Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Enjoy_today

Enjoy_today

#7194800 Napisano: 26.07.2024 21:32:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agicho napisał(a):

Czy Fantasia Lidl informowała ? Według strony do. 19 lipca a zero wpisów 🧐

11.07 mailem 🙂 Wyświetl w wątku >>
1 agicho 0

Enjoy_today

#7194131 Napisano: 24.07.2024 14:40:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
danaaa napisał(a):

Enjoy_today napisał(a):

danaaa napisał(a):

Czy mógłby ktoś wrzucić screen wiadomości z informacją o wygranej z Favita, z "prawdziwym" bezpiecznym  linkiem do oświadczenia laureata. Wydawało mi się , że gdzieś widziałam, ale nie mogę odnaleźć

Dziękuję  emotka   
Rozumiem, że każdy ma indywidualny link do swojego formularza?

Tak. Najważniejsze żeby sprawdzić nadawcę wiadomości, bo jakby naciągacz miał głowę na karku to by wysyłał identyczną wiadomość. Wyświetl w wątku >>
0 0

Enjoy_today

#7194130 Napisano: 24.07.2024 14:39:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
danaaa napisał(a):

Enjoy_today napisał(a):

danaaa napisał(a):

Czy mógłby ktoś wrzucić screen wiadomości z informacją o wygranej z Favita, z "prawdziwym" bezpiecznym  linkiem do oświadczenia laureata. Wydawało mi się , że gdzieś widziałam, ale nie mogę odnaleźć

Dziękuję  emotka   
Rozumiem, że każdy ma indywidualny link do swojego formularza?

Tak. Najważniejsze żeby sprawdzić nadawcę wiadomości. Wyświetl w wątku >>
0 0

Enjoy_today

#7194119 Napisano: 24.07.2024 14:17:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
danaaa napisał(a):

Wyświetl w wątku >>
0 0

Enjoy_today

#7193732 Napisano: 23.07.2024 11:13:14 w Wkurza mnie...
Przypominam tylko, że nie padła tu informacja, że parad0x zarządał "okupu" za paragon. Wyświetl w wątku >>

Enjoy_today

#7193341 Napisano: 22.07.2024 09:48:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Najlepiej nigdy, nigdzie nie podawać danych karty, nie płacić kartą (w sensie w internecie poprzez podawaniedanych karty) bo skala oszustw taka, że ciężko się połapać. 

Ostatnio nawet pani z banku do mnie dzwoniła i poprosiła o dane personalne. Powiedziałam, że nie podam i koniec. Takie są czasy, że nawet to, że dzwoni z numeru banku nie jest żadną gwarancją. Jak będę miała potrzebę to pójdę na nogach do banku. Wyświetl w wątku >>

Enjoy_today

#7193334 Napisano: 22.07.2024 09:12:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
whitepoint napisał(a):

Wszystko podałam z karty

Dzwoń do banku, zablokuj kartę najszybciej jak możesz. Wyświetl w wątku >>

Enjoy_today

#7193067 Napisano: 20.07.2024 16:39:30 w Pomocy!!!!
Pomóżcie proszę. Po latach przerwy w konkursach chciałam wysłać odpowiedź konkursową smsem i zgłupiałam... Czy w odpowiedzi konkursowej SMS można używać polskich znaków czy nie? Regulamin nic o tym nie mówi 🙂 Wyświetl w wątku >>
0 0

Enjoy_today

#7192888 Napisano: 19.07.2024 15:08:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

gryszelm napisał(a):

jokan napisał(a):

gryszelm napisał(a):

karkocka napisał(a):

jokan napisał(a):

Czy miał ktoś problem z odesłaniem formularza Favita?
Po wpisaniu danych, dodaniu paragonu mam taki komunikat "Kod weryfikacyjny jest nieprawidłowy". Sprawdzone różne przeglądarki, i na telefonie też to samo...

Miałam tak, ale gdy dodałam jeszcze raz zdjęcie to przeszło

Dodawałam przez Instagram, co "wpisywać" w dwóch pierwszych rubrykach, bo ciągle mam błąd

a jaki błąd ci wyskakuje? z tego co pamiętam, to w pierwszej było Imię i naziwsko (ewntualnie nick), a w drugiej imię, trzeciej Nazwisko, i tam też trzeba wybrać platforme  (FB, insta, czt Tiktok)

No właśnie w pierwszej rubryce wpisuję imię i nazwisko w 2 wybieram Instagram i mam "Podaj prawidłowe dane Twojego konta social media z jakiego dokonano zgłoszenia do promocji" jak próbuje dodać link do mego insta lub tylko samą nazwę to mam "Brak wyników"

Nie wiem, ja wypełniałam z FB i poszło. Może ktoś jeszcze wypełniał z Insta i się wypowie...

W pierwszej rubryce była nazwa Instagrama. Mi również załącznik nie wchodził z telefonu. Wypełniłam formularz na komputerze i przeszło. Wyświetl w wątku >>
0 0

Enjoy_today

#7192664 Napisano: 18.07.2024 21:40:59 w Czy informują/ informowali?
slomkab napisał(a):

Czy Hochland za drugi dzień z lodówkami informował?

Lub na którym dniu skończyli informowanie? Może ktoś wie? 🙂 Wyświetl w wątku >>
0 0

Enjoy_today

#7192609 Napisano: 18.07.2024 20:23:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Z favity na Instagramie ja otrzymałam wiadomość z linkiem do wypełnienia formularza zwycięzcy. Wyświetl w wątku >>
2 deva, pumba 0