidowany bo nie przedstawiał wiarygodnych informacji (część osób uważała że to zwiększa konkurencję emotka ) i był trochę niewydajny Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

pionas

#7234410 Napisano: 13.01.2025 08:58:14 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
goldynek napisał(a):

Hej! Jakiś czas temu zauważyłem, że w aplikacji po wejściu w kalendarz, wybraniu daty i pozycji "konkursy kończące się" widzę jak zawsze listę konkursów, aczkolwiek po kliknięciu w któryś z nich, żeby poznać szczegóły niestety aplikacja wyłączą się. Czy problem występuje tylko u mnie, czy też zauważyliście coś podobnego? Problem dotyczy jedynie apki. Miłej soboty! emotka

Cześć, faktycznie był problem - proszę sprawdź teraz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#7234395 Napisano: 13.01.2025 00:08:19 w Zmieniłem(am) login
travel2025 zmienił(a) login na: xyzxyzxyz Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#7233660 Napisano: 08.01.2025 18:26:52 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
kiwiwi napisał(a):

lasiglasty napisał(a):

Próbuję cały dzień dodać konkurs do bazy i nie mogę, bo mnie wylogowuje za każdy razem jak już klikam dodaj po wypełnieniu formularza...

Ten sam problem emotka

Proszę sprawdźcie teraz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#7233526 Napisano: 08.01.2025 14:26:46 w Wkurza mnie...
zdolnabestia napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

Zaznaczam konkursy na szaro, zielono a one ciągle czerwoneemotka I tak od miesiąca, czyszczenie ciasteczek i zmiana przeglądarki nie działa. I jak się tu nie wkurzać emotka

pionas ?

problem dotyczył strony głównej, właśnie to poprawiłem, prośba o info czy działa zgodnie z oczekiwaniami emotka Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

pionas

#7233487 Napisano: 08.01.2025 13:16:35 w Punkty karne
martaxxx73 Publikowanie danych osobowych jest zabronione +1 Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#7233456 Napisano: 08.01.2025 12:01:04 w kupony rabatowe/zniżki
Recman
Aktualny: 08.01.2025 - 31.01.2025
Wyprzedaż w Recman! Teraz koszule -25% TANIEJ przy zakupie 2 sztuk!
Wyprzedaż w Recman! Teraz koszule -25% TANIEJ przy zakupie 2 sztuk!

🔖 Użyj kodu: SALE25
📅 Oferta ważna do 31.01.2025 r.

👉 Dotyczy przecenionych modeli koszul przy zakupie dwóch sztuk.
Nie przegap – odśwież swoją garderobę już dziś!
Kod rabatowy: SALE25
0 0

pionas

#7233241 Napisano: 07.01.2025 14:39:04 w kupony rabatowe/zniżki
WITTCHEN
Aktualny: 07.01.2025 - 31.12.2025
5% zniżki na cały koszyk przy zakupach za min. 249,90 zł tylko dla wydawców CASHBACK
5% zniżki na cały koszyk przy zakupach za min. 249,90 zł
Kod ważny do końca 2025 roku.

Tylko dla wydawców CASHBACK
Kod rabatowy: TTCWITTCHEN5_25
0 0

pionas

#7233238 Napisano: 07.01.2025 14:36:04 w kupony rabatowe/zniżki
WITTCHEN
Aktualny: 07.01.2025 - 31.12.2025
5% zniżki na cały koszyk przy zakupach za min. 249,90 zł tylko dla wydawców KUPONOWYCH
Tylko dla Wydawców KUPONOWYCH!

5% zniżki na cały koszyk przy zakupach za min. 249,90 zł
Kod ważny do końca 2025 roku.
Kod rabatowy: TTRWITTCHEN5_25
0 0