Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika taaga20

taaga20

#2650842 Napisano: 11.09.2009 11:32:18 w Carrefour konkursy
mahuska napisał(a):

emotka emotka emotka gdzie moja ładowarka, nie beda dzwonili dopoki nie znajde emotka emotka emotka

ja szybciutko z pracy się urwałam żeby do domku podjechać po ładowarkę ... i tak wiem że dziś nie zadzwonią - no ale telefon mam już naładowany - jakby jednak chcieli dziś zadzwonoić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taaga20

#2650625 Napisano: 11.09.2009 10:35:32 w Carrefour konkursy
a ja zadzwonię i zapytam czy Pani nie jest dziś przypadkiem zdenerwowana ... a jak powie że nie - to zapytam o wynik Pampersa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taaga20

#2650587 Napisano: 11.09.2009 10:20:03 w Wkurza mnie...
sambolera napisał(a):

siostra mi przepisala na kartke kody z zapunktowanych i maja po 13 znakow emotka
co za niedokladnosc z jej strony

jak nie jest konkursomaniaczką - to dla niej nic się nie stało - dla nas to prawie jak koniec świata emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taaga20

#2649984 Napisano: 11.09.2009 05:53:15 w Carrefour konkursy
siwy28 napisał(a):

mam pytanko, czy z pampersa do kogokolwiek dzwonili??czy cały czas cisza??
bo nie wiem czy dzwonić czy nie, a nie było mnie pare dni więc nie śledziłem wątku emotka

zadzwoń, zadzwoń i ich pogoń - bo wogóle cisza jes. Obiecują codziennie wyniki że będę i że na stronkę już powinny być wrzucowne i d...a! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taaga20

#2649625 Napisano: 10.09.2009 08:06:16 w Carrefour konkursy
nice napisał(a):

mahuska napisał(a):

olunka napisał(a):

ewachem napisał(a):

a nie wiecie czy jakies pierscionki zostaly jeszcze na jutro?;)

dalej czekasz? ja juz straciłam nadzieję emotka

przyłanczam się do czekania co mi zostało emotka

Pewnie jakieś jeszcze są bo ta agencja potrafi kilka dni dzwonić emotka emotka

babeczki sobie w agencji poprzymierzają, jak jakieś jeszcze nie będą pasować to do was zadzwonią emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taaga20

#2647916 Napisano: 10.09.2009 09:36:54 w Carrefour konkursy
mahuska napisał(a):

taaga20 napisał(a):

eh ... chciałam zadzwonić ale zajęte emotka która dzwoni emotka

Pani ktora sie tym zajmuje znowu wyszła chyba ma ..........że tak ciagle lata emotka emotka emotka

jakbym pracowała w tej agencji i dziennie 100 zdenerwowanych bab by do mnie wydzwaniało - to też zawsze kazałabym mówić że mnie nie ma emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taaga20

#2647912 Napisano: 10.09.2009 09:36:11 w Carrefour konkursy
iwek napisał(a):

Taaga, mówisz chyba o swoich. emotka

Twoje tyż już się wydały emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taaga20

#2647875 Napisano: 10.09.2009 09:22:19 w Carrefour konkursy
iwek napisał(a):

taaga20 napisał(a):

ewachem napisał(a):

monia24 napisał(a):

Kurcze oni do tej pory wynikow z powrotu do szkoly na stronke nie dali emotka Wkurza mnie ta firma. Regulaminowo wyniki pampersa powinny być 4 września na stronce emotka

no wlasnie, co za nierzetelnosc! sa firmy z ktorymi az przyjemnie sie wspopracuje zawsze regulamin taki jak trzeba, jak ma byc jakis zalacznik to jets, jak maja powiadomic laureatow to powiadamiaja o czasie a sa wlasnie takie oborowe firmy co tylko nerwow dostarczaja echhh

p.s. czy ktos dostal juz moze bony z powortu do szkoly emotka

wg regulaminu mają do dziś czas by wydać nagrody - Powrót do szkoły

Cytat z maila od nich:
Nagrody - bony na zakupy szkolne o wartości 300zł - zostaną przesłane kurierem (najprawdopodobniej środa lub czwartek).
Więc te bony teoretycznie są już w drodze. emotka

emotka hehe, pewnie w drodze powrotnej u kuriera wracającego z zakupów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taaga20

#2647854 Napisano: 10.09.2009 09:19:05 w Carrefour konkursy
eh ... chciałam zadzwonić ale zajęte emotka która dzwoni emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taaga20

#2647849 Napisano: 10.09.2009 09:17:55 w Carrefour konkursy
ewachem napisał(a):

monia24 napisał(a):

Kurcze oni do tej pory wynikow z powrotu do szkoly na stronke nie dali emotka Wkurza mnie ta firma. Regulaminowo wyniki pampersa powinny być 4 września na stronce emotka

no wlasnie, co za nierzetelnosc! sa firmy z ktorymi az przyjemnie sie wspopracuje zawsze regulamin taki jak trzeba, jak ma byc jakis zalacznik to jets, jak maja powiadomic laureatow to powiadamiaja o czasie a sa wlasnie takie oborowe firmy co tylko nerwow dostarczaja echhh

p.s. czy ktos dostal juz moze bony z powortu do szkoly emotka

wg regulaminu mają do dziś czas by wydać nagrody - Powrót do szkoły Wyświetl w wątku >>
0 0

taaga20

#2646901 Napisano: 09.09.2009 08:13:46 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie że byłam w tesco po vanish i tę drugą rzecz ... nie wiem co mi się ubzdurało ale wróciłam do domu z vanishem i kostką domestos emotka no i się trochę wkurzyłam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taaga20

#2646893 Napisano: 09.09.2009 08:12:24 w Wkurza mnie...
smsowicz napisał(a):

Wkurza mnie pytanie opisowe konkursu Vectry
Opisz w kilku zdaniach swoją randkę, którą najbardziej pamiętasz. Co za pytanie emotka emotka emotka

no wiesz niektórzy chodzili kiedyś na randki emotka a ty nie, że nie pamiętasz? chyba że takie słabe były że nie warte zapamiętania emotka Jakbyś poszedł ze mną na randkę - to by była wtedy randka którą najbardziej zapamiętasz emotka emotka i miałbyś odpowiedź na konkurs a nie tu się wkurzasz emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taaga20

#2645604 Napisano: 09.09.2009 11:51:57 w Carrefour konkursy
alaalex40 napisał(a):

Pani na infolinii powiedziala ze hasla juz sa wybrane i to carrefour zwleka z ich opublikowaniem na stronce bo juz powinny byc dzis od rana ale juz ich pogonili i powinny sie za chwilke pojawic....ciekawe....

co nie zmienia faktu że oni też odwlekają ... żeby do nas zadzwonić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taaga20

#2645536 Napisano: 09.09.2009 11:30:18 w Carrefour konkursy
kasiaw1431 napisał(a):

taaga20 napisał(a):

iaziaz napisał(a):

taaga20 napisał(a):

iaziaz napisał(a):

dzwoniłam do pampersa i pani mi powiedziała ze na stronce sa zwycieskie hasełka bez nr.telefonow ale ja nic nie widze a wy widziacie emotka

iaziaz napisał(a):

dzwoniłam do pampersa i pani mi powiedziała ze na stronce sa zwycieskie hasełka bez nr.telefonow ale ja nic nie widze a wy widziacie emotka

daj numer telefonu emotka

chyba ze te hasła sa w sklepach wywieszone emotka

wydaje mi się że nie mogą - nie wiadomo czy te osoby co wygrały mają paragon - no bo jak nie mają to nie mają prawa wisieć jako zwycięzcy emotka Najpierw powinna być jakaś weryfikacja zwycięzcy a potem lista nagrodzonych emotka

będą wybrane zwycięskie sms-y na stronie carrefoura umieszczone a do ludzi będą dzwonic
nie podadzą tylko numeru tel ale miasto tak

będą czy są już ?? bo wybrać mieli czas do 04.09 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taaga20

#2645531 Napisano: 09.09.2009 11:29:41 w Carrefour konkursy
te baby tak gadają, jedna coś usłyszy od drugiej i papla przez telefon, a potem to się okazuje że to wszystko nie tak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taaga20

#2645522 Napisano: 09.09.2009 11:28:07 w Carrefour konkursy
iaziaz napisał(a):

taaga20 napisał(a):

iaziaz napisał(a):

iaziaz napisał(a):

daj numer telefonu emotka

chyba ze te hasła sa w sklepach wywieszone emotka

wydaje mi się że nie mogą - nie wiadomo czy te osoby co wygrały mają paragon - no bo jak nie mają to nie mają prawa wisieć jako zwycięzcy emotka Najpierw powinna być jakaś weryfikacja zwycięzcy a potem lista nagrodzonych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taaga20

#2645513 Napisano: 09.09.2009 11:23:37 w Carrefour konkursy
iaziaz napisał(a):

iaziaz napisał(a):

daj numer telefonu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taaga20

#2645323 Napisano: 09.09.2009 10:14:45 w Pomocy!!!!
mariolakal napisał(a):

Czy ktoś może wie jak na naszej klasie zrezygnować z ukazywania się aukcji /powiązanie z allegro/ ??? PS. Chodzi o moje aukcje...

wejdz w Edycja Profilu
Zaawansowane
Powiązanie konta z allegro.pl
Usuń skojarzenie mojego profilu z allegro.pl
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taaga20

#2645280 Napisano: 09.09.2009 10:01:56 w Carrefour konkursy
moniau napisał(a):

a ja znow czekam a nie gralam emotka emotka

iwek poratuj i zadzown do mnie emotka

he he, zartowlaam emotka

czekam na pampersa...
ale wiem ze ominie mnie bo Iwek mi z haslem nie pomogla emotka

moniau ja Ci mogę pierścionek podarować emotka bez brylantu emotka nad naszym morzem kupiony emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taaga20

#2644870 Napisano: 09.09.2009 07:06:54 w Carrefour konkursy
benon69 napisał(a):

anus napisał(a):

iwek napisał(a):

taaga20 napisał(a):

chasia napisał(a):

Rozpoczyna sie kolejny dzień czekania na telefony w sprawie Pampersa emotka
Niech już zaczną dzwonić emotka

nastawcie się na piątek bo wcześniej pewnie i tak nie zadzwonią emotka

Z powrotu do szkoły dzwonili w środę więc może i z pampersa... emotka

coś mi się wydaje, że wtedy dzwonili w poniedziałek, po czasie regulaminowym, co go mieli do piątku

tak bylo a obiecywali ze w piatek powiadomia

hehe, to może się nastawy w ogóle na poniedziałek w przyszłym tygodniu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0