Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
cytrynkowa
Postów 887
Data rejestracji 01.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cytrynkowa
Postów 887
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cytrynkowa
Postów 887
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no własnie nie biore tego izo coś tam, nie przepisał mi lekarz, są dni że mnie mniej trzepie a są że bardziej nie wiem od czego to zależy
Katrinko fajnie że wyniki są ok i ze to nie ta choroba, a po wizytce daj znak co i jak:)
Agusia zazdroszcze 3d, mąż niestety nie chce się dać namówić
benasia luteine też mam, podobno wzmacnia szyjkę macicy,magnez też działa przeciwskurczowo, ale dziwie się że przy rozwarciu nie dał ci fenoterolu i to nie jest kwestia trucia dzieciaczka bo moim zdaniem to lepsze zło niż poród przedwczesny, a miałaś ktg robione? może te skurcze nie są takie mocne zeby dawac no nie wiem, jedno jest pewne powinnaś leżeć (jak ja) grusia ma dobrze boma krążek to może się troche pobłąkać tu i tam Wyświetl w wątku >>
cytrynkowa
Postów 887
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wiem co czujesz, a mialam podobnie tyle ze bez rozwarcia, nie bierzesz feneterolu? powiem ze mi bardzo pomogl i mam zal do lekarza ze tak pozno go dostalam, fakt trzesie mnie trche ale wole to niz bole i ciagle twardy brzuch Wyświetl w wątku >>
cytrynkowa
Postów 887
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja robiłam toxo, hiv, zółtaczke, wr, morfologie, mocz i crp i za to było 170 zł Wyświetl w wątku >>
cytrynkowa
Postów 887
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cytrynkowa
Postów 887
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wiem coś o tym Wyświetl w wątku >>
cytrynkowa
Postów 887
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie podobnie własnie mysle czy sie gdzies nie udac do lekarza, niby dzidzia sie rusza ale duzo zadziej i slabiej niz jeszcze w zzeszlym tygodniu
Kati trzymam kciuki za badanka, ale mysle ze bedzie ok
choroba jakby ustepuje gardlo przestalo bolec, zostal okropny katar Wyświetl w wątku >>
cytrynkowa
Postów 887
Punkty karne 0
Konkursy dodane
własni8e jak sie kicha to sie brzuch spina, masakra.... chyba tez sie udam do lekarza bo slabo przechodzi Wyświetl w wątku >>
cytrynkowa
Postów 887
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Katrina a jak Twoje ciśnienie? Przy tym chorerstwie cisnienie idzie do góry, chciaż to nie reguła. Nie martw się na zapas, (wiem ze to niełatwe)
Fryteczka - najważniejsze że już w domciu- straszne musiało to być przeżycie
Dianek - super macie w tej rodzinie, niestety z moją to się tylko na zdjeciu dobrze wychodzi
Grusia- mam jutro rocznice, mam nadzieje, ze jak ktoś będzie o nas pamiętał to coś dla dzidzi kupi
No a ja - co 32 tydzien i nadal leże Wyświetl w wątku >>
cytrynkowa
Postów 887
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cytrynkowa
Postów 887
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cytrynkowa
Postów 887
Punkty karne 0
Konkursy dodane
TAK JAK U MNIE
Wyświetl w wątku >>
cytrynkowa
Postów 887
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cytrynkowa
Postów 887
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
cytrynkowa
Postów 887
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Link w stopce, jeżeli mozecie oddajcie glos na mnie, co tydzien 7 paczek do zgraniecia. 2 za głosy a 5 wybierają oni jest wiec szansa. Wyświetl w wątku >>
cytrynkowa
Postów 887
Punkty karne 0
Konkursy dodane
place 100, ale teraz juz co 2 tyg chodze
co do lekarza no wlasnie mu ufam, choc nie zawsze jest sympatyczny Wyświetl w wątku >>
cytrynkowa
Postów 887
Punkty karne 0
Konkursy dodane
witamy
kiedy termin? Wyświetl w wątku >>
cytrynkowa
Postów 887
Punkty karne 0
Konkursy dodane