Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
cytrynkowa
Postów 887
Data rejestracji 01.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
cytrynkowa
Postów 887
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cytrynkowa
Postów 887
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cytrynkowa
Postów 887
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cytrynkowa
Postów 887
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cytrynkowa
Postów 887
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cytrynkowa
Postów 887
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cytrynkowa
Postów 887
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie wiem czemu w tym topie ale się rejestruje też jestem przeciwko tej obwodnicy Wyświetl w wątku >>
cytrynkowa
Postów 887
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przydalby mi siękalendarz
ja już od dawna meili nie wysylam może trzeba zacząć znowu:) Wyświetl w wątku >>
cytrynkowa
Postów 887
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wlsnie albo powinien być jakiś limit dni w których można wystawić komentarz Wyświetl w wątku >>
cytrynkowa
Postów 887
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja mialam podobną sytację tylko gorszą bylam kupującym wyslalam pieniądze w dzień wygranej licytacji po jakiś 3 dniach napisalam czy wyslala paczke a ona napisala mi ze pieniądze nie doszły, po tygodniu napisala ze pieniądze doszły i ze wysyla paczkę więc czekalam kolejne 3 dni i pisze znowu, czemu nie ma paczki a ona mi nie odpisala i tak minął 2 tydzioeń, pisalam do niej meile prosilam i nic , bylam taka zla ze wyisałam jej negatywa, paczka przyszła po 3 tyg, i oto ta kobieta wystawila mi tez negatywa, byłam wsciekla ale co moglam zrobić, z mojej strony wszystko ok a mam negatywa i to jest moim zdaniem zle ze ludzie boja się wystawiać negatywnych komentarzy bo ta osoba się zemści już nigdy nie wystawie pierwsza komentarza Wyświetl w wątku >>
cytrynkowa
Postów 887
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a jak z forsą tam ?? dobrze to platne bo naprawde upierdliwe mierzenie półek itp masakra Wyświetl w wątku >>
cytrynkowa
Postów 887
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cytrynkowa
Postów 887
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czy ktoś wie na czym polegaja te badania??? Wyświetl w wątku >>
cytrynkowa
Postów 887
Punkty karne 0
Konkursy dodane
naprawde Rachel ma rację oni nie odpowiadają na meile , sama u nich kiedyś bylam ale to z powodu reklamacji za telefon, telefon leżal w naprawie 3 miesiące pisalam tez do nich meile, ale nie odpowiadali pojechalam i powiedzieli co robić, nawet sami wykonali jakies połączenie i telefon Nowy byl u mnie za tydzień czasu. Wyświetl w wątku >>
cytrynkowa
Postów 887
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cytrynkowa
Postów 887
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cytrynkowa
Postów 887
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cytrynkowa
Postów 887
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cytrynkowa
Postów 887
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to oszukal siebie na to wygląda nie bylabym zla
ale ja np wygralam licytację czekam już 2 tydzień, osoba nie odpowiada na meile nie mam paczki powiedzcie mi co robić w takiej sytuacji Wyświetl w wątku >>