Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Maczupikczu

Maczupikczu

#7241295 Napisano: 18.02.2025 12:22:09 w Albedo Marketing
pikawka napisał(a):

kunlu napisał(a):

Czy ktoś wie, jaki typ odpowiedzi lubi albedo? Nigdy nic nie udało mi się tam wygrać, staram się o Stanley i nic emotka

U mnie wygrywają u nich zawsze rymy

wbrew pozorom w omedze jest duża konkurencja i wcale nie jest łatwo wygrać. Ja bym poczekała na koniec promocji, bo teraz maja duży nacisk na reklamy w necie, potem krótki rym o tym jak ważna jest zbilansowana dieta i na pewno wygrasz. Konkurs ucichnie to i wygrywać będzie łatwiej emotka Wyświetl w wątku >>
1 kunlu 0

Maczupikczu

#7241262 Napisano: 18.02.2025 10:40:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atlantydek napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

Czy ktoś się orientuje jak to jest w przypadku SMS z los mejores? Mam z automatu zablokowane SMS-y premium, od lat nic nie mogę wygrać w los mejores i zastanawiam się czy przypadkiem ich wiadomości nie sa smsami premium dlatego wygrywam ale zwyczajnie nie dostaje od nich żadnych wiadomości. Może to naiwne ale dziś znajoma mi podpowiedziała taką możliwość, rozumiem, że tam nie ma nigdzie możliwości zweryfikowania informacji na stronie jak w innych agencjach?

Zapytaj w agencji, czy nie jesteś na liście laureatów. Ale to nie są raczej klasyczne premium, tylko niskopłatne,  bo byś nie mogła wysłać chyba w ogóle.

No właśnie na niskopłatne też play wprowadził automatyczne blokady. A zgłoszenia się wysyła przez stronę, więc nic nie wiem ale masz rację, napiszę do agencji emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7241243 Napisano: 18.02.2025 10:00:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś się orientuje jak to jest w przypadku SMS z los mejores? Mam z automatu zablokowane SMS-y premium, od lat nic nie mogę wygrać w los mejores i zastanawiam się czy przypadkiem ich wiadomości nie sa smsami premium dlatego wygrywam ale zwyczajnie nie dostaje od nich żadnych wiadomości. Może to naiwne ale dziś znajoma mi podpowiedziała taką możliwość, rozumiem, że tam nie ma nigdzie możliwości zweryfikowania informacji na stronie jak w innych agencjach? Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7240093 Napisano: 11.02.2025 13:27:17 w Kupię...
Kupię opiekacz z Nutelli w dobrej cenie

chyba taniej wyjdzie niż jego wygranie 🤣 Wyświetl w wątku >>
1 aja 0

Maczupikczu

#7240035 Napisano: 11.02.2025 09:31:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Agnes napisał(a):

a ja mam pytanie z innej beczki
mam dodane konkursy a nadal nie mam dostepu do zapowiedzi
zawsze jakoś od razu dostęp dostawałam a teraz nic....
to jakiś błąd na stronie?

Wszystko co jest w zapowiedziach jest od razu w bazie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7239987 Napisano: 10.02.2025 21:22:29 w Czy informują/ informowali?
Czy dzisiaj szła informacja o Pudliszkach z ubiegłego tygodnia? Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7238908 Napisano: 05.02.2025 09:57:49 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
niunio napisał(a):

mdepfs napisał(a):

czy wysyłali już karty z konkursu lays / DC (avanti)?

Nie. emotka

A przelewy z Intermarche? Ktoś coś wie? Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7238907 Napisano: 05.02.2025 09:56:53 w moje dzisiejsze wygrane :)
W końcu po wielu próbach 50 zł z pepsi Wyświetl w wątku >>

Maczupikczu

#7238899 Napisano: 05.02.2025 09:25:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
yaagatka napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

niunio napisał(a):

8igora9 napisał(a):

zmurcia napisał(a):

Takie pytanie z czystej ciekawości. 
Jeśli mamy konkurs w której jest możliwość załączyć tekst i/lub zdjęcie to zawsze decydujecie się na opcje tekst + zdjęcie?

Myślicie ze realnie zwiększa to szanse na wygraną? Że komisja lepiej patrzy na takie zestawy? Czy sam tekst również ma szanse się obronić? 🙂

Ja wychodzę z założenia, że jeśli można dodać zdjęcie lub film, to szkoda mi czasu na pisanie, bo będzie ciężko się przebić samym tekstem. Zapewne są agencje, które stosują jakieś parytety. 🤪 Ale uważam, że w większości przypadków, jeśli będzie sam tekst, to nikt tego nawet nie przeczyta. Chyba że będą mieli  do rozdania więcej nagród niż zgłoszeń ze zdjęciami i filmami. emotka   A jeśli jest taka opcja, żeby oprócz zdjęcia dopisać tekst, to też to robię, ale jakoś szczególnie nie skupiam się nad tą częścią zdania. 🙃

W zeszłorocznym Jordan/Albedo wygrywały teksty, tak samo w Tołpa/Smolar, ale tam akurat ciężko było nie trafić chociaż jednego z 400 zestawów.

W konkursie eveline niby jest hasło a jednak pojawia się magiczne pole na filmik lub zdjęcie

COOO? SERIO???

W regulaminie jest "Odpowiedź na pytanie w formularzu zgłoszeniowym ....", ale wnioskuje, że chodzi o tekst, bo jest jeszcze "Zadanie Uczestnika polega na dodaniu ciekawej i kreatywnej odpowiedzi na pytanie ....”" .
Ale jakoś nie zawierzam temu, po tym co napisałaś, bo faktycznie nigdzie nie ma "NAPISZ", tylko "ODPOWIEDZ". 
Miałam nadzieje, że chodzi i TEKST, żadne filmy/zdjecia

emotka

gdy klikniesz w formularz jest dodatkowe magiczne pole „ Możesz dodać screen, zdjęcie lub coś od siebie!” 

Prześlij 1 obsługiwany plik: audio, drawing, image lub video. Maksymalnie 10 MB

bardziej bawi mnie „coś od siebie” jakby oczekiwali że wyślę im czekoladki … a mam zapas Pawełków emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7238890 Napisano: 05.02.2025 08:37:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
niunio napisał(a):

8igora9 napisał(a):

zmurcia napisał(a):

Takie pytanie z czystej ciekawości. 
Jeśli mamy konkurs w której jest możliwość załączyć tekst i/lub zdjęcie to zawsze decydujecie się na opcje tekst + zdjęcie?

Myślicie ze realnie zwiększa to szanse na wygraną? Że komisja lepiej patrzy na takie zestawy? Czy sam tekst również ma szanse się obronić? 🙂

Ja wychodzę z założenia, że jeśli można dodać zdjęcie lub film, to szkoda mi czasu na pisanie, bo będzie ciężko się przebić samym tekstem. Zapewne są agencje, które stosują jakieś parytety. 🤪 Ale uważam, że w większości przypadków, jeśli będzie sam tekst, to nikt tego nawet nie przeczyta. Chyba że będą mieli  do rozdania więcej nagród niż zgłoszeń ze zdjęciami i filmami. emotka   A jeśli jest taka opcja, żeby oprócz zdjęcia dopisać tekst, to też to robię, ale jakoś szczególnie nie skupiam się nad tą częścią zdania. 🙃

W zeszłorocznym Jordan/Albedo wygrywały teksty, tak samo w Tołpa/Smolar, ale tam akurat ciężko było nie trafić chociaż jednego z 400 zestawów.

W konkursie eveline niby jest hasło a jednak pojawia się magiczne pole na filmik lub zdjęcie Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7238366 Napisano: 01.02.2025 22:56:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
adamo86 napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

KotLulu napisał(a):

Matko ile zgłoszeń w Lubelli. 1 dzień jeszcze nie minął a już 415 zgłoszeń emotka

I wciąż przybywa.

Parę dni temu w Pawełkach, organizator napisał że mieli już grubo ponad 20 tys zgłoszeń. I też z tego średnio wychodziło jakoś 200 - 300 zgłoszeń na dzień. Myślę, że w lubelli też się to ustabilizuje i zejdzie do tego poziomu. Zawsze jest hurra jak konkurs trafia do bazy, tym bardziej makaron przed niedzielnym rosołem 🤣

200-300 na dzień wychodzi z 20 tysięcy? To ile ta loteria już trwa 3 miesiące?  emotka

Pomyłka w 0 , wychodziło średnio 2 - 3 tys emotka Wyświetl w wątku >>
1 adamo86 0

Maczupikczu

#7238364 Napisano: 01.02.2025 22:46:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamarysia napisał(a):

KotLulu napisał(a):

Matko ile zgłoszeń w Lubelli. 1 dzień jeszcze nie minął a już 415 zgłoszeń emotka

I wciąż przybywa.

Parę dni temu w Pawełkach, organizator napisał że mieli już grubo ponad 20 tys zgłoszeń. I też z tego średnio wychodziło jakoś 2000 - 3000 zgłoszeń na dzień. Zawsze jest hurra jak konkurs trafia do bazy, tym bardziej makaron przed niedzielnym rosołem 🤣 Wyświetl w wątku >>

Maczupikczu

#7236342 Napisano: 21.01.2025 11:08:00 w Avanti
katrin1 napisał(a):

radziosny napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

Nuna1210 napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

niunio no bez przesady z tymi statystami. Jedni mają szczęście w loteriach, inni inwestują sporo kasy. Ktoś tu kiedyś napisał, że miał 70 paragonów- mnie nie stać na takie szaleństwo, choć wiadomo że zwiększa wygranej prawdopodobieństwo emotka

W loterii wygrałam raz i to 100zł w DPD 😅 W konkursach wysyłam po jednym, czasami dwa-trzy zgłoszenia (jak mam więcej weny), więcej niż 4 mi się chyba nie zdarzyło. W Avanti wygrałam prawie każdą dzienną nagrodę + 10000zl z Pepsi Kaufland i 5000zł w Carrefour Lay's w ostatnim czasie. To by musiało być niesamowite szczęście do losowań w tej jednej, konkretnej agencji 🤷‍♀️

To gratuluję emotka Szkoda że nie publikują haseł tak jak kiedyś, gdzie 7 razy powtarzało się to samo hasło (w dodatku 2 razy nagrodzone)- nie mówię tu oczywiście o Tobie lecz o rzetelności agencji. Dlatego zdania nie zmienię, każdy może mieć swoje zdanie emotka

A to w Avanti powtarzały się te same hasła wygrane? Czy w innych agencjach?

Avanti na pewno lubi jakiś konkretny styl pisania, dowodem na to są powtarzające się wygrane tych samych osób, którym szczerze gratuluję, na pewno tez czytają zgłoszenia. Czasami coś mi tam u nich wpada, ale nie potrafię się tak na dobre wstrzelić w ich gust aby wygrywać regularnie, nie mówiąc o głównej nagrodzie. I moim zdaniem na pewno nie losują zwycięzców.

Wydaje mi się, że nie ma bardziej rzetelnej i profesjonalnej agencji niż avanti. Rozumiem rozgoryczenie, bo też długo nie mogłam nic wygrać.
Ja wysłałam z rodziną ponad 100 zgłoszeń, osobiście zdarzało mi się, że jedno hasło pisałam 2 dni bo nie chciałam wysyłać byle czego. I jedyne co mogę powiedzieć, analizując własne wygrane i przegrane, to to że ta agencja czyta każde wypociny i nagradza prawdziwe perełki, wiec jeśli nie możesz nic wygrać to po prostu Twoje hasła są słabe i trzeba to wziąć na klatę emotka

Sorry za szczerość, natomiast uważam, że nie można za każdym razem winić agencji za brak wygranych ( i nie ma znaczenia czy to Avanti, Smolar, Los mejores czy inne) tylko czasami trzeba popatrzeć krytycznie na własne prace i pogodzić się z tym, że tym razem inni byli lepsi. Wyświetl w wątku >>

Maczupikczu

#7224285 Napisano: 24.11.2024 19:26:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jak myślicie, czy Karlsbad czyta odpowiedzi, czy raczej losują i liczy się ilość? Nigdy nie mogę nic u nich wygrać, być może nie doceniają mojej twórczości, albo wysyłam za mało. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7191978 Napisano: 16.07.2024 18:29:40 w Smolar
Ja tam akurat lubię rezerwy że Smolara, chętnie przedstawię im wszelkie oświadczenia jak wygram emotka gorzej, że nigdy mnie nie doceniają w pierwszym rzucie tylko wygrywam zawsze z rezerwy …😪 Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7184667 Napisano: 20.06.2024 10:57:03 w Konkursy z grami
nanajka81 napisał(a):

rufus napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Parufka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Parufka napisał(a):

Nie chcę Wam psuć zabawy ale ta gra z Capri jest słaba...

serio??? Jak???

serio! pokazuję w ramach ostrzeżenia, że nie warto w to grać.  od razu zaznaczam, że ja w tym nie biorę udziału - nie ufam organizatorowi.

Ech... Dla mnie takie gry są g*warte bo wiem że wygrywają w nich tylko cwaniaki a tych na tym forum nie brakuje.

Albo ci ktorzy "inwestuja" w to czas i pieniadze. Z niepewnoscia zwrotu. emotka

Oj Rufus, Rufus, każdy na tym forum wie że jesteś dobry w te klocki (gry na szybkość) więc nie sądzę że aż tyle zainwestowałeś aby wygrać ten bon szczególnie że można tam sobie wchodzić na jakieś chore dane i ćwiczyć granie do upadłego. Czemu nie pochwalisz się czasem?

Analizując tą grę, jej działanie i czytając "warunki uczestnictwa" które są mega ciekawe cyt. "Dozwolone jest maksymalnie 1 zgłoszenie dziennie na osobę podczas Okresu promocji. Każdy uczestnik może wygrać nie więcej
niż 1 Nagrodę. Do każdego zgłoszenia musi być dołączony jeden niepowtarzalny paragon z wyszczególnieniem godziny i daty zakupu, która musi być wcześniejsza od daty i godziny zgłoszenia i jednocześnie
mieścić się w Okresie promocji." widzę iż jest tu coś nie halo. Przecież przy zgłoszeniu nawet nie ma rubryczki na dołączenie paragonu".

A można zapytać jak osiągnąć wynik 2 s? Mi się nawet te obrazki w tyle nie ładują 🙂 Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7182044 Napisano: 10.06.2024 22:53:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ashanti napisał(a):

cleo25 napisał(a):

Wśród zwycięzców termomixów  z Hochland wyjątkowe szczęście mają mieszkańcy  Nowego Dworu Mazowieckiego 6/54, Ostrowa Wlkp. 3/54 Leoncina 2/54i Wysocka Małego 2/54. emotka

No niestety, ale w tego typu loteriach kombinatorzy mogą szaleć, bo nagrody natychmiastowe są świetne. Warto powbijać wiele fikcyjnych paragonów, żeby którymś wreszcie trafić w bramkę i wówczas go wydrukować  emotka  przez takie akcje wiele nagród głównych zostanie u organizatora, bo przecież wylosowane w finale paragony nie istnieją, a laureatów rezerwowych jest tylko 5 emotka

To wyjaśnia czemu nie mogę wygrać 😭
Zgłaszał ktoś te oszustwa?
Jak rozpoznać  „uczciwe” konkursy i loterie? Czego unikać aby nie tracić pieniędzy.  Trochę już gram w konkursy ale jakoś nigdy nie zgłębiałam listy laureatów.  Może być na priv Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7181092 Napisano: 07.06.2024 10:29:00 w moje dzisiejsze wygrane :)
Rockstar bilet na koncert Smolastego 🥳 narzekanie pomogło ! Wyświetl w wątku >>

Maczupikczu

#7180830 Napisano: 06.06.2024 10:59:10 w SZUKAM....
moskala22 napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

Podpowie ktoś gdzie jest kupujecie puszki Rockstar żeby były dobrze opisane na paragonie? 
u mnie w Auchanie jest po prostu „ENERGETYK”, nigdy nie wygrałam nic w Avanti i się zastanawiam jak podchodzą do takich paragonów.

Delikatesy centrum - opis rockstar...

moskala22, rufus dziękuję za odpowiedzi 🍻 Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7180812 Napisano: 06.06.2024 10:26:01 w SZUKAM....
Podpowie ktoś gdzie kupujecie puszki Rockstar żeby były dobrze opisane na paragonie? 
u mnie w Auchanie jest po prostu „ENERGETYK”, nigdy nie wygrałam nic w Avanti i się zastanawiam jak podchodzą do takich paragonów. Wyświetl w wątku >>
1 atyde25 0