Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika D88D

D88D

#7197686 Napisano: 07.08.2024 19:34:53 w Fortis
ZetZ napisał(a):

D88D napisał(a):

ZetZ napisał(a):

Fortis nie odpisuje na e-maile z pytaniem o gwarancje, bynajmniej na razie

Hej, dałbyś tu znać gdyby odpisali? Oczywiscie jesli ja dostane odp, też tutaj potwierdzę dla wszystkich emotka

Nie ma sprawy emotka

użyłem chatbota na stronie fortispromocje i dostalem taka odpowiedz:
Gratulacje z okazji wygranej telewizora w loterii "Piłkarskie emocje z Coca-Cola". Gwarancja na wygrany telewizor HISENSE 75 cali jest standardową gwarancją producenta. Szczegóły dotyczące gwarancji znajdziesz w dokumentacji dołączonej do telewizora. Wyświetl w wątku >>
0 0

D88D

#7195788 Napisano: 31.07.2024 13:09:20 w Fortis
ZetZ napisał(a):

Fortis nie odpisuje na e-maile z pytaniem o gwarancje, bynajmniej na razie

Hej, dałbyś tu znać gdyby odpisali? Oczywiscie jesli ja dostane odp, też tutaj potwierdzę dla wszystkich emotka Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

D88D

#7195099 Napisano: 28.07.2024 21:43:46 w Fortis
Hej, ja właśnie wygrałem TV w konkursie coca coli organizowanym przez Fortis. Na przesłanie weryfikacji dali 2 dni i chyba dzięki temu trafił mi się ten TV, bo w tytule maila było "(rezerwa)". Wypełniłem i następnego dnia dostałem potwierdzenie pozytywnej weryfikacji. TV przyszedł tydzień temu i od razu napisałem maila z zapytaniem o gwarancję. Od tego czasu cisza. 
Ten sprzęt jest niby wart 11 tys, więc chyba wypadałoby mieć jakąś gwarancję... Jak myślicie, pisać jeszcze raz?
Jak to zazwyczaj jest z gwarancjami? Wydaje mi się, że kiedy lata temu wygrałem konsolę, przy odbiorze musiałem coś podpisywać i tam był opisany proces gwarancyjny. W przypadku TV od Fortis nie dostałem żadnego dokumentu. Wyświetl w wątku >>
0 0