Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Kamil_K

Kamil_K

#7223548 Napisano: dzisiaj o 13:44:22 w Czy informują/ informowali?
helcia85 napisał(a):

Crazy wolf?

Do jutra mają czas aby powiadomić zwycięzców. Wyświetl w wątku >>
1 darog 0

Kamil_K

#7223477 Napisano: dzisiaj o 12:19:14 w Smolar
Dziś doszła Bluza Knorr niby rozmiar L ale spokojnie wejdą w ten worek 2 osoby. Do tego kolejna paczka nadana więc albo t-shirt lub skiety. Więcej zapłacą za przesyłki niż warte są te nagrody Wyświetl w wątku >>
0 0

Kamil_K

#7223441 Napisano: dzisiaj o 11:30:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gregory napisał(a):

Wydaje mi się, że w Kauflandzie nagradzali stałych klientów (łatwo to sprawdzic w apce). Ja mam tam nie po drodze i robiłem zakupy tylko specjalnie na konkurs. Ani rok temu, ani teraz nic nie wygrałem.

Robię tam zakupy 3-4 razy w tygodniu. Wygrałem w pierwszym etapie powalającą sumę 100 zł jako stały klient powinienem wygrać minimum 10 tysięcy emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 kimberly 0

Kamil_K

#7223158 Napisano: 20.11.2024 13:59:54 w Smolar
Wygrałem 3 nagrody w loterii Knorr czapkę skarpety i bluzę dziś doszła tylko czapka czyli że co każdą nagrodę będą wysyłać osobno?  W aplikacji DPD mam info że jeszcze jedna paczka czeka na nadanie a czekam na 2 nagrody z loterii i na t-shirt z konkursu knorra Wyświetl w wątku >>
0 0

Kamil_K

#7223155 Napisano: 20.11.2024 13:56:16 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Czapka z loterii Knorr kurier DPD dokumenty do podpisu. Wyświetl w wątku >>
1 mili05 0

Kamil_K

#7222908 Napisano: 19.11.2024 20:50:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
PPPet-er napisał(a):

Kamil_K napisał(a):

ziolko napisał(a):

snowflake w razie wygranej trzeba odesłać oryginał paragonu, więc te z aplikacji odpadają

Jeżeli można rejestrować e-paragon to co im wtedy odesłać ? emotka

A w Lidlu nie drukuje sie potwierdzenie z kodem kreskowym tak jak w Biedronce?

Nie wiem. W aplikacji Lidl plus są e-paragony nie trzeba nic włączać tak jak w biedronce  Wyświetl w wątku >>
0 0

Kamil_K

#7222900 Napisano: 19.11.2024 20:16:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ziolko napisał(a):

snowflake w razie wygranej trzeba odesłać oryginał paragonu, więc te z aplikacji odpadają

Jeżeli można rejestrować e-paragon to co im wtedy odesłać ? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Kamil_K

#7222870 Napisano: 19.11.2024 19:23:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
otter napisał(a):

Kamil_K napisał(a):

otter napisał(a):

ziolko napisał(a):

Jak rozumiecie zapis w regulaminie loterii Lidl "Zakup promocyjny musi być dokonany przez uczestnika na własną rzecz i na własny rachunek, uczestnik musi faktycznie zapłacić za zakup promocyjny"??
Czyli muszą być tylko takie paragony, co faktycznie zrobiło się zakupy? Nic tzw znalezionych paragonów?

przy bonach 20 50 100zl pewnie nie beda robic cyrkow, bo szkoda zachodu, ale nagrody glowne moga sprawdzic czy przypadkiem rachunek nie jest przypisany do konta Lidl innej osoby. Tak przynajmniej powinno byc, bo inaczej pracownicy Lidl mogliby zglaszac setkami (chociaz i tak zostaje ich duzo mniej niz w Biedronkach bo w Lidlu sa te glupie bramki do skanowania)

warto zaznaczyć że nie trzeba mieć konta w aplikacji lidl plus itp aby się zgłosić do loterii więc jeżeli się znajdzie taki paragon to nawet tego nie zweryfikują czy to my kupiliśmy emotka  u mnie w sklepie dziwnym trafem dziś znikł kosz na paragony gdzie ludzie mogli wyrzucać po  wyjściu z kas samoonsługowych emotka

dlatego bardziej sprawiedliwy byl konkurs Kaufland, tutaj wymogiem koniecznym byla aplikacja. 

przy platnosci karta (a chyba nie ma w Lidl kas z mozliwoscia platnosci gotowka) na rachunku sa widoczne cztery ostatnie cyfry karty jesli sie nie myle, mogą zażądać wyciągu z karty przy glownej nagrodzie (przynajmniej ja bym tak zrobil organizujac taka loterie)

U mnie w Lidlu w kasach samoobsługowych można normalnie płacić gotówką nawet pracownik gdy widzi kolejkę namawia głównie starsze osoby że można zapłacić gotówką robiłem też tak kilka razy Wyświetl w wątku >>
1 kimberly 0

Kamil_K

#7222857 Napisano: 19.11.2024 18:53:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
otter napisał(a):

ziolko napisał(a):

Jak rozumiecie zapis w regulaminie loterii Lidl "Zakup promocyjny musi być dokonany przez uczestnika na własną rzecz i na własny rachunek, uczestnik musi faktycznie zapłacić za zakup promocyjny"??
Czyli muszą być tylko takie paragony, co faktycznie zrobiło się zakupy? Nic tzw znalezionych paragonów?

przy bonach 20 50 100zl pewnie nie beda robic cyrkow, bo szkoda zachodu, ale nagrody glowne moga sprawdzic czy przypadkiem rachunek nie jest przypisany do konta Lidl innej osoby. Tak przynajmniej powinno byc, bo inaczej pracownicy Lidl mogliby zglaszac setkami (chociaz i tak zostaje ich duzo mniej niz w Biedronkach bo w Lidlu sa te glupie bramki do skanowania)

warto zaznaczyć że nie trzeba mieć konta w aplikacji lidl plus itp aby się zgłosić do loterii więc jeżeli się znajdzie taki paragon to nawet tego nie zweryfikują czy to my kupiliśmy emotka  u mnie w sklepie dziwnym trafem dziś znikł kosz na paragony gdzie ludzie mogli wyrzucać po  wyjściu z kas samoonsługowych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Kamil_K

#7222727 Napisano: 19.11.2024 13:58:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ciotkabernatka napisał(a):

Jak długo czekaliście na link do formularza, po wygraniu 50 zł w loterii Winiary?
Udało mi się trafić 13.11 i wciąż nie mam.

Wygrałem 22 października formularz dostałem 2 dni później Wyświetl w wątku >>

Kamil_K

#7222725 Napisano: 19.11.2024 13:56:06 w Smolar
Kara123344 napisał(a):

Mam a apce DPD przesyłkę od Smolara.Czy ktoś wie co nadaja

Czekam tylko na nagrody z Knorra i też mam 2 przesyłki w aplikacji Wyświetl w wątku >>
0 0

Kamil_K

#7222352 Napisano: 18.11.2024 12:20:36 w moje dzisiejsze wygrane :)

Kamil_K

#7221429 Napisano: 14.11.2024 10:57:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Claudia77 napisał(a):

a z jakiego maila Kauf wysyłał maile poprzednio?

konkursy@lookad.pl Wyświetl w wątku >>
1 Claudia77 0

Kamil_K

#7221424 Napisano: 14.11.2024 10:54:12 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Tyle co ja wydałem na zakupy w Kauflandzie to by mi to wynagrodziło tylko wygranie 25 tysięcy zł emotka Wyświetl w wątku >>
1 kimberly 0

Kamil_K

#7221305 Napisano: 13.11.2024 19:30:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
U mnie też już działa Wyświetl w wątku >>
0 0

Kamil_K

#7221022 Napisano: 12.11.2024 22:14:46 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
montezuma napisał(a):

HOOP COLA - pytam nie tyle, gdzie najtaniej... co w ogóle emotka  gdzie to można kupić?

W niedzielę kupiłem w sklepie Gama/społem Wyświetl w wątku >>

Kamil_K

#7220576 Napisano: 11.11.2024 18:54:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
doo napisał(a):

Czy ktoś dzisiaj wysyłając zgłoszenie na loterię Orbit https://www.yourchewyplace.com/pl-pl miał komunikat Przepraszamy, już dziś wpisałeś się. Spróbuj ponownie jutro. Dodam, że to nieprawda. Zgłosiłam się wczoraj. Czy to błąd strony, czy tam muszą minąć pełne 24 godziny?

Było pisane JEDEN paragon na dzień Wyświetl w wątku >>
1 atyde25 0

Kamil_K

#7220530 Napisano: 11.11.2024 13:24:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Majkii napisał(a):

lukasz6 napisał(a):

darog napisał(a):

olunka napisał(a):

Monika11 napisał(a):

sydariameki napisał(a):

Aplikacja już działa emotka

Coca cola ?  Dalej nie działa

u mnie też nie działa

z róznych urządzeń próbuje, z różnych przeglądarek. Cola Biedra - organizator Albedo Marketing 

To się chyba nadaje na jakąś reklamację… ciekawe co z nagrodami za wczoraj i za dziś, skoro strona nie działa… chciałem zgłosić paragon na 1 etap i zostalem pozbawiony takiej możliwości z winy organizatora.

Agencja ma wolne i nikt tego widać nie poprawi, Smolar potrafi zareagować nawet w niedziele.
No ale nic się nie zrobi trzeba czekać aż wrócą do pracy o ile nie mają więcej dni wolnego emotka  a nagrody pewnie przejdą na następne dni (ciekawe czy każde zgłoszenie będzie wygrane wtedy, ale wątpię) czy przedłużą loterie. Nie ma co narzekać bo nie mamy wpływu tylko trzeba czekać aż naprawią.

100 dziennie nie działa od soboty więc we wtorek będzie 300 na godzinę 😁 Wyświetl w wątku >>

Kamil_K

#7220377 Napisano: 10.11.2024 13:20:38 w moje dzisiejsze wygrane :)
Kolejne 50 zł z mojezakupy za skanowanie zakupów  Wyświetl w wątku >>

Kamil_K

#7219952 Napisano: 08.11.2024 15:11:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luimig napisał(a):

Jak gracie w konkursy bramkowe? Nivea Men ma ponad 3500 nagród... zagrałam dzisiaj na 4 paragony i 0/4 emotka  Kiedyś to się grało pod zegar z windowsa żeby strzelić o równej godzinie, ale to przestało działać jak jeszcze grałam regularnie emotka

W Nivea MEN realna szansa była wygrać w pierwszy dzień teraz już ciężko tylko wczoraj widziałem reklamę w tv kilka razy. Udało się wygrać w pierwszy dzień jednym paragonem dziś zgłoszone 2 i pudła tak samo saga Actimel Nestle i Winiary. Czas na przerwę Wyświetl w wątku >>
0 0