Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Nika3

Nika3

#7249346 Napisano: 26.03.2025 00:31:23 w moje dzisiejsze wygrane :)
Dziś piszę, bo mnie nie było emotka  
Elseve - 2,5 tys do Euro AGD
"Razem silniejsze" Bony do Apart <3 
wreszcie cooooś emotka Wyświetl w wątku >>

Nika3

#7243106 Napisano: 25.02.2025 22:16:44 w moje dzisiejsze wygrane :)
[quote=Mam i ja emotka

patisonek]WCZORAJ 15:45
GRATULACJE!WYGRYWASZ W LOTERII KINDER KARNAWAŁ
PINIATAWYPEŁNIONA SŁODYCZAMI KINDER
+ ZESTAW NAKLEJEK DO DEKORACJI

trafia właśnie do Ciebie!*

Niech karnawałowa zabawa z Piniatą przyniesie Tobie
i Twojemu dziecku mnóstwo radości. Wyświetl w wątku >>

Nika3

#7233890 Napisano: 09.01.2025 17:14:14 w moje dzisiejsze wygrane :)
Dino, Zima nie taka straszna 100zł Wyświetl w wątku >>

Nika3

#7233335 Napisano: 08.01.2025 00:01:23 w co chcielibyście wygrać?
Cash w dużych ilościach, czy auto jak każdy emotka
Voucher na wakacje, ale jak wygram dużo cashu, to voucher odpuszczam emotka  
Lubię też nagrody nietypowe - kiedyś np wygrałam weekend z jedną z naszych aktorskich gwiazd (tzn z gwiazdą był obiad, zwiedzanie planu filmowego itp, a poza tym był dobry hotel i wypoczynek). Kilka właśnie takich nagród wygrałam i to są takie rzeczy, które zostają emotka  
A z oczywistości - jakiś super wypasiony TV z 75"" emotka  
Projektor Samsung Gen 2 
Oczywiście cieszę się ze wszystkiego :-D Jakieś dobre AGD, elektronika, czy kosmetyki. Wszystko co wygrywam albo wykorzystuję, albo rozdaję przyjaciołom :-D 
Oni też lubią jak wygrywam hahahah
BTW częściej wygrywam w kreatywnych, w loteriach słabiej mi idzie emotka - choć ostatnio trafiłam słuchawki od Nivea, czy voucher na 100 do Lidla, czy voucher na 100 od Biedry. Natomiast jestem amatorką i jak patrzę jakie cuda kreowane są na  konkursy "zdjęciowe" czy filmowe, to "z czym ja do ludzi". Nie mam co startować emotka Prędzej coś, gdy jest do napisania. Jak widać lubię się rozpisywać emotka No i jak widzę o jakich ilościach wygranych Wy tu piszecie! 200 wygranych w roku. O rety, ja w życiu łącznie chyba się nie zbliżyłam do tej wartości!

Trzymam kciuki za siebie i za Was :-D Doceniam wszystkich kreatywnych ludzi. Powodzenia! Wyświetl w wątku >>

Nika3

#7228069 Napisano: 09.12.2024 16:41:30 w moje dzisiejsze wygrane :)
Pierwsza moja wygrana z Lidla :-D Wystartowaliśmy z kodem na 100zł emotka Zapomniałam dopisać i jeszcze wygrana z Remingtona - czajnik emotka Wyświetl w wątku >>

Nika3

#7224333 Napisano: 24.11.2024 23:28:40 w moje dzisiejsze wygrane :)
Wczoraj - słuchawki bezprzewodowe z loterii Nivea <3 Wyświetl w wątku >>

Nika3

#7192383 Napisano: 17.07.2024 20:55:41 w Wkurza mnie...
Wkurzam się na samą siebie. Nie raz zapominam zgłosić paragon, wykonać zadanie konkursowe itp. Ostatnio wczoraj/dziś - miałam 10 szans w Żabce Coca-Coli (też wczoraj się pojawiły), stwierdziłam, że jak tak dużo, to zagram wieczorem...i przypomniałam sobie 7 minut po północy. Poprzednio miałam dwa paragony na Wedla z Biedronki i też nie wysłałam..No i to tylko z ostatniego czasu, bo takich historii mam mnóstwo.  Jeszcze pół biedy jak nie mam weny. Ale jak tu w Coca-Coli to nawet weny nie trzeba było. Wrrrrr..... Powiedzcie, że ktoś też tak ma, a nie tylko ja... Wyświetl w wątku >>
1 ptaszyna 0

Nika3

#7191707 Napisano: 15.07.2024 23:41:58 w moje dzisiejsze wygrane :)
Ja też podwójna wejściówka do Energylandii - Pepsi w Żabce. Ale jak widzę, wszystkie trzy główne padły u nas na forum emotka (piszę u nas-bo straciłam dostęp do wieloletniego konta i właśnie zarejestrowałam nowe), Wyświetl w wątku >>