Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika elemelex

elemelex

#7217856 Napisano: 31.10.2024 12:52:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czas to nic, trzeba mieć wenę, pomysły. Skąd ona się bierze, tego nie wie nikt. Kapryśna jest strasznie, przynajmniej u mnie. Wyświetl w wątku >>

elemelex

#7217536 Napisano: 30.10.2024 13:13:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mellowfruit napisał(a):

Czy w cheetos u Avanti można wygrać więcej niż raz na jedną osobę? Nie mogę doczytać w regulaminie

Dobre pytanie. Ktoś wie? Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7216758 Napisano: 27.10.2024 09:21:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wow. Może to jest własnie kreatywność? Bo nawet wyrazy są bardzo kreatywne, takie których nie ma w słowniku  emotka
Moze ich to ujeło emotka Wyświetl w wątku >>

elemelex

#7216009 Napisano: 23.10.2024 17:12:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Można sie łudzić, że w tym roku  jakoś inaczej informują, kto to wie. Ja w ogóle ich podziwiam, że dzwonią dziennie do 100 osób. Wszystko to przeczytać, obdzwonić, rispekt. Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7215991 Napisano: 23.10.2024 16:46:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Myslę, że lepiej pisać zgłoszenie na kończący się dziś etap emotka  
Eh te konkursy, nie wystarczy napisać szczerze dlaczego lubisz dany sklep, tylko jeszcze trzeba to napisać bardzo atrakcyjnie emotka  emotka Wyświetl w wątku >>

elemelex

#7215868 Napisano: 23.10.2024 12:50:59 w Czy informują/ informowali?
Wczoraj czytałam, że w poprzedniej edycji wzięło uział 33 000 osób. Także łatwo nie jest emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7215693 Napisano: 22.10.2024 17:05:41 w Czy informują/ informowali?
Możliwe że na dziś skończyli, bo cisza. No i mają godziny pracy do 17:00. Jutro pewnie dokończą. Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7215632 Napisano: 22.10.2024 14:49:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
No wreszcie jakies emocje. Kto czeka na telefon od Kaufa? emotka Wyświetl w wątku >>

elemelex

#7215532 Napisano: 22.10.2024 11:04:08 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że ciągle nie ma wyników konkursów w których brałam udział. Chyba biorę udział w małej ilości, bo co sie jakis rozwiązuje to nie brałam udziału. Wkurza mnie też, że muszę iść do żabki, nie widzę żadnego powodu by tam chodzic oprócz konkursów emotka
Pudliszki, wake up !!! emotka Wyświetl w wątku >>

elemelex

#7214889 Napisano: 18.10.2024 15:15:42 w WC - rozmowy o wszystkim
Bardziej niż czas potrzebne są pomysły. Można mieć cały dzień i nic nie wymyśleć, mieć wręcz ochotę na wszystko inne tylko nie na wymyślanie w pocie czoła nowego sposobu odpowiedzi na to samo powtarzające się pytanie. Jak się ma pomysł to i 10 minut dziennie wystarczy. Tylko żeby to był ciekawy pomysł i ciekawszy od pomysłów innych ludzi. Myślę, że ludzie się wspomagają, kawą na pewno  emotka Wyświetl w wątku >>

elemelex

#7213989 Napisano: 15.10.2024 07:44:54 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Wczoraj nic w Amooco, ale przyłączam sę do głosu, że są uczciwi. W tej edycji winię siebie bo nie byłam w formie i się odpowiedź kupy nie trzymała emotka
Są agencje z którymi nie nadaje sie na tych samych falach i już. Może sie wydawać, ze każda z 15 odpowiedzi jest inna, ale to może być tylko nasze wrażenie. Wyświetl w wątku >>

elemelex

#7211994 Napisano: 07.10.2024 18:38:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Credo89 napisał(a):

Rety co ten głupi Karlsbad lubi niech mnie ktoś poratuje, bo moja frustracja sięga zenitu emotka

Jak się nie lubi agencji to czuć to w odpowiedziach konkursowych, wiec nie nagradzają  emotka Wyświetl w wątku >>

elemelex

#7211733 Napisano: 07.10.2024 09:20:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Tak, ja już pytam o ten kod, który wypluł mi szczęściomat 😅
I gratisowego nie miałam 😬

Też tak miałam. Pierwszy kod, ten który dał mi szczęściomat. Gamer Code. Błędny. W ogóle nie jest jednoznacznie napisane na tym papierku który kod zgłaszać i że w ogóle go zgłaszać. Tylko fakt, że mam wygrane precle niezwykle podkreślonyemotka
Może ktos wie o co chodzi. To było dobrych parę dni temu. Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7211435 Napisano: 05.10.2024 12:41:16 w Czy informują/ informowali?
Luiza37 napisał(a):

Główna z Inki już poinformowana? 😉
Myślicie, że faktycznie Karlsbad wysłał maile z konkursu Spełniamy Marzenia i nikt z 50 osób się nie pochwalił? 🤔

Są raczej zawsze profesjonalni. Ewentualnie gdyby mieli awarię maila to się zorientują po tym, że żadne paragony do nich nie przyjdą. 
Wtedy na pewno sie wyjaśni emotka
Ale jako konkursowicz trzeba zawsze mieć w sobie pokorę, że jednak nie tym razem... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7209896 Napisano: 30.09.2024 13:49:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
U was w Lidlu też tylko wielkie paki płatków Nestle? Widząc te paki zrezygnowałam z konkursuemotka   emotka  Po co mi tyle tego cukru. Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7209725 Napisano: 29.09.2024 19:36:34 w WC - rozmowy o wszystkim
nanajka81 napisał(a):

elemelex napisał(a):

Jak to robicie, że wam sie chce pisać odpowiedzi konkursowe? Myślałam, że po przerwie pójdzie mi lżej i owszem coś tam wczoraj poszło i dzis był plan by napisać dwie odpowiedzi, jedna poszła niedawno a miała być rano, a na drugą nie mam juz zasobów mózgowych, mimo że mam motywację bo nagroda fajna. Zawsze sobie mysle, zrób sobie przerwę to przyjdzie wena, ale jednak na 100% juz dziś nic nie stworzę. Eh cieżkie życie artysty od produktów  najczesciej spożywczych. emotka
Macie jakieś rytuały? Ja muszę zjesć cos słodkiego albo niezdrowego emotka

Znajdź sobie konkursowego znajomego z którym będziesz wymieniać myśli i będzie ci łatwiej emotka Tyle że wspólne działanie nie może polegać na ściąganiu jeden od drugiego. Ot wymiana tego co się pisze. Każdy swoje. Tu na tym forum są wspaniali, kreatywni ludzie - dwoje z nich bardzo podciąga mnie do góry. Bardzo! Już wiele razy chciałam olać jakiś konkurs bo nie dam rady, nie dla mnie, no dobitka a jednak po pogawędce wzięłam się do kupy i coś stworzyłam emotka

Uważam, że dosć łatwo jest się poddać, bo to nie łatwe ciągle tak coś wymyślac, że tak powiem po jakimś czasie "czacha dymi". Ludzie na tym forum muszą znać jakąś tajemnicę, jak to zrobić by się nie znudzić ta zabawą. Chce poznać tę tajemnicę:D Może właśnie tkwi w tym co piszesz. Bo nie da się ukryć niekonkursowicz nie zrozumie naszych dylematów i bóli twórczych;)
Jak ja bym chciała żeby to przychodziło łatwo. Może komuś przychodzi, zazdroszczę:D Wyświetl w wątku >>
1 kimberly 0

elemelex

#7209723 Napisano: 29.09.2024 19:16:14 w WC - rozmowy o wszystkim
Jak to robicie, że wam sie chce pisać odpowiedzi konkursowe? Myślałam, że po przerwie pójdzie mi lżej i owszem coś tam wczoraj poszło i dzis był plan by napisać dwie odpowiedzi, jedna poszła niedawno a miała być rano, a na drugą nie mam juz zasobów mózgowych, mimo że mam motywację bo nagroda fajna. Zawsze sobie mysle, zrób sobie przerwę to przyjdzie wena, ale jednak na 100% juz dziś nic nie stworzę. Eh cieżkie życie artysty od produktów  najczesciej spożywczych. emotka
Macie jakieś rytuały? Ja muszę zjesć cos słodkiego albo niezdrowego emotka Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

elemelex

#7209271 Napisano: 27.09.2024 10:40:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Fajna instrukcja żabkowa, ale czasem są błedy systemu.
1. Sprzedawczyni czasem nie odpowiada na "dzień dobry" większa szansa na dzień dobry jest gdy jesteś panem, najepiej trzeźwym wtedy jeszcze jest uśmiech sprzedawczyni emotka
2. Produktu dość często nie ma.
3. Sprzedawca/sprzedawczyni czasem rzuca paragon do kosza, ale to nie istotne gdy potrzebny nam tylko kod w aplikacji.
4. Trzeba być mocno skupionym na tym by pokazać aplikację żabki bo nie zawsze jest o nią pytanie.
5. Wszystko moze dobrze zadziałać, ale nie będzie kodu.
6. Wszystko może dobrze zadziałać, będzie kod, ale nie będzie wygranej emotka   emotka Wyświetl w wątku >>

elemelex

#7207357 Napisano: 20.09.2024 11:07:27 w Avanti
W tej loterii Oven Baked czy Bugles też mogą być? To produkty Lays. Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7206638 Napisano: 17.09.2024 17:52:13 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
agaga napisał(a):

Coś nadaje logaris. Ktoś coś wie?

Żele Palmolive? Też się zastanawiam, bo ta nazwa nic mi nie mówi.
Ewentualnie coś z Heinz. Wyświetl w wątku >>
0 0