Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
gracet
Postów 1155
Data rejestracji 23.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
świetnie, pomyśl jeszcze o kategorii: dla uczniów
a tak przy okazji, proszę już zdjąć ze mnie tego karniaka, bo mi w oczy świeci za każdym razem jak tu wchodzę Wyświetl w wątku >>
gracet
Postów 1155
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oooo, to ja się załapię, bo nie zchodzę ponize 20 Wyświetl w wątku >>
gracet
Postów 1155
Punkty karne 0
Konkursy dodane
potwierdzam Wyświetl w wątku >>
gracet
Postów 1155
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gwarancją jest pismo: przekazanie nagrody, jedno dla Ciebie (w razie gwarancji)drugie odyłasz
na prv masz info ode mnie Wyświetl w wątku >>
gracet
Postów 1155
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja takich właśnie szukam i też ułatwiłoby mi to życie Wyświetl w wątku >>
gracet
Postów 1155
Punkty karne 0
Konkursy dodane
iszhara dodała konkurs z literówką w tytule z linkiem do strony konkursowej a magdus8 z linkiem do regulaminu Wyświetl w wątku >>
gracet
Postów 1155
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.e-kon...121846/#.Uo0ZzdJFU4U
https://www.e-kon...zu.html#.Uo0ZSNJFU4U
może stąd wynikają problemy z ilością zgłaszanych przez nas konkursów, najpierw zatwierdza jako dodany a za chwilę, gdy okazuje się, ze już jest w bazie odlicza go
magdus8, nie zdziw się więc, ale jak sądzę, za chwilę będziesz miała punkt mniej Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
gracet
Postów 1155
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeden szuka z górnej półki a inny łatwizny, jeden potrzebuje samochodu innemu wystarczy kubek... dla każdego coś dobrego Wyświetl w wątku >>
gracet
Postów 1155
Punkty karne 0
Konkursy dodane
po uzyskaniu informacji od przemiłej zdolnejbestii jak szybko znaleźć konkurs w bazie, ZMIENIAM ZDANIE!
3 konkursy na 50 dni to nie jest to problem, a konkursów w bazie mamy dzięki temu do wyboru, do koloru Wyświetl w wątku >>
gracet
Postów 1155
Punkty karne 0
Konkursy dodane
super, dzieki
a ja wpisywalam tytuł konkursu, kiedy go nie znalazła wyszukiwarka próbowałam dodać i wtedy ... ZONK Wyświetl w wątku >>
gracet
Postów 1155
Punkty karne 0
Konkursy dodane
plocia, nie każdy ma ochotę na gadanie, ja się tu już na różnych dyskusjach mocno sparzyłam i od tego czasu wolę czytać i milczeć Wyświetl w wątku >>
gracet
Postów 1155
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeśli jednak samemu chce się dodać to już zaczynają się schody - chciałam dziś dodać kilka, straciłam kupę czasu, bo większość już jest, jak ktoś w tym nie siedzi to ma problem Wyświetl w wątku >>
gracet
Postów 1155
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja sprawdzam, szukam, wpisuję a i tak potem okazuje się, że jest już w bazie
50 minut nie moje a dziś dodanych konkursów: 1 Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
gracet
Postów 1155
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gracet
Postów 1155
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zawsze uśmiecham się, gdy...", leclerc.odpowiedź ...bez nru paragonu?
Wyświetl w wątku >>
gracet
Postów 1155
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gracet
Postów 1155
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może paragony trefne Wyświetl w wątku >>