Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
cytrynkowa
Postów 887
Data rejestracji 01.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Koszuli porodowej prawie wogole nie ubrudziłam.
Moja Milena niestety bardzo ulewa, przy tym się ksztusi tym co uleje.... Wyświetl w wątku >>
cytrynkowa
Postów 887
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no i taki morał że każda jest inna i poród inny:)
Co do koszuli to rodziłam w swojej:)
Wyświetl w wątku >>
cytrynkowa
Postów 887
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Katrina a karmisz piersią synka, na piersi kupek może nie być nawet kilka dni. ja karmie i kupki sa co 2 dni;)
Agusia no to może coś się zaczyna;) powodzenia Wyświetl w wątku >>
cytrynkowa
Postów 887
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cytrynkowa
Postów 887
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tinagoni jezeli twoj kot tylko w domu przebywa to chyba powinnaś się go pozbywać, ale uważaj na wszelki wypadek, nie oczyszczaj mu kuwety
Katrina Twój synek też już duży chyba z 3 miesiące ma Wyświetl w wątku >>
cytrynkowa
Postów 887
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
cytrynkowa
Postów 887
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cytrynkowa
Postów 887
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak tam co niektóre już rozpakowane. Ja niestety mam tyle spraw przy małej że z trudem udaje mi się wyspać i wykąpać i nie mam czasu na internet. W ciązy było z czasem dużo lepiej....
Wyświetl w wątku >>
cytrynkowa
Postów 887
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ciezarówki cieszcie sie ciążą, ja bym chciała wrócić do tych błogich chwil spokoju. Moja mała mimo ze na piersi to kolkowa jest- cięzko to zniesc. Wyświetl w wątku >>
cytrynkowa
Postów 887
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cytrynkowa
Postów 887
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cytrynkowa
Postów 887
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja leżąc w szpitalu coś niecos liznęłam, już wiedziałam kiedy będę musiała powtarzać za godzinę, a kiedy było dobre, wiec służę pomocą, ale musiałabym je widzieć Wyświetl w wątku >>
cytrynkowa
Postów 887
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i co warto grac o niego? Wyświetl w wątku >>
cytrynkowa
Postów 887
Punkty karne 0
Konkursy dodane
fuj jak pomyślę że coś na mojej gwiazdce gnije.... jutro kupie dzis jeszcze poczekam obejrze go jak mala wstanie. Wyświetl w wątku >>
cytrynkowa
Postów 887
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cytrynkowa
Postów 887
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lomatko zazdroszcze to prawie w szpitalu Wyświetl w wątku >>
cytrynkowa
Postów 887
Punkty karne 0
Konkursy dodane
teraz czytam o noworodkach, karmieniu, kupach, pepku itp. Po jakim czasie odpada pepek? juz bym chciała miec to za soba bo boje sie ze go niechcący oderwę. Wyświetl w wątku >>
cytrynkowa
Postów 887
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dawno nie pisałam, to dlatego ze tdzien przed terminem wylądowałam w szpitalu z powodu zawężonych zapisów ktg. W szpitalu musiałam wiec czekać na porod. KTG 3x dziennie i witamina B1 na wywołanie porodu.Witamina nie pomogła urodziłam tydzień po terminie, chyb ze strachu przed oksytocyna która miałam dostać na drugi dzień. Moja Milenka rodzila sie 22.11.11 - porod- no boli, ale do przeżycia. Wyświetl w wątku >>
cytrynkowa
Postów 887
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gratuluje!!!! Wyświetl w wątku >>
cytrynkowa
Postów 887
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aleś wygrzebała....no ale faktycznie Wyświetl w wątku >>