Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Orenda

Orenda

#7216832 Napisano: 27.10.2024 17:19:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

To tak zwany strumień świadomości, tutaj chyba ze wsparciem używek. Nie powiem, postać  Pani Frau intryguje  emotka

emotka ale mnie Twój komentarz rozbawił, aż parsknęłam emotka Dziękuję!

Tak.. Pani Frau.. to pewnie jakaś Freudowska symbolika żeńska emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Orenda

#7216080 Napisano: 23.10.2024 21:00:39 w Smolar
kreo42 napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Może dotknięty był paragon w tym miejscu przykładowo tłustym palcem. Nie tłustym ,że ktoś ma grube paluchy. Ale przykładowo krem,balsam. Ja tak kilka razy miałam bo się dużo smaruję .I wtedy w tym miejscu jest wyblaknięty. I to szybko następuję nawet po kilu dniach. Grunt to zawsze dotykać czystymi suchymi  rękoma.

W paragonach nie ma tuszu, one sa wypalane, to wina papieru, najgorsze są z lidla bo są śliskie

ooo!! właśnie - one są takie śliskie (w sumie elegancki ten papier;)), a ten "obraz" jakby znikał ... Magia, ale u mnie się to działo błyskawicznie, one stawały się puste po kilku dniach. Teraz (dzięki Forum:)) trzymam w lodówce i są ok, ale co z tego, kiedy nic nie wygrywam emotka Wyświetl w wątku >>

Orenda

#7214994 Napisano: 19.10.2024 10:20:34 w Smolar
pikawka napisał(a):

Orenda napisał(a):

simonapp napisał(a):

Orenda napisał(a):

izak1000 napisał(a):

Orenda napisał(a):

nienia napisał(a):

Orenda napisał(a):

a czy ktoś dostał już weryfikację oświadczenia z e-prania?

Tak, dziś. I powiadomienie,  dpd o nadaniu przesyłki (zestaw produktów)

eh.... to chyba u mnie negatywna:( dzięki

Możesz sprawdzić  na stronie Smolara w Laureatach. Jeżeli będzie weryfikacja negatywna to tam będzie taka wiadomość...

dziękuję - nie miałam pojęcia! faktycznie odrzucone, ale fakt faktem, że bardzo mało czytelny miałam ten paragon emotka

Szkoda tylko, że Twojej nagrody nikt z konkursowiczów nie dostanie  emotka  
Ponieważ    brak    rezerw do nagród II-go i III-go stopnia.

a co w takim razie dzieje się z tymi nagrodami? byłam pewna, że to przeskakuje na kolejną osobę? i drugie pytanie - co robicie, żeby Wam paragony nie blakły? ten trzymałam w lodówce (na forum się dowiedziałam), a i tak porażka emotka

paragony trzymam wpięte w zeszycie. Nie zdążyło mi się nigdy, żeby był wyblaknięty w momencie gdy go potargowałam w ciągu tych kilku tyg od zakupu. emotka

moje z Lidla wszystkie wcześniej były w stanie tragicznym już po kilku dniach, one nawet nie blakły tylko jakby się ten tusz... wykruszał (?), odkąd trzymam w lodówce te z Lidla są super emotka , ale na te z mojej Biedronki nie działa... Bardzo żałuje, bo ja rzadko cokolwiek wygrywam, a jak już się udało to klapa (ja tam na nim widzę, że jest 2 x kapsułki E napisane i miałam nadzieję, że ktoś też zobaczy;) - co najlepsze, pozostałe produkty kupione wtedy są elegancko czytelne emotka ) Wyświetl w wątku >>
0 0

Orenda

#7214960 Napisano: 18.10.2024 21:40:49 w Smolar
simonapp napisał(a):

Orenda napisał(a):

izak1000 napisał(a):

Orenda napisał(a):

nienia napisał(a):

Orenda napisał(a):

Możesz sprawdzić  na stronie Smolara w Laureatach. Jeżeli będzie weryfikacja negatywna to tam będzie taka wiadomość...

dziękuję - nie miałam pojęcia! faktycznie odrzucone, ale fakt faktem, że bardzo mało czytelny miałam ten paragon emotka

Szkoda tylko, że Twojej nagrody nikt z konkursowiczów nie dostanie  emotka  
Ponieważ    brak    rezerw do nagród II-go i III-go stopnia.

a co w takim razie dzieje się z tymi nagrodami? byłam pewna, że to przeskakuje na kolejną osobę? i drugie pytanie - co robicie, żeby Wam paragony nie blakły? ten trzymałam w lodówce (na forum się dowiedziałam), a i tak porażka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Orenda

#7214950 Napisano: 18.10.2024 20:41:20 w Smolar
izak1000 napisał(a):

Orenda napisał(a):

nienia napisał(a):

Orenda napisał(a):

dziękuję - nie miałam pojęcia! faktycznie odrzucone, ale fakt faktem, że bardzo mało czytelny miałam ten paragon emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Orenda

#7214935 Napisano: 18.10.2024 18:42:59 w Smolar
nienia napisał(a):

Orenda napisał(a):

eh.... to chyba u mnie negatywna:( dzięki Wyświetl w wątku >>
0 0

Orenda

#7214876 Napisano: 18.10.2024 14:48:59 w Smolar
a czy ktoś dostał już weryfikację oświadczenia z e-prania? Wyświetl w wątku >>
0 0

Orenda

#7202114 Napisano: 27.08.2024 22:17:21 w Wkurza mnie...
wiolka252 napisał(a):

Dopadł nas krztusiec wkurza mnie męczarnia u dziecka i to że brak na to lekarstwa! 2 doba w szpitalu 🥺

u nas podejrzenie u młodego - po "typie" kaszlu w gabinecie lekarz stwierdził, ponoć tego cała masa teraz, nasz też szczepiony (pełen cykl) i uparłam się na testy z krwi - finalnie wykluczyli, ale antybiotyk i tak wjechał (naprawdę niefajny był ten kaszel)
Współczuję Wam bardzo, bo mnie zmroziło kiedy usłyszałam diagnozę (wyniki testu i tak po 5 dniach dopiero więc siedzieliśmy non stop całą rodziną w chacie, żeby nikogo dalej nie zarazić). Ale w sumie też jestem wkurzona, bo końcówkę wakacji syna (i nasza tym samym też) nieciekawa. Na szczęście już ok.

Dużo, dużo zdrowia dla Was! Najważniejsze, że jesteście pod kontrolą, bezpieczni... Wyświetl w wątku >>
1 wiolka252 0

Orenda

#7201932 Napisano: 27.08.2024 11:13:23 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Tołpa kosmetyki, Smolar Wyświetl w wątku >>
1 atyde25 0

Orenda

#7199563 Napisano: 17.08.2024 05:37:06 w Czy informują/ informowali?
Credo89 napisał(a):

Woooow ja również jestem pod wrażeniem filmiku, który wygrał nagrodę główną w Cin Cin! Zero konkursowej tandety, filmik na najwyższym poziomie. Hejterzy, cóż musicie przełknąć gorycz porażki. Serdeczne gratulacje dla Pana!!!!

nooo... dla mnie też super emotka

ale przyznam, że to tym bardziej utwierdza mnie w przekonaniu, że raczej nie powinnam silić się na konkursy z filmami... niektórzy to mają, a niektórzy niekoniecznie (ja)emotka Wyświetl w wątku >>

Orenda

#7198981 Napisano: 13.08.2024 21:15:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stalowiak1979 napisał(a):

Witam. W konkursie Cheetos z Carrefoura który nymer paragonu podajecie ten z góry po prawej stronie czy ten na dole?

z Regulaminu:

W przypadku paragonu fiskalnego wystawionego przez sklepy Carrefour Uczestnik powinien uwzględnić, iż numer dowodu zakupu znajduje się po
prawej stronie wydruku fiskalnego pod numerem NIP, po przeciwległej stronie daty zakupu.
Wyświetl w wątku >>
0 0

Orenda

#7198494 Napisano: 11.08.2024 18:55:03 w Wkurza mnie...
zielonaszpilka napisał(a):

cb656 napisał(a):

moskala22 napisał(a):

Wkurza mnie, a raczej sprawia, że jestem bezsilna, nowotwór u teścia. Zrobił się z niego wrak człowieka. Powiedzcie mi, dlaczego dopóki nowotwór nie zostaje zdiagnozowany, to człowiek trzyma się kupy, a jak ma diagnozę, to się sypie w momencie. To samo było z moim tatą. Owszem bolał go brzuch, chodził po lekarzach i w sumie nic nie wychodziło, a on nadal był wesołym, pełnym energii postawnym facetem. Trafił do szpitala, rozcięli go i zszyli, diagnoza-nowotwór trzustki i w ciągu dwóch tygodni ze 51letniego faceta zrobił się wychudzony staruszek

To siedzi w psychice. Rak nie zawsze musi być bolesny, dokuczliwy, zżera podstępnie, po cichu. Dopiero świadomość tego, że jakieś tam dokuczliwości organizmu to nie coś, co "ee, kilka dni poboli i przestanie, zawsze tak było, przeczekam", tylko magiczny RAK wywołuje w psychice zator, zafiksowanie na temacie i uruchamia procedurę autodestrukcji. Przykre. emotka Ktoś kiedyś powiedział, że WSZYSTKO ZACZYNA SIĘ W GŁOWIE i tu chyba trzeba szukać wyjaśnienia.

Myślę, że dużo w tym racji, bo u nas zadziałało, tylko akurat odwrotnie. Teść od dłuższego czasu źle się czuł. Rok chodził po lekarzach, bo wiedział, że coś się dzieje, że jest nie tak. Kilka gastroskopii, kolonoskopia, USG brzucha, badania z krwi i nic, wszystko książkowo. Lekarze sugerowali nerwicę i chociaż czasem jest to trafna diagnoza to nie u teścia. Po roku zrobili w końcu tomograf i znaleźli guza trzustki, tydzień później był po operacji. Obecnie mijają trzy lata od diagnozy i teść czuje się świetnie emotka  wiadomi, że diagnoza przyniosła mu (i nam) mnóstwo stresu, ale też ulgę, że nie oszalał, że jego objawy były rzeczywiste, że wie co to jest i z czym walczy. Raka potraktował po prostu jak chorobę, którą trzeba wyleczyć i super mu to na całe szczęście idzie emotka  Jestem przekonana, że gdyby miał inne nastawienie, gdyby ta diagnoza go załamała to leczenie na pewno byłoby trudniejsze i nie wiem czy tak efektywne.

super, bo rak trzustki to jest mega przeciwnik. Teść musiał super znać swoje ciało, bo z tym rakiem jest najczęściej tak, że brak objawów (albo nieodczuwalne), a jak już coś to już z przerzutami i wtedy jest naprawdę trudno... Wyświetl w wątku >>

Orenda

#7198331 Napisano: 10.08.2024 14:39:14 w Wkurza mnie...
nanajka81 napisał(a):

elmas napisał(a):

Wkurza mnie, że pierwszy raz w życiu (a gram od kilku lat) przepadnie mi nagroda - zawsze bardzo uważnie czytam regulaminy, a jednak nie zauważyłam, że w konkursie "Chrupnij wakacje" obowiązuje lista produktów. Wkurza mnie też to, że od razu nie odrzucono mojego zgłoszenia (w końcu trzeba było wgrać zdjęcie paragonu), bo wtedy przynajmniej ktoś inny mógłby dostać ten bon  emotka

a czemu przepadnie? Ta lista produktów to chyba z czapy bo np nie ma w ogóle na niej Peppies, które niby można było kupić. Ja bym się kłóciła że jest niepełna i w ogóle bzdurna bo nawet pisze "Jajkonik talarki"...

jajkonik mnie rozczulił emotka Wyświetl w wątku >>

Orenda

#7198329 Napisano: 10.08.2024 14:33:52 w WC - rozmowy o wszystkim
cb656 napisał(a):

PanPrezes napisał(a):

Czy może ktoś z doświadczonych forumowiczów powiedzieć dlaczego za napisanie o wygranej w konkursie, którego nie ma w bazie są punkty karne, bo nie potrafię tego zrozumieć i jest to dla mnie komiczne xD

BTW
Gdybym był Adminem, za swój awatar ode mnie dostałbyś jeszcze dodatkowego karniaka za kolejne naruszenie Regulaminu, mam na myśli:

§7 Zabrania się zamieszczania wypowiedzi/materiałów (...) tematów związanych z polityką, religią lub będących w konflikcie z polskim prawem.

emotka emotka emotka emotka

a jeśli to naprawdę... ON?

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Orenda

#7198019 Napisano: 09.08.2024 10:38:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kimberly napisał(a):

Miałam podobnie, moim zdaniem fajne teksty nigdy nic nie wygrywają 🤣 a te żenujące, za które się wstydze czasami coś wygrały, raz nawet główną (co prawda nie była jedna tylko było ich z 5 w tym konkursie) i odebrałam telefon z gratulacjami, myślałam wtedy że spłonę ze wstydu, szybko tylko podziękowałam i rozłączyłam się z tym miłym Panem, po rozmowie wstydziłam się jeszcze bardziej za to, że tak się zachowałam, bo w sumie może ten Pan nie czytał nawet zgłoszeń tylko informował i nie wiedział o co mi chodzi 🤣 jeśli Pan to czyta to przepraszam! 🙈❤️

ale fajna historia! pewnie podobnie bym się zachowała emotka

z drugiej strony - może dzwonił akurat ten Pan, które Twoje zgłoszenie wybrał i był nim zachwycony - ludzie mają tak różne gusta emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Orenda

#7197922 Napisano: 08.08.2024 19:54:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

kreatywny17 napisał(a):

wojteke-konkursy napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

Co wy piszecie w tych odpowiedziach, że wygrywacie? Chrupnij w lidlu, nuii w biedronce, żabka nano, żywiec orlen... Nic nie wpadło, a wydawało mi się, że piszę spoko odpowiedzi...

Ja zgłoszenia piszę pod wpływem chwili np. i nie zastanawiam się, nie poprawiam - kilka minut i wysyłam. Konkurencja jest teraz znacznie większa tak mi się wydaje. Dawniej wygrywałem w około 40-45 % konkursów, w których brałem udział, a teraz mam skuteczność ledwo pomiędzy 20, a 30 % ;(

No i u mnie rok fatalny, po 8 tłustych latach, ten to jakaś czarna dziura, zawsze twierdziłem przy chwilach przestoju, że "kumuluje się" ale coś mi się wydaje, że tym razem to nie to...

większa konkurencja, więcej loterii, mniej kreatywnych i fajnych konkursów, mniej nagród - to wszystko sprawia że nie ma już się takiej skuteczności jak kiedyś. Teraz należy kupować, kupować i kupować a potem próbować, próbować i próbować...

ja mam zasadę, że do każdego konkursu (szczególnie kreatywnego;)) podchodzę raz. Może faktycznie powinnam zwiększyć pulę wysłanych zgłoszeń, ale tak sobie cały czas myślę, że jak mam trafić do trafię (a na dodatek niektóre pytania są tak dla mnie żenująco-niezrozumiałe, że jak się i tak raz naprodukuję to czuję się mega zmęczona emotka ) Wyświetl w wątku >>

Orenda

#7197885 Napisano: 08.08.2024 17:05:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBmagdalena17 napisał(a):

Orenda napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

Co wy piszecie w tych odpowiedziach, że wygrywacie? Chrupnij w lidlu, nuii w biedronce, żabka nano, żywiec orlen... Nic nie wpadło, a wydawało mi się, że piszę spoko odpowiedzi...

też się zaczynam zastanawiać, co ze mną nie tak emotka

Każdemu się wydaje że pisze spoko. Konkurencja duża, jak wygrasz jeden konkurs na 10 to i tak dobrze.

dla mnie w kilku konkursach byłam zażenowana moimi "tworami", akurat te miewały siłę przebicia (ale nigdy na jakąś wypasioną nagrodę;)) . Kiedy piszę "normalnie" zawsze pudło emotka chyba jestem  zbyt nudnym człowiekiem emotka Wyświetl w wątku >>
1 kimberly 0

Orenda

#7197878 Napisano: 08.08.2024 16:36:28 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
nic zupełnie, jeden strzał przypadkowy od którego zaczęłam "konkursować", dobrze, do przodu... a teraz posucha... Wyświetl w wątku >>
0 0

Orenda

#7197864 Napisano: 08.08.2024 15:57:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mellowfruit napisał(a):

też się zaczynam zastanawiać, co ze mną nie tak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Orenda

#7197143 Napisano: 06.08.2024 09:33:40 w WC - rozmowy o wszystkim
sks900 napisał(a):

Zaparkowała auto pod sklepem mięsnym. Z samochodu zniknęło 600 tys. zł

https://wiadomosc...tm_campaign=newsy_sg

aż zaczynam doceniać, że nie mam takiej kasy... a tak serio - musieli obserwować, ale z takim pieniędzmi chyba nigdzie bym się nie zatrzymała ze stresu Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0