Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
TetsuDraco
Postów 46
Data rejestracji 15.05.2024
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nivea men - uruchom tryb wygrywania Wyświetl w wątku >>
Nie korzystasz jeszcze z cashbacku? Robisz zakupy i chciałbyś odzyskać część zapłaconych pieniędzy? Zapraszam do skorzystania z:
https://goodie.pl/kody/YM62S43A
TetsuDraco
Postów 46
Punkty karne 0
Konkursy dodane
"Każdy kocha Prince Polo po swojemu" Wyświetl w wątku >>
TetsuDraco
Postów 46
Punkty karne 0
Konkursy dodane
"Budyniowe love" Winiary Wyświetl w wątku >>
TetsuDraco
Postów 46
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wejdź do świata radości Haribo Wyświetl w wątku >>
TetsuDraco
Postów 46
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Klub Pomagania i Niemarnowania WINIARY Wyświetl w wątku >>
TetsuDraco
Postów 46
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wygrałem w dwóch konkursach. W jednym dwa razy. Napisałem do nich i tak:
Konkurs 1. Inny numer paragonu i kasy. Niesamowite. Dodałem jeden paragon i jakimś cudem miałbym wpisać inne dane? Na pytanie, czy to nie błąd systemu, temat ucichł. Odpuściłem.
Konkurs 2, pierwsza wygrana. Doszły dokumenty i nie przeszkadzało, że wysłałem dwa oświadczenia razem, bo paragon był lekko naderwany przez kasjerkę. Nie sądziłem, że to może być problem, bo wszystko na nim widać.
Konkurs 2, druga wygrana. Tu już im przeszkadzały dwa oświadczenia. Tak, mój błąd, bo nie zauważyłem tego w regulaminie. Nie spodziewałem się, że przy tak niskich wygranych i erze ekologii ktoś wpadnie na pomysł, aby wysyłać wszystko oddzielnie pocztą (10-15 zł wysyłka).
Jednak wisienką na torcie był fragment, że inni uczestnicy konkursu poczują się poszkodowani, jeżeli wydadzą nagrodę. Na moje pytanie, w jaki sposób, skoro nie ma listy rezerwowej, odczułem, że się Pani speszyła i stwierdziła, że nagrodę odeślą organizatorowi.
Ostatecznie napisałem do Nuii i zobaczę, co oni na to powiedzą.
Przeżywać tego nie będę i brak nagrody przeżyję. Niesmak mam ogromny i nadal podtrzymuję zdanie, że agencja działa na szkodę klienta i jedynym jej celem jest utrudnienie życia laureatom.
Powtarzam. Każdy może mieć inne doświadczenie. Proszę moją wypowiedź potraktować jako ostrzeżenie, że ta agencja lubi szukać haków przy wydawaniu nagród. Wyświetl w wątku >>
TetsuDraco
Postów 46
Punkty karne 0
Konkursy dodane
"Wyjaw szkolne grzeszki" Wyświetl w wątku >>
TetsuDraco
Postów 46
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Każdy też ma prawo wybrać, czy chce u nich brać udział czy też nie
Najważniejsze w tym wątku jest to, aby ostrzec potencjalnych wygrywających, że muszę dziesięć razy czytać regulamin i ostatecznie mogą stracić prawo do nagrody, bo u nich często coś się nie zgadza w zgłoszeniach Ludzie u nich często mylą się, podczas dodawanie zgłoszenia, wpisując swój numer telefonu czy też swoje dane Wyświetl w wątku >>
TetsuDraco
Postów 46
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zacznijmy od tego, że specjalnie umieszczają w regulaminie kruczki. Jak dla mnie to od początku mają inny cel niż promowanie produktu i budowanie pozytywnego wizerunku.
1. Wysyłanie paragonów listownie. Nawet do konkursów typu 50 zł. Gdzie wysyłka kosztuje 10-15 zł.
2. Przy negatywnym zweryfikowaniu zgłoszenia: nie dostajesz informacji i paragon przepada.
3. Wielu osobom napisano, że źle wpisali numer. Coś za dużo tych źle wpisanych numerów.
4. Zgłoszenia trzeba wysyłać oddzielnie i dobrze opisać, bo odrzucą. Nawet, gdy mieszkasz blisko, to nie możesz zanieść go osobiście.
5. Brak informacji, który paragon wysłał.
I wiele innych zarzutów, które stawiają im ludzie na forach i w opiniach Google.
Sam muszę się z nimi skontaktować i dowiedzieć, czy nagroda przepadła. Podejrzewam, że tak, ale na e-mail nie odpowiadają. Jeżeli się potwierdzi, to wystawię odpowiednią opinię na Google i będę uważał, aby nie brać u nich udziału w niczym.
Nie jestem marketingowcem, ale wydaje mi się, że zadaniem agencji nie jest budowanie negatywnego wizerunku marki, a wręcz odwrotnie. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
TetsuDraco
Postów 46
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tylko z Kropka Bordo miałem jakieś cyrki. Mam takie same podejrzenia, jak inni. Numeru paragonu nie chcą podać i nie informują, co poszło nie tak. Po prostu kasa dla siebie i uśmiech na twarzy.
Muszę zwracać uwagę, czy konkurs jest od nich. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
TetsuDraco
Postów 46
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przykładowo Kaktus. Nagroda 50 zł. List polecony 10 zł. Niech część nie wyśle. Druga część wyśle dwa w jednej kopercie. Sporo negatywnych weryfikacji, a nagrody zostają w agencji (z tego, co wyczytałem). Jak dla mnie to brzydko pachnie. Szczególnie to wysyłanie listem.
Nie wygląda mi to na chęć promowania producenta produktu, a jedynie na chęć dorobienia sobie.
Takie jest moje zdanie Wyświetl w wątku >>
TetsuDraco
Postów 46
Punkty karne 0
Konkursy dodane
TetsuDraco
Postów 46
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Napiszę do nich, ale widzę, że chyba w ten sposób dorabiają. Wysyłanie pocztą, szukanie kruczków... Dla mnie Kropka Bordo to cwaniacy i może przydałoby się napisać kilka skarg do producentów produktów, to więcej nie dostaliby zlecenia... Wyświetl w wątku >>
TetsuDraco
Postów 46
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Klub Pomagania i Niemarnowania WINIARY Wyświetl w wątku >>
TetsuDraco
Postów 46
Punkty karne 0
Konkursy dodane
TetsuDraco
Postów 46
Punkty karne 0
Konkursy dodane
TetsuDraco
Postów 46
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy jest szansa na większy obrazek? Na tym niewiele można odczytać. Można się trochę domyślić, ale odczytać nie za bardzo Dziękuję za podzielenie się pomysłem Wyświetl w wątku >>
TetsuDraco
Postów 46
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Każdy ma swój sposób i miło, że się nimi dzielimy, bo może ktoś z tego skorzysta
maixys Czy byłbyś chętny udostępnić swój arkusz dla innych? Wyświetl w wątku >>
TetsuDraco
Postów 46
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zastanawiam się na Trello, bo wtedy możesz korzystać z aplikacji na telefon i masz więcej opcji niż Excel Wyświetl w wątku >>
TetsuDraco
Postów 46
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Macie jakiś sposób na swoją listę konkursów, w których chcecie wziąć udział? Na stronie jest taka opcja i jest świetna, ale niestety nie ma do tego aplikacji. Czy macie jakiś swój sposób na tworzenie takiej listy? Excel? Google Keep? Drukowanie? Jakiś inny pomysł?
Przy okazji, szkoda, że aplikacja e-konkursów jest taka straszna. Tona (głośnych) reklam i brak przydanych opcji. Wolałbym samą listę konkursów, w których biorę udział, sortowanie i opcję jednorazowego usunięcia reklam za opłatą. Co o tym myślicie? Wyświetl w wątku >>