Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
gracet
Postów 1155
Data rejestracji 23.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gracet
Postów 1155
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam to samo Wyświetl w wątku >>
gracet
Postów 1155
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Spytałam wczoraj jak będzie wyglądać dalsze leczenie, w odpowiedzi usłyszałam wymamrotanie pod nosem, że tak jak w takich przypadkach...
Po czym pielęgniarka stary opatrunek jednym, silnym pociągnięciem zdarła mi z rany wraz z tworzącym się nabłonkiem (strupkiem, czy naskórkiem - cokolwiek to było)
Nie pytajcie jak bolało! Wyświetl w wątku >>
gracet
Postów 1155
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak Wyświetl w wątku >>
gracet
Postów 1155
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no dobra, tylko na mojej prowincji nie ma oddziału oparzeniowego, leczę się u chirurga ogólnego ... zresztą ...po moich ostatnich wypadkach długo mogłabym pisać o naszej służbie (służbie? jakiej służbie????) zdrowia.
Wyświetl w wątku >>
gracet
Postów 1155
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gracet
Postów 1155
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gracet
Postów 1155
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gracet
Postów 1155
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o tym nie pomyślałam:) dzieki joan Wyświetl w wątku >>
gracet
Postów 1155
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gracet
Postów 1155
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak myślałam, wielkie dzięki za rady:) i te na pv też Wyświetl w wątku >>
gracet
Postów 1155
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moje piją syrop prawoślazowy i wapno Wyświetl w wątku >>
gracet
Postów 1155
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bardzo dziękuję
rana chyba najpierw musi się zabliźnić, a potem dopiero mogę coś stosować? Wyświetl w wątku >>
gracet
Postów 1155
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i to nie tylko w konkursach, ale ogólnie w ostatnim czasie
dwa lata temu wywrotka na rowerze - trzy sznity na kolanach zostały (zero spódniczek mini)
w zeszłym roku wypadek samochodowy - dwie stopy złamane (zero obcasów)
w zeszłym tygodniu oparzenie dłoni gorącym olejem - tylko długaśne rękawy pozostały...
za każdym razem zwolnienie i kasa w plecy
nikt mnie nie przebije
a tak swoją drogą - może znacie sposoby na bliznę po oparzeniu, w chwili obecnej mam zmieniane opatrunki w szpitalu z azotanu srebra, ale widzę, że rana nie jest za ciekawa Wyświetl w wątku >>
gracet
Postów 1155
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u moich była gorączka bez objawów, a potem kaszel i kaszel i kaszel... oby to nie ten sam wirus:( Wyświetl w wątku >>
gracet
Postów 1155
Punkty karne 0
Konkursy dodane
trzeba je mieć już dawno tak się na siebie nie wściekałam, pomyliłam paragony przy wysyłaniu do łakotek i ślizgacz mi się wyślizgnął Wyświetl w wątku >>
gracet
Postów 1155
Punkty karne 0
Konkursy dodane
południowa małopolska też zasypana, a drogowcom już chyba kasy zabrakło, bo od rana ani jednego pługu nie było, główne drogi zawalone, a co dopiero te boczne Wyświetl w wątku >>
gracet
Postów 1155
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cisza, nawet maila o wygranej nie ma Wyświetl w wątku >>
gracet
Postów 1155
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gracet
Postów 1155
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wyglada na to, że można po prefiksie wysłać samo dokończenie? Wyświetl w wątku >>