Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika TetsuDraco

TetsuDraco

#7222392 Napisano: 18.11.2024 14:09:04 w moje dzisiejsze wygrane :)

TetsuDraco

TetsuDraco

TetsuDraco

TetsuDraco

TetsuDraco

#7212394 Napisano: 09.10.2024 11:22:19 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
Postanowiłem skontaktować się z nimi, aby wyjaśnić sytuację i mam ich po dziurki w nosie. Jeżeli ktoś ma z nimi dobre wspomnienia, to tylko pozazdrościć. Ja będę ich unikał i piszę to, aby zaalarmować potencjalnych wygrywających, że mogą mieć kłopoty.

Wygrałem w dwóch konkursach. W jednym dwa razy. Napisałem do nich i tak:
Konkurs 1. Inny numer paragonu i kasy. Niesamowite. Dodałem jeden paragon i jakimś cudem miałbym wpisać inne dane? Na pytanie, czy to nie błąd systemu, temat ucichł. Odpuściłem.
Konkurs 2, pierwsza wygrana. Doszły dokumenty i nie przeszkadzało, że wysłałem dwa oświadczenia razem, bo paragon był lekko naderwany przez kasjerkę. Nie sądziłem, że to może być problem, bo wszystko na nim widać.
Konkurs 2, druga wygrana. Tu już im przeszkadzały dwa oświadczenia. Tak, mój błąd, bo nie zauważyłem tego w regulaminie. Nie spodziewałem się, że przy tak niskich wygranych i erze ekologii ktoś wpadnie na pomysł, aby wysyłać wszystko oddzielnie pocztą (10-15 zł wysyłka).

Jednak wisienką na torcie był fragment, że inni uczestnicy konkursu poczują się poszkodowani, jeżeli wydadzą nagrodę. Na moje pytanie, w jaki sposób, skoro nie ma listy rezerwowej, odczułem, że się Pani speszyła i stwierdziła, że nagrodę odeślą organizatorowi.

Ostatecznie napisałem do Nuii i zobaczę, co oni na to powiedzą.

Przeżywać tego nie będę i brak nagrody przeżyję. Niesmak mam ogromny i nadal podtrzymuję zdanie, że agencja działa na szkodę klienta i jedynym jej celem jest utrudnienie życia laureatom.

Powtarzam. Każdy może mieć inne doświadczenie. Proszę moją wypowiedź potraktować jako ostrzeżenie, że ta agencja lubi szukać haków przy wydawaniu nagród. Wyświetl w wątku >>

TetsuDraco

TetsuDraco

#7211555 Napisano: 06.10.2024 11:49:15 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
Jak dla mnie, cały ten ich regulamin, brak powiadomień, brak numeru paragonu oraz brak listy rezerwowej ma tylko jeden cel. Ale to moje zdanie emotka

Każdy też ma prawo wybrać, czy chce u nich brać udział czy też nie emotka

Najważniejsze w tym wątku jest to, aby ostrzec potencjalnych wygrywających, że muszę dziesięć razy czytać regulamin i ostatecznie mogą stracić prawo do nagrody, bo u nich często coś się nie zgadza w zgłoszeniach emotka Ludzie u nich często mylą się, podczas dodawanie zgłoszenia, wpisując swój numer telefonu czy też swoje dane emotka Wyświetl w wątku >>

TetsuDraco

#7211429 Napisano: 05.10.2024 12:22:01 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
pusheen napisał(a):

Niektórzy z Was zachowują się jak dzieci w szkole, które oddały pracę domową kilka dni po terminie i dziwią się, że dostały jedynkę. emotka  Zasady są dla każdego takie same i każdy potwierdza, że się z nimi zapoznał. I fajnie, że są nauczycielki, które mimo wszystko przyjmą pracę lekko później, ale jednak większość tego nie zrobi. I można tu winić tylko siebie, a nie pisać, że "Pani była zła" emotka

Nie zgodzę się z Tobą. Gdyby to był jeden przypadek, ale tego jest mnóstwo. Poczytałem opinie na google, różne fora, itp. i naprawdę sporo ludzi ma z nimi różne problemy, których nie ma z żadną inną agencją.

Zacznijmy od tego, że specjalnie umieszczają w regulaminie kruczki. Jak dla mnie to od początku mają inny cel niż promowanie produktu i budowanie pozytywnego wizerunku.

1. Wysyłanie paragonów listownie. Nawet do konkursów typu 50 zł. Gdzie wysyłka kosztuje 10-15 zł.
2. Przy negatywnym zweryfikowaniu zgłoszenia: nie dostajesz informacji i paragon przepada.
3. Wielu osobom napisano, że źle wpisali numer. Coś za dużo tych źle wpisanych numerów.
4. Zgłoszenia trzeba wysyłać oddzielnie i dobrze opisać, bo odrzucą. Nawet, gdy mieszkasz blisko, to nie możesz zanieść go osobiście.
5. Brak informacji, który paragon wysłał.

I wiele innych zarzutów, które stawiają im ludzie na forach i w opiniach Google.

Sam muszę się z nimi skontaktować i dowiedzieć, czy nagroda przepadła. Podejrzewam, że tak, ale na e-mail nie odpowiadają. Jeżeli się potwierdzi, to wystawię odpowiednią opinię na Google i będę uważał, aby nie brać u nich udziału w niczym.

Nie jestem marketingowcem, ale wydaje mi się, że zadaniem agencji nie jest budowanie negatywnego wizerunku marki, a wręcz odwrotnie. Wyświetl w wątku >>
1 agicho 0

TetsuDraco

#7211377 Napisano: 05.10.2024 06:23:29 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
Nie zgodzę się, bo są super agencje. Ostatnio jeden mail trafił do spamu i zauważyłem to po dwóch tygodniach. Napisałem i powiedzieli, że nie ma problemu. Nagrodę wysłali.

Tylko z Kropka Bordo miałem jakieś cyrki. Mam takie same podejrzenia, jak inni. Numeru paragonu nie chcą podać i nie informują, co poszło nie tak. Po prostu kasa dla siebie i uśmiech na twarzy.

Muszę zwracać uwagę, czy konkurs jest od nich. Wyświetl w wątku >>
0 0

TetsuDraco

#7211325 Napisano: 04.10.2024 19:43:08 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
anialistopad napisał(a):

Ja tam na kropkę Bordo nie powiem złego słowa. Jeśli mi nie wydadzą jakiejś nagrody to wiem ,że to z mojej winy . W leibniz np pomyliłam numer paragonu ibto jest ok moja wina . Zawsze jak do nich zadzwonię to pomogą,wyjaśnia i jeśli mogą uznać jakąś drobna pomyłkę to zrobią to . Ogólnie lubię kropko Bordo

A nie uważasz, że te ich zapisy w regulaminie są po to, aby dorobić?
Przykładowo Kaktus. Nagroda 50 zł. List polecony 10 zł. Niech część nie wyśle. Druga część wyśle dwa w jednej kopercie. Sporo negatywnych weryfikacji, a nagrody zostają w agencji (z tego, co wyczytałem). Jak dla mnie to brzydko pachnie. Szczególnie to wysyłanie listem.
Nie wygląda mi to na chęć promowania producenta produktu, a jedynie na chęć dorobienia sobie.
Takie jest moje zdanie emotka Wyświetl w wątku >>

TetsuDraco

#7211312 Napisano: 04.10.2024 19:06:53 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
cb656 napisał(a):

TetsuDraco napisał(a):

Zastanawiałem się, dlaczego nie dostałem nagrody z Nuii. Wygląda na to, że mnie też wykiwali.

Napiszę do nich, ale widzę, że chyba w ten sposób dorabiają. Wysyłanie pocztą, szukanie kruczków... Dla mnie Kropka Bordo to cwaniacy i może przydałoby się napisać kilka skarg do producentów produktów, to więcej nie dostaliby zlecenia...

Kropka Bordo jest wredna i nieuczciwa!! emotka
Taka historia, ech.. Zakup na konkurs. Paragon fiskalny. Płatność kartą - za to jest paragon niefiskalny, o numer wyżej. Takie niefiskalne paragony z marszu kasuję do kosza!
Wysyłka zgłoszenia, skan paragonu fiskalnego, zakończone sukcesem, czyli wygrana, kolejny krok: wysyłka pocztą papierowych paragonów.
I odpowiedź o braku weryfikacji!!! emotka BO NIBY WYSŁANY ZOSTAŁ PARAGON O NUMER WYŻEJ O JEDEN!!! (czyli niby ten niefiskalny)
Sorry, cholera jasna, ale JAK???????
Fizyczny skan paragonu fiskalnego, a oni to oprotestowują??!
TO CHORE JEST!!! emotka emotka emotka
edit
Prośba o przesłanie skanu tych moich niby błędnych paragonów zakończona negatywnie.
Wrrr... Uważać na Kropkę Bordo, bo to wredniacy!! emotka emotka

Zdecydowanie powinniśmy napisać do producentów, aby unikali współpracy z nimi. To zwykłe cwaniactwo. Wyświetl w wątku >>

TetsuDraco

#7211299 Napisano: 04.10.2024 18:19:11 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
Zastanawiałem się, dlaczego nie dostałem nagrody z Nuii. Wygląda na to, że mnie też wykiwali.

Napiszę do nich, ale widzę, że chyba w ten sposób dorabiają. Wysyłanie pocztą, szukanie kruczków... Dla mnie Kropka Bordo to cwaniacy i może przydałoby się napisać kilka skarg do producentów produktów, to więcej nie dostaliby zlecenia... Wyświetl w wątku >>

TetsuDraco

TetsuDraco

#7209414 Napisano: 27.09.2024 18:56:03 w Paragony na trwające konkursy
Kupię Lipton oraz Ferrero (Raffaello) z Biedronki. Wyświetl w wątku >>
0 0

TetsuDraco

#7207989 Napisano: 23.09.2024 12:02:49 w Wasza lista konkursów - jak i w czym?
kropkakreatywnie napisał(a):

Również używam Trello. Na początku miałam pięć list: "TODO konkursy", "Czekam na wyniki", "Wygrane" (tutaj jest wygrana dopóki jej nie otrzymam), "Niewygrane", "Archiwym wygranych", później to się rozrosło , ale każdy może dopasować tablice pod siebie. Jak dla mnie super sprawa. Przejrzyste listy, można przerzucać karty, dodawać, usuwać, załączać linki, teksty, zdjęcia, komentarze, daty. Można wyszukiwać stare konkursy, w których brało się udział, przechowywać jakieś pomysły, niewykorzystane odpowiedzi (czasem coś się napisze, a zapomni wysłać itd.). Jest wersja w przeglądarce, jest aplikacja. Są też chyba powiadomienia na tel o zbliżającej się dacie, ale ja akurat nie używam. Listę zakupów piszę osobno w notatkach na telefonie i po prostu odhaczam jak jestem w sklepie + oczywiście sprawdzam na ekonkursach, bo często mi coś umyka albo pojawia się coś nowego w międzyczasie emotka .

Czy jest szansa na zrzut ekranu z Twojego Trello? Tak, aby można było zobaczyć, jak wygląda układ? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

TetsuDraco

#7207987 Napisano: 23.09.2024 12:01:47 w Wasza lista konkursów - jak i w czym?
netka2000 napisał(a):

kolor szary - wysłany
kolor żółty - kupiony, niewysłany
kolor zielony - zapowiedź z regulaminem
kolor czerwony - zapowiedź bez regulaminu
Druga tabela - numery promocji zapisane na ołówkiem na odwrotnej stronie paragonów. Łatwo potem znaleźć paragon
Tabele tworzę w Wordzie a potem konwertuję do pdf-u i wysyłam na telefon. Tym sposobem zawsze mam pod ręką w sklepie wszystkie promocje.
Podobnie czynię w przypadku konkursów bez zakupów.

Czy jest szansa na większy obrazek? Na tym niewiele można odczytać. Można się trochę domyślić, ale odczytać nie za bardzo emotka Dziękuję za podzielenie się pomysłem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

TetsuDraco

#7207870 Napisano: 22.09.2024 19:19:47 w Wasza lista konkursów - jak i w czym?
maixys napisał(a):

Kolega pomógł mi zrobić coś takiego - arkusz w Google Sheets, z osobną tabelka dla każdego miesiąca. Dodanie konkursu wywołuje stworzenie i automatyczne dodanie dokumentu w Google Docs gdzie piszemy odpowiedzi, oraz segreguje automatycznie konkursy wg. Dat zakończenia, do tego kilka innych bajerów. Można łatwo obliczać skuteczność, oraz bezproblemowo wracać do przeszłych konkursów. Używamy tego od roku i bardzo ułatwia prace.

Dziękuję wszystkim za odpowiedź!

Każdy ma swój sposób i miło, że się nimi dzielimy, bo może ktoś z tego skorzysta emotka

maixys Czy byłbyś chętny udostępnić swój arkusz dla innych? Wyświetl w wątku >>
1 kimberly 0

TetsuDraco

#7207424 Napisano: 20.09.2024 13:56:49 w Wasza lista konkursów - jak i w czym?
anaesth napisał(a):

Podczas przeglądania bazy klikam sobie na żółto w konkursy, które mnie interesują i później mam je w zakładce „schowek”. Do tego tabelka w exelu i lista zakupów w telefonie (np. tworzę listę dla Lidla i wpisuję nazwę produktu, minimalną kwotę zakupu i datę zakończenia).

Czyli podobnie. Chciałem to trochę uprościć. Gdyby aplikacja e-konkursy była lepsza, to można by zrezygnować z Excela emotka Idealnie by było, gdyby aplikacja miała też możliwość dodania notatki lub etykiet. Wtedy zaznaczasz, że to produkt do kupienia lub w jakim sklepie znajdziesz.
Zastanawiam się na Trello, bo wtedy możesz korzystać z aplikacji na telefon i masz więcej opcji niż Excel emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

TetsuDraco

#7207360 Napisano: 20.09.2024 11:23:43 w Wasza lista konkursów - jak i w czym?
Cześć!

Macie jakiś sposób na swoją listę konkursów, w których chcecie wziąć udział? Na stronie jest taka opcja i jest świetna, ale niestety nie ma do tego aplikacji. Czy macie jakiś swój sposób na tworzenie takiej listy? Excel? Google Keep? Drukowanie? Jakiś inny pomysł?

Przy okazji, szkoda, że aplikacja e-konkursów jest taka straszna. Tona (głośnych) reklam i brak przydanych opcji. Wolałbym samą listę konkursów, w których biorę udział, sortowanie i opcję jednorazowego usunięcia reklam za opłatą. Co o tym myślicie? emotka Wyświetl w wątku >>