Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Enjoy_today

Enjoy_today

#7216921 Napisano: 28.10.2024 10:41:01 w moje dzisiejsze wygrane :)
Mutti - piec do pizzy etap 3
I to szczególny wpis, bo to było marzenie mojego męża, na dodatek sam zrobił danie na konkurs, a teraz będzie miał taką niespodziankę.🥺 Wyświetl w wątku >>

Enjoy_today

#7216916 Napisano: 28.10.2024 10:14:20 w SZUKAM....
agniecha1985 napisał(a):

Czy miał ktoś problem z wypłata czemu blik ( u mnie tic tac) po wpisaniu czeku nie puszcza dalej, wyskakuje komunikat bankomat nieczynny.Probowalalam w dwóch i to samo, gotówkę z karty wypłaca bez problemów..

Mam identyczny problem z czekiem z curly w bankomacie euronet. Byłam w bankomacie chyba w piątek. Wyświetl w wątku >>

Enjoy_today

#7216221 Napisano: 24.10.2024 12:51:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gregory napisał(a):

Ktoś ma problem z wysłaniem Prince polo? nie pojawia się komunikat o przyjęciu zgłoszenia tylko ciągle jest wypełniony formularz...

A nie musisz skrócić odpowiedzi? Bo u mnie chociaż zawsze było w limicie to musiałam skracać. Wyświetl w wątku >>
0 0

Enjoy_today

#7216186 Napisano: 24.10.2024 11:13:02 w WC - rozmowy o wszystkim
pumba napisał(a):

Enjoy_today napisał(a):

pumba napisał(a):

Mam pytanie, korzystacie z LatyShops? Bezpieczne to, opłaca się zakładać tam konto? 🙂

Ja korzystam z letyshops i refundera. Zaletą lety są szybkie akcje np 25% zwrotu za zakupy w sinsay czy x5 zwrot allegro, ale podstawowo często bardziej opłaca mi się refunder. 
Dodam, że jestem osobą, która gdyby mogła to by chleb przez internet kupowała. 
Zrzut z refundera:

Dziękuje wszystkim za odpowiedzi! Teraz muszę się zastanowić który/które wybrać 😄 Ale już widzę, że warto jeśli się dużo kupuje przez internet 🙂

No pewnie. Pobierz sobie coś na początek np Lety, przechodź przez aplikację przy zakupach. Dokulaj się do pierwszej wypłaty i zdecyduj co dalej. Zawsze miło jak parę złotych wpada na konto. Czasem naprawdę są to fajne kwoty. Wczoraj w sinsayu robiłam zakupy za 160 zł i ponad 40 zł mam do zwrotu przez lety. Oczywiście w razie zwrotów przeliczy cashback. Wyświetl w wątku >>
1 pumba 0

Enjoy_today

#7216175 Napisano: 24.10.2024 10:51:32 w WC - rozmowy o wszystkim
pumba napisał(a):

Mam pytanie, korzystacie z LatyShops? Bezpieczne to, opłaca się zakładać tam konto? 🙂

Ja korzystam z letyshops i refundera. Zaletą lety są szybkie akcje np 25% zwrotu za zakupy w sinsay czy x5 zwrot allegro, ale podstawowo często bardziej opłaca mi się refunder. 
Dodam, że jestem osobą, która gdyby mogła to by chleb przez internet kupowała. 
Zrzut z refundera:
Wyświetl w wątku >>
1 pumba 0

Enjoy_today

#7216170 Napisano: 24.10.2024 10:29:54 w Zdjęcia naszych wygranych

Kiri, w mojej ocenie spoko 🙂 Wyświetl w wątku >>

Enjoy_today

#7216140 Napisano: 24.10.2024 09:13:38 w Wkurza mnie...
W sumie wkurzają mnie ograniczenia na gospodarstwo domowe. Niby rozumiem, że miało to ograniczyć działania oszuścików, a w konsekwencji nie mogę wygrać na siebie i męża jakiejś drobnicy o wartości 50 zł. Małż mówi, że to łamie jego prawa człowieka. 😁 Wyświetl w wątku >>

Enjoy_today

Enjoy_today

#7215316 Napisano: 21.10.2024 14:01:19 w moje dzisiejsze wygrane :)
Śniadaniówka z Doliny Dobra 
VI etap Wyświetl w wątku >>

Enjoy_today

#7214996 Napisano: 19.10.2024 10:55:08 w WC - rozmowy o wszystkim

anoo napisał(a):

Napiszę swoją perspektywę... A gram w konkursy ponad 10 lat i bywałam pełnoetatowym konkursowiczem i takim z doskoku. 
To po prostu trzeba czuć. Trzeba mieć to we krwi. Wchodzisz do sklepu, patrzysz, widzisz, dzielisz paragony, ciach, ciach, ciach.  Regulaminy w głowie.
Dla odmiany mój mąż, choć zawsze służy pomocą, to chociaż ma na kartce tłustymi literami napisane to pomyli czasem sklep albo kupi produkt podobny. Np dla niego Mleczko kokosowe i mleko kokosowe to to samo. I okej, nie każdy musi mieć ciągle w głowie, że konkurs i konkurs.

Aktualnie pracuję na cały etat, mam dwójkę malutkich dzieci w wieku 1 i 2,5 roku. Nie mam czasu nawet iść siku. Wróciłam ostatnio do grania. To już nie są te same czasy co 10 lat temu, ale przyjemnie jest wygrywać. Cieszę się, że aktualnie nie narzucam sobie presji, jest to typowo przyjemność. 

Co robię w tej chwili. Karmię dziecko piersią, jedną ręką jem śniadanie, a drugą ręką w notatniku na telefonie pisze odpowiedź konkursową. 

Dopuszczam jednak myśl, że każdy z nas jest inny. Ma inną kreatywność, inny moment w życiu, inne cele konkursowe... Jednak żeby wygrać nagrodę życia to trzeba o nią grać. Wyświetl w wątku >>

Enjoy_today

#7214847 Napisano: 18.10.2024 13:36:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
apacz_ napisał(a):

Agnes napisał(a):

apacz_ napisał(a):

Wiem, że o pieniądzach dżentelmeni nie rozmawiają, ale... Ile jesteście w stanie zarobić na wygranych w miesiąc?  Pytam z czystej ciekawości  =D

zarobić czyli sprzedać?
gram tylko o to co mi się przyda
w zyciu sprzedałam tylko z kilka nagród

Bardziej chodzi mi o to, ile warte są Wasze nagrody w miesiącu

Mała Becia wyciąga na minutę więcej niż Lewandowaki Wyświetl w wątku >>

Enjoy_today

#7214329 Napisano: 16.10.2024 15:06:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nan informowało dziś za ostatni czy przedostatni etap? Wyświetl w wątku >>
0 0

Enjoy_today

#7214113 Napisano: 15.10.2024 16:35:00 w Pomocy!!!!
Gdzie w sposób najłatwiejszy zrealizuje czek blik? Czy pobierana jest prowizja za taką wypłatę? Wyświetl w wątku >>
0 0

Enjoy_today

#7214075 Napisano: 15.10.2024 14:11:38 w Czy informują/ informowali?
Na jakim etapie skończyło informować ŚniadaTak? Czy za IV etap już informowali? Wyświetl w wątku >>
0 0

Enjoy_today

#7213071 Napisano: 11.10.2024 09:43:02 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

sks900 napisał(a):

To u mnie takiego nie ma. Średnia kw na miesiąc była od zawsze 300-350 kw . To łatwo policzyć ile jest rocznie . Już nie mam pomysłu jak z nimi rozmawiać.  Wymieniki mi licznik na nowy ,bo się na to uparłam. Był ich elektryk i niby jest ok. My ze swojej strony braliśmy swojego elektryka i z naszą instalacja jest ok. Nie jest stara ma coś około 10 lat od momentu powstania bloku. Nic nowego że sprzętów nie doszło.  Wszystkie są praktycznie nowe i mają maks do roku czasu. Nie wiem co to są za cyrki ,bo ja mam problem z wysokimi rachunkami za prąd,a moja sąsiadka z tego samego piętra co ja z wodą. Ona za wodę ma wiecznie niedopłatę. A ostatnia to była kosmos ,bo prawie 3 tysiace . Rozmawiałam z innymi sąsiadami i oni mają rachunki max 300 zł za miesiąc. Już naprawdę nie wiem co jeszcze mogę zrobić, aby je obniżyć. Chyba czas prać w rzece i siedzieć przy świecach.  Pralkę włączam 3 razy w tygodniu i codziennie zmywarka (czasem 2 razy) ,piekarnik raz na tydzień używam. Mikrofala ,telewizor,czajnik elektryczny i ekspres do kawy 2-3 razy dziennie . Indukcja jak gotuje obiad . Telewizor  ładowarki do telefonów i to wszystko. A robot sprzatajacy podłączony na stałe do stacji ładującej i suszarka do ubrań,gdy piorę. Ale to wszystko mieliśmy zawsze i nie było takich rachunków. Maksymalnie płaciliśmy 380 zł za miesiąc i to z klimą włączona latem. A od wymiany licznika 4 miesiące temu tylko 1 rachunek mieliśmy na 300 parę złotych, a tak koło 600 non stop. Co znowu z nimi walczyć o wymianę licznika? Wychodzi nam średnio 500 kw na miesiąc.  To jest dużo za dużo jak dla mnie.

Być może to nie z nowym licznikiem jest problem, bo to wcale nie zdarza się tak często, a po prostu stary licznik był mocno stary i był mniej czuły. Twoje zużycie nie jest absurdalnie duże. Dodatkowo w pierwszej części roku pewnie lapalas się na niższą stawkę pradu czynnego. Po przekroczeniu limitu (chyba) 2000 kWh cena wzrasta z tego co pamiętam. Wyświetl w wątku >>
0 0

Enjoy_today

#7212399 Napisano: 09.10.2024 11:30:18 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
Ciekawi mnie czy ktoś konfrontował z nimi np zrzuty ekranu zgłoszenia? Wyświetl w wątku >>
1 byekitty 0

Enjoy_today

#7212295 Napisano: 08.10.2024 22:11:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

A z kiri kiri to już wszystko o jednym czasie wysłali czy na raty ?

21:12 II stopień Wyświetl w wątku >>
1 xjustx 0

Enjoy_today

#7211872 Napisano: 07.10.2024 14:35:47 w Wkurza mnie...
Nie ma w moim życiu przestrzeni, żeby gdzieś wyrazić swoje wkurzenie, więc napiszę tutaj. 2 dzieci w żłobku od nowego roku będzie kosztować 5200zl. Wiem, że jest dofinansowanie do żłobka, ale mimo wszystko... Słyszę tyle razy jak ktoś bezrefleksyjnie mówi mi, że mam mieć 3 dziecko... serio...
Dodam, że mieszkam na wsi w kuj-pom.  Nie żaden wielki świat. Wyświetl w wątku >>

Enjoy_today

#7211491 Napisano: 05.10.2024 20:49:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bianka33 napisał(a):

W moich Delikatesach Centrum wody były tylko luzem, kupiłam 6 sztuk i dopiero teraz zauważyłam zapis, że muszą być połączone folią emotka

6 sztuk wody Żywiec Zdrój 1,5 L w wariantach wskazanych powyżej, połączonych folią.

Czyli już paragon do kosza? Ktoś wie, jak Albedo na to patrzy?

Ja kupiłam zgrzewkę i na paragonie mam 6x ... 🙂 Wyświetl w wątku >>
0 0

Enjoy_today

#7210909 Napisano: 03.10.2024 14:14:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

Enjoy_today napisał(a):

Te autka z serenada to przychodzą beż zapowiedzi czy przychodzi jakieś info na maila? Bo wysyłałam zgłoszenie 23.09. I cisza

Przychodzi informacja o nagrodzie

Już mi ktoś uświadomił w wiadomości prywatnej, że nie załączyłam zdjęcia etykiet. Może ktoś też tak miał i do nich napisał? Wyświetl w wątku >>
0 0