Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pionas

pionas

#6851579 Napisano: 27.03.2022 12:45:51 w Co można dostać gratis?
Szekla
Wypróbuj Silan za darmo*! Weź udział w akcji i odbierz zwrot pieniędzy za zakup dowolnego płynu do płukania Silan. Tylko w sklepach Biedronka.
Akcja trwa od 24.03 do 31.03.2022 r. lub do wyczerpania puli zwrotów (4.000 szt).

zwrot pieniędzy za zakup (max 14,99 zł)
https://sercesilan.pl/
Regulamin: https://sercesila...back%20-%20Silan.pdf Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6850300 Napisano: 18.03.2022 13:51:56 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
cb656 napisał(a):

pionas napisał(a):

patrząc na post to jest inaczej niż zakodowałem (pamiętałem że Ty chcesz do ostatniej nieprzeczytanej) emotka

emotka W sumie to nieważne, ale skoro już o tym rozmawiamy... Przecież jeśli dostaję powiadomienie o nowej wiadomości i w to klikam, a system podsuwa mi pod oczy ostatni wpis w tej wiadomości, to jakie są szanse, że tam będzie więcej niż jedna nieprzeczytana? emotka Jest dobrze tak, jak jest. emotka O to chodziło emotka

może to też kwestia tego że teraz jestem bliżej z modułem wiadomości bo analizuję jak ugryźć temat oznaczania jako nieprzeczytane emotka Wyświetl w wątku >>

pionas

#6850283 Napisano: 18.03.2022 12:21:30 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
cb656 napisał(a):

pionas napisał(a):

...zacznę od modułu wiadomości, co do oznaczania jako nieprzeczytane jest to problem ponieważ moduł który wykorzystałem nie przewidział czegoś takiego, ale nie miałem niestety więcej czasu żeby usiąść i przeanalizować co będzie "szybsze" czy rozszerzenie struktury tabeli i przepisanie kodu czy napisanie nowego modelu na wzór tego co był w starym skrypcie... problem ten jest powiązany również ze scrollowaniem do ostatniej nieprzeczytanej wiadomości, mogę co najwyżej zrobić żeby scrollowało do ostatniej wiadomości....

emotka No to chyba można odtrąbić sukces, bo już dziś po otwieraniu wiadomości tak właśnie mam. W zasadzie o to chodziło, dziękuję. Zdecydowanie wygodniejsze, niż męczyć to kółko myszki emotka
Dziękuję Adrian emotka O to właśnie mi chodziło, gdy dopraszałem się już w styczniu emotka No ale jednak musiała poprosić kobieta, byś uległ emotka

cb656 napisał(a):

pionas  a zrobisz tak, by wchodząc przez powiadomienie o nowej wiadomości, strona ustawiała się na ostatnim wpisie, a nie pierwszym? emotka emotka KIEDYŚ tak było, TERAZ nie... emotka emotka

patrząc na post to jest inaczej niż zakodowałem (pamiętałem że Ty chcesz do ostatniej nieprzeczytanej) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6850070 Napisano: 17.03.2022 11:48:20 w Co można dostać gratis?
  • Zrób zakupy w sklepie Gamma
  • Za każde wydane 30 zł odbierz naklejkę
  • Zbierz 20 naklejek i odbierz maskotkę mieszkańca Gamusiowej Farmy

38 000x maskotka pluszowa w jednym z sześciu dostępnych wzorów, o wartości 25 zł

https://www.gamusiowafarma.pl
Regulamin: https://www.gamus...amusiowa%20Farma.pdf Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6850009 Napisano: 16.03.2022 23:34:24 w Zmieniłem(am) login
lowca-nagrod zmienił(a) login na: BountyHunter Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6849766 Napisano: 15.03.2022 19:25:29 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
zielonaszpilka napisał(a):

pionas napisał(a):

1940bruce1973 napisał(a):

Pionas, to jeszcze ja Ci potruję z dwoma rzeczami emotka Czy jest szansa, żeby było tak jak kiedyś, że gdy otwieram nową prywatną wiadomość, którą dostałam, to ekran od razu "leci" do tej nowej wiadomości. Po prostu, gdy z kimś wymieniłam już kilkadziesiąt wiadomości w jednym wątku to zjeżdżanie na dół, by odnaleźć nową wiadomość jest strasznie irytujące i czasochłonne. A tak, klikałam te nową wiadomość i cyk, byłam już przy niej emotka A dwa, że nie działają wywołania w wątku Gratulacje... Przynajmniej mi :D

Potwierdzam, mam podobnie. emotka emotka

może zacznę od modułu wiadomości, co do oznaczania jako nieprzeczytane jest to problem ponieważ moduł który wykorzystałem nie przewidział czegoś takiego, ale nie miałem niestety więcej czasu żeby usiąść i przeanalizować co będzie "szybsze" czy rozszerzenie struktury tabeli i przepisanie kodu czy napisanie nowego modelu na wzór tego co był w starym skrypcie... problem ten jest powiązany również ze scrollowaniem do ostatniej nieprzeczytanej wiadomości, mogę co najwyżej zrobić żeby scrollowało do ostatniej wiadomości....co do wątku gratulacje to nie do końca rozumiem problem... jeśli ktoś nie doda @ przed loginem to nie dostaniesz powiadomienia, no chyba że śledzisz wątek emotka

No właśnie w wątku Gratulacje ludzie dodają @ przed loginem, ale ja powiadomień z tego tytułu nie otrzymuję. 

Edit. Scrolowanie do ostatniej wiadomości i tak byłoby świetne! Może nawet lepsze emotka

jeśli chodzi o wiadomość nikos https://www.e-kon...?strona=472#p6849724 to jest to źle sformatowane @ jest na początku ale login jest błędny (zaczyna się z dużej litery, zaraz poprawię aby zawsze zwracało małe litery) i do tego jest pogrubiony a nie może być sytuacji że login przy @ jest pogrubiony Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6849759 Napisano: 15.03.2022 19:09:47 w Punkty karne
kocurro21 w wątku moje dzisiejsze wygrane  chwalimy się tylko swoimi wygranymi z konkursów z naszej bazy Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

pionas

#6849757 Napisano: 15.03.2022 19:08:10 w Punkty karne
sesyjnie1 w wątku moje dzisiejsze wygrane chwalimy się tylko swoimi wygranymi z konkursów z naszej bazy Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

pionas

#6849756 Napisano: 15.03.2022 19:07:44 w Punkty karne
magdalena_g w wątku moje dzisiejsze wygrane chwalimy się tylko swoimi wygranymi z konkursów z naszej bazy Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

pionas

#6849755 Napisano: 15.03.2022 19:07:03 w Punkty karne
katrin1 w wątku moje dzisiejsze wygrane chwalimy się tylko swoimi wygranymi z konkursów z naszej bazy Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

pionas

#6849753 Napisano: 15.03.2022 19:00:25 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
cb656 napisał(a):

Hihihihi, coś drgnęło emotka Już można sobie wybrać liczbę, która bardziej odpowiada emotka

już powinno być okej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6849725 Napisano: 15.03.2022 16:03:05 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??

Pionas, to jeszcze ja Ci potruję z dwoma rzeczami emotka Czy jest szansa, żeby było tak jak kiedyś, że gdy otwieram nową prywatną wiadomość, którą dostałam, to ekran od razu "leci" do tej nowej wiadomości. Po prostu, gdy z kimś wymieniłam już kilkadziesiąt wiadomości w jednym wątku to zjeżdżanie na dół, by odnaleźć nową wiadomość jest strasznie irytujące i czasochłonne. A tak, klikałam te nową wiadomość i cyk, byłam już przy niej emotka A dwa, że nie działają wywołania w wątku Gratulacje... Przynajmniej mi :D

Potwierdzam, mam podobnie. emotka emotka

może zacznę od modułu wiadomości, co do oznaczania jako nieprzeczytane jest to problem ponieważ moduł który wykorzystałem nie przewidział czegoś takiego, ale nie miałem niestety więcej czasu żeby usiąść i przeanalizować co będzie "szybsze" czy rozszerzenie struktury tabeli i przepisanie kodu czy napisanie nowego modelu na wzór tego co był w starym skrypcie... problem ten jest powiązany również ze scrollowaniem do ostatniej nieprzeczytanej wiadomości, mogę co najwyżej zrobić żeby scrollowało do ostatniej wiadomości....

co do wątku gratulacje to nie do końca rozumiem problem... jeśli ktoś nie doda @ przed loginem to nie dostaniesz powiadomienia, no chyba że śledzisz wątek emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pionas

#6849263 Napisano: 12.03.2022 17:14:08 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
cb656 napisał(a):

Nadal bardzo dziwnym wydaje mi się fakt, że użytkownik, piszący na forum kolejny post, nie ma w swoim profilu licznika postów i wynika z tego, że nie napisał dotąd żadnego. emotka

Już ma. Pionas zadziałał. emotka emotka

nie zadziałałem, system później sam to uzupełnia emotka co kilka godzin albo raz na dobę... Wyświetl w wątku >>
2 brucee, cb656 0

pionas

#6849085 Napisano: 11.03.2022 08:56:11 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
cb656 napisał(a):

pionas napisał(a):

cb656 napisał(a):

pionas napisał(a):

Fakt muszę poprawić komunikat, taki konkurs może wisieć w oczekujących na akceptację. (tak jest w tym przypadku)

Czy przy tym poprawianiu czegoś nie popsułeś? Przed chwilą próbowałem dodać komentarz do tego konkursu, ale zniknął w boju. emotka Nie popełniłem błędu przy przepisywaniu captcha, a nawet gdyby tak było, to wyświetliłby się monit o błędzie, a tekst komentarza pozostałby w swoim polu i czekał na poprawne przepisanie kodu.Nic z tych rzeczy. Strona się przeładowała, komunikatu błędu nie ma, a tekst komentarza diabli wzięli. emotka

dalej masz ten problem? robiłem mały update plików i być może to było w tym czasie co chciałeś dodać komentarz

Aha. Czyli miałem po prostu pecha. Jeśli nie przewidujesz mieszania w najbliższym czasie, to podejmę jeszcze jedną próbę dodania.

już w pracy jestem nie mam jak grzebać emotka zresztą nie wiem nad czym bo wykosiłem swoją listę TODO i nie wiem co jeszcze zostało emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6849081 Napisano: 11.03.2022 08:49:55 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
cb656 napisał(a):

pionas napisał(a):

Fakt muszę poprawić komunikat, taki konkurs może wisieć w oczekujących na akceptację. (tak jest w tym przypadku)

Czy przy tym poprawianiu czegoś nie popsułeś? Przed chwilą próbowałem dodać komentarz do tego konkursu, ale zniknął w boju. emotka Nie popełniłem błędu przy przepisywaniu captcha, a nawet gdyby tak było, to wyświetliłby się monit o błędzie, a tekst komentarza pozostałby w swoim polu i czekał na poprawne przepisanie kodu.
Nic z tych rzeczy. Strona się przeładowała, komunikatu błędu nie ma, a tekst komentarza diabli wzięli. emotka

dalej masz ten problem? robiłem mały update plików i być może to było w tym czasie co chciałeś dodać komentarz Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6849064 Napisano: 11.03.2022 06:19:48 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
cb656 napisał(a):

pionas jak to jest z tym wyszukiwaniem? Używasz na stronie dwóch różnych mechanizmów wyszukiwania? emotka Konkretny przykład, mam adres do sprawdzenia, klikam w lupkę, wklejam adres, wynik negatywny.
No to klikam dodaj konkurs, wklejam TEN SAM ADRES i tu niespodzianka, bo okazuje się, że jednak znalazł. emotka
O co chodzi?

https://www.gov.p...ojewody--edycja-2022

Szukanie przez lupkę:

Dodawanie konkursu:

Fakt muszę poprawić komunikat, taki konkurs może wisieć w oczekujących na akceptację. (tak jest w tym przypadku) Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

pionas

#6848120 Napisano: 05.03.2022 18:45:49 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
cb656 napisał(a):

pionas napisał(a):

Co do komunikacji ze mną to owszem lepiej napisać prywatną wiadomość, bo na forum wejdę tracę powiadomienie i zapominam, pracuję na pełnym etacie, do tego dom i rodzina, nie usprawiedliwiam się ale raz jeszcze zaznaczam że stronę traktuję hobbistycznie

emotka Załatwione. Zrozumiałem i dziękuję. emotka

Odnośnie pogrubionego fragmentu wypowiedzi to nie jestem robotem i niestety nie jestem w stanie po pracy poświęcać kilkunastu godzin dziennie tak jak to było jeszcze kilka lat temu, zresztą wtedy nie pracowałem emotka a teraz nie umiem połączyć pracy na etacie, z rodziną i kilkoma godzinami pracy na stronie, starzeję się emotka Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

pionas

#6848106 Napisano: 05.03.2022 17:30:24 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
Przemyślałem to puszczanie co poleci ale nie ma szans na takie coś, przez sytuację za granicą jest zwiększona szansa botów i zalewa serwis spam, poza tym często dodawane są też konkursy z konkurencyjnych serwisów co też musi zostać sprawdzone i usunięte (nie znalazłem na tyle szczelnego rozwiązania żeby całkowicie odfiltrować takie sytuacje).

Odnośnie samej strony to są z nią problemy i zapewne zawsze będą, obecne szaty graficzne tracą wsparcie, coś zaczyna się rozjeżdżać, skrypt to były zmiany tego co dzieje się z tyłu (backend) a nie tego co widać (frontend) a ponieważ sytuacja zmusiła do migracji na nieukończony skrypt potrzebne były szybkie zmiany aby strona mogła w jakikolwiek sposób działać.

Co do komunikacji ze mną to owszem lepiej napisać prywatną wiadomość, bo na forum wejdę tracę powiadomienie i zapominam, pracuję na pełnym etacie, do tego dom i rodzina, nie usprawiedliwiam się ale raz jeszcze zaznaczam że stronę traktuję hobbistycznie Wyświetl w wątku >>

pionas

#6848052 Napisano: 04.03.2022 23:38:45 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
cb656 napisał(a):

pionas do cholery, gdzie Ty masz oczy

poważnie pytasz? obecnie jestem w kolejce do wizyty u swojego lekarza rodzinnego który da mi skierowanie do okulisty (nie to nie jest żart, piszę poważnie)

tak jak było w starej wersji tak jest w nowej, osoba która posiada profil na e-konkursy.info dodając konkurs linkuje do siebie, jeśli to jest gość* jest bez linku do profilu
dobre pytanie kto ma odpowiadać... gdy cenzurowałem było źle, gdy puszczam co leci jest źle... nie wiem kto z kogo robi wariata, ale wiem że tak nie powinno być emotka
tak jak odpisywałem na maile czy prywatne wiadomości tak napiszę też tutaj, jeśli widzisz błąd w opisie konkursu (zła kategoria, zła nagroda, zły rodzaj nagrody czy zły opis konkursu) kliknij w koniczynkę lub "Błąd" i opisz co jest nie tak... Jeśli konkurs już jest na stronie to wklej w uwadze link do niego emotka

* osoba, która nie posiada konta w serwisie www.e-konkursy.info Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6847910 Napisano: 04.03.2022 11:58:46 w Zmieniłem(am) login
ewa1112 zmienił(a) login na: Afrodyta72 Wyświetl w wątku >>
0 0