Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika sniezynqa

sniezynqa

#7231949 Napisano: 30.12.2024 14:20:02 w moje dzisiejsze wygrane :)

sniezynqa

#7227334 Napisano: 05.12.2024 21:27:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fryteczka napisał(a):

[quote=Nr był podany po wysłaniu zgłoszenia . Moje w sobotę było ponad 500 . W niedzielę już pisali ,że i 1200 nr był cala-w-trawie]

fryteczka napisał(a):

xooxoo napisał(a):

fryteczka napisał(a):

M&M niby dzis maja byc wyniki - szybko 

Włącznie Zwycięzcy Nagród zostaną powiadomieni o wygranej za pośrednictwem emaila wysłanego w terminie do 48 godzin od momentu ich wyłonienia na adres e-mailpodany w Zgłoszeniu Konkursowym. Wszyscy zwycięzcy zostaną powiadomieni najpóźniej
do 5 grudnia 2024 r.

Ciekawe, u mnie pewnie jak zwykle emotka . Jak wysyłałam ostatniego dnia zgłoszenie to było ponad 1000 z tego co pamiętam.

I cisza . Nie przepadam za tą agencją 😅

fryteczka
A skąd wiesz, że było ponad 1000? Da się to jakoś sprawdzić?

1287 było ostatnim, o którym mamy info. Ktoś podał to zgłoszenie 23:43 emotka a do północy mogło jeszcze trochę wpaść. Także ok. 1300 było. Wyświetl w wątku >>
0 0

sniezynqa

sniezynqa

#7226147 Napisano: 01.12.2024 22:12:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jestemnowa napisał(a):

Jest jeszcze wzmianka o pieczątce ze sklepu jeśli opis jest zły a u mnie opis ' cukierki czekoladowe ' 🫣

Też mam taki sam opis

1183 Wyświetl w wątku >>
0 0

sniezynqa

#7225378 Napisano: 28.11.2024 17:30:01 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Zestaw Kujawskiego ,,Nagroda za najlepsze danie" Wyświetl w wątku >>
0 0

sniezynqa

#7224865 Napisano: 27.11.2024 03:25:12 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
maryjane napisał(a):

sniezynqa napisał(a):

leska2wll napisał(a):

sniezynqa napisał(a):

maryjane napisał(a):

sniezynqa napisał(a):

maryjane napisał(a):

Emememe napisał(a):

maryjane napisał(a):

banka-manka napisał(a):

maryjane napisał(a):

Kochani nie dostałam jeszcze zestawu z Oleju Kujawski. Czy ktoś jeszcze czeka, czy mnie pominięto? Wg regulaminu czas był do 8.11...

Ten od FirstLine z letniego konkursu? Jeśli nie pomyliłam paczki dotarły pod koniec października 29 lub 30.

Tak z tego. Czyli zapomnieli o mnie emotka  dziękuję za pomoc, będę pisać do agencji.

U mnie też zestaw dotarł niedawno, ale w tym samym dniu do aplikacji DPD wskoczyły dwie kolejne paczki od First Line do zupełnie innej miejscowości i od tamtej pory tak sobie jeżdżą i są nieodbierane. U mnie i u koleżanki taka sytuacja, jedna paczka nadana do Tarnowa, druga do Chełmna 😆 Coś chyba pomieszali w systemie i może przez to do Ciebie nie dotarł zestaw…

Dziękuję, to cenna wskazówka. Zobaczę co odpiszą 🫣

Do nas też jeszcze nie dotarła przesyłka. Wygląda na to, że nie zapomnieli . Prawdopodobnie te 2 paczki co tak latają to nasze. 😊🤣🤡 emotka

Odpisali mi dziś, że paczka była wysłana do mnie, ale wróciła do nich (wysłali mi też link z historią przesyłki). Dziwne, bo nie miałam ani w aplikacji dpd, ani maila, ani telefonu od kuriera, że nikogo nie ma w domu (a zazwyczaj z dpd mam dobre układy). Napisali też, że mogą wysłać w przyszlym tygodniu jeszcze raz, więc podziękowałam i napisałam dla pewności jeszcze raz swój adres i numer telefonu emotka

U mnie taka sama sytuacja. Ani maila, ani nic w aplikacji, ani telefonu kuriera. Jakby tej paczki nie nadali.
No cóż, czyli czekamy dalej. Mam nadzieję, że tym razem w końcu dotrą paczuchy 👌🙈😊
Dziękuję bardzo za info! 😍🥰👍

U mnie identyczna sytuacja. Mieli ponownie wysłać w tym tygodniu i cisza emotka

I ja nadal czekam. I też obiecali wysłać i ani widu ani słychu emotka

Wczoraj późnym wieczorem wyskrobałam maila z zapytaniem czy wiadomo coś w sprawie nagród, zadziała się magia i dziś do południa nadano do mnie paczkę dpd emotka

No to masz szczęście 🤣 bo u mnie nadal nic. Mogli kurcze nadać wszystkie, zakończyć ten konkurs i heja. Obiecali wysłanie paczki w tamtym tygodniu. Tydzień się skończył a paczki nadal nie ma. Strasznie mnie to irytuje. Ile można wypisywać i się prosić.. po co robią konkursy skoro tak ciężko im się z wywiązać. Już nie wspominając, że według regulaminu paczki miały być wysłane max do 8 listopada. Prawie 20 dni spóźnienia. 🙈

Edit: Nadane i u mnie 🤡 Wyświetl w wątku >>
1 maryjane 0

sniezynqa

#7224543 Napisano: 25.11.2024 17:55:49 w moje dzisiejsze wygrane :)
Mutti. Piec do pizzy. Ten mój się zgłosił i wygrał moją wymarzoną nagrodę... 🤯 zawsze chciałam mieć piec do pizzy ale szkoda mi było na niego pieniędzy. Bo to tylko piec na pizzę.. i to jeszcze wiadomość o wygranej dzisiaj w naszą rocznicę. Szoook. 🙈👌 myślałam, że mnie wkręca.

Jednak konkursy to nie bujda i jak widać potrafią spełniać marzenia. Wiele osób się z tego śmieje i puka w głowę, strata czasu itd tratatatta... . No i dobrze, przynajmniej mniejszą mamy konkurencję emotka emotka Wyświetl w wątku >>

sniezynqa

#7224297 Napisano: 24.11.2024 20:38:51 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
leska2wll napisał(a):

sniezynqa napisał(a):

maryjane napisał(a):

sniezynqa napisał(a):

maryjane napisał(a):

Emememe napisał(a):

maryjane napisał(a):

banka-manka napisał(a):

maryjane napisał(a):

Kochani nie dostałam jeszcze zestawu z Oleju Kujawski. Czy ktoś jeszcze czeka, czy mnie pominięto? Wg regulaminu czas był do 8.11...

Ten od FirstLine z letniego konkursu? Jeśli nie pomyliłam paczki dotarły pod koniec października 29 lub 30.

Tak z tego. Czyli zapomnieli o mnie emotka  dziękuję za pomoc, będę pisać do agencji.

U mnie też zestaw dotarł niedawno, ale w tym samym dniu do aplikacji DPD wskoczyły dwie kolejne paczki od First Line do zupełnie innej miejscowości i od tamtej pory tak sobie jeżdżą i są nieodbierane. U mnie i u koleżanki taka sytuacja, jedna paczka nadana do Tarnowa, druga do Chełmna 😆 Coś chyba pomieszali w systemie i może przez to do Ciebie nie dotarł zestaw…

Do nas też jeszcze nie dotarła przesyłka. Wygląda na to, że nie zapomnieli . Prawdopodobnie te 2 paczki co tak latają to nasze. 😊🤣🤡 emotka

Odpisali mi dziś, że paczka była wysłana do mnie, ale wróciła do nich (wysłali mi też link z historią przesyłki). Dziwne, bo nie miałam ani w aplikacji dpd, ani maila, ani telefonu od kuriera, że nikogo nie ma w domu (a zazwyczaj z dpd mam dobre układy). Napisali też, że mogą wysłać w przyszlym tygodniu jeszcze raz, więc podziękowałam i napisałam dla pewności jeszcze raz swój adres i numer telefonu emotka

U mnie taka sama sytuacja. Ani maila, ani nic w aplikacji, ani telefonu kuriera. Jakby tej paczki nie nadali.
No cóż, czyli czekamy dalej. Mam nadzieję, że tym razem w końcu dotrą paczuchy 👌🙈😊
Dziękuję bardzo za info! 😍🥰👍

U mnie identyczna sytuacja. Mieli ponownie wysłać w tym tygodniu i cisza emotka

I ja nadal czekam. I też obiecali wysłać i ani widu ani słychu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sniezynqa

sniezynqa

#7221904 Napisano: 15.11.2024 22:52:34 w moje dzisiejsze wygrane :)
Jeszcze dzisiaj zdążyłam wylać swoje żale w ,,dzisiaj nic nie wygranych" na tego całego Kauflanda. 🤯🥵🤡
A tu proszę jak wąteczek błyskawicznie zadziałał. Serio, serio! Naprawdę to działa 🤪😀😆🤣

Stówka Kauflandowa i u mnie 🙂 Wyświetl w wątku >>

sniezynqa

#7221777 Napisano: 15.11.2024 13:12:15 w WC - rozmowy o wszystkim
pink086 napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

maverick napisał(a):

emanuela24
baba-aga
Dziękuję BARDZO emotka ! Jesteście SUPER emotka
Jejku i awans na 6 lokatę, 5 tuż tuż emotka
Już 5. Lokata emotka

i ode mnie poszły emotka

I ode mnie;)

I ode mnie 👍💪 Wyświetl w wątku >>
1 maverick 0

sniezynqa

#7221681 Napisano: 15.11.2024 01:29:08 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
maryjane napisał(a):

sniezynqa napisał(a):

maryjane napisał(a):

Emememe napisał(a):

maryjane napisał(a):

banka-manka napisał(a):

maryjane napisał(a):

Dziękuję bardzo za info! 😍🥰👍 Wyświetl w wątku >>
1 maryjane 0

sniezynqa

#7221680 Napisano: 15.11.2024 01:21:48 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Dobrze, że jest taki wątek. Chociaż człowiek wie, że nie jest sam emotka Fajnie, że można się pożalić emotka od dłuuuższego czasu same pudełka na horyzoncie, za co bym się nie wzięła. Zdołowałam się dzisiaj nieźle. Kasa wydana, tyłek tyje a tu nadal nic. Kaufland był dzisiaj moją wisienką rozpaczy. Aaaahhhh... myślę, że jeszcze nam się poszczęści. Bo ile można być przegrywem? emotka Wyświetl w wątku >>

sniezynqa

#7221422 Napisano: 14.11.2024 10:53:50 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
maryjane napisał(a):

Emememe napisał(a):

maryjane napisał(a):

banka-manka napisał(a):

maryjane napisał(a):

Do nas też jeszcze nie dotarła przesyłka. Wygląda na to, że nie zapomnieli . Prawdopodobnie te 2 paczki co tak latają to nasze. 😊🤣🤡 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sniezynqa

#7217238 Napisano: 29.10.2024 12:51:13 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Drukarka z Minis Świat 😊 Wyświetl w wątku >>
0 0

sniezynqa

#7216612 Napisano: 25.10.2024 19:02:58 w moje dzisiejsze wygrane :)
maverick napisał(a):

Dobre i to emotka
Witaj w galerii Klubowiczów-Drzemkowiczów! W nagrodę za zdjęcie kreatywnej drzemki otrzymujesz kartę upominkową o wartości 50 zł do IKEA
@ 10:29

Gratkii! emotka     i ja też emotka Wyświetl w wątku >>

sniezynqa

#7212105 Napisano: 08.10.2024 10:15:01 w moje dzisiejsze wygrane :)
Drukarka z Minisowego świata z Lidla 🙂 Wyświetl w wątku >>