Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika lukaszn12

lukaszn12

#7250107 Napisano: 28.03.2025 18:22:11 w moje dzisiejsze wygrane :)

lukaszn12

#7249780 Napisano: 27.03.2025 15:58:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maniek69702 napisał(a):

Złośliwość rzeczy martwych, nie zapisywała się moja odpowiedź. Wstawiłem ją wyżej półgłówku emotka

No tak, poprawne dodanie wpisu na forum z cytatem to strasznie trudne zadanie. Mogło Cię to przerosnąć. Wyświetl w wątku >>
0 0

lukaszn12

#7249777 Napisano: 27.03.2025 15:52:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maniek69702 napisał(a):

No przecież ktoś wyżej napisał, że w lidlu w którym robi zakupy widzi jak ktoś wybiera sobie paragony ze śmietnika.. Chciałeś zabłysnąć to trzeba było się brokatem posypać emotka

Ktoś wyżej napisał, ale nie Ty. Ja np. widziałem jak ktoś robił zakupy za 3000 zł i dzielił to na paragony po 100. I co, jak wygra to też będzie dla Ciebie menelem bo on wygrał a nie Ty.

To, że inni wygrywają a nie Ty to nie powód do wylewania żali. Wyświetl w wątku >>
1 endrjuen 0

lukaszn12

#7249776 Napisano: 27.03.2025 15:48:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maniek69702 napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

maniek69702 napisał(a):

Z innej beczki widzę na forum wiele chorych ludzi.. Po ilości wygranych w lidloterii to wy chyba grzebiecie w śmieciach pod lidlem żeby paragony ponad 100zł znaleźć emotka  Chciałbym zobaczyć na żywo takiego delikwenta jak szuka takich paragonów żeby mieć szanse na wygraną 20 zł. Nie wiem czy się śmiać czy płakać.. no chyba, że ciśniecie za najniższą krajową i każde 20 zł to porządne wzmocnienie waszego budżetu

Czyli nie widziałeś nikogo grzebiącego za paragonami i są to tylko twoje domniemania. Ja na forum widzę aktualnie jednego chorego człowieka.
Pamiętaj, menelstwo umysłowe jest gorsze od fizycznego.

Po co mnie cytujesz bez odpowiedzi, przecież wiem co napisałem. Wyświetl w wątku >>
0 0

lukaszn12

#7249769 Napisano: 27.03.2025 15:39:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maniek69702 napisał(a):

Z innej beczki widzę na forum wiele chorych ludzi.. Po ilości wygranych w lidloterii to wy chyba grzebiecie w śmieciach pod lidlem żeby paragony ponad 100zł znaleźć emotka  Chciałbym zobaczyć na żywo takiego delikwenta jak szuka takich paragonów żeby mieć szanse na wygraną 20 zł. Nie wiem czy się śmiać czy płakać.. no chyba, że ciśniecie za najniższą krajową i każde 20 zł to porządne wzmocnienie waszego budżetu

Czyli nie widziałeś nikogo grzebiącego za paragonami i są to tylko twoje domniemania. Ja na forum widzę aktualnie jednego chorego człowieka.
Pamiętaj, menelstwo umysłowe jest gorsze od fizycznego. Wyświetl w wątku >>

lukaszn12

#7249694 Napisano: 27.03.2025 13:06:05 w moje dzisiejsze wygrane :)
T-shirt BURN&LOCAL HEROES ,
zdziwiłem się bo byłem w rankingu poza 40stką Wyświetl w wątku >>

lukaszn12

#7249682 Napisano: 27.03.2025 12:32:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
niunio napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

darq1991 napisał(a):

Gratulacje za IPhone! Jakąś wynyślną historyjką trafiłeś? Właśnie o tym piszę, że trochę dziwnie to wszystko wygląda, ale może mają jakiś swój algorytm emotka

Tak, udało się wpaść na dość sprytną odpowiedź rymowaną. Spośród wszystkich moich zgłoszeń to było najlepsze. No i fart w losowaniu.

Czyli mówisz, że spośród kilkudziesięciu kreatywnych zgłoszeń, nagrodzone zostało to najlepsze? Jestem w szoku.

Tak, było to pierwsze i najlepsze moje zgłoszenie. Nadal wrzucam kolejne odpowiedzi ale z marnym skutkiem Wyświetl w wątku >>
1 nanajka81 0

lukaszn12

#7249551 Napisano: 26.03.2025 21:40:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darq1991 napisał(a):

Gratulacje za IPhone! Jakąś wynyślną historyjką trafiłeś? Właśnie o tym piszę, że trochę dziwnie to wszystko wygląda, ale może mają jakiś swój algorytm emotka

Tak, udało się wpaść na dość sprytną odpowiedź rymowaną. Spośród wszystkich moich zgłoszeń to było najlepsze. No i fart w losowaniu. Wyświetl w wątku >>
0 0

lukaszn12

#7249502 Napisano: 26.03.2025 17:11:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nata1898 napisał(a):

elemelex napisał(a):

darq1991 napisał(a):

Wszystkim wygrywającym cokolwiek w konkursie Bitwy Smaków Lays serdecznie gratuluję. Kilkanaście kreatywnych zgłoszeń poszło z mojej strony, nawet kartonu chipsów nie wygrałem więc nie mam pojęcia jakim kluczem wybierają zwycięzców.

Ja też nic tam nie wygrałam, ale fakt, że wysyła się dużo zgłoszeń nic nie oznacza i żadnej gwarancji nie daje.
Lepiej mieć natchnienie z niebios i jednym tekstem wygrać emotka
Tylko co zrobić, by chipsy nas wciąż inspirowały - nie wiem.

U mnie dopiero dziś wpadł karton chipsów, a wysyłałam zgłoszenia od początku emotka także na pewno trzeba się uzbroić w cierpliwość, choć ja już zwątpiłam, że cokolwiek tam wygram, ale jak widać, da się emotka warto eksperymentować z treściami, wysyłać różne odpowiedzi emotka

Pierwszym zgłoszeniem trafiłem iphone. Potem zero trafień. U dziewczyny i siostry też nic a zgłoszeń kilkadziesiąt. Wyświetl w wątku >>

lukaszn12

#7249243 Napisano: 25.03.2025 14:58:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):

znorakich nazwisk

Wiadomo, każdemu kto nie wygrał wydaje się, że na pewno odpadł w losowaniu.
Organizatorzy są w stanie przeczytać każde zgłoszenie. Zakładając 10.000 zgłoszeń po 300 znaków. Wychodzi 3.000.000 znaków do przeczytania. Jedno słowo ma średnio 6 znaków, a człowiek czyta średnio 200 słów w minutę. wychodzi, że potrzeba 42 roboczogodziny żeby ciągiem przeczytać całość. Oczywiście nikt nie da rady czytać wypocin przez 8 godzin bez przerwy, ale też nie wszystkie zgłoszenia mają 300 ani nawet 200 znaków. Natomiast biorąc pod uwagę, że wyniki są zazwyczaj kilka(naście) dni od zakończenia konkursów, a w agencjach nie pracuje jedna osoba, to jest to jak najbardziej do zrobienia.

Czy wszystkie zgłoszenia są czytane? Wątpię. Myślę, że w zależności od agencji jest robione wstępne losowanie do określonej liczby zgłoszeń lub zgłoszenia są najpierw pobieżnie przeglądane i eliminowane.

To co mnie irytuje w konkursach to powtarzalne i podobne pytania: "jak świetujesz z colą" "jak świętujesz z schwepes" "za co lubisz papier regina" "jak dbasz o uśmiech" "jak aktywnie dbasz o uśmiech" "jak dbasz o uśmiech z jordan" "jak kibicujesz z Lays". Za co kurde można lubić papier toaletowy.... zadają powtarzalne pytania to dostają powtarzalne odpowiedzi.

Pozytywnym przykładem jest konkurs Olewnik. Sucha kiełbasa i zadanie o suchy żart, a do wygrania suszarki i antyradar czyli antysuszarka. Wolę też konkursy z wideo. Najmniej uczestników więc jest szansa, że oglądają wszystkie zgłoszenia. Wyświetl w wątku >>

lukaszn12

#7248902 Napisano: 24.03.2025 15:11:15 w Zdjęcia naszych wygranych
Credo89 napisał(a):

catcat napisał(a):

Adidas nagroda po cenach z Rossmann ;/
Wartość regulaminowa 300zł

A na grafice konkursowej 6 zapachów tak dla zmyłki....Addicters nie podpisaliście się....u mnie ten sam zestaw.

Dodatkowo nikt nie pochwalił się główną wygraną. Pachnie przekrętem. Wyświetl w wątku >>
0 0

lukaszn12

#7248454 Napisano: 21.03.2025 17:09:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wiolka252 napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

nata1898 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Emememe napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

Jakimi dobrymi sąsiadami jesteście że udaje Wam się pincet ustrzelić ? 😅 U mnie torby a pisałam prawdę 🤪

Dobry sąsiad nie jest wścibski i częstuje Milką 😆 😀

Niekoniecznie. Ja wygrałam 500zl zgłoszeniem bez lokowania.

Ja również wygrałam 500 bez lokowania emotka

Ja też bez a nie wygrałam 😅

No ale trudno ,zagram jeszcze raz i na tym zakończę ,wszystkiego mieć nie można .Dobrze,że chociaż torby (oddam sąsiadom) Smolarek dał ,bo mnie ostatnio to olewa na maxa

U mnie mieliśmy około 7-8 zgłoszeń. Z lokowaniem i bez, wierszem i prozą i zero trafień Wyświetl w wątku >>
0 0

lukaszn12

lukaszn12

#7246495 Napisano: 13.03.2025 19:39:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zezowaty_kot napisał(a):

Justintime napisał(a):

W Knorr na insta nie podawalo sie numeru paragonu.

Format zgłoszenia z regulaminu:
TAK. NR PARAGONU.TRESC ZGŁOSZENIA

To już wiem kto zgłaszał się bez numeru paragonu emotka
Mam nadzieję, że organizator będzie trzymał się własnego regulaminu. Wyświetl w wątku >>
0 0

lukaszn12

#7246376 Napisano: 13.03.2025 12:37:09 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Milka 5 zgłoszeń wśród znajomych w 2 pierwsze dni i nic... Wyświetl w wątku >>
0 0

lukaszn12

#7246181 Napisano: 12.03.2025 19:36:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nuna1210 napisał(a):

gregory04 napisał(a):

W konkursie Paryskich Perfum nagrodę tygodnia wygrywają osoby które nie zdobyły dziennej?

Chyba tak, bo ja wygrałam tygodniową, a nie wygrałam dziennej 🙂

Czyli znów to samo. W kolejnym konkursie lepsze nagrody zdobywają teoretycznie słabsze prace. No bo rozumiem, że nagrody dzienne wygrywa najlepsze zgłoszenie z danego dnia. A tygodniową nagle zgarnia inne zgłoszenie... logika komisji będzie dla nas zagadką na zawsze. Wyświetl w wątku >>
0 0

lukaszn12

#7246152 Napisano: 12.03.2025 17:52:44 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
wziumbadam napisał(a):

Adidas, Tchibo ITM emotka

A tak liczyliśmy na wygraną w adidas. Już sam nie wiem, czy warto się starać haha Wyświetl w wątku >>

lukaszn12

#7246071 Napisano: 12.03.2025 14:07:53 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Grześki, kinder, nutella, nivea totalne zero. a zgłoszeń ponad 30 na wszystkie.
Ogólnie w bramkach trafiliśmy tylko nutellę rok temu ale tam nie wpisywało się paragonu a kod spod naklejki.
Bramki to jakiś żart Wyświetl w wątku >>
0 0

lukaszn12

#7245237 Napisano: 08.03.2025 15:09:41 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
nanajka81 napisał(a):

Luiza12 napisał(a):

maryjane napisał(a):

Potwornie mi smutno. Mialam bardzo dobre zgloszenia ( oczywiście w mojej ocenie, porownujac do innych zgloszen) na konkurs Jordan oraz Wiosenne Porządki... nic. Cisza. Po ludzku mi przykro, a na "otarcie łez" dostałam kolejne pudła z loterii Kubusia, Nivea... jak żyć? Dobrze, że jest piątek 🥺

Jak ja Cię rozumiem

Ja już nie zliczę ile miałam super zgłoszeń (wg. mnie) we wszelkich konkursach i zostałam totalnie olana. To niestety jest normalka i nie ma co się smucić tylko trzeba iść dalej. Nie w tym to w innym Ci się powiedzie. Powodzenia!

Przecież w jordan nie publikowali zgłoszeń więc jak je porównujesz do swojego? Wyświetl w wątku >>
0 0

lukaszn12

#7244914 Napisano: 06.03.2025 17:52:56 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
natamore napisał(a):

ErniPPL napisał(a):

Jestem zawiedziony wynikami z konkursu Jordan ! Super filmik nagrałem, piękne ujęcia, fajna reklama produktu z historią i zmontowane dynamicznie jak rolka i ani słuchawek.. jestem totalnie zawiedziony tym bardziej, że ja biorę udział tylko w konkursach gdzie trzeba zrobić coś kreatywnego (zdj,filmik)

Ja nie brałam udziału w tym konkursie właśnie ze względu, na to że nie potrafię zrobić filmiku ani kreatywnego zdjęcia i byłam pewna,że właśnie takie odpowiedzi zostaną nagrodzone. A z ciekawości, bo baaardzo wiele z Was pochwaliło się wygranymi - co wysłaliście filmiki, zdjęcia czy tekst?

Jordan u mnie też porażka a mieliśmy dwa fajne (moim zdaniem) zgłoszenia. Szkoda że wygrane nie są publikowane to przynajmniej bym wiedział z czym przegraliśmy. Poprzednim razem wygraliśmy dwa razy po 300 zł do media ekspert. Tym razem niestety pudło a liczyliśmy na słuchawki Wyświetl w wątku >>
0 0