Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
pionas
Postów 7474
Data rejestracji 20.04.2005
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
Wypróbuj Silan za darmo*! Weź udział w akcji i odbierz zwrot pieniędzy za zakup dowolnego płynu do płukania Silan. Tylko w sklepach Biedronka.
Akcja trwa od 24.03 do 31.03.2022 r. lub do wyczerpania puli zwrotów (4.000 szt).
zwrot pieniędzy za zakup (max 14,99 zł)
https://sercesilan.pl/
Regulamin: https://sercesila...back%20-%20Silan.pdf Wyświetl w wątku >>
Masz problem? Zajrzyj do FAQ a później tam gdzie mnie potrzebujesz pisz @pionas lub wyślij prywatną wiadomość Odpowiem w możliwie najkrótszym czasie
https://brave.com/eko287 - najbezpieczniejsza przeglądarka
Nie klikam tam gdzie jest wymagana rejestracja...
Coś wam się nie podoba lub coś nie działa? Piszcie -> https://www.e-kon...e-nie-podoba-piszcie
pionas
Postów 7474
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
pionas
Postów 7474
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
pionas
Postów 7474
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
38 000x maskotka pluszowa w jednym z sześciu dostępnych wzorów, o wartości 25 zł
https://www.gamusiowafarma.pl
Regulamin: https://www.gamus...amusiowa%20Farma.pdf Wyświetl w wątku >>
pionas
Postów 7474
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
pionas
Postów 7474
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
pionas
Postów 7474
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
pionas
Postów 7474
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
pionas
Postów 7474
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
pionas
Postów 7474
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
pionas
Postów 7474
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
pionas
Postów 7474
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
może zacznę od modułu wiadomości, co do oznaczania jako nieprzeczytane jest to problem ponieważ moduł który wykorzystałem nie przewidział czegoś takiego, ale nie miałem niestety więcej czasu żeby usiąść i przeanalizować co będzie "szybsze" czy rozszerzenie struktury tabeli i przepisanie kodu czy napisanie nowego modelu na wzór tego co był w starym skrypcie... problem ten jest powiązany również ze scrollowaniem do ostatniej nieprzeczytanej wiadomości, mogę co najwyżej zrobić żeby scrollowało do ostatniej wiadomości....
co do wątku gratulacje to nie do końca rozumiem problem... jeśli ktoś nie doda @ przed loginem to nie dostaniesz powiadomienia, no chyba że śledzisz wątek Wyświetl w wątku >>
pionas
Postów 7474
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
pionas
Postów 7474
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
pionas
Postów 7474
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
pionas
Postów 7474
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
pionas
Postów 7474
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
pionas
Postów 7474
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
Odnośnie samej strony to są z nią problemy i zapewne zawsze będą, obecne szaty graficzne tracą wsparcie, coś zaczyna się rozjeżdżać, skrypt to były zmiany tego co dzieje się z tyłu (backend) a nie tego co widać (frontend) a ponieważ sytuacja zmusiła do migracji na nieukończony skrypt potrzebne były szybkie zmiany aby strona mogła w jakikolwiek sposób działać.
Co do komunikacji ze mną to owszem lepiej napisać prywatną wiadomość, bo na forum wejdę tracę powiadomienie i zapominam, pracuję na pełnym etacie, do tego dom i rodzina, nie usprawiedliwiam się ale raz jeszcze zaznaczam że stronę traktuję hobbistycznie Wyświetl w wątku >>
pionas
Postów 7474
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
tak jak było w starej wersji tak jest w nowej, osoba która posiada profil na e-konkursy.info dodając konkurs linkuje do siebie, jeśli to jest gość* jest bez linku do profilu
dobre pytanie kto ma odpowiadać... gdy cenzurowałem było źle, gdy puszczam co leci jest źle... nie wiem kto z kogo robi wariata, ale wiem że tak nie powinno być
tak jak odpisywałem na maile czy prywatne wiadomości tak napiszę też tutaj, jeśli widzisz błąd w opisie konkursu (zła kategoria, zła nagroda, zły rodzaj nagrody czy zły opis konkursu) kliknij w koniczynkę lub "Błąd" i opisz co jest nie tak... Jeśli konkurs już jest na stronie to wklej w uwadze link do niego
* osoba, która nie posiada konta w serwisie www.e-konkursy.info Wyświetl w wątku >>
pionas
Postów 7474
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61