Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika printy

printy

#7217755 Napisano: 31.10.2024 08:28:21 w moje dzisiejsze wygrane :)
Zestaw kosmetyków z Pantene. A w poprzednim tygodniu piec do pizzy z Mutti emotka Wyświetl w wątku >>

printy

#7212164 Napisano: 08.10.2024 13:18:48 w Zapowiedzi konkursów
byekitty napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

jabtez nie bardzo rozumiem wpis adma - że coś źle robimy

Taki wpis jak powyżej ma jak najbardziej sens. Konkurs zacznie się za prawie 2 tygodnie, jeśli komuś kończy się vegeta, to poczeka z zakupem na konkurs. Po to jest ten wątek. Natomiast wrzucanie luzem linków do konkursów, które już trwają - nie. Konkursy dodaje się do bazy. O te właśnie linki mi chodzi. Wyobraźcie sobie, że w ogóle nie ma bazy, tylko forum z linkami - powtarzającymi się, bez szczegółów, bez dat, byłby burdel. Mam nadzieję, że to sensownie wyjaśniłam  emotka

Znam kilka osób, które dodają konkursy do bazy właśnie po to, żeby móc mieć dostęp do tego wątku. Prawda jest taka, że ten wątek to jedyne, ekskluzywne miejsce na forum dla tych, co wkładają w forum serce i dzielą się wiedzą, a nie siedzą cicho i tylko czerpią z wiedzy innych. Byłabym wręcz za tym, aby fajniejsze konkursy nie wyszły poza ten zamknięty wątek emotka

Obawiam się, że właśnie takie podejście mogłoby wprowadzić błędne koło. Bo jeśli "ekskluzywne" konkursy będą widoczne tylko dla zaangażowanych w forum to skończy się to tym, że każdy będzie dodawał jakieś słabe konkursy do bazy tylko po to by mieć dostęp do tego wątku. I w efekcie w bazie będą jakieś lipne rozdania, a tutaj fajne konkursy bez możliwości filtrowania itp. Wyświetl w wątku >>
0 0

printy

#7210046 Napisano: 30.09.2024 21:35:29 w WC - rozmowy o wszystkim
notta napisał(a):

printy napisał(a):

Czy z everydayme przychodzą zwrotki?

nie, tylko info na stronie

Ok, dzięki. Po prostu zdziwiło mnie, że byłam zalogowana, wysłałam zgłoszenie i po przejściu do swojego profilu znowu musiałam się logować. Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

printy

#7210040 Napisano: 30.09.2024 21:14:47 w WC - rozmowy o wszystkim
Czy z everydayme przychodzą zwrotki? Wyświetl w wątku >>
0 0

printy

#7206974 Napisano: 18.09.2024 20:25:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nowalijka napisał(a):

Mam pytanie, czy jest tu ktoś, kto wygrał kiedyś w konkursie kulinarnym główną nagrodę? Gram i gram, i ciągle porażki. Po wynikach z Łaciataj to już zupełne rozczarowanie.  Czy komuś udało się wygrać z profesjonalnymi blogerami kulinarnymi, czy jest  w ogóle sens próbować?

Tak, mi się udało I stopień w Kujawskim. Zwykłe zdjęcie telefonem, ale muszę przyznać, że wyszło mi świetne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

printy

#7206487 Napisano: 17.09.2024 10:28:46 w moje dzisiejsze wygrane :)
Termometr z łaciatej emotka

Jeszcze w ciągu miesiąca wpadł TM6 z kujawskiego (jedna z wymarzonych nagród), tablet Huawei, latawiec z Andante, słuchawki JBL z cheetos emotka  ale sporo porażek też było, największa to prince polo, myślałam, że mam świetne zgłoszenie... Wyświetl w wątku >>

printy

#7202834 Napisano: 30.08.2024 19:49:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
8igora9 napisał(a):

Konkurs pasty z kurczaka Duda w Biedronce.
Na stronie konkursowej napisali 

"wgraj paragon i zdjęcie z nazwą swojej potrawy."

W formularzu brak miejsca na wpisanie nazwy, czy jakikolwiek dodatek tekstowy. W regulaminie za to jest napisane, żeby zdjęcia wysyłać na maila. 🫣
Rozumiem, że olewamy to wszystko i wysyłamy zdjęcia bez nazwy potrawy przez formularz na stronie konkursowej?

Też się nad tym zastanawiam. O tej porze już nie odpiszą na pytanie 😅 Wyświetl w wątku >>
0 0

printy

#7200966 Napisano: 22.08.2024 19:53:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy dostał ktoś powiadomienie o przyjęciu zgłoszenia z Kujawskiego? Za tydzień 12-18.08 Wyświetl w wątku >>
0 0

printy

#7191731 Napisano: 16.07.2024 09:02:17 w moje dzisiejsze wygrane :)
Mój pierwszy post. Świat konkursów odkryłam pod koniec maja, wzięłam udział w konkursie z actimela w Lidlu, wygrałam ręcznik. W czerwcu wygrałam jeszcze czajnik SMEG i blender 😁 Wyświetl w wątku >>