Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika taaga20

taaga20

#4369841 Napisano: 16.05.2011 05:47:27 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
kimolotek napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

edith napisał(a):

200 zl w bonach Carrefour Wiosenne Zauroczenie emotka emotka

do mnie też
emotka

czy wszyscy dostalo bony z tego konka?

ja jeszcze czekam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taaga20

#4358079 Napisano: 12.05.2011 09:15:26 w Paragony
Mam paragon z Ketchupu Podravka - nie wzięłam udziału - jakby kto chciał to oddam po kosztach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taaga20

#4357136 Napisano: 11.05.2011 08:23:17 w Uwaga na Maszynki Courlux i program Pobieraczek !
Monika11 napisał(a):

Może troszku z innej beczki ale chciałam przestrzec innych przed konkursem Milioneria.
Moja koleżanka wysłała sms darmowego z ery chyba pod 80... I wysłała drugiego tylko drugi już za 4 zł .I jak zobaczyła że drugi sms taki drogi więc nie wysyłała więcej . Po kilku dniach a ma telefon na abonament sprawdziła konto na komórce i okazało się że codziennie rachunek jest większy.Nie wysyłała więcej sms-ów i ją to zdziwiło że rachunek rośnie. I co się okazało te sms-y które odbierała -NIE WYSYŁAŁA!!!-za odbieranie płaciła ponad 4 zł .Wkurzyła się i zadzwoniła do ERY a babka juz wiedziała o co chodzi i od razu pyta się czy nie o Miloionerię chodzi.Bo ponoć mieli sporo telefonów w tej sprawie.Zablokowała przychodzące sms-y i powiedziała żeby czytać następnym razem regulamin przed wysłaniem .Na szczęście skończyło sie tylko na rachunku za 150 zł-więc nie bądźcie naiwni w konkach sms-owych szczególnie emotka

Niech koleżanka napisze reklamacje to jej zwrócą emotka

Mój facet nigdzie nie brał udziału, zadzeonili do niego tylko z informacją, że jest konkurs ... ściągało codziennie po 5 zł prawie przez 2 miechy (nie zauważył emotka )... napisałam reklamację do ery i do firmy organizujacej konkurs ... no i wszystko zwrócili emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taaga20

#4353409 Napisano: 10.05.2011 02:56:20 w Wkurza mnie...
cudaczek napisał(a):

mia napisał(a):

leona napisał(a):

79magda napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

kupiłam tic taci, ale taki okropny paragon mi wydrukowali, prawie nic nie widać i krzywy.. Powiedziałam, że to na konkurs a babka do mnie - numer paragonu czytelny - czytelny, więc o co mi chodzi...

No skoro czytelny, to o co Ci chodzi? emotka ważne, żeby była skuteczność emotka

U mnie gorzej kupiłam tic taci a na paragonie jak byk stoi słodycze to ja nim sobie chyba tylko mogę ********* ****
emotka

A nie za mały będzie? emotka

W temacie: wkurza mnie wszystko! emotka emotka emotka

Nie wiadomo czy nie za mały... emotka Nie wiadomo, czy Magda zrobiła zapowiadany tuning emotka
W temacie wkurza mnie dziura na mojej ulicy: bez przerwy w nią wlatuję emotka emotka emotka

wejdź jeszcze raz, złam nogę, połam żebra i zgarnij odszkodowanie - starczy na egzotyczne wakacje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taaga20

#4352901 Napisano: 10.05.2011 12:23:12 w Połączenia nieodebrane
oo przypomniało mi się emotka

radio zet o tej godzinie z zastrzeżonego dzwoniło jeszcze
anus napisał(a):

bluesky napisał(a):

anus napisał(a):

tereniagno napisał(a):

taaga20 napisał(a):

anus napisał(a):

zastrzeżony o 11.43 emotka emotka

z zastrzeżonego dzwonią z TicTaca emotka

Ja nie miałam z zastrzeżonego ,tylko z nr tel.:)

w tictaca nie grałam, pomyślałam, że to może ABC, ale tam były eski emotka

no to może winiary je je je ?

winiary nie, z tego numeru jeszcze ewent. może być turek, ale pewnie się okaże, że to jakieś maszynki albo inne badziewie emotka

emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

taaga20

#4352891 Napisano: 10.05.2011 12:20:57 w TESCO konkursy
hehe mi się poprzestawiało emotka czekam na bony z Carrefoura Wiosenne Zauroczenie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taaga20

#4352794 Napisano: 10.05.2011 11:57:58 w Połączenia nieodebrane
anus napisał(a):

zastrzeżony o 11.43 emotka emotka

z zastrzeżonego dzwonią z TicTaca emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taaga20

#4351299 Napisano: 09.05.2011 07:57:09 w TESCO konkursy
79magda napisał(a):

mahuska napisał(a):

janiek napisał(a):

79magda napisał(a):

Czy ktoś jeszcze czeka na bony ze Słodkich Duetów? Wszyscy dostali, bo ja nie emotka

ja jednego zestawu nie dostałem bo niby list nie dotarł ale był ubezpieczony czelam na wynik reklamacji z poczty

Zadzwoń na poczte
emotka ja własnie dzisiaj odbierałam bony, podobno awizowane 2.05 ja byłam w domu a w skrzynce pusto emotka

Dziękuję, czyli, że raczej powinny już być... dziwne emotka

ja też nie otrzymałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taaga20

#4348956 Napisano: 09.05.2011 07:25:17 w Pomocy!!!!
mama2006 napisał(a):

aka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

szukam osób które będą trzymać jutro za mnie kciuki od. 10:30 na maturze ustnej z polaka emotka
będzie mi na pewno łatwiej z wasza pomocą i wsparciem emotka rodzina już zmobilizowana emotka

emotka

emotka emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taaga20

#4348315 Napisano: 08.05.2011 07:40:50 w Konkursy firm tytoniowych
slonkoo napisał(a):

Tak są ważne do końca czerwca tego roku:))

dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taaga20

#4348267 Napisano: 08.05.2011 07:26:09 w Konkursy firm tytoniowych
Czy bilety do kina które rozdawali z LMów to są jeszcze ważne? Wyświetl w wątku >>
0 0

taaga20

#4348067 Napisano: 08.05.2011 06:19:14 w Wkurza mnie...
kinga1 napisał(a):

a mnie wkurza pobieraczek.pl wiecznie nęka o zapłatę co robić? kto pomoże?
był ktoś w takiej sytuacji że od dawna nie zapłacił i nic mu nie ,,zrobili,, mi grożą wiecznie sądem....

nic nie robić, oni nie mają prawa pobierać opłat i żerują tylok na tych strachliwych którzy ze strachu płacą emotka olej a po którymś mailu przestana cię nękać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taaga20

#4348065 Napisano: 08.05.2011 06:17:38 w TESCO konkursy
morbias napisał(a):

taaga20 napisał(a):

morbias napisał(a):

Czy ktos wie kiedy maja być wyniki szalonego wekkendu z tesco tam gdzie byly te przepisy na wielkanoc?:)

mają 3 miesiące od zakończenia emotka

emotka emotka

dobrze że chociaż jakiś termin jest podany emotka

kiedy informują z OB? Wyświetl w wątku >>
0 0

taaga20

#4347790 Napisano: 08.05.2011 04:01:55 w TESCO konkursy
morbias napisał(a):

Czy ktos wie kiedy maja być wyniki szalonego wekkendu z tesco tam gdzie byly te przepisy na wielkanoc?:)

mają 3 miesiące od zakończenia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taaga20

#4345797 Napisano: 07.05.2011 06:30:46 w Inne mniejsze markety
mia napisał(a):

Czy ktoś z obecnych tu grał już w Intermarche w nowym konkursie Smolara? Jakiej skali trudności są pytania?
PW emotka

skala zerowa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taaga20

#4343542 Napisano: 06.05.2011 08:22:31 w Carrefour konkursy
wsciekly napisał(a):

taaga20 napisał(a):

eee tam skleroza nie boli emotka

w przedszkolu już skleroza emotka emotka

zerówka a nie przedszkole emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taaga20

#4343479 Napisano: 06.05.2011 08:07:38 w Carrefour konkursy
eee tam skleroza nie boli emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taaga20

#4343345 Napisano: 06.05.2011 07:32:26 w Carrefour konkursy
ja tam nigdy nie miałam z nimi problemu, nawet jak w tamtym roku mama nie powiedziała mi, że dzwonili do niej z pralką - i jak zadzwonili do mnie to podałam jej dane - a Pani mówi, że niestety Pani już wygrała i nie może dostać drugiej nagrody - wtopa wielka ...
ale że to był 26 maja to zgoniłam na to że córka chciała mi zrobić prezent na dzień matki i podała moje dane więc ja jej zrobię niespodziankę i podam jej emotka
no i miałam tę praleczkę i mama też emotka

a na przekierowywania jak dzwonili to byli tak uprzejmi i nawet mówili mi na jaki numer do mnie dzwonią emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taaga20

#4343288 Napisano: 06.05.2011 07:15:17 w Carrefour konkursy
asiabuczkowska napisał(a):

wsciekly napisał(a):

asiabuczkowska napisał(a):

czy w przypadku wygranej z ariela carrefour odsyła się potem oryginał pragonu? nigdy u nich nie wygrałam więc niewiem jakie mają praktyki ;( wie ktos? proszę pw pozdr

zdarza się, że proszą o oryginały

ostatnio tak właśnie było przy nagrodach głównych z Białego Stołu w Leclercu - Ci co wygrali bony Almi Decor 1500 zeta, musieli odsyłać oryginały wraz z ksero dowodu pocztą

przy nagrodach dodatkowych (bony 300 zeta) wystarczyły same faxy lub maile ze skanami dowodów i paragonów

czasami tez prowadzą weryfikację wyrywkową i niektórym każą słać oryginały

przy pralkach mogą chcieć potem oryginały

dziękuję emotka wiecie co? mam mały problem....kupowałam w 2 carrefourach (małe miasteczka) i mam 2 paragony....wysłałam 2 smsy i niestety nie zapisałam sobie jaki telefon do jakiego paragonu ;(.... a smsmy mi się przypadkiem skasowały... jak myslicie czy jak zadzownię do nich w poniedziałek to powiedzą mi jakie miasto na jaki mój nr tel przypada? ;( po raz pierwszy tak się zakęciłam....w 2 paragony, 2 smsmy,2 różne miasta...a ja niewiem jak odesłać, aby nie pokręcić...a chciałam bardzo pralkę dla mamy.....? czy udzielą mi info jak podam im nr telefonu? pozdr

powiedzą emotka no chyba że zrobili się nie mili emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taaga20

#4338473 Napisano: 05.05.2011 11:36:16 w Paragony
olciak napisał(a):

Agnes napisał(a):

taaga20 napisał(a):

zarania napisał(a):

Agnes napisał(a):

olciak napisał(a):

olciak napisał(a):

kupię paragon URINAL z datą do 27.04 proszę pw z ceną

nie prosciej było sobie kupic Urinal?
emotka

Czemu się czepiasz, może miała własny, ale wpadła jej nadprogramowa wygrana?

albo jej pies zjadł emotka

jasne tu większość ma psy które dziwnym trafem zjadają wszystkie paragony
ja nie będe ukrywać ze jestem przeciwna sprzedaży i kupowaniu paragonów

mój pies olał paragon a potem utopił go w akwarium, więc kupię paragon URINAL z datą do 27.04 proszę pw z ceną

zapomniałaś dodać że jak utopił w akwarium, to potem rybki zjadły emotka
żarty żartami ale jakbym miała to bym ci oddała emotka Wyświetl w wątku >>
0 0