Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika PPPet-er

PPPet-er

#7210175 Napisano: 01.10.2024 12:15:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Miligili napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

slomkabb napisał(a):

zielonooka85 napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

mrmax napisał(a):

Agnes napisał(a):

pusheen napisał(a):

czarny_kot napisał(a):

No dobra pytanie za sto punktów emotka
ktoś się jeszcze machnął przy uzupełnianiu formularza do Lipton i wpisał nip sklepu zamiast nr sklepu? Myślicie że Smolar przymknie oko? Szkoda żeby nagroda przepadła. Czy wy też to widzicie? emotka

Moim zdaniem nie ma co liczyć na przymknięcie oka.  emotka

O kurcze ja. 😢 
Dzięki że napisałeś czarny kocie.
A ten numer sklepu to gdzie jest na paragonie? Może oni się pomylili tyle lat gram u Smolar i nigdy nr sklepu nie chcieli

nip dla biedronek jest taki sam, więc nie ma sensu wpisywania tego w formularz

Nie zawsze jest taki sam. Moja Biedronka ma inny NIP. Kupując w innej biedronce i wpisując NIP z pamięci można się zdziwić emotka  Przy czym w liptonie rzeczywiście chcą numer sklepu, nie NIP.

Aha 🤣 za każdym razem wpisywałam NIP 🤦

Pisałam do nich napisali mi że niestety zgłoszenia z NIP nie są prawidłowe i nie będą ich brać pod uwagę jak również formularze które były wypełnione przy wygranej a mialy NIp. No cóż czyli moja wygrana poszla
sie w…

No to będzie w rezerwie i mój mystery box 🙈

Mój Mystery Box również będzie w rezerwie emotka  oczywiście wpisałam NIP. Odpisali mi ze smolara, że nagroda się nie należy emotka

Mozna zapytac Sponsora, czy nr sklepu ma tak wielkie znaczenie, skoro orginalnosc paragonu moze agencja sprawdzic wylacznie w centrali a nie w danym sklepie
Nagrody nie sa przypisane do sklepu

Dodatkowo Smolar profesjonalnie listy sklepow z Groszka dawal, by wybrac sobie po adresie sklep - to tu w Lipton powinnien chyba ten sam standard miec

Lipton, Wawa
hello.pl@lipton.com Wyświetl w wątku >>
0 0

PPPet-er

#7210104 Napisano: 01.10.2024 08:13:31 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
PPPet-er napisał(a):

Kod na badania z Activia, wartosc reg. 300zl - wymienie na kod/y Zalando, Empik, Decathlon, Media Expert, Zabka, Kaufland, ect - 160zl
Lub
130zl kod Netflix np. z Zabki

bilet do Multikino 2D - 15zl doladowanie Play

Wyświetl w wątku >>
0 0

PPPet-er

#7209790 Napisano: 30.09.2024 07:52:07 w WC - rozmowy o wszystkim
agakaz2 napisał(a):

Drużyna a (a) poszłam zobaczyć te ciężarówki emotka  haha i fajne są

Film, ser czy zabawka? Czy jeszcze cos innego... Wyświetl w wątku >>
0 0

PPPet-er

#7209789 Napisano: 30.09.2024 07:50:14 w SZUKAM....
Czy kody do apki Coca-cola sa nadal na puszkach?
Czy juz tylko plastic? Wyświetl w wątku >>
0 0

PPPet-er

#7209376 Napisano: 27.09.2024 15:40:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

nataliii napisał(a):

Biedronka Lipton są ograniczenia na gospodarstwo?:)

niestety tak
5 nagród po 1 z każdego rodzaju

I teraz traf te "różne" Wyświetl w wątku >>

PPPet-er

#7207927 Napisano: 23.09.2024 08:47:35 w PODZIĘKOWANIA
0 0

PPPet-er

#7207784 Napisano: 22.09.2024 08:16:02 w Paragony na trwające konkursy
PPPet-er napisał(a):

4x Actimel Kids 20zl doladowanie Play lub 20zl Media Expert od Smolara

5x Winiary + 1 Lays (rozbite na 3 paragony) - 5zl kod Play (z Zabki, Allegro ect)

Gone Wyświetl w wątku >>
1 agakaz2 0

PPPet-er

#7206694 Napisano: 17.09.2024 22:06:08 w Paragony na trwające konkursy
pikawka napisał(a):

Kupię Turek Auchan emotka  z pojedynczym numerem paragonu emotka  mogę też na coś wymienić…

Pojedynczy numer? Wyświetl w wątku >>
0 0

PPPet-er

#7206625 Napisano: 17.09.2024 16:59:19 w Wkurza mnie...
radziosny napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

asantesana napisał(a):

anaesth napisał(a):

Nie wiem jakie jest najlepsze wyjście z tej sytuacji. Kod na wierzchu - można podkraść. Kod na naklejce - też można podkraść, odkleić (tak jak Nanajka pisze o Nutelli). Kod w środku (jak np. w Balcerzaku) - też źle, bo przychodzi koniec loterii, a ty masz 10 paczek przykładowo wędliny i trzeba wszystkie otworzyć, a potem szybko zjeść. emotka

Można zrobić zdrapkę na wieczku pod tym plastikiem, na pierwszy rzut oka widać, że jest zdrapane i w sklepie też jest trudno otworzyć i zdrapać paletę serków, a w małym osiedlowym głupio takie sprzedać klientowi. Wystarczy pomyśleć i chcieć, ale organizator ma widać to gdzieś.

A można najprościej - numer paragonu przy zgłoszeniu i wgranie od razu zdjęcia paragonu. Po co jakieś kody wymyślają

Z paragonami też można wałki kręcić. Przypomina mi się loteria Familijnych gdzie w małych miejscowościach były ciągle te same osoby losowane. Domyślam się, że to było coś w stylu nabicie produktu -> zgłoszenie -> jak nie weszła bramka to zwrot. Więc na oszustów nie ma metody póki co.

Nie musi robic zwrotu jak ma zegar ustawiony z opoznieniem... kupuje dopiero/tylko po wygranej.
Wiele malych sklepikow ma takie "loteryjne udogodnienie" Wyświetl w wątku >>

PPPet-er

#7206008 Napisano: 14.09.2024 22:21:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dany-duszek napisał(a):

czy ktoś wygrał lub wygrywa w zdrapce Action? Ponieważ od dawna niby brak zdrapek na sklepie, to większość osób pewnie od razu wpisało kod po otrzymaniu, to w tej chwili bramki powinny być łatwo do trafienia, a nic nie wpada emotka

Policz ile masz dni loterii, nagrod oraz sklepow x 3000 zdrapek kazdy z nich ..... Wyświetl w wątku >>
0 0

PPPet-er

#7206007 Napisano: 14.09.2024 22:19:59 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
PPPet-er napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

Kod na badania z Activia, wartosc reg. 300zl - wymienie na kod/y Zalando, Empik, Decathlon, Media Expert, Zabka, Kaufland, ect - 160zl
Lub 150zl kod Netflix np. z Zabki

Wyświetl w wątku >>
0 0

PPPet-er

#7205207 Napisano: 11.09.2024 15:55:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atlantydek napisał(a):

onmyown napisał(a):

atlantydek napisał(a):

A tak przy okazji, jak wypadł ten Dortmund? Było 100% frekwencji? Tylko tu na forum kilka osób mówiło, ze się nie wybiera...

Były ponoć 24 osoby na 50 wygranych. Też chętnie się dowiem jak wrażenia z wyjazdu

No to ten uwielbiany przez nich brak rezerwy czkawką im się odbił,  słabo to wizerunkowo  w oczach sponsora raczej wyszło. Może przynajmniej od piw ich odstawiają, a kolejne akcje lodowe dopiero za rok emotka

Zwolnienie rezerwacji pokoju/ow moze przyniesc czesciowy zwrot kosztow...
Nie rozumie tego "wizerunkowo" 
Laureaci mogli grac by sprzedac, mogli nie chciec w samotnosci jechac do Katowic ...
Tu ktos kiedys pisal, ze sie wkurza na tych co graja o takie wyjazdy a wiedza, ze nie pojada/poleca ... ale licza na kupca...

A bilety chyba musza byc imienne jak sie wsiada na poklad samolotu ...

Ostatecznie odnotowano 100% sprzedaz biletow. Wyświetl w wątku >>
0 0

PPPet-er

#7205025 Napisano: 11.09.2024 00:13:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asper01 napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

atlantydek napisał(a):

ErniPPL napisał(a):

Witajcie ! 
mam pytanie odnośnie agencji Kropka Bordo ponieważ na przestrzeni ostatniego miesiąca wygrałem u nich trzy razy ( niestety ) nagrody 2 stopnia czyli jakieś pieniążki na karcie. 
za każdym razem odsyłałem oświadczenie oraz paragony do ich agencji. Do tej pory nie mam żadnej wiadomości zwrotnej ( jedynie potwierdzenie SMS, że list do nich dotarł ) czy przeszedłem weryfikację albo, że coś do mnie już wysłali. 
ktoś zna tą agencję ? Może się wypowiedzieć jak oni działają ? I czy dostanę w ogóle te nagrody ? 😀

Nie informują o negatywnej czy pozytywnej  weryfikacji. Jeśli zrobiłeś wszystko zgodnie z regulaminem, to  dostaniesz nagrodę. Niestety nastawieni są na łapanie konkursowiczów  na najmniejszym błędzie.  Nie ma rezerwy, nagrody zasilają pewnie  ich fundusz pracowniczy.

Powaznie uwazasz, ze agencja przywlaszcza sobie nagrody a fundator nie dosyc, ze sponsoruje to jeszcze podatek odprowadza i płaci za organizacje tego wszystkiego?

To jest najgorsza agencja pod względem nastawienia do konkursowiczów. Robią wszystko, by nie wydać nagrody. Z perspektywy czasu śmiało cudem mogę nazwać to, że jedna główna od nich do mnie dotarła. Masakra jakaś. Póki nie masz nagrody w domu, to nie możesz się cieszyć. Oni mogą zawsze znaleźć na Ciebie "paragraf", a sami terminów dotrzymywać nie muszą...

Chyba roznica - zatrzymac dla siebie nagrode a jej nie wydac, bo akurat laureat 3 krzyzykow nie zaznaczyl na oswiadczeniu
Jednak sponsor nie płaci za takie niewydane nagrody - moga miec umowe, ze "niewydane nagrody z akcji 1 sponsoruja pule nagrod w akcji nr.2" Wyświetl w wątku >>
0 0

PPPet-er

#7204103 Napisano: 05.09.2024 17:47:30 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
marcika napisał(a):

Dostaliście karty 200 zł z konkursu Nuii w Kauflandzie? Do mnie nie dotarła i zastanawiam się, czy nie pomieszałam paragonów w przesyłce... ;/

Tam wszystkie zgloszone paragony sie wysyla oraz odhacza te 3 zgody na oswiadczeniu... Kropka trzyma sie zasad Wyświetl w wątku >>
0 0

PPPet-er

#7204102 Napisano: 05.09.2024 17:43:34 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
PPPet-er napisał(a):

Kod na badania z Activia, wartosc reg. 300zl - wymienie na kod/y Zalando, Empik, Decathlon, Media Expert, Zabka, Kaufland, ect - 200zl

Wyświetl w wątku >>
0 0

PPPet-er

#7201549 Napisano: 25.08.2024 10:56:51 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Kod na badania z Activia, wartosc reg. 300zl - wymienie na kod/y Zalando, Empik, Decathlon, Media Expert, Kaufland, ect - 200zl Wyświetl w wątku >>
0 0

PPPet-er

#7201391 Napisano: 24.08.2024 10:13:07 w Paragony na trwające konkursy

1x Netto Curly, 2in1 - 5zl Play
1x Haagen Dazs - 12zl doladowanie Play
https://www.e-kon...-sloncem-haagen-dazs

Nieaktualne Wyświetl w wątku >>
0 0

PPPet-er

#7201034 Napisano: 23.08.2024 04:30:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
onmyown napisał(a):

asiaaa85 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

Jak myślicie mogę wysłać oba paragony z dino  w jednej kopercie na siebie i na męża? Ktoś próbował tak robić u kropki?? ( tylko, że mąż nie jest zameldowany pod tym adresem co ja)

Organizator nie uwzględnia przesyłek, którezawierają komplety dokumentów dotyczące więcej niż jednego Uczestnika – w
takim przypadku wszyscy Uczestnicy, których dokumenty zostały przesłane jedną  przesyłka tracą prawo do Nagrody I Stopnia i odpowiednio Nagrody II Stopnia.

Ja wygrałam w Nuii Delikatesy na siebie i męża i też chciałam tak wysłać ale odpisali , że mamy wysłać osobno . Więc napisałam aby podali nr  paragonów i też mi nie podali .

Coś niezbyt sympatyczna i proludzka ta agencja, że tak to delikatnie ujmę... Do Avanti nawet nie mają podjazdu. Ehh, to nie wróży dobrze przy próbie zmiany uczestnika wyjazdu na mecz do Dortmundu emotka

A Kropka nie ma gdzies zapisu, ze przesyla sie wszystkie zgloszone paragony? Wyświetl w wątku >>
0 0

PPPet-er

#7198783 Napisano: 13.08.2024 00:12:17 w Wkurza mnie...
nanajka81 napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

bianka33 napisał(a):

donia7 napisał(a):

Lubię lody Nuii dlatego zapłaciłam dziś za 2 sztuki ponad 17 zł w Lewiatanie. Ale uważam, że ta cena jest niesprawiedliwa. Kilka dni temu byliśmy koło Neapolu i tam za 4 lody Nuii zapłaciliśmy 4 euro. Zresztą tam wszystko dużo tańsze, więc ja osobiście byłam w szoku emotka więc... wkurzają mnie ceny w Polsce emotka

W Niemczech w Aldi 3 x 90 ml Nuii płaciłam mniej niż 2 euro, w Polsce w Aldi 1 Nuii 90 ml kosztuje prawie 8 zł. Tylko nam wciska się te lody jako luksusowe. Dlatego poza konkursem wolę najzwyklejsze polskie lody jak śnieżna kostka z Koral, 2 zł z groszami za 180 ml.

Zresztą tak jest ze wszystkim w Niemczech słoik 1 kg Nutelli kosztuje mniej niż w Polsce słoik 600 g. W DE w Kauflandzie Milka Mmmax 8 zł z groszami, w Polsce w Kauflandzie ponad 16 zł. Już nie wspomnę, o różnicy co to dla Niemca 1,99 euro wydać a dla nas 16 zł na czekoladę...

to co to za lewiatan? W naszym 5,99 zł za sztukę...

U mnie 10,65zł za sztukę emotka Czyli zapłaciłem 21,30zł za dwa. Kto da wiecej?

ale to takie lody na patyku??? Oszaleli w tych lewiatanach taką cenę za nuii walić...

Zobacz kto te lody reklamuje .... Wyświetl w wątku >>
0 0

PPPet-er

#7198163 Napisano: 09.08.2024 18:57:59 w Pomocy!!!!
nanajka81 napisał(a):

lukaszkam napisał(a):

potrzebny paragon z datami15-24 marzec heineken 2024 poratujcie

żenada... Trzeba było grać uczciwie z paragonem a nie wbijać znalezione kapsle i teraz szukać paragonu.

Jest tam rezerwa? Wyświetl w wątku >>