Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika TetsuDraco

TetsuDraco

#7249968 Napisano: 28.03.2025 10:36:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Informacja dla wszystkich, którzy kupowali Muffinki Wedel do konkursu i wygrali bilet. Otrzymałem odpowiedź od organizatora, że wszyscy użytkownicy otrzymają nagrody. Wystarczyło dodać do rozmowy e-mail Wedla i zadziałało. Także, każdy kto wygrał bilet i na paragonie miał Muffinkę Wedel, powinien otrzymać nagrodę emotka Wyświetl w wątku >>

TetsuDraco

TetsuDraco

#7248043 Napisano: 20.03.2025 13:48:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Agnes napisał(a):

TetsuDraco napisał(a):

Dziś dostałem odpowiedź o negatywnej weryfikacji zgłoszenie w loterii Wedel. Jako powód napisali, że Muffiny Wedel nie są z Wedla. To znaczy są, ale logo, czekolada i co tam jeszcze są na licencji i ktoś inny je produkuje.

Jakiś absurd. W sklepie jest logo, nazwa, na paragonie też. Skąd zwykły kupujący ma wiedzieć, że produkt jest na licencji?

W regulaminie nie zauważyłem o tym wzmianki.

Czy ktoś jeszcze miał taką sytuację?

była już o tym dyskusja , muffiny Wedel nie wchodzą w loterię, Wedel ich nie robi  tylko inna firma dodając Wedlowską czekoladę

Nie zauważyłem tego, ale wydaje mi się to absurdalne. Czy w regulaminie jest jakaś wzmianka o tym? Skąd kupujący w sklepie ma wiedzieć, że to nie jest produkt Wedel? Przecież ma w nazwie Wedel i ich logo? Wyświetl w wątku >>
0 0

TetsuDraco

#7248039 Napisano: 20.03.2025 13:41:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dziś dostałem odpowiedź o negatywnej weryfikacji zgłoszenie w loterii Wedel. Jako powód napisali, że Muffiny Wedel nie są z Wedla. To znaczy są, ale logo, czekolada i co tam jeszcze są na licencji i ktoś inny je produkuje.

Jakiś absurd. W sklepie jest logo, nazwa, na paragonie też. Skąd zwykły kupujący ma wiedzieć, że produkt jest na licencji?

W regulaminie nie zauważyłem o tym wzmianki.

Czy ktoś jeszcze miał taką sytuację? Wyświetl w wątku >>
0 0

TetsuDraco

TetsuDraco

#7247853 Napisano: 19.03.2025 17:24:56 w moje dzisiejsze wygrane :)
2 000 zł (voucher) na opony z https://www.e-kon...ny-z-radiem-zet-2025

Ale był stres, gdy powiedzieli, że czeka mnie test wiedzy emotka Wyświetl w wątku >>

TetsuDraco

#7246079 Napisano: 12.03.2025 14:30:13 w moje dzisiejsze wygrane :)
Bilet do fabryki czekolady emotka Trochę daleko, więc sprzedam, jeżeli ktoś jest zainteresowany emotka

https://www.e-kon...-do-swiata-czekolady Wyświetl w wątku >>

TetsuDraco

#7245859 Napisano: 11.03.2025 13:45:25 w moje dzisiejsze wygrane :)
20 zł z https://www.e-kon...kurs/lidloteria-2025 emotka Na znaleziony paragon, więc cieszy podwójnie emotka

Poszaleję w sklepie emotka Zastanawiam się, czy zamiast koszyka nie wziąć wózka emotka Wyświetl w wątku >>

TetsuDraco

TetsuDraco

TetsuDraco

TetsuDraco

TetsuDraco

TetsuDraco

#7237067 Napisano: 24.01.2025 17:18:41 w moje dzisiejsze wygrane :)
Pierwsza wygrana w Nowym Roku emotka Oby reszta roku była taka sama!

2x 300 zł - "Stokrotny Mikołaj"

2x 200 zł - "Legendarne Andrzejki" Kaufland Wyświetl w wątku >>

TetsuDraco

TetsuDraco

TetsuDraco

#7228310 Napisano: 10.12.2024 16:45:14 w moje dzisiejsze wygrane :)
deska do prasowania Vileda Diamond Plus (losowanie rezerwowe) z "Na Twoje czyste kąty"

:) Wyświetl w wątku >>

TetsuDraco

TetsuDraco

TetsuDraco