Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Orenda

Orenda

#7197140 Napisano: 06.08.2024 09:27:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

kreo42 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Dostalam dzisiaj prosbę o paragon bo niby ktos 100 zl wygral w heineken i desperadosie. Jak chkdzi o desperadosa to nie wiem ale w henku nie trzeba bylo paragonu do 100 zl. Cos sie zmienilo? 
Nie znam osoby ktora chciala kupic, bo ma swieze konto.

Ktos zgarnął coś lepszego i szuka paragonu. Twierdzi, że wygrał tylko stówkę, żeby paragon dostać tanio. Niech uczciwie powie co wygrał i kupi paragon za uczciwą cenę.

Jak narazie to też ani razu nikt nie chciał paragonu odemnie przy wygranej 100 lub 200, ani namyslow,  heniek,  żywiec,  warka,.

no to uważaj
cytuje koleżankę od paragonów- wiadomość jaka dostałam

" z tego co widzialam masz duzo wygranych voucherow z zywca,wkrotce dostaniesz do kazdego prosbe o doslanie paragonow sprzed zgloszenia kodu jesli mas wszystkie paragony to ok jesli nie ja tez ci swoich nie dam choc mam sporo ale mi nie potrzebne bo nic nie wygralam,ale to w koncu tylko kilka 500 i200 i 100"normalnie nie wiem jak z tym żyć jutro zapisze się do psychiatry bo mój łeb tego nie ogarnął

Kto Ci to napisał? Ta laska, która założyła konto dopiero teraz i twierdzi, że wygrała po stówce i chcą od niej paragony i szuka ich na pw? To w końcu już coś wygrała i szuka paragonów czy jeszcze nic nie wygrała? To ma te paragony czy nie ma? Jak ma to po co szuka?

No ma akurat z tych loterii, w których nie wygrała. A z tych w których wygrała niestety nie. Zgubiła. Taki pech.

ja jestem bardzo... świeża w temacie i przyznaję, że nic nie rozumiememotka , a chciałabym, bo wydaje mi się to fascynujące emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Orenda

#7196996 Napisano: 05.08.2024 16:56:12 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
brak motywacji zupełny emotka poproszę jakiś znak, że to ma sens... Wyświetl w wątku >>
0 0

Orenda

#7196697 Napisano: 04.08.2024 12:10:56 w Wkurza mnie...
nanajka81 napisał(a):

Proponuję napisać do organizatora z prośbą o wycenę bo rzeczywiście 67 tys to spora kwota i w sumie powinniście mieszkać w pałacu ze służbą emotka   Ciekawe jak wypadnie wycieczka z Biedronki - czekam na jakieś relacje bo jednak 12 tys a 67 tys to duża różnica mimo iż miejsce (Paryż) to samo...

ten pomysł z prośbą o wycenę - świetny! Wyświetl w wątku >>
1 nanajka81 0

Orenda

#7196581 Napisano: 03.08.2024 16:11:24 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
u mnie też nic, nawet cienia czym jest nic. Poproszę o motywację... Wyświetl w wątku >>
0 0

Orenda

#7195898 Napisano: 31.07.2024 18:54:16 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
monia0303 napisał(a):

Przelew z chupa chups teraz

u mnie też emotka ciekawa byłam, czy się "wyrobią" a tu jak w zegarku emotka Wyświetl w wątku >>
1 Aliszka 0

Orenda

#7195832 Napisano: 31.07.2024 15:08:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ja zamówiłam jakieś 20 minut temu i losy nie wpadły emotka szkoda, że dziś koniec Wyświetl w wątku >>
0 0

Orenda

#7195801 Napisano: 31.07.2024 13:51:01 w Wkurza mnie...

i walczcie o swoje. Raz babka na Orlenie coś mi źle nabiła i jak zrobiłam zwrot to zabrała mi oryginał paragonu dając tylko skserowaną kopię. Upierała się, że nie może zrobić inaczej i koniec i nie chciała oddać mi paragonu. Przecież nie będę się szarpać z kobietą, więc zadzwoniłam na infolinię Orlenu i zapytałam o tę sytuację. Oczywiście dostałam odpowiedź, że paragon fiskalny jest dla mnie emotka  Wszystko na spokojnie, chociaż sprzedawczyni nie była zadowolona. Życie. Pamiętajcie, że wielu pracowników (nie tylko w handlu) nie zna przepisów, które ich obowiązują. Warto żebyście wy znali swoje prawa i nie bali się ich egzekwować jeśli jest taka konieczność.

ja mam problem z natychmiastową reakcją... Dobra riposta przychodzi mi już po czasie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Orenda

#7195722 Napisano: 31.07.2024 10:14:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
notta napisał(a):

U mnie kody były zaraz po zamówieniu. Pytanie czy mieliście zakupione produkty promocyjne za okreslona kwote. Moze czegoś zabrakło. Trudno powiedzieć.

notta - dzięki! Sprawdziłam i faktycznie, podzieliło mi zakupy na 2 oddzielne koszyki (ja mam ustawiony odbiór osobisty i pamiętam, że te z loterii mi wrzuciło na dostawę), a ja je połączyłam emotka i zrobiłam dla całości odbiór w aptece - u mnie to chyba to emotka Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

Orenda

#7195716 Napisano: 31.07.2024 10:01:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
a dobrze, że o tym piszecie, bo ja myślałam, że kod dostanę dopiero po odebraniu zamówienia. A tu rozumiem, że po samym złożeniu? Złożyłam 3 dni temu i nic emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Orenda

#7195215 Napisano: 29.07.2024 13:57:16 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Jestemnowa napisał(a):

Też kod coca cola ale coś jest nie tak bo u mnie kilka kodów wygrałam i są takie same a co najlepsze u mojej mamuśki jest taki sam kod jak u mnie 🫣

właśnie maila dostałam, że coś nie tak z tymi kodami było emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Orenda

#7195149 Napisano: 29.07.2024 09:50:30 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
tradycyjnie cisza emotka poproszę choć coś, żeby morale wzmocnić! Wyświetl w wątku >>
0 0

Orenda

#7195114 Napisano: 28.07.2024 23:28:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bonawentura23 napisał(a):

W konkursie Finlandii na stronie  jest napisane, że zadanie konkursowe to "zdjęcie momentu który spędzasz że znajomymi przy ulubionych drinkach" natomiast w regulaminie zadanie konkursowe polega na "zrobienie zdjęcia koktajlowi".  Dla mnie to dwa różne zadania, czy ktoś mógłby mi poradzić co tu wybrać? Może ktoś kto wygrał podpowie za które zadanie wygrał?
Będę wdzięczna za pomoc!

aż z ciekawości zerknęłam i wcale nie dziwię się Twoim wątpliwościom. Co więcej - w Regulaminie jest napisane, żeby zrobić zdjęcie koktajlu + odpowiedzieć na pytanie (coś tam o czasie ze znajomymi). Ja to tam zawsze bardziej regulaminom ufam, ale z drugiej strony to są tak różne zadania, że aż mi trudno uwierzyć, że nikt z organizatorów tego nie zauważył. Wyświetl w wątku >>
0 0

Orenda

#7194880 Napisano: 27.07.2024 13:16:08 w Moje konkursowe początki...
przeczytałam jednym tchem emotka

ale świetne historie! Wyświetl w wątku >>
1 simonapp 0

Orenda

#7194774 Napisano: 26.07.2024 18:38:46 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
agakaz2 napisał(a):

kod ba odbiór coli ba bp lol po 2 miesiącach szał

u mnie też!! chyba imprezę trzeba zorganizować - puszka 330 ml. to nie przelewki emotka Wyświetl w wątku >>
1 agakaz2 0

Orenda

#7194638 Napisano: 26.07.2024 11:46:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
a propos docierania maili - jestem zupełnie świeża w temacie - zauważyliście, że któreś domeny są bardziej "podatne" na nie otrzymywanie maili?

ja mam w wp i przyznam, że czasem się zastanawiam, czy mail informujący do mnie nie dotarł, czy to kolejna porażka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Orenda

#7194446 Napisano: 25.07.2024 17:10:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
as32572 napisał(a):

Orenda napisał(a):

donia7 napisał(a):

as32572 napisał(a):

Te badania to nie tyle co niepotrzebne,ale można bez problemu je zrobić na NFZ - dla mnie jedyne wartościowe z nich to witamina D i heliobacter
A w sumie i tak najgorzej ze punkty Diagnostyki w moim mieście zatrzymały się w PRLu i to są chyba najgorsze punkty pobrań patrząc po ocenie na google emotka

Oj, czasem się ciężko lekarza doprosić o jakiekolwiek skierowanie  emotka

dokładnie... pytanie - "a coś się dzieje?" No niby nic się nie dzieje, ale skąd mam wiedzieć tak naprawdę

to może trzeba zmienić lekarza jeśli jest taka możliwość, moi rodzice dostają taki większy pakiet badań raz na rok, nawet bez proszenia o t

kiedy się mieszka na głębokiej prowincji, nie ma aż takiego wyboru lekarza (tzn. jest 2 ale z tego, co wiem z deszczu pod rynnę emotka ). Morfologię bez problemu (ale rozmaz automatyczny, nie ręczny, cholesterol ogólny ok, ale już lipidogram trudno się doprosić, itd. itd )

Wszystkie badania robię prywatnie, więc takie darmowe badania to dla mnie gratka Wyświetl w wątku >>
0 0

Orenda

#7194373 Napisano: 25.07.2024 14:13:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
donia7 napisał(a):

as32572 napisał(a):

Te badania to nie tyle co niepotrzebne,ale można bez problemu je zrobić na NFZ - dla mnie jedyne wartościowe z nich to witamina D i heliobacter
A w sumie i tak najgorzej ze punkty Diagnostyki w moim mieście zatrzymały się w PRLu i to są chyba najgorsze punkty pobrań patrząc po ocenie na google emotka

Oj, czasem się ciężko lekarza doprosić o jakiekolwiek skierowanie  emotka

dokładnie... pytanie - "a coś się dzieje?" No niby nic się nie dzieje, ale skąd mam wiedzieć tak naprawdę Wyświetl w wątku >>
0 0

Orenda

#7194308 Napisano: 25.07.2024 10:50:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

Finezyjna napisał(a):

Hej, co wchodzi w zakres diagnostyki Activia ?

*pakiet obejmuje: żelazo, wapń całkowity, fosfor nieorganiczny, magnez, witamina B12, kwas foliowy, witamina D metabolit 25(OH) cynk, ilościowo,
lipidogram (CHOL, HDL, nie-HDL, LDL, TG), próby wątrobowe (ALT, AST,
ALP, BIL, GGTP), helicobacter pylori IgG, p/c. p. transglutaminazie
tkankowej (anty-tGT) w kl. IgA met. ELISA

ktoś na forum pisał, że połowa badań niepotrzebnych, moim zdaniem super zestaw! nawet D i cynk... Wyświetl w wątku >>
0 0

Orenda

#7194285 Napisano: 25.07.2024 09:39:12 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Poproszę coś, jakiś znak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Orenda

#7194247 Napisano: 24.07.2024 22:55:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tad_pole napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Z 10 lipca dostaliście już bilety na Smolastego

Chups chups przelew 150 czeka ktos jeszcze?

ja czekam na Chupa Chups, a były już przelewy?

ja także, u mnie cisza.. Wyświetl w wątku >>
0 0