Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kajeczka

kajeczka

#4111173 Napisano: 04.02.2011 08:06:08 w Wkurza mnie...
sambolera napisał(a):

ziolko napisał(a):

cudaczek napisał(a):

Wypróbowany wiele razy, skutkuje bez pudła emotka Szczególnie czułe są na niego paniusie zapraszające na pokazy Termomixów, kołderek, itp. emotka emotka emotka

taaa... gorzej jak dzwonią na domowy emotka

to moze odbierz mowiac halo
a jak zaczna nawijac to rozmawiaj po rosyjsku albo w innym jezyku
ja tak po hiszpansku rozmawialam

emotka grunt to pomysłowość emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kajeczka

#4107069 Napisano: 03.02.2011 04:27:56 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Plecak Jansport z fb /UPS-em / Wyświetl w wątku >>
0 0

kajeczka

#4104793 Napisano: 02.02.2011 11:40:10 w Wkurza mnie...
a na jakiej podstawie zostałam nazwana złą matką? emotka no przepraszam... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kajeczka

#4104768 Napisano: 02.02.2011 11:25:36 w Wkurza mnie...
lacuna napisał(a):

Czy podobają Ci się Twoje fotki? Lubisz je? Są Twoje, prawda? Czy naprawdę uważasz, że chodzi o pierniczki?

to może ktoś z nas doda zdjęcia lacuny gdzieś na konkurs jako swoje? My tylko pożyczymy...może zrozumiesz o co nam chodzi-albo nie... emotka

wiesz ostatnio pieklam ciasteczka w ksztalcie serc chcesz fotke do konkursu? nie ma problemu
mowisz masz
ale fotek dzieci moich prosze w to nie mieszac kapejszyn?

to tylko przykład-jaki i ja podałam,zostając tym samym nazwana uliczną......po co się oburzasz od razu? Wyświetl w wątku >>
0 0

kajeczka

#4104749 Napisano: 02.02.2011 11:21:18 w Wkurza mnie...
79magda napisał(a):

lacuna napisał(a):

usunela, przeprosila a wy dalej jadem walicie

za jej prace nagrode? ehh nie zauwazylam by sie tam chwalila, ze to jej rekoma zostaly stworzone pierniczki

no i sie szumu narobilo i pierniczki staly sie slawne i pewnie sprzedaz wzrosla emotka

lacuna masz w avatarze śliczną fotkę
emotka kojarzę inne Twoje fotki, też wspominam z uśmiechem, cudny dzieciaczek emotka

Czy podobają Ci się Twoje fotki? Lubisz je? Są Twoje, prawda? Czy naprawdę uważasz, że chodzi o pierniczki?

to może ktoś z nas doda zdjęcia lacuny gdzieś na konkurs jako swoje? My tylko pożyczymy...może zrozumiesz o co nam chodzi-albo nie... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kajeczka

#4104683 Napisano: 02.02.2011 11:01:35 w PLAGIATY
ja po zabraniu głosu stałam się ulicznicą i złą matką -spoko emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kajeczka

#4104663 Napisano: 02.02.2011 10:52:42 w PLAGIATY
Niektórym się wydaje,że ukradną,przywłaszczą i przepraszam wystarczy.../patrz Wkurza mnie..../ emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

kajeczka

#4104646 Napisano: 02.02.2011 10:47:00 w Wkurza mnie...
tomik77 napisał(a):

kajeczka napisał(a):

tomik77 napisał(a):

kajeczka napisał(a):

tomik77 napisał(a):

79magda napisał(a):

tomik77 napisał(a):

Alice jesli to Twoja praca przepraszam,znam takie glosowo nie wiedzialam ,że czymś takim zrobie komus krzywde.Ale widac tak.Nie zaprzeczam,że skopiowalam prace z neta zreszta nie moja jedyna jest tam skopiowana i jakos nikt inny się nie rzucał bo po co skuli jakis pierników.Tym bardziej ,że sama tam nie grasz i wiem,że jestes podpuszczona przez pewna osobe.Niestety sama nie bede sie wycofywac bo nie mi to osądzać,a w regulaminie nie ma nic o skopiowaniu pracy przez internet.Teraz wiem,że nie warto i przepraszam faktyczna osobe której to praca.

Po prostu brak słów...
emotka a może to ze mną jest coś nie tak???

Jak można nie rozumieć podstawowych zasad etyki??? A pojęcie honoru, wstydu... emotka

o co ci biega????nie zrobilam tego po to by kogos wkurzyc nie mialam takiego zamiaru wyszlo jak wyszlo przeprosilam czego jeszcze chcecie????

mi jak kiedyś pewna gówniara ukradła z bloga fotę dziecka,to na policję ją podałam emotka
i wierz mi-gdyby na mnie padło-i moje pierniki-też bym Ci nie darowała emotka a przepraszam,to wiesz,gdzie sobie wsadzić możesz,nie ? emotka

widze w Twoim slowniku wogole nie ma normalnych slow tylko chamskie ale cos twoja sprawa.Wspolczuje tylko twojemu dziecku matki z takim slownikiem.A do ciebie to przepraszam nie bylo wiec nie wtracaj sie.

Ty śmiesz mnie oceniać,złodziejko ? Ty ????
Weź się zastanów!

Wiesz co jest takie powiedzenie glupszemu trzeba ustępic wiec ustepuje

Odwal się ode mnie! Szukasz guza,choć SAMA WINNA JESTEŚ.Wolność słowa jest...a ja nikomu nie ubliżam emotka Złodziejka-to przecież PRAWDA. Wyświetl w wątku >>
0 0

kajeczka

#4104627 Napisano: 02.02.2011 10:41:07 w Wkurza mnie...
tomik77 napisał(a):

kajeczka napisał(a):

tomik77 napisał(a):

79magda napisał(a):

tomik77 napisał(a):

Alice jesli to Twoja praca przepraszam,znam takie glosowo nie wiedzialam ,że czymś takim zrobie komus krzywde.Ale widac tak.Nie zaprzeczam,że skopiowalam prace z neta zreszta nie moja jedyna jest tam skopiowana i jakos nikt inny się nie rzucał bo po co skuli jakis pierników.Tym bardziej ,że sama tam nie grasz i wiem,że jestes podpuszczona przez pewna osobe.Niestety sama nie bede sie wycofywac bo nie mi to osądzać,a w regulaminie nie ma nic o skopiowaniu pracy przez internet.Teraz wiem,że nie warto i przepraszam faktyczna osobe której to praca.

Po prostu brak słów...

Jak można nie rozumieć podstawowych zasad etyki??? A pojęcie honoru, wstydu... emotka

o co ci biega????nie zrobilam tego po to by kogos wkurzyc nie mialam takiego zamiaru wyszlo jak wyszlo przeprosilam czego jeszcze chcecie????

mi jak kiedyś pewna gówniara ukradła z bloga fotę dziecka,to na policję ją podałam emotka
i wierz mi-gdyby na mnie padło-i moje pierniki-też bym Ci nie darowała emotka a przepraszam,to wiesz,gdzie sobie wsadzić możesz,nie ? emotka

widze w Twoim slowniku wogole nie ma normalnych slow tylko chamskie ale cos twoja sprawa.Wspolczuje tylko twojemu dziecku matki z takim slownikiem.A do ciebie to przepraszam nie bylo wiec nie wtracaj sie.

Ty śmiesz mnie oceniać,złodziejko ? Ty ????
Weź się zastanów! Wyświetl w wątku >>
0 0

kajeczka

#4104606 Napisano: 02.02.2011 10:36:11 w Wkurza mnie...
tomik77 napisał(a):

79magda napisał(a):

tomik77 napisał(a):

Po prostu brak słów...

i wierz mi-gdyby na mnie padło-i moje pierniki-też bym Ci nie darowała emotka a przepraszam,to wiesz,gdzie sobie wsadzić możesz,nie ? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kajeczka

#4104584 Napisano: 02.02.2011 10:31:29 w Wkurza mnie...
tomik77 napisał(a):

dziś zwędzisz foty pierników,jutro psa,a pojutrze może dziecka/kobiety emotka nie Twoje=kradzione emotka Miej je sobie na dysku czy coś,ale nie zgłaszaj do konków jako swoją pracę...Nie trawię takich ludzi. Wyświetl w wątku >>
0 0

kajeczka

#4101452 Napisano: 01.02.2011 11:14:37 w Wkurza mnie...
Saga mnie wpienia emotka tyle fot i córa nadal bez kubka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kajeczka

#4101448 Napisano: 01.02.2011 11:12:10 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Google Dragon z fb emotka i próbka Pantene emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kajeczka

#4091523 Napisano: 29.01.2011 09:48:24 w Dyskusje o wynikach konkursu
errorr napisał(a):

jola29k napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

ja w Vitaralu też wysyłałam zgłoszenie i nikt się nie odezwał-nie było żadnej rezerwy-oczywiście paragon mam

ja tez wysyłałam zgłoszenie i paragon tez mam

Też mam paragony,i same zgony..
emotka . Pic na wodę fotomontaż od porządku konkursu .Dziady jedne i szachraje ja już z nimi sie nie zdaje emotka

ale rymy Ci wyszły emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kajeczka

#4081196 Napisano: 26.01.2011 09:33:27 w skojarzenia
pajac-gimnastyka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kajeczka

#4080801 Napisano: 26.01.2011 07:58:07 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
nauszniki+rękawiczki z knorra emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kajeczka

#4080612 Napisano: 26.01.2011 06:56:49 w Dyskusje o wynikach konkursu
frezja napisał(a):

nie wiem po ile macie lat ale widac jak macie nierowno pod sufitem emotka

Myślałby kto,że Ty życie na poważnie ciągle bierzesz emotka i błyszczysz cisnąc innym emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kajeczka

#4077366 Napisano: 25.01.2011 07:24:08 w Dyskusje o wynikach konkursu
bobo napisał(a):

papryczka20 napisał(a):

Zmieniła już swoje dane nawet emotka

my i tak odnajdziemy !!! dla nas to mały pikuś

Pan Pikuś emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kajeczka

#4077252 Napisano: 25.01.2011 06:50:38 w Dyskusje o wynikach konkursu
merynosek napisał(a):

To niech schudnie jeszcze te 30 i nie będzie miała siły na następne konkursowe oszustwa... emotka

emotka wtedy może nucić Motylem jestem... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kajeczka

#4073642 Napisano: 24.01.2011 03:59:04 w Wkurza mnie...
merynosek napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

merynosek napisał(a):

Wkurza mnie sprzedający na allegro! Już 2 razy pisze, że paczkę do mnie wysłała a po paczce ani śladu!!! emotka emotka emotka
3 tygodnie już czekam! emotka

niech poda nr nadania emotka

Tak mu dzisiaj napisałam i już nie odpisał... Czekam do środy i jeśli paczki nie dostanę to emotka emotka emotka

ja tak kiedyś czekałam,czekałam....Sprzedający wysłał bowiem komórkę listem zwykłym i leżakowała sobie w skrzynce emotka Wyświetl w wątku >>
0 0