Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika elemelex

elemelex

#7204114 Napisano: 05.09.2024 18:32:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atyde25 napisał(a):

Nie róbcie mi tego. Czuję się winna,że wygrałam.Co to ja jestem w komisji. To tylko słabej jakości pachnidła. Ja rozumiem wycieczka ,auto, dom, mieszkanie. Napisałam od serca bo lubię zapachy i mam ich ogromną kolekcję. Ale w Adidasie o ojcach nie wygrałam nic:P
A też były genialne teksty. W Bolsie tym ogólnym też 0.

Przecież jako konkursowiczka z doświadczeniem wiesz, że co konkurs to inny gust komisji, więc nie ma co przepraszać nikogo za to, że sie wygrało emotka . Ja tam uważam, że na pewno coś ciekawego napisałaś, bo nawet twoje posty są czasem jak odpowiedź w konkursie, czyli są kreatywne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7201914 Napisano: 27.08.2024 10:18:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
parad0x napisał(a):

wycior napisał(a):

..czy z konkursu walki z nadwrażliwością Elmex Sensitiwe,było coś..?
..ktoś dostał nagrodę..?

Podpinam się pod pytania. Nic mnie tak nie irytuje jak kompletny brak informacji ze strony agencji emotka ...

W regulaminie jest napisane, że wysyłka do 20.09. Wyświetl w wątku >>

elemelex

#7201452 Napisano: 24.08.2024 16:04:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nie wiem jak wy, ale ja prawie zawsze pisze wbrew sobie. To znaczy ani nie czuję tematu ani mi sie nie chce, ale to czasem popłaca  emotka
Takze rozumiem leniuszków, bo dlaczego jakaś obca osoba ma decydować czy nasz pomysł na wakacje jest fajny czy nie emotka  albo jaki mamy pomysł na relaks.
Najlepiej by było czerpać z pisania tych odpowiedzi przyjemność. Ma ktoś tak? Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7197887 Napisano: 08.08.2024 17:15:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Konkursy to jest wielka łamigłówka, nigdy nie wiesz co się przebije, ale akurat u mnie nie działa cos takiego: usiądź i wymyśl coś w 3 minuty, bo na ogół pytanie mnie w ogóle nie inspiruje do napisania czegoś ciekawego, a wręcz zanudza (bo ciągle są takie same, teraz np. była seria o wakacjach, wakacje na wszystkie odmiany). Za dużo jest zmiennych by móc przewidzieć cokolwiek. Wyświetl w wątku >>

elemelex

#7196906 Napisano: 05.08.2024 12:56:20 w WC - rozmowy o wszystkim
Ktoś wie jak się płaci kartą podarunkową z biedronki? Inaczej niż e-kodem? Da się na samoobsługowej? Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7196038 Napisano: 01.08.2024 10:51:58 w Czy informują/ informowali?
szmuli napisał(a):

Prymat Lidl? W regulaminie komisja miała się zebrać 29 lipca, ale o terminie informowania nie mogę znaleźć info…

Pewnie gdzieś tak tydzień po jak było w Netto. Wyświetl w wątku >>
1 szmuli 0

elemelex

#7195886 Napisano: 31.07.2024 18:00:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sunny85 napisał(a):

Czy ktoś z Was również ma problem z dodaniem zgłoszenia z konkursu Kup, schrup i leć (konkurslorenz.pl)?  Ciągle pojawia się komunikat, że :W polu opis możesz wprowadzić max 500 znaków. Moje zgłoszenie ma 480 znaków.

Trzeba jeszcze trochę skrócić, u mnie tak było, nie wiem dokładnie ile znaków wyszło, ze 460 ;/ Bardzo irytujący formularz. Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7194641 Napisano: 26.07.2024 11:50:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Zdecydowanie interia jest podatna na nieotrzymywanie emotka  Przecież tam w folderze spam prawie nic nie ma. Tak jakby filtrowała wiadomości zanim dojdą do spamu. Wyświetl w wątku >>
1 Orenda 0

elemelex

#7194637 Napisano: 26.07.2024 11:44:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Gdyby mieli dużo takich nieodesłanych danych to by mieli pewność, że coś nawaliło, no ale jeśli to tylko kilka osób to normalka. Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7194626 Napisano: 26.07.2024 11:30:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Widzę, że leci rezerwa z Capri Sun, zawsze będzie ten cień wątpliwości czy na pewno wszystkie maile dotarły emotka Wyświetl w wątku >>

elemelex

#7194204 Napisano: 24.07.2024 19:08:41 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
androm napisał(a):

elemelex napisał(a):

No rzeczywiscie jest w treści na dole maila (nie widziałam tego) przekierowałam. Ale z kolei nie mam info, że mam nie odbierać paczki. To teraz zagadka. Czy jak jest przekierowane do paczkomatu to spokojnie można odbierać? Paczkomat każde mi wyskoczyć z 4 zł?  hehe

I co z Waszymi paczkami? U mnie przetrzymują ją w cały czas oddziale, a miałam przekierowaną do paczkomatu.

Też przetrzymują. Czyli pewnie wróci do nich. I wyślą jeszcze raz. Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7194023 Napisano: 24.07.2024 09:51:25 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
ashanti napisał(a):

elemelex napisał(a):

Wszyscy dostaliście tego smsa z Hello Summer?

Ja nic nie mam, ani powiadomienia od mediasmobile ani od dpd  emotka

No to pewnie nie idzie wszystko na raz. Też nie mam. Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7194019 Napisano: 24.07.2024 09:47:55 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Wszyscy dostaliście tego smsa z Hello Summer? Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7193930 Napisano: 23.07.2024 20:04:01 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
No rzeczywiscie jest w treści na dole maila (nie widziałam tego) przekierowałam. Ale z kolei nie mam info, że mam nie odbierać paczki. To teraz zagadka. Czy jak jest przekierowane do paczkomatu to spokojnie można odbierać? Paczkomat każde mi wyskoczyć z 4 zł?  hehe Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7193604 Napisano: 22.07.2024 22:36:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tad_pole napisał(a):

elemelex napisał(a):

tad_pole napisał(a):

Jak u Was są opisane produkty Vifon z Lidla? Jest jakoś oznaczone, że to te wybrane produkty, a nie zwykłe, które przecież nie wchodzą

Teraz dopiero patrze na opis i rzeczywiście bardzo niespecyficzny. Po cenach niech sobie sprawdzają:D
Swoja drogą ile się namęczyłam nad odpowiedzią to głowa mała. A wam lekko poszło? emotka

Mi jeszcze wcale, dopiero siadam  emotka  Jak masz opisany paragon?

Vif. Zupa. ins. z mak. (a jest to smak z regulaminu) Wyświetl w wątku >>
1 tad_pole 0

elemelex

#7193601 Napisano: 22.07.2024 22:31:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tad_pole napisał(a):

Jak u Was są opisane produkty Vifon z Lidla? Jest jakoś oznaczone, że to te wybrane produkty, a nie zwykłe, które przecież nie wchodzą

Teraz dopiero patrze na opis i rzeczywiście bardzo niespecyficzny, po prostu zupa instant. Po cenach niech sobie sprawdzają:D
Swoja drogą ile się namęczyłam nad odpowiedzią to głowa mała. A wam lekko poszło? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7193577 Napisano: 22.07.2024 21:47:35 w Wkurza mnie...
Szczerze to mam dziwne odczucia jak widzę tę wyższą matematykę jaka się tu uprawia z paragonami. Jak to, że niby ktoś kto nie wygrał wysyła w imieniu kogoś kto wygrał paragon do agencji? To jakie podaje dane nadawcy? To już naprawdę lepiej iść do tego sklepu, a jak ma się za daleko to olać konkurs... Olanie konkursu czasem robi dobrze dla zdrowia. Wyświetl w wątku >>
1 nanajka81 0

elemelex

#7193347 Napisano: 22.07.2024 10:02:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ashanti napisał(a):

Konkurs Hello Summer - czy ktoś dostał od nich jakąkolwiek informację o rodzaju wygranej nagrody? Lista laureatów miała być opublikowana na stronie, ale minęły dwa tygodnie od poinformowania i cisza  emotka

"Nagrody wydane zostaną najpóźniej do dnia 14.08.2024 r. poprzez wysłanie ich przesyłkąkurierską, bez wcześniejszego powiadamiania Uczestników o przesyłce. "

Czyli jak ktoś dostanie mała paczkę to znaczy, że wielka nagroda, a jak większa paczka to kosmetyki. emotka Wyświetl w wątku >>
1 ashanti 0

elemelex

#7193323 Napisano: 22.07.2024 08:56:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
whitepoint napisał(a):

Masakra i teraz nie wiem, czy mogą mohe dane przejąć, podałam dane karty,ale nie zatwierdzlam na stronie banku

Jeśli znają teraz dane karty to chyba dobrze zadzwonić do banku i przedstawić sprawę.
Tacy oszuści maja swoje formularze i jak tam były wpisane dane karty to je mają. Wyświetl w wątku >>
0 1 dala

elemelex

#7192677 Napisano: 18.07.2024 22:02:00 w Czy informują/ informowali?
Też się zastanawiam czy na interii ktoś ma mail z Capri. Wyświetl w wątku >>
0 0