Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika sniezynqa

sniezynqa

#7221904 Napisano: 15.11.2024 22:52:34 w moje dzisiejsze wygrane :)
Jeszcze dzisiaj zdążyłam wylać swoje żale w ,,dzisiaj nic nie wygranych" na tego całego Kauflanda. 🤯🥵🤡
A tu proszę jak wąteczek błyskawicznie zadziałał. Serio, serio! Naprawdę to działa 🤪😀😆🤣

Stówka Kauflandowa i u mnie 🙂 Wyświetl w wątku >>

sniezynqa

#7221777 Napisano: 15.11.2024 13:12:15 w WC - rozmowy o wszystkim
pink086 napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

maverick napisał(a):

emanuela24
baba-aga
Dziękuję BARDZO emotka ! Jesteście SUPER emotka
Jejku i awans na 6 lokatę, 5 tuż tuż emotka
Już 5. Lokata emotka

i ode mnie poszły emotka

I ode mnie;)

I ode mnie 👍💪 Wyświetl w wątku >>
1 maverick 0

sniezynqa

#7221681 Napisano: 15.11.2024 01:29:08 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
maryjane napisał(a):

sniezynqa napisał(a):

maryjane napisał(a):

Emememe napisał(a):

maryjane napisał(a):

banka-manka napisał(a):

maryjane napisał(a):

Kochani nie dostałam jeszcze zestawu z Oleju Kujawski. Czy ktoś jeszcze czeka, czy mnie pominięto? Wg regulaminu czas był do 8.11...

Ten od FirstLine z letniego konkursu? Jeśli nie pomyliłam paczki dotarły pod koniec października 29 lub 30.

Tak z tego. Czyli zapomnieli o mnie emotka  dziękuję za pomoc, będę pisać do agencji.

U mnie też zestaw dotarł niedawno, ale w tym samym dniu do aplikacji DPD wskoczyły dwie kolejne paczki od First Line do zupełnie innej miejscowości i od tamtej pory tak sobie jeżdżą i są nieodbierane. U mnie i u koleżanki taka sytuacja, jedna paczka nadana do Tarnowa, druga do Chełmna 😆 Coś chyba pomieszali w systemie i może przez to do Ciebie nie dotarł zestaw…

Dziękuję, to cenna wskazówka. Zobaczę co odpiszą 🫣

Do nas też jeszcze nie dotarła przesyłka. Wygląda na to, że nie zapomnieli . Prawdopodobnie te 2 paczki co tak latają to nasze. 😊🤣🤡 emotka

Odpisali mi dziś, że paczka była wysłana do mnie, ale wróciła do nich (wysłali mi też link z historią przesyłki). Dziwne, bo nie miałam ani w aplikacji dpd, ani maila, ani telefonu od kuriera, że nikogo nie ma w domu (a zazwyczaj z dpd mam dobre układy). Napisali też, że mogą wysłać w przyszlym tygodniu jeszcze raz, więc podziękowałam i napisałam dla pewności jeszcze raz swój adres i numer telefonu emotka

U mnie taka sama sytuacja. Ani maila, ani nic w aplikacji, ani telefonu kuriera. Jakby tej paczki nie nadali.
No cóż, czyli czekamy dalej. Mam nadzieję, że tym razem w końcu dotrą paczuchy 👌🙈😊
Dziękuję bardzo za info! 😍🥰👍 Wyświetl w wątku >>
1 maryjane 0

sniezynqa

#7221680 Napisano: 15.11.2024 01:21:48 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Dobrze, że jest taki wątek. Chociaż człowiek wie, że nie jest sam emotka Fajnie, że można się pożalić emotka od dłuuuższego czasu same pudełka na horyzoncie, za co bym się nie wzięła. Zdołowałam się dzisiaj nieźle. Kasa wydana, tyłek tyje a tu nadal nic. Kaufland był dzisiaj moją wisienką rozpaczy. Aaaahhhh... myślę, że jeszcze nam się poszczęści. Bo ile można być przegrywem? emotka Wyświetl w wątku >>

sniezynqa

#7221422 Napisano: 14.11.2024 10:53:50 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
maryjane napisał(a):

Emememe napisał(a):

maryjane napisał(a):

banka-manka napisał(a):

maryjane napisał(a):

Kochani nie dostałam jeszcze zestawu z Oleju Kujawski. Czy ktoś jeszcze czeka, czy mnie pominięto? Wg regulaminu czas był do 8.11...

Ten od FirstLine z letniego konkursu? Jeśli nie pomyliłam paczki dotarły pod koniec października 29 lub 30.

Tak z tego. Czyli zapomnieli o mnie emotka  dziękuję za pomoc, będę pisać do agencji.

U mnie też zestaw dotarł niedawno, ale w tym samym dniu do aplikacji DPD wskoczyły dwie kolejne paczki od First Line do zupełnie innej miejscowości i od tamtej pory tak sobie jeżdżą i są nieodbierane. U mnie i u koleżanki taka sytuacja, jedna paczka nadana do Tarnowa, druga do Chełmna 😆 Coś chyba pomieszali w systemie i może przez to do Ciebie nie dotarł zestaw…

Dziękuję, to cenna wskazówka. Zobaczę co odpiszą 🫣

Do nas też jeszcze nie dotarła przesyłka. Wygląda na to, że nie zapomnieli . Prawdopodobnie te 2 paczki co tak latają to nasze. 😊🤣🤡 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sniezynqa

#7217238 Napisano: 29.10.2024 12:51:13 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Drukarka z Minis Świat 😊 Wyświetl w wątku >>
0 0

sniezynqa

#7216612 Napisano: 25.10.2024 19:02:58 w moje dzisiejsze wygrane :)
maverick napisał(a):

Dobre i to emotka
Witaj w galerii Klubowiczów-Drzemkowiczów! W nagrodę za zdjęcie kreatywnej drzemki otrzymujesz kartę upominkową o wartości 50 zł do IKEA
@ 10:29

Gratkii! emotka     i ja też emotka Wyświetl w wątku >>

sniezynqa

#7212105 Napisano: 08.10.2024 10:15:01 w moje dzisiejsze wygrane :)
Drukarka z Minisowego świata z Lidla 🙂 Wyświetl w wątku >>